Lyckobudbärare

Har precis suttit o raderat en väldans massa sms; onödiga o tråkiga, men vissa sms lät jag givetvis vara kvar. De som faktiskt betyder någonting för mig. Endel gör mig glad, andra gör mig stolt, o vissa kanske tom har påverkat mitt liv ganska ordentligt. Som tex följande sms, som jag fick av Kristian Wejshag (rektor på MoP) efter att jag sökt:
"Hej. Mikael som träffade dig imorse sa att du behövde snabbt svar. Du får betyget 10 av oss. Du kommer komma in. /mvh Kristian Wejshag music and production skara".
Det sms:et förändrade verkligen min framtid. (Iofs hade den sett likadan ut även om han ringt o sagt det, men ändå...) Eller ett annat exempel (iofs ett mms), som Klara skickade från Tyskalektionen:
"Vi sitter på tyskan och spelar bingo, tänker lite på dig ;P" O så var det en jättesöt bild på Julia med ett bingo-kort med en groda på :) Man blir så glad när man får ett sånt sms :)

Det finns än så länge tre tillfällen i mitt liv (eller iaf som jag kommer på nu.. :P) som jag blivit riktigt jävla lycklig. Så där lycklig som man blir alldeles för sällan. Det första var förra julen, då jag öppnade min sista klapp o fick en Londonsresa tsm med mamma, Julia o Lena!! Så jävla underbart :'D Det första jag gjorde var givetvis att ringa Julia... :P Det andra var den fjärde mars i år, tårarna strömmade fan ner för mina kinder när jag gick ut ur 23:an haha, o så ringde jag Julia igen! O den tredje gången var den 24 juli i år; då jag fick ett sms från Martin Karlsson där det stod följande:
"Hej Cissi. Martin Karlsson här. Jag vill erbjuda dig en plats i laget som ska spela NM i Finland till hösten 6-10 sept. Jag vill att du hör av dig till mig oavsett om du är intresserad eller inte så fort som möjligt. Detta för att jag ska hinna kalla in en ev ersättare om du inte kan åka med. Vi hörs. /MK"
Andra sms jag blir glad av att läsa är alla de som jag fått av Julia! Tex:
"Hihi du är verkligen jättegullig. Det gör inget. Tack så jättemycket gumman. Du kommer alltid ihåg mig :) jag älskar dig så otroligt mycket. Du är bäst <3".
Man kan ju verkligen inte låta bli att dra på mungiporna, inte skratta högt av glädje heller, för den delen. Man blir ju så glad! :) Mobilen är verkligen som en budbärare. För min del har den iaf än så länge varit en lyckobudbärare. Mobilen är bra. Men de som skickat sms:en är ännu bättre (iaf i de flesta fall).


Kärlek


Kommentarer
skrivet av: Louise

Visst är det roligt att kolla tillbaka på alla gulliga sms man har, men du har rätt...man borde rensa telefonen oftare.
Va skoj att du kom in på MoP i Skara, Skolan är superbra och jag tror att Mop också är det.
Ha de så bra!
Kram Louise

2007-12-14 @ 22:03:11
URL: http://louisesa.blogg.se
skrivet av: cecilia

Ja, det är skoj :) Jaha, har du också gått på Katedral? Än så länge verkar den vara riktigt bra tycker jag :)
Detsamma!

2007-12-15 @ 20:15:02
URL: http://ceciliakallin.blogg.se
skrivet av: Lisa

åååh, jag vill också ha min mobil.. haha :P

2007-12-18 @ 11:43:32
URL: http://petterssonlisa.blogg.se
skrivet av: cecilia

Ja, just det... stackars dig lilla lisa :/

2007-12-18 @ 22:41:21
URL: http://ceciliakallin.blogg.se

Här kan du skriva en kommentar till mig:

Namn:
Jag kommer hit igen♥

E-postadress♥ (den ser bara jag)

URL/Bloggadress♥

Kommentar♥

Trackback
RSS 2.0