Malta nästa!


Världens sötaste stylist Mia, Bodil och jag :)

Imorgon bär det av till Malta för att spela in musikvideo! Efterlängtat, kul och förbannat knäppt om man tänker efter :P De senaste dagarna har jag mest bara stressat runt och haft ångest över att jag inte hunnit träffa mina älskade Falköpingsflickor, och förutom det har jag hunnit med att träffa Ludvig (samt vinna över stackarn på Axis and Allies), lägga sång på den engelska versionen av vår låt vi ska filma till de närmaste dagarna och så har jag återigen beklagat mig över att tiden inte riktigt räcker till :( Det fanns en period av mitt liv då jag faktiskt hade tid; det var alltid jag som kunde anpassa mig.. En liten, liten period i början av 2:an sisådär. Det var rätt gött faktiskt. Those were the days ''/
Malta ska hur som helst bli skitkul! Dags att fokusera, packa och sova! Pussssssss

♥ / Cecilia

Videoinspelning

Tjo! :) Idag har vi spelat in delar av musikvideon i studion! Det gick bra, och det var kul :) Folket vi jobbar med känns verkligen helt rätta, och stämningen i vår lilla grupp är alltid prima! Mysigt må jag säga. Vi blev klara i god tid idag, så därför är jag hemma o sover redan inatt. Känns skönt med sin egen säng :)
Annars idag hade jag turen att träffa på Ludvig i cafeterian, så nu vet jag vad jag ska göra imorgon :) För övrigt är jag fortfarande sjukt trött, och så saknar jag mina Falköpingsvänner!! Dagarna efter Costa Rica har ju nämligen varit helt fulla, så jag har knappt  ens hunnit ringa ett enda telefonsamtal! Dock är jag ju hemma två veckor i sträck efter Malta, så då hoppas jag verkligen på att kunna träffa alla :) Me miss you! <3

♥ / Cecilia

Klädprovning

Jag var världens tröttaste idag i skolan. Först MoP-tid, sen Charlies teaters föreställning vid namn , och sist men inte minst ljudproduktionsteknik. Jag lade sång på Halleluja, och det gick ganska bra. Hann dock inte sjunga upp, vilket ger mig lite dåligt samvete, men resultatet blev ganska bra iaf sen. Hur som helst ska Dille mixa den nu, så det lär ju bli bra! :D Så himla kul att ha en låt med så många som sjunger; Michelle, Elina, jag, Johanna och Bodil. Riktigt skoj :) Och jag plockar gitarr också.

Efter skolan gick jag, Bodil, Elina och Johanna till studion för att kika på kläder till musikvideon. Min guuuuud vad lång tid det tog :P Sjukt lång tid! Men det var kul, och resultaten blev mycket fina! :D Känns kanon faktiskt. Imorgon blir det mer äventyr, men de berättar jag om då! Nu ska vi alla fyra krypa till sängs här i Johannas fina etta!

♥ / Cecilia


Sjusovarn

Aaahh jag är så trött så att ögonen nästan rullar! (Nääe, tror faktiskt knappt att pappa kunde ha sagt det bättre själv!) Och ja, jag är faktiskt en sjusovare upptäckte jag idag. Fast inte på morgonen.. nääe, vid 19-tiden så där sover jag uppenbarligen som en stock! Jag tog 18.15-bussen hem idag, och var med andra ord i stan strax innan 19. För första gången under hela min gymnasietid sov jag hela vägen fram till slutstationen. Och lite till. Therese Molin (MoP-etta, Moa Johanssons kusin för övrigt) väckte mig strax efter att bussen stannat, och jag ryckte till och utbrast "Ooooh jäklar!!", så där som jag alltid gör haha :P Hon behövde liksom inte ens säga någonting - jag fattade direkt att jag borde ha vaknat vid det laget! ;) Jag är helt lost efter tidsomställningen efter Costa Rica alltså.. Det är ju nämligen där jag har spenderat de senaste två veckorna, samt ett par dagar i New York :D Det har varit underbart kul, men jag orkar inte berätta om det nu. Kan bara nämna att jag saknat min kära vänner jättemycket!
Härlig dialog från igår:
Cecilia: Jag ska ha sex- o samlevnad imorgon! :D
Ludvig: Vad kul! ;)
Något senare...
Cecilia: Vad ska du ha imorgon förresten? :o
*Ludvig räknar upp massa tråkiga samhällsämnen*
Ludvig: Vad ska du ha då?
Cecilia: Määh! Jag ska ju ha sex sa jag ju!!!
 
Igårkväll kom Ludvig till mig, gentleman som han är! :) Han är nice. Imorses tog vi bussen 08.15, och resten av dagen har jag haft sex- o samlevnad! Det är ju så jäkla kul att ha det med klassen! Särskilt om man inte har träffat alla på över två veckor, och ännu mer särskilt om man är bäng i huvudet av trötthet. Grymt härlig dag med andra ord! Efter det hade jag gitarrlektion, och den var snuskigt bra. Förstår inte hur grym lärare kan vara egentligen? Stefan och Erica i mitt hjärta, säger jag bara! <3
De två närmsta dygnen kommer tillbringas helt i Skara, då vi ska jobba med videon i studion. Det blir till att övernatta hos fröken Pettersson - mycket trevligt, med andra ord! :D Nu ska jag gå upp och packa ner en väldans massa klädförslag inför videon. Sen som alltid - welcome to my life. Puss och hej!

♥ / Cecilia

Hemma!

♥ / Cecilia

Katedrals årliga rosutdelning!

Åååh, han är jäkligt söt min favorit Sp3c:are! ;) Axel Thyresson i NTV (en mycket gullig förening på Katedral - Nu Trivs Vi) levererade rosen ni kan skåda ovan till mig på min franskalektion idag.. Faaaan vad glad jag blev :D Så himla gullig tradition tycker jag! Det förgyllde min dag, haha :P
     För tillfället sitter jag och lyssnar på slaskversionen av låten vi ska spela in musikvideo till på Malta om några veckor. Vi fick den idag, och jag gillar'n! Tur är väl det antar jag, haha :P Nu ska jag upp och packa klart, jag är sen som alltid... Men först ska jag ringa Ludvig och tacka! :) Ha ett jättebra lov alla!

♥ / Cecilia

Cissi <3 iMac!

Idag när vi satt på ljudproduktionteknikslektionen kände jag hur sjukt sugen jag blev på att fixa så att jag har en egen iMac-dator med Logic och hela köret tills nästa år... Då är det ju SS-inriktningen (sing-a-songwriter) som gäller för mig, och då kan det faktiskt vara jäkligt praktiskt! Tänk att ha en egen! Ååååh, jag börjar känna det där hemska ha-bergäret! Inte bra, inte billigt, men jäääävligt fräsch dator. Får tänka på det.
     En annan sak jag tänkt på typ den senaste veckan är om jag kanske skulle ta o flytta till Skara nästa år? Då kommer ju Mitchen dit också. Fast egentligen vill jag nog inte det - jag vill mest bara göra iordning lägeheten, och känna att jag har en, haha :P Visst är det härligt med ett sådant ekonomiskt tänkande?^^
     Vi spelade match idag förresten. Och förlåt att jag skriver så här (man får absolut inte göra det egentligen), men jag var typ bäst i världen. Nääe, inte riktigt kanske, haha, men jag blockade faktiskt bättre än vad jag någonsin gjort förr :) Det var kul! Jag vet inte hur många passaröverlägg, pet och smashar jag lyckades fånga upp! :D Asnice! Att blocka någon känns ju så jäkla mäktigt tycker jag :P Annars satt faktiskt min mottagning också sjukt bra, och de passen jag gjorde från bakplan och fram till vänsterspikern blev skitbra! Jag hade en bra dag helt enkelt. Det var riktigt kul att känna att jag kunde spela lite bra som center också :) Jag ska banne mig fortsätta som det. En dag tänker jag bli bra på riktigt! Om jag skulle få för mig att prioritera volleybollen alltså :P En dag. Kanske.
     Tyvärr så förlorade vi i femte set förresten, med 15-13.. :P Känns lite typiskt oss på något sätt. Vi hade dem egetligen så jäkla hårt (25-14 i första set), så det var surt. Jag trodde att vi skulle vinna med 3-0 där ett tag :P Men tji fick jag! Dock kändes det ändå som att vi dominerade matchen idag; vi borde faktiskt ha vunnit (a) Det var RiG C vi mötte förresten.
     Nu ska jag gå upp o sova, och imorgon är det enda som gäller skola, lite möte i studion och sedan packa, packa, packa!!!! Paniken är här.

♥ / Cecilia

En liten bekännelse

Jag kan helt enkelt inte få nog av dem! De ska helst vara små (ca 4 cm i diameter), med blommor, änglar eller något annat gulligt mönster.. Jag pratar som ni kanske förstår med tanke på bilderna nedan om burkar. Även askar i viss mån. Men mest burkar. Att köpa en ny burk kan vara värsta kicken! De är så himla fina, och de brukar kosta runt 10-30 kr, och de är värda vartenda öre! Jag har helt enkelt en liten förkärlek för burkar.. :P Hur knäppt det än må låta, haha!
Här om dagen kom jag på två nya användningsområden för dem: det första var när jag skulle hem till Ludvig, och insåg att det skulle ta onödigt stor plats att ta med vitaminburkarna bara för att ta två tablettern följande morgon.. Då lade jag några tabletter i en av mina nyinvesterade burkar! ;)
     Det andra var när jag insåg att tuggummipaket tar himla mycket plats, samt för mycket oväsen. Då lade jag så många tuggummin som fick plats i en burk! :) *stolt, haha* Det har dessutom flera fördelar: dels är det nästan helt tyst och det tar mindre plats, och om man av någon anledning vill smyga upp ett tuggummi och samtidigt kunna undvika att behöva bjuda hela klassen, ja, då är det ju perfekt med en liten diskret burk! Och om någon mot förmodan skulle märka att man hade tuggummin, och man då skulle vara tvungen att bjuda hela laget runt, då skulle man ändå inte behöva bjuda bort hela paketet, för det får liksom inte plats i burken.. :P Då har man resten hemma, haha! Smart va? Dessutom är en burk mycket finare än ett tuggummipaket.

♥ / Cecilia

Your Body Is A Wonderland

God kväll! Ikväll har jag tränat, och mottagningen satt bra som fan. Riktigt nice! Innan träningen träffade jag en mycket söt flicka som heter Julia :) Henne gillar jag! Vi gick till Willys och köpte frukt o macka, o sen hängde vi i Freja haha ;) Det är mysigt där. Jag gillar att bara sitta där o loda - själv är inte kul - men har man med sig t.ex. Julia så är det himla mysigt att bara sitta o titta på alla volleybollare som ilar omkring där ute på planen samtidigt som man går igenom den senaste veckans skvaller. Trevligt! Julia insåg dock ganska snart att det inte är särskilt smart att ta med mig till Freja om man vill prata med mig själv - p.g.a. att jag har så ont om tid nu för tiden hinner jag ju inte gå till volleybollägenheterna allt för ofta, o då måste man ju prata med alla dem om vad som händer.. :P Så det blir nog Lilla Blå nästa gång, trots allt haha!

En bild som Johanna tog på vårt badrum igår. Den skänker en liksom lugn tycker jag :P
 
Jag gick hem från skolan efter ensemblen idag. (Låten vi jobbar med nu kommer bli grym btw! :D) Jag var så jäkla stressad, så jag åkte hem och fixade ist. Man mår verkligen dåligt när man har för mycket att göra - jag får ont i magen. Typ. Fast det är mest bara jobbigt att veta att man kommer behöva gå o lägga sig sent kommande kväll också. Därför åkte jag alltså hem. Jag började packa inför Costa Rica (nåja, jag lade faktiskt fram 4 klänningar iaf...) och så gjorde jag min gitarr- och sångläxa. Jag måste tipsa om John Mayer som är en helt fantastisk artist! :) Underbara låtar som i stort sett bara bygger på gitarr och sång. Lyssna särskilt på Your Body Is A Wonderland och Free Fallin'.
     Idag tänker jag på Ludvig, för stackarn är sjuk :(´

♥ / Cecilia

Berättelsen om en händelserik helg

Just nu sitter jag här framför datorn o tänker på hur jobbigt det kan vara att gå på bio.. Jag, Bodil, Johanna och Mitchie var i Skövde nu ikväll o efter en fika på Pim's såg vi på I Taket Lyser Stjärnorna, och jääädrar vad jag fick ont i huvudet av den!! Jag grät mig banne mig igenom åtminstone halva filmen!!!! Skitjobbigt ärligt talat, haha :P Men den var bra :) Bra skådespelare, underbar story och en hel del roliga inslag faktiskt. Att rekommendera!
     Dagen började i Skara, och några minuter efter att Ludvig följt mig till bussen (ännu en riktig gentleman!) steg Bodil på :) Vi åkte till Falköping tillsammans, och där mötte vi upp Johanna och Mitchie. Vi alla fyra åkte ut hem till mig, o så började vi med att ta en promenad inkl. varm-choklad-picknik! Himla mysigt så klart :) När vi kom in igen gjorde vi iordning lite frukt, popcorn och drinkar o så gick vi upp. Det var äntligen dags för vår spastund! :) Vi bastade och gjorde diverse "behandlingar". Här följer några sjukt bra grejjor att göra om man vill känna sig extra fin:

• Låt hårinpackningen sitta i medan du bastar - ger minst dubbel effekt! Man får läskigt lent hår efter bara några minuter :s
• Smörja in kroppen med honung - jo, honung- och låt sitta kvar så länge som möjligt. Mycket bra (=lent) resultat.
• Värm matolja (helt olivolja, men vissa av oss är ju allergiska mot det :P), och håll naglarna i tills den svalnar. GRYMT resultat - rena mirakelkuren!!!! Man känner skillnad redan efter någon enstaka minut, och naglarna blir blanka och markant starkare. Helt otroligt ärligt talat! Det finns nog bara tre saker i hela världen som har så stor och positiv effekt: den första är den nyss beskrivna nagelkuren, och andra är compeed skoskavsplåster :P (erkänn att de är grymt bra :P), och den tredje är faktiskt skokräm, haha :P Men mer om det en annan gång.
 
Förutom detta hade vi även ansiktsmasker med "gurkskivor". (Halleluja, vad snygga man kan vara haha^^)
     I fredagskväll åkte jag till Skara för att vara med på den planerade överaskningsfesten för Ludvig :P Vi samlades massa folk hemma hos hans vän Rawan, och där satt vi med tårta, popcorn, chips och dricka och väntade. Ludvig skulle nämligen 'bowla med killarna, och kanske dra några öl i baren', haha :P Stackarn trodde fel, för nästan framme vid bowlingen hoppade fyra eller fem maskerade killar ut ur bilen och satte på en tygpåse över huvudet på honom samt band hand armar och ben. Ludvig fick genomlida en ca tio minuters lång och ryckig bilfärd som innehöll flera smällar på käften efter hans oroliga frågor om vart de förde honom :P Till slut kom de fram, och själv stod jag uppe i trappuppgångsfönstret o kikade ner. Jag såg hur de drog ut honom ur bilens bagageutrymme, och snart hörde jag skrik och stoj underifrån. Efter lite knuffar från oss som stod där förstod kidnapparna att de redan var uppe vid rätt våning, o så gick de in i lägenheten. Strax efter att de tagit av honom luvan fick han en gräddtårta av i stort sett bara grädde splaschad i fejset, och sedan tappade han balansen och föll raklång ner på golvet tack vare repet runt hans ben, haha :P Det var först då - när han låg där med grädde över hela ansiktet - som han kunde se vilka det egentligen var som hade utsatt honom för allt det här :P Konstigt nog så såg han glad ut? ;)

Det blev alltså party den kvällen, och dagen därpå spelade vi lite x-box 360, och jag kan väl säga att jag alltjämt inte är bäst i världen på det där :P (På tal om alltjämt så såg jag min gamla mattelärare Maria Arnsdotter Bernadsson idag!) På kvällen drog vi först på lite taccomiddag hos estet-Erik, och sen blev det fest ute i någonting som började på 'h' :P

♥ / Cecilia


RSS 2.0