Repläger

En fullproppad helg går mot sitt slut, och det har varit två riktigt roliga dagar! :) Det började med att jag och Ragnar käkade frukost här igår, och några timmar senare kom Bodil. Vi åkte in till stan för att sjunga på ett bröllop i St Olofs kyrka, och det gick bra. Härligt jobb i vilket fall :) Efter det drog jag och fin-Ragnar hem hit och käkade lunch, och lite senare skjutsade snälla, snälla R mig till Munkaskog utanför Habo! Han är nog världens snällaste, det bara måste vara så.
     Jag var inte särskilt pepp på repläger (För det var det det var; rep resten av helgen inför en konsert jag ska vara med i den 10 oktober i Falköping. Boka in!), kände liksom att jag hade massa andra saker att göra. Men när vi väl satte igång med att sjunga så var det hur kul som helst! Allting satt mycket bättre än jag förväntat mig, och jag kände mig kry som en ärtkärna i rösten :) Dessutom var det riktigt häftigt att få sjunga med full orkester! Jag har ju sjungt med storband förut, men aldrig hel orkester med stråksektion också. Det lät fett! :D
     Jag ska sjunga en duett med en jätteduktig kille som heter Emanuel. Han har en jättefin basröst, och det kändes som att våra röster passade jättebra ihop :) Jag längtar verkligen till konserten nu! Fast innan vi är där ska vi ha koreografirep, scenklädesshopping och fler musikrep - kul!
     Det finns förresten en jättegullig tjej som är med och sjunger som heter Elisa. Imorses vaknade jag kl sju av att hon höll på att knyta på sig joggingskorna, och det hela slutade med att vi gick ut på en timmes morgonpromenad tillsammans! Lilla bra det kändes sen, när man satt vid frukosten kl åtta och visste att man snart skulle repa med orkestern, och att man gått på värsta hälsopromenaden tidigare samma dag! Riktigt nice.
     Nu ska jag ta o plugga så mycket jag orkar, så att jag slipper göra det i veckan. Hoppas ni alla haft en riktigt bra helg!
♥ / Cecilia


Sightseeing

Idag har jag varit på sightseeing i Lidköping med herr Hellsvik! Jag har typ aldrig varit där förut, så vi gick runt och kollade lite :) Dock regnade det en del, så vi ska tillbaka en annan gång för att se mer än bara torget :P
     Skolan kändes förresten givande idag; jag kom dit för att gå med stavar i 30 minuter haha! Stackars dem som bara kan åka med åtta- och halv fyra-bussarna säger jag bara.. Vissa av mina klasskamrater bor så pass "dåligt" så att de inte kan ta sig mellan sina hem och skolan med andra bussar än dem.
     Här kommer några bilder från igår!
1. 2.
1. Elina och Hanna
2. Michelle, Hanna och Tove
 3. 4.
3. Amanda, Johanna och Mitchie
4. Bodil och jag

♥ / Cecilia


Surpuppa!

Surpuppan till servitris fixade så att vakten eskorterade mig ut från Husaren, så nu sitter jag hemma hos Ragnar.. :P Lite ändrade planer med andra ord haha. Jag visste redan när vi beställde maten att jag skulle åka ut när det ca en timme senare blev artonårsgräns, för surtanten kollade allas leg, och vi var typ tio st! När jag senare satt ensam nere på rese och började oroa mig för det mesta som går att oroa sig för ringde jag R, och han råkade vara på väg till Skövde precis då :) Så allting löste sig, Nisse körde mig till Skara och nu ska jag lägga mig och sova och vänta på att världens snällaste kommer hem!
Trevlig kväll sett till det stora hela, och det var himla kul att få träffa några av Michelles och Elinas Skövde-kompisar :) Sen så var maten god, och Michelle var ursnygg i sin nya ljust, ljust rosa volangklänning!

♥ / Cecilia

Nu får Michelle gifta sig :)

Idag fyller den här lilla skitungen år, och det ska givetvis firas ikväll! :)

♥ / Cecilia

En hustru, en man och två matkonstnärer!

Idag har jag haft arrangering och komposition för första gången. Bra kurs känns det som. Singer/songwriter-inriktningen kommer nog passa mig bra, även om det känns som att man kommer få lite stresspanik ibland. Men man lär ju sig!
     Jag och min kära lillasyster åkte hem tillsammans på bussen idag, och väl i Falköping handlade vi mat. Det är nämligen mammas och pappas bröllopsdag idag, och det är hela tjugo år sedan de gifte sig! Så jag och Mitch ska laga en fin middag till dem som ska stå klar på bordet kl 20 ikväll. Det är bara att börja jobba med andra ord ;)

♥ / Cecilia

Det är bara att säga grattis!

Idag har jag i huvudsak gjort tre saker; pluggat matte, träffat Julia och skämt ut mig:
- Finns inte så mycket att säga om det, men jag har räknat haha:)
- Jag och söt-Julia hade världens mysigaste fika idag! Hur nice som helst! Det är banne mig fritid på hög nivå vill jag lova :)
- Skämt ut mig. Inför nya körfröken och alla tvåor som läser inriktning instrument/ensemble.. :P Jag skulle kasta min kalender på Elina (vi brukar kasta saker på varandra, eller mest är det jag som kastar grejer på henne, men det är liksom vår grej..), och så råkade jag kasta för högt... Vet ni vad den träffade? Den nya sånglärarens notmapp! Den föll ner på pianot, och så fick hela klassen lyssna till ett alldeles unikt ackord, och jag fick en lite halvirriterad blick från den nya läraren.. :P Piiiinsamt. Särskilt med tanke på att jag verkligen inte klunde försvara mig! Hur skulle det låta liksom; "Förlåt, det var inte meningen att kasta kalendern på din pärm - jag siktade på Elina!"... Hmm. Tvåorna lär ju tro att jag är dum i huvudet haha:P Bra första intryck, Cecilia. Det är bara att säga grattis!

Elina goes aj.

♥ / Cecilia


Terminen drar igång

Säsongens första volleybollträning avklarad! Och den gick bra :) Dessutom har jag haft några nya ämnen i skolan idag, och de verkar intressanta må jag säga. Jag är laddad.

Idag tänker jag på när jag och Cajsa var i Spanien tillsammans förra sommaren - vilken resa haha! På bilden kan ni beskåda vår favoritrondell i Soria ;)

♥ / Cecilia


Cissi-dag

Nu är jag hemma igen efter en riktigt härlig helg! Jag sitter för tillfället och laddar inför min första lektion i matte c som äger rum imorgon bitti kl åtta - inte bästa tiden direkt! Imorgon blir det en riktig Cissi-dag, dvs fullt upp hela tiden. Direkt efter skolan ska jag och Bodil öva inför ett bröllop vi ska spela på på lördag, sedan ska jag på ett möte i Falköping halv sex, och klockan sju börjar säsongens första volleybollträning! Utmanande dag med andra ord :P

Titta förresten, vad som blev klart idag ;)
♥ / Cecilia

Mindre franska :(

Precis när jag satt mig på en plats i salen kom min lärare in och tittade konstigt på mig. Ja, jag hade gått fel. Och nej, jag ska inte läsa om franska steg ett. Jag ska ju läsa steg fem. Det visade sig att jag bara har en franskalektion i veckan, så den enda lektionen jag har på fredagar är idrott. Skulle vara rätt skönt att flytta på den.. Fast ändå inte, jag kan lika gärna hänga på MoP några timmar varje fredag och få saker gjorda där. Känns dock lite orättvist att spanskan har två lektioner i veckan, men inte franskan :o Men det ska nog gå vägen iaf.
Nu sitter jag hemma hos Ragnar och väntar på att han ska duscha klart. Tack vare att jag inte har sen dag idag så kan vi åka en timme tidigare till Lysekil :) Nu ska jag kila upp och göra lite matsäck åt oss mohaha. Kanske hinner jag med lite mer körkortsteori också :) Ha en jättebra helg!

♥ / Cecilia

En liten sväng till Lysekil igen

Efter skolan idag bär det av till Lysekil med snygg-Ragnar! Jag hoppas på båtväder :)
     Jag är hemma igen på söndag!

♥ / Cecilia

Världens bästa skola :) <3

Mitt schema är tämligen fullt, men helt okej ändå tycker jag. Ingen sovmorgon, utom fredagar då jag börjar 12.40, och ingen tidig dag. Men det gör mig inte så mycket. Måndagar slutar jag 16.30 eller 17.00, tisdagar 17.00, onsdagar 15.55 och torsdagar samt fredagar 15.20. Dessutom har jag två härliga håltimmar på tisdag och torsdag på 2 resp. 3 h, men det är asgött tycker jag! Tid att plugga och träna :)
Igår kväll låg jag vaken hur länge som helst igår kväll - jag kunde verkligen inte somna! Imorses vaknade jag två timmar innan väckarklockan ringde - dvs kl fyra på morgonen! Det var ungefär som att man var barn på nytt, och väntade på julafton haha :P Väl på MoP var typ det första jag gjorde att prata med Anna, som utbrast: "Det är så sorgligt att vi går i trean redan!", olch jag svarade: "Ja jag vet! Jag börjar nästan gråta när jag tänker på det..!" Fast det menade jag ju inte riktigt, det är ju bara sådant man säger. Trodde jag ja! Jag kände hur mina ögon började fyllas av tårar, och jag blev minst lika förvånad som röd i ögonen haha. Någon här tycker om MoP, det är något som är säkert.
Bilden togs under de första veckorna i ettan.

♥ / Cecilia


Partyschema


Man är väl moppare haha.
♥ / Cecilia

This is how we do it


Kära Skaradjäknar; idag blir det Katedral igen! :D Lov må vara nice, men det är banne mig skolan också :) Nu tänker jag se till att ta vara på det sista året på MoP, och jag hoppashoppashoppas på ett bra schema. Bra schema innebär sovmornar, en eller ett par långa håltimmar, sånglektion runt kl 18 på tisdagar och tidigt slut på fredagar. Hoppas! Vi ses i skolan! :)

♥ / Cecilia

Rödluvan

♥ / Cecilia

Enjoy

Jag klickade mig in på det mest aktuella inlägget på publishme.se, och hittade den perfekta presenten till alla mina kära vänner här i Falköping ;) Enjoy it girls haha.

♥ / Cecilia

Peppad som aldrig förr!

Sista dagen på mitt (kanske) sista sommarlov någonsin är här. Under dagen har jag tänkt att jag ska göra klart några saker som aldrig kommer bli gjorda när skolan börjat - t.ex. att fixa till ett par saker med symaskinen, rensa usb-minnen och sånt där.
Jag måste säga att jag är otroligt laddad inför att komma igång med allting igen! Den här terminen ska jag verkligen satsa på träningen, och se om det ger resultat. Jag har precis kollat höstens schema för Friskis o Svettis i Skara, jag har tänkt att jag ska börja träna där en gång i veckan :) Sen så har jag och Elina bestämt att vi ska simma en gång i veckan efter dansen med Kajsa. Det kommer bli fett kul, för vi ska vara värsta seriösa haha :D Inte för att vi (jag?) kan simma så där coolt, men vi ska ändå ha på oss baddräkt, simglasögon och simmössa och sån där skit haha. Jag har faktiskt velat simma lite för motions skull även förut, men jag har samtidigt inte velat slita på håret. (Skratta ni, men det har faktisky tagit lång tid att spara ut det.) Elina kom dock med den perfekta lösningen: badmössa. Och ja, inte bangar väl jag!
     Om skolschemat nu blir lite så som jag hoppas, kommer mitt träningsschema under hösten bli ungefär så här:

Måndag: Volleybollträning i Fkp 19-21.
Tisdag:   Friskis o Svettis i Skara 19-20.
Onsdag: Volleybolltträning i Fkp 19-21.
Torsdag: Dans med Kajsa och Timoteij 15.30-16-30, simma med Elina i Skara 17-17.30.
Fredag:   Vila.
Lördag:   Volleybollmatch (om det är hemmamatch).
Söndag:  Vila.

Det är en lite tråkig sak med hösten, jag kommer inte ha någon chans att få tid till att åka med på bortamatcherna med volleybollen :( Vi får se hur det löser sig. Men visst ser schemat i stort bra ut? :D
     Andra saker jag ska satsa på i höst är...
 
- körkortet. Någon gång i december smäller det! :D
- skolan. Särskilt engelskan och projektarbetet, men även matten, gitarren, sången och skapande verksamhet. Och allt annat med för den delen haha :P
- människor jag tycker om. Vänner, familj, pojkvän.. ;)
- ordning i mitt rum. Tro mig, det här året ska jag lyckas!
- Party! Studentåret är nog trots allt en enda stor fest ;D

♥ / Cecilia

Galna tjejer

Vilken dag det var igår. Dumma i huvudet som vi är började vi med Flume Ride.. Vi åkte alla fem i en och samma, och alla blev genomblöta! Medan jag gick runt och fruktade att vi alla skulle komma att genomlida en sorts urinvägsinfektionsepidemi, gick Malin och Frida runt och ojade sig över sina mobiler. I slutet av dagen hade ingen av oss fem en fungerande mobil; Klara hade inget batteri, Jessica hade inga pengar och Malin, Frida och jag hade fått våra mobiler brutalt mördade av tsunamisarna (härlig gramatik) i Flume Ride.. Ingen kunde med andra ord ringa! Förutom denna lilla incident var tiden på Liseberg väldigt mysiga :) Vi hade roligt minsann.
Innan vi gick in på Liseberg var vi ute på stan och shoppade. Jag köpte vääääärldens finaste kappa!! Jag kommer se ut som Rödluvan hela hösten haha 8) Hur som helst, det hände en annan sak också. En jäkla cp-idiot snodde min plånbok!! Frida såg det som tur var (jag märkte det inte ens), så vi delade upp oss och letade efter henne.  De enda grejerna vi hade att gå på var att hon hade en vit fejk Louis Vuitton-väska, att det var en tjej som pratade ett annat språk, och så trodde jag mig veta att hon var så där fult gult fejk-blond. Vi hade hur tur som helst! Jag och Jessica skyndade oss mot ingången i Nordstan från tågcentralen, och där kom en halvstor tjej i tjugo-tjugofemårsåldern lugnt gåendes med en vit fejk Louis Vuitton, fejkblont hår och en tjejkompis på varje sida. Hon hade den kroppsformen jag tyckte mig komma ihåg (man tänker ju inte så noga på hur varje person man träffar ser ut); dvs ca 170 cm lång och inte överviktig, men absolut inte smal. Vi gick fram till henne och sade att vi visste att hon stulit min plånbok inne på Gina Tricot, och hon drog med oss undan där det var lite mindre folk och så fick vi prata på engelska med henne. Hon tog upp en turkos plånbok och räckte den mot mig. Knappast min. Sedan tog hon upp en ny plånbok, och det var min. Jag kollade igenom den, och alla kort och kontanter fanns kvar. Jag blev så glad att jag fått tillbaka den att jag liksom inte tänkte klart - vi borde ju ha ringt polisen så att de kunde ha gript henne! Den där tuskosa plånboken var ju snodd från någon annan, men det tänkte inte vi på då. Fattar ni hur många plånböcker hon måste ha stulit? Hon hade ju minst två igår, och hon behöll lugnet fast att vi anklagade henne för att ha bestulit mig. Riktigt rutinerad. Jag ångrar så jäkla mycket att vi inte kom och tänka på att sätta dit henne! Att stjäla är bland det fulaste jag vet. Tack tjejer för att ni hälpte till att leta!

♥ / Cecilia

Twilighthysteri

Idag blir det Liseberg med Falköpingstjejerna! :) Det blir en bra näst-sista dag på sommarlovet.
     Gissa förresten hur jag vaknade igår? Jo, Ragnar kom in med en överraskning, och vet ni vad det var? Chailatte! Jag har alltså tjatat så mycket om hur god den här förbannade latten är att sötingen ställer sig i köket typ kl halv åtta på morgonen och gör en hemmagjord variant åt mig haha! Det är nästan så jag skrattar när jag tänker på det; han är allt bra gullig den där Ragnar.
     Igårkväll var jag hemma hos Malin på filmkväll. Vi såg på Twilight först, och ni kan säkert tänka er vilken stämningen var.. :P Jag nämner inga namn, men dessa (smått upphetsade) utrop snappade jag upp under filmens gång...

Han är fan snyggare än Darin!! <3 (Tjejen som ropade det tycker på riktigt att Darin är skitsnygg - någon som kan gissa vem hon är? ;P)
Åhhh, jag vill också ha någon som bara kommer och räddar mig hela tiden, och som kör så där jättefort i bilen och... suck!
Jag vill med!!!! Har han fb?
Kan han inte hålla om mig på det där sättet?!
Kan vi inte ringa honom?
Jag döööööör!
Jag är fan kär asså - kom och ta mig!
Snälla, kan inte du bara komma till Sverige, säga hej till oss och därmed ge oss orgasm, och sen åka hem igen?

Ja, ni behöver knappast fler exempel.. Det var en bra kväll! ;P Kvällens roligaste var dock när en ny scen började och Malin utbrast: "Va, gjorde han så att det blev sommar nu? :o" Jag och Klara vek oss av skratt!! Kännetecken för vampyrer: törstar efter blod och kan ändra årstiderna hahahaha. Klara sköningen började erbjuda sin tjänster: "Vill du ha sommar, vår, julafton?" Hahaha.
     Lite senare när de var på bal i filmen hade huvudpersonen en gipsad fot, och converse på den andra. Klara skrek missnöjt: "Ofta hon har på sig sådana skor på en bal eller?!" Skratt igen. Det är fint med högklackat på ena foten, och gips på den andra har jag hört.
     Uppföljaren till Twilight ska förresten komma ut på bio i november. Frida: "Ska vi gå på den 10 ggr då eller? :D" Hahah, ni är för sköna tjejer.

♥ / Cecilia


Någon har en crush på hårinpackningar...

Jag säger då det.. Gud välsigne den som uppfann hårinpackningen! Efter frukosten imorses fick mitt hår ligga i en (ganska stor) blöt hög på huvudet med hårinpackning i, och runt högen hade jag först plastfolie och sedan en handduk. Efter drygt tio minuter kan man inte annat än att lovprisa den stackars inpackningen! Det funkar verkligen riktigt bra :) Ett bra, enkelt och egentligen givet knep för sommarslitet hår - men glöm inte plastfolien!
Lysekil var jättemysigt, för att inte tala om gårdagen! Kvällen igår var skitkul; jag och Elina ravade i vanlig ordning haha :D Vi var på Matilda Thorsells 18-årsfest, och det var jättehärligt att parta med Falköpingsflickorna igen också! Dessutom fick jag mig en trevlig överraskning när volleybollarna Katta och Sofia gjorde entré ;) Så himla goa! Skitbra kväll alltså, och uppehåll hela tiden :)
Nu ska jag byta om, och sedan tar jag bussen till Skara för att umgås med Ragnar (uttalas Räjgnör ;D). Dagen blir bra, det vet jag :)

♥ / Cecilia

Jag har börjat övningsköra!

Japp, nu mina kära vänner har jag valt att börja ta tag i denna uppgift! Jag har än så länge övningskört två kortare stunder med pappa, och det är inte så svårt som jag fruktade. Det går bra, och är skitkul ju :D Dessutom har jag läst 65 sidor i teoriboken, så nog är jag på g alltid! ;) Jag ska ge mig fan på att ha körkortet i min hand innan årets slut- jag ska klara det!

Kolla noga nu - ser ni vilka det är som vågar åka med mig? ;)
♥ / Cecilia

Skräll


Jag och Elina tidigare ikväll.. Skräll att det är vi ;) Haha!
Till Zekes:
Lista ut vad det här står för om ni kan! (Vi är förresten bättre än er, för vi har två imperativ mohaha ;P)

MKG
KKB


♥ / Cecilia

Min vän Klara

Nu ska jag åka till Lysekil och tillbringa ett par dagar med genomhärliga Klara - min kära vän från Göteborg :) Jag får se när jag väljer att åka hem igen den här gången! Lördag eller söndag lär det bli iaf. Ha det så bra!

♥ / Cecilia

Zekes första spelning

Direkt efter att vi kom till Skövde med tåget igår, så hoppade jag och Elina på bussen till Lidköping! Världens sötaste killar i jeans, rutiga skjortor och svarta västar var förband till Scotts där :) De går under namnet Zekes, och det namnet mina damer och herrar, det är bara att lägga på minnet. Deras koncept är unikt; de är fem unga killar (födda -90 och -91) som lirar dansband! Ni som inte är så insatta i musikbranschen kanske inte har tänkt på det, men målgruppen för dansband är de som verkligen köper skivor! Personligen tror jag att Zekes kommer att sälja som smör i solsken, och det förtjänar de, för de är totalgrymma allihop! Dessutom är de / har de varit Moppare, och han som sjunger lead kommer från Falköping - klart vi ska hejja fram dem på deras karriär ;) Det är bara att önska er lycka till :)
♥ / Cecilia

Min nya favorit!


Det här ni! Det är kärlek på hög nivå vill jag lova! ;)
♥ / Cecilia

Lättsamt möte

Det gick bra idag :) När vi anlände till Sthlm började vi med lunch, och efter det traskade vi iväg till vårt skivbolag; alltså Lionheart. Där inne sprang t.ex. Maria och Bobby Ljunggren (känd låtskrivare i åtminstone schlagersammanhang) omkring, och även Sanna Nielsen som höll på att jobba i en av deras studios. Men vi pratade mest med Maria, och hon var jättetrevlig. Det var ett lättsamt möte, och det kändes egentligen bara som att vi kommit dit för att hon skulle få se att vi inte var socialt handikappade eller så ;) Vi blev tack och lov godkända allihop, haha.

Innan vi hoppade på tåget hem fick vi två timmars shoppingtid, och jag köpte en musikbok (Mera Rock och Ballader) bara för att det är roligt att ha liksom :) Det allra sista hittade jag dessutom finaste tröjan på Top Shop! Min söta kusin Elin har den, och hon passar så bra i den så jag kunde inte låta bli att köpa en jag med och hoppas på att folk tycker detsamma om mig i den ;) Bra dag hur som helst! En chailatte hanns också med :)

♥ / Cecilia

Första träffen med skivbolaget

Idag blir det Stockholm med Timoteij och Krillidill! Det är nog en ganska viktig dag egentligen. Jag fick i vilket fall sms igår från tre personer, som alla löd ungefär så här: "Vad ska du ha på dig imorgon? Jag har inte en aning om vad jag ska ha på mig!!", och nej - de var faktiskt varken från Dille eller Kristian.. ;P
     Idag ska vi alltså träffa skivbolaget, eller framför allt Maria Ljunggren. Kan bli kul! :)

♥ / Cecilia

Berlockarmband

Kolla in finaste berlockarmbanden jag har köpt! :) <3 Jag är käääär - i båda två! De är från Pearls for Girls, och du hittar dem därmed i butiken där jag jobbar, dvs Boutique Florence i Falköping. Visst är de underbara? :)
♥ / Cecilia

Caroline Winberg


Lite för snygg.

♥ / Cecilia


Bra start på dagen

Det är tisdag, och min mamma har varit en riktigt snäll mamma och precis serverat "söndagsfrukost"! Men det är inte bara detta som har varit bra med den här morgonen! En sprillans ny Elle-tidning trillat ner i brevlådan, och Trendbibeln samt H&M Magazine följde med den ;) En till bra sak är att jag inte behöver börja jobba förrän klockan 13; dvs en timme senare än vanligt. Och min syster har varit söt idag :)
♥ / Cecilia

Gucci

Jag kollade runt på lite olika sidor, och hittade denna otroligt snygga bild från Guccis senaste kampanj. Kan någon snälla ge mig väskan och klänningen taaaack? Nä men seriöst, jag gillade verkligen väskan :) Nu ska jag smita upp på mitt rum och drömma om den ;P God natt!

♥ / Cecilia

Hemmadag

Jag har haft en riktig hemmadag idag. Ni vet en sådan där som jag skrivit om att jag vill ha; när jag gör saker i stil med att städa mitt rum, göra hårinpackning, spela gitarr eller sortera foton.. Städa mitt rum behövde jag dock inte, för det var så jädra städat så det fanns inte 8) Men jag har däremot sorterat alla mina utskrivna foton, från februari 07 till april 08, så nu är det bara att sätta sig och klistra in hundratals härliga bilder i albumen :P Jag tror att det är typ 700 st, så jag har att göra ett tag framöver nu.
     Jag har även spelat gitarr, ganska länge faktiskt :) Vad som däremot inte tog lång tid idag var hårinpackningen jag gjorde, men jag hade inte mer tid. Lite hjälpte den nog iaf. Nu ska jag iväg på släktkalas, så en heldag hemma blev det inte idag heller (oväntat). Det är förresten min och Ragnars dag idag!

Bilder från igår. Jag och Tina solade på badet, och jag och Julia grillade vid polisstationen ;) Genomhärliga tjejer!


♥ / Cecilia


Glades

Vädret är fint, och det innebär att dagen utan tvekan kommer att bli bra! Om ungefär tre och en halv minut går jag iväg till bussen för att träffa människor jag tycker om :) Först blir det lite bad med Tina, sedan grillpicknick med Julia, och sist men inte minst ska jag o Ragnar hänga. Är det jag som är glades eller?
♥ / Cecilia

Falkenberg

 
Lite brunare, lite tröttare och lite blondare (lite, lite, liiiite kanske?) sitter jag hemma i min faktiskt väldigt sköna tv-soffa. Det är en sådan där soffa som pappa, eftersom han är möbelhandlare, vill byta ut mot en nyare och mer modern soffa, men som jag och mamma håller fast vid. I vilket fall som helst tänkte att jag skulle dela med mig om den första halvan av helgen. Det här blogginlägget är - förutom att jag laddar upp extra många bilder - lite speciellt, för det är det första inlägget jag skriver med min nya dator! :) Jag är numer nämligen en mycket stolt ägare av en alldeles för snygg och fräsch bärbar MacBook. Men mer om det en annan dag.
För att återgå till helgen.. Igårmorses hoppade jag och tre andra powerpuffpinglor på tåget till Göteborg, och där köpte vi oss lite frukost på centralen. (Hett tips: scones med pålägg (cream cheese, marmelad och ostskivor), en liten apelsinjuice, och en stor chailatte för endast 54 kr på Espresso House!) 10:40 avgick tåget mot Köpenhamn, och vi hoppade av det efter ungefär 55 minuter då vi nått Falkenberg.
     Först fick vi oss en liten rundtur i stan, och sedan åkte vi hem till Michelles familjs nya hus! Det var jättefint, och precis lagom stort :) På eftermiddagen blev det givetvis till att hänga på stranden, och förutom att Elina brände sig rejält på en brännmanet så var det jättetrevligt :P
När kvällen föll gjorde vi oss i ordning för utgång, och utgång blev det! Men den här gången var allting helt annorlunda.. Vi hade inte träffat Michelle på så himla länge, så det blev att vi fem först satt och åt, och efter det satt vi kvar vid vårt bord och pratade verkligen bara med varandra hela kvällen (!)! Det var så skönt, för det var liksom ingen som sprang efter någon kille, eller över huvud taget några andra kompisar, utan vi ägnade oss liksom helt åt varandra hela kvällen, och vi snackade mer än någonsin. (Gissade du på att det var om mestadels sex, så hade du typ.. jätterätt? :P) Fast att vi umgåtts i snart två år så blev det verkligen som att vi lärde känna varandra mycket bättre under dagen.
Imorses gick vi upp halv tio - allt för att komma till stranden någorlunda tidigt. Efter en god frukost blev vi skjutsade dit, och vi spenderade större delen av dagen där i solen. Lite bad lev det också så klart; det var himla skönt i vattnet! Dagens bästa var att Mitchie anslöt sig till oss vid typ 13-tiden. Tänk er att det faktiskt gick att hitta en helg under sommaren då Michelle Nykvist, Elina Thorsell, Mikaela Seger Nälgård, Johanna Pettersson, Bodil Bergström och Cecilia Kallin allihop kunde umgås tillsammans! Ganska otroligt tycker nog i alla fall ni som känner oss.
     Vid 17:20 gick tåget tillbaka till Göteborg, och där åt vi på Pizza Hut innan vår anslutning avgick. Det var gott och trevligt, som alltid :) Tyvärr blev det dock ingen chailatte, för det där förbaskade Espresso House envisas med att ständigt stänga alldeles för tidigt! Tack och lov blev tågresan förbaskat angenäm ändå, för ett par pensionärer - Rolf och Gunborg Käll - som satt bredvid oss var typ världens gulligaste, haha :)
Jag blev förresten lite orolig ett tag när jag stod på stationen, för jag trodde inte att jag skulle komma hem! Som tur var drev Charles bara med mig när han sade att han hade druckit, och precis när jag förbannad skulle ringa till mamma svängde han in på stationen. Han är så roliiiiig!

♥ / Cecilia

Hos Michelle

Nu traskar jag snart till bussen, och om några timmar befinner vi oss alla på bilden ovan hemma hos Michelle i Falkenberg! Jag ser jättemycket fram emot den här lilla resan, för dels vill jag över huvud taget träffa söta fröken Nykvist och se hur hon bor, men dels har jag faktiskt aldrig varit i Falkenberg. Jag håller alltid till lite högre upp på västkusten, så jag har liksom missat Halmstad, Falkenberg, Tylösand och alla de där mysiga platserna. Men nu blir det iaf lite ändring på det!

♥ / Cecilia

Den senaste tiden

När jag var i Lysekil blev det en liten båttur med nära och kära :) Alltid lika härligt!
Vi åkte till Grundsund och åt en riktig "västkust-lunch" på Pelles rökeri.
Sista dagen passade jag på att gatumusicera en timme innan vi åkte hem till Falköping, och det gick som smort!
Jag och Ragnar åkte till Göteborg över dagen :) Fast vi var lite sega, så vi var inte där förrän 17 på eftermiddagen haha. Väl där köpte vi chailatte, sen blev det att kika lite i affärer, och när vi sedan var hungriga tog vi oss till en liten grekisk restaurang på Olivedalsgatan. Eftersom vi hade gott om tid gick vi tillbaka till centralen, och det var en himla mysig promenad med bra väder och allt!
Jag och tjejerna kollade på allsången i Skara efter lite jobb i studion. Kan man ha det bättre än då, när man sitter där med härliga vänner, lite musik, en ciabatta från Munken med Bregott på och en liten kladdkaka? Sen så ska vi ju inte glämma chokladkexen vi delade på ;) Vi är oss lika, och jag gillar't! <3
     Efter allsången blev det utomhusbio med Ragnar. Skitmysigt! Det kändes som att hela Skara samlat sig framför Djäknescenen denna stjärnklara kväll för att se denna blivande klassiker :) Seriöst, filmen är totalt urgrym.
Jag och Ragnar hängde idag igen, och jag fick prova på att åka longboard! Väldigt likt snowboard, så det var ju faktiskt inga större problem ;) Innan jag åkte hem till Falköping hann jag med en kort pratstund med Ilias (fransmannen), och nu sitter jag här och ska upp om sex timmar för att åka till Falkenberg och hälsa på Michelle! Det lär bli en jäkligt härlig helg, för alla vi powerpuffpinglor ska dit ;) Ha det bra allesammans!
♥ / Cecilia

Underbar dag

Just nu sitter jag inne på Mop, och jag kan inte låta bli att längta lite tills skolan börjar :P Det är allt himla mysigt här :) Jag och tjejerna har sett på allsången som precis tig slut, och det var riktigt roligt. Kvällens artister var Linda Bengtzing, Magnus Carlsson och Scotts, och man fick lite nostalgikänsla av de flesta låtarna kan jag väl säga haha :)
     Tidigare idag spelade vi in en ny låt i studion, och det gick så jävla bra. Jag behövde det, för det gick så himla kasst förra gången :P Men idag kändes det verkligen helt underbart att bara få stå där och göra det man älskar. Texten är dessutom fantastisk - jag kan verkligen relatera till den - så allting kändes bara kanon :)
     Om nästan en timme ska jag fortsätta kvällen med utomhusbio här i Skara; Mamma Mia blir det. För att citera Johanna: "Sjukt bra film asså!" ;) Dessutom ska jag se den tillsammans med henne och Ragnar, så det lär ju bli en bra fortsättning på denna härliga dag! Kika in imorgon, för då berättar jag lite om dagen i Göteborg igår med mr R ;)

♥ / Cecilia


Sommaren gillas

Hej! Igår gick jag upp riktigt tidigt - klockan var nog tio i åtta tror jag 8) Jag började dagen med att rensa sista hyllan i min garderob, och nu är heeeela garderoben äntligen i ordning! (Nästan så att jag ska ta o publicera en bild på hur fint det blev..) Klockan tolv blev det jobb hos Florence, och när kvällen sedan kom fick jag besök av Ragnar :) Nus ak vi skynda oss och baka chokladbollar som vi ska ha på tåget. Vi ska nämligen till Göteborg dagen till ära! Fan, det är gött att vara ledig :)
♥ / Cecilia

Arbetslust

Sent igår kväll kom jag hem till lilla Leaby igen, och idag har jag en riktig jäkla arbetslust! Mitt rum ska banne mig bli världens renaste ;)
     Dagarna i Lysekil var jättebra; igår hade vi jätteifnt väder så jag låg på bryggan och solade :) Nu ser jag jättemycket fram emot veckan som kommer, för jag ska bara jobba två dagar! Måndag i Boutique Florence och onsdag i studion. Sen blir det till tt hitta på en massa roliga saker ;D


Några av mina favorittjejer och jag på Club Milk förra lördagen :)
♥ / Cecilia

RSS 2.0