Stockholm

Gårdagen tillbringades i vår kära huvudstad tsm med söta Sofie :) Shopping stod förstås på to-do-listan, så vi rännde omkring runt Drottninggatan o Sergelstorg nästan hela dagen, med undantag från nån timme på Söder.
Vi åt lunch i Kungshallen, o senare fikade vi på Chokladfabriken :) Världens bästa café för övrigt! Allting är gjort av choklad, som de gör själva. Himmelriket på jorden för chokladälskare, alltså <3 (För att komma dit tar du tunnelbanan till Slussen, o sen tar du 2:ans buss från samma sida av vägen som du kom ut från tunnelbanan på, o så åker du bara två hållplatser, så står du utanför detta underbara lilla café sen!)
         
Något annat jag vill hylla är Monki. Denna älskvärda affärskedja har slagit sig djupt in i mitt hjärta, o jag tror aldrig att den kommer komma därifrån! Båda mina fynd från gårdagen kommer från Monki, o Sofies mössa o ena kjol gör det med :) I      l  o  v  e      M  o  n  k  i     < 3
Kärlek

Mes nouvelles bottes

Idag var jag o käkade med mamma på stan, o på Mingus träffade jag Julia o Sofie :) Sötnosar!
Efter lunchen gick jag för att möta Martin, vi skulle gå o fika :) Han var lika trevlig som vanligt :)
Har tagit en bild på mina nya stövlar + min nya tröja (den blå)! Voilà!
Kärlek

Svenska mästarinnor VS Gymnasietjejer

Har ju glömt att berätta om RIGs skrällseger i förrgår!
I Freja-hallen började 16.00 elitmatchen mellan RIG Falköping och Sollentuna, som kan kalla sig Svenska Mästarinnor sedan i våras. Sollentuna var givetvis favoriter, själv trodde jag att RIG skulle kunna knipa ett set, men det blev mer än så. De tog tre set. Sollentuna fick i slutet av dagen se sig besegrade av ett gäng gymnasietjejer födda -89 o -90!
Sollentuna vann första och tredje set, och RIG vann andra, fjärde och femte. I femte (och avgörande) set låg RIG faktiskt under med 12-14, men detta tog de tag i o vann setet efter fyra raka poäng, med 16-14! Grattis!
Kärlek

Musikfestivalen

I fredags hölls den årliga musikfestivalen i Skara, med tio låtar skrivna av MoP-elever :) I två av låtarna var alla ettor med och körade: Julias låt Nära Varandra o Joqes o Hannas låt Time To Say Goodbye. Den sistnämnda hade typ ett musikalsound, o vann senare hela alltet. Det var tredje året i rad för Joqes del... När vi övade någon dag tidigare i veckan sade vår körledare:
-Nu sjunger vi Nära Varandra, o sen är det Time To Say Goodbye!
Låten som kom tvåa var skriven av Diddi o Lisa, som har varsina otroligt mäktiga röster!
                                    
Hela konserten spelades in, o alla satt i greenroom o kollade på vad som hände på scen med hjälp av en projektor. Bilden kom ju direkt från kameran, o där kunde man läsa hur lång tod som spelats in o hur lång tid som var kvar på bandet. Vet alla hur symbolen för ett band ser ut (ovan th)? Tydligen inte Elina från min klass iaf, för hon sade till mig på fullt allvar med funderan i blicken:
-Alltså, jag har aldrig riktigt fattat varför de har ett par glasögon där..!
HAHAHA!! Min klass är bäst ;D
Kärlek

Fimkväll med Chixen

Har ju lovat att berätta lite om förra helgen, så det gör jag nu :)
Det började med att jag sov till halv ett på lördagsmorgonen (efter Ålle dagen innan), vilket är ngt jag aldrig brukar göra ens efter en festkväll - brukar iaf vakna till vid halv tolv. Dock inte denna dag, vilket förde med sig att jag endast hade 40 minuter på mig att duscha, göra mig i ordning, käka frukost o ta mig in till stan utan att missa tåget. Helt omöjligt förstås.
Konstigt nog klarade jag det, fast jag var tvungen att skippa fritidskortsköpet, vilket innebar att jag skulle behöva betala 100 spänn på tåget bara för att få åka i 16 minuter. K.U.L. Tack o lov var konduktören en väldigt snäll en, så jag fick åka för halva priset :) Det behövs fler som du, Konduktörmannen! :)

Väl framme i Skövde träffade jag Michelle, o vi skulle gå o titta på balklänningar inför höstbalen (som Klas bjudit mig på, dock blev allt inställt pga av hans produktion..), men alla såna affärer hade stängt, så vi gick o fikade på 2000, nej Båthuset, nej Rådhuset ist :D Där spillde Michelle ut sin choklad, så vi delade på min haha.
Efter ett tag kom resten av tjejorna (Christine lyckades missa bussen TRE ggr, så vi fick vänta ett tag), o då begav vi oss mot Michelle. Där hade vi taccos-, film- samt gråtkväll :') Mycket mysigt! Tack för en riktigt skoj helg allihop!
Kärlek

Hungrig?

HAHAHA, det ni nu ska få läsa är EXTREMT roligt! :D
Det var så att fem tjejer från min klass var på antagningarna för att bli en av Skaras luciakandidater i år. Stina var en av dem.
Sången alla skulle sjunga var Lusse Lelle. Vet alla hur den går? "Lusse Lelle, Lusse Lelle, elva nätter före jul!" osv. Efter att Stina sjungit klart, sa juryn:
- Ja, alltså, Stina... Det är väldigt bra, men du har ett lite konstigt uttal..!
Efteråt beklagade sig Stina förvånat:
- Men jag trodde verkligen att det var så, jag har sjungt så ända sedan jag var liten!
Gissa vad hon hade sjungit?
"Lusse Lelle, Lusse Lelle, älvan äter före jul!"
Förslag på fortsättning: "O efter jul, så ska den banta, för den är så jäkla fet..!"
HAHA, Stina du är för goer ;)
Kärlek

Satisfaction

Wiiiie! Det gick skeeeeetabra på konserten idag :D Jag är verkligen jättenöjd med min, o även alla andras insatser :D Alla sjöng så fiiiint, o det var en helt underbar känsla att stå där, i mitten av kören, o känna att man var iaf en liten bit av allt det där stora underbara ljudet vi åstadkom :D Riktigt jävla kul! O det bästa var att de som går liveljud-kursen spelade in alltihop, så vi kommer få lyssna på det sen :)
Tack Bodil, Maria, Michelle, Elina, Lovisa B och Sophie för ert underbara körande :) Ni var strålande! :D

Kärlek

FN-konsert

Imorgon är det FN-dagen och därmed äntligen dags för vår FN-konsert! :D Imorgon (onsdag) 19.00 i Skara Domkyrka smäller det :) Många fina låtar utlovas :D
Idag har min klass haft ensemblekväll, o det gick riktigt bra. Treorna blev lite baggiga bara (pga att vårat genomsnitt är bättre än deras... xP), men det var ändå jäkligt skoj. Min ensemble spelade Save Me och I Will Survive, två riktigt härliga låtar :)
Om helgen berättas det så fort jag har lite tiiiiiiiiiiid!
                                      
Kärlek ♥

Black & White

I fredags var det Ålle, med Black & White-tema :) Jag skulle förfesta med Julia L, Elin o Sofia, men vi gick hem till Karin ist. Där var det väl egentligen rätt skoj, men vi festade inget vidare, så därför blev det lite segt..
När klockan började närma sig 23 gick vi ner till Terassen, o där träffade jag bedårande söta Julia (utklädd till ett hembiträde), min saknade Sofie, o så även Marcus o Calle  :D Jag gick in tsm med dem, o där inne shakades det för fullt. Stundtals hade jag skoj, men det var ändå lite segt tyvärr. Skriver mer om helgen imorgon!
          

Kärlek

Störtsköningar

Igår träffade jag underbara Julia, o idag råkade jag springa på söta Malin när jag väntade på busssen :)
Riktigt roligt! Saknar ju er..!
image233
Kärlek

Glömsker

Haha, idag på morgonen gjorde jag världens jäkla tabbe xP Jag glömde hela min handväska hemma, med nycklar, pengar, kontokort, mobil och BUSSKORT! Tack o lov lät den snälle busschauffören mig åka med i morse ändå, men nu i eftermiddag måste jag betala 50 jävla onödiga spänn för att komma hem... Grrr! Fast pengar har jag iofs inte heller, så jag får se hur det blir med det. Får väl låna av ngn kanske :P
Inte heller så bra att jag glömde handväskan idag, för jag ska träffa Julia sen när jag kommer hem, o då är det ju alltid bra att ha mobilen på. Dessutom skulle vi ju ut o fika...
image231
Oooops..!
Kärlek

23:an

Gårdagen var riktigt mysig :) Det beställdes pizza för 700 kr till 21:an, o efter det gick jag, Elin S o Julia o tittade på den där telefonkiosk-filmen. Den var allt lite läskig tyckte jag, men jäkligt bra :) När den var slut kände jag att jag började bli hungrig (hade ju inte ätit pizza förut, för jag trodde jag skulle äta hemma), så jag gick ner till Lisa, Matilda o Anna på stan. Snälla Anton följde mig :) Tack!
Sedan traskade vi iväg till Valentino, o delade en pizza. Vi satt med några konstiga (men roliga!) göteborgare, som vi sedan dumpade för att bli hembjudna till två Fkp-killar på filmkväll. Fast där stannade vi inte särskilt länge, men ändå väldigt sent. Strax innan 4 påbörjade vi vår resa mot 23:an.
Tack Lisa, för min sovplats inne hos dig :)
                                      
Idag har jag bara pluggat lite, o sen kollat på RIGs div 1 killars match mot Göteborg. De vann med 3-2. O i mitt lags match mot Kungälv (som jag inte kunde följa med på pga förkylning) stod vi som segrare med 3-0 i set. Wiiie! :D
Kärlek ♥


Tycker om er

Denna eftermiddag har tillbringats hos alla härliga volleybollare :) Mycket trevligt. Sen ska jag kanske sova hos Lisa :)
Skönt att prata med alla igen. Vous êtes les meilleures ♥
image227
Kärlek

J'adore faire la musique

Igår spelade jag o min kära bror på en FN grej i Karleby. Det var blandade åldrar. Riktigt skoj faktiskt, o det gick bra :) Det är så skoj att sjunga för äldre, för de uppskattar det verkligen!
Skolan går bra, det är riktigt skoj :) Dock sover jag nog lite för lite... Igår var jag så trött på vägen hem att jag somnade, och sen när jag vaknade till trodde jag att jag var på väg till skolan... :P
Inte bra.
Men annars är allt skoj o så, lärarna är bra o lektionerna intressanta :)
Dagens: Elin! Så skoj att du kommer o hälsar på i lilla Fkp :) Har saknat dig ju! :)
                                                    
Kärlek

Habibis

image224
Jag saknar er mer än någonsin
Kärlek


I Hope

Wiiiie! Idag på sånglektionen fick jag reda på att min sånglärare och körlärare bestämt att jag ska sjunga solo på FN-dagen! :D Fatta glad jag blev! Bakom mig ska 6 tjejer från min klass köra, och låten är Dixie Chicks I Hope :) Hade aldrig hört den förut, men den är rätt goo faktiskt.
Dagens: Stackars Rasmus tappade sin mobil ner genom ett sånt där brunns/kloak-locks hål. Om ni fattar vad jag menar... Tyckte så synd om honom, men han var iaf glad, för den hade gått i två delar o det var tydligen bra...
Kärlek

Detta saknar jag

image221
 Kärlek

Skövde med Julia

Igår spelade jag match med damlaget mot Falkenberg, som var ganska kassa. Vi vann med 3-0, o i första set fick de endast fyra poäng... Jag mådde tyvärr inte så bra, så jag spelade inte hela tiden.
Efter det var jag i Skövde med söta Julia :) Vi gick på bio och såg Supersugen, som till en början verkade rätt tradig, men den var rätt bra sen faktiskt haha :)
Innan bion gick vi för att hälsa på Karin också, men hon var inte hemma tyvärr. Hade varit skoj att träffa henne, det var riktigt länge sedan sist! Så söt är hon :)
    
Kärlek

En bra sak

image217
Lars Wallin är ball  : ) Köp ett rosa band!
♥ Kärlek

Mando Diao

Äntligen släpper de sitt fjärde album! :) Bara en halv månad kvar nu, sen är Never Seen The Light Of Day released :) Den nya singeln If I Don't Live Today, Then I Might Be Here Tomorrow är grymt jävla bra, så mina förväntningar på albumet är inte direkt dåliga...
Jag undrar om det var den nya singeln de spelade för första gången på Peace & Love, eller om det var någon annan ny låt? Hela stämningen var så exalterande, så jag minns bara några av de låtar de spelade.. :P
Hur som helst ska jag defenitivt ha det här albumet som ett riktigt album. Det är ett måste.
image214  image216

RSS 2.0