Längdskidor med fina Ragnar!

Vilken härlig dag jag haft idag igen! :) Det började med att jag gick upp ganska tidigt, typ kl halv nio, och så fixade jag lite på datorn, och sedan åkte jag iväg med bilen helt själv och hämtade upp min fina Ragnar! Så jädra nice att kunna köra själv nu mohaha :D
     Vi åkte upp till Mösseberg, och så åkte vi lite längdskidor! Det var himla mysigt faktiskt :) Jag har inte åkt på en väldans massa år, men Ragnar däremot, han ska åka Vasaloppet nu om några veckor. Hur som helst så var han snäll och åkte lite långsammare tillsammans med mig, och det var mysigt vill jag lova :) Så himla vackert att åka omkring i skogen, särskilt nu när det är så mycket snö! Dessutom vet man aldrig vad som väntar bakom nästa buske, haha ;)
     Under eftermiddagen har jag jobbat jättemycket med den skriftliga delen till mitt projektarbete, så nu har jag faktiskt mindre kvar än vad som redan är gjort! :) Det är så skönt, för jag känner mig verkligen nöjd med helgen! Den har varit riktigt härlig :) Nu ska jag avsluta den tillsammans med Ragnar; vi ska ha spamys! :) Puss och kram kära vänner :) Ni är bra!

♥ / Cecilia


Ännu en blogg...


Kika in gör du här! ;)

♥ / Cecilia

Torsdag

Hejhej kära vänner! Idag har jag haft Falköpings Tidning hemma hos mig. Jag bjöd på laxpasta medan de ställde en massa frågor om det mesta ;) Kul faktiskt!
     På ensemblen idag började vi planera inför slutproduktionen; hoppas ni kommer o ser den sen! :) Den äger rum i maj och temat är 60-tal. Efter skolan övade jag koreografi i nästan två timmar, och sen åkte jag hem och fikade med Julia och Sofie :)
     Här kommer ett par bilder från Elins Coldplaykonsert!

♥ / Cecilia

Nu är det Du och Jag, Älskling ;)


♥ / Cecilia


Bilder från Ida :)


Jag, Frida, Tina, Klara och Malin :)

Fanny, Jessica och Matilda :)

Mirza och Ida :)

Julia, jag och Klara :)

♥ / Cecilia


Ny design :)

En himla gullig tjej som heter Mikaela har hjälpt mig :) Ett stort tack till dig! Hoppas ni tycker om det :)

♥ / Cecilia


En vacker tjej som heter Ida...

...fyller år idag! Så jag ska spendera kvällen hemma hos henne tillsammans med omtyckta Falköpingstjejer samt "lite galna killar" som hon själv beskrev det i fb-inbjudan ;) Lär bli nice!

Jessica, Malin, Klara, Ida och jag i Bulgarien i somras! :)

Idag har jag varit och sjungt på Öppet Hus på Mop, och dagen till ära blev det en gammal jazzlåt vid namn God Bless The Child. Nu sitter jag här framför datorn och försöker reda ut lite i mitt liv innan jag alldeles strax tar tag i matteboken eller gitarren och gör lite läxa! Puss alla :)

♥ / Cecilia


Nervös?

Jag är hemma nu igen! Livet rullar på som aldrig förr, men det viktigaste är ju att man är lycklig, och det är jag :) Det är nästan så att jag börjar bli lite nervös inför Melodifestivalen nu, för nu fattar man verkligen hur stort det är!! De kommande veckorna kommer vi att ha någonting att träna på i stort sett varje dag.. Sjukt egentligen. Hoppas ni alla mår bra :)

♥ / Cecilia


RSS 2.0