Fantasi

Det har blivit väldigt mycket jobb i Logic (dataprogrammet vi jobbar med när vi producerar musik) den senaste tiden. Jag tycker att det är så himla roligt! :) Särskilt när man känner att man blir bättre. Lite fantasi är egentligen det enda som behövs!
     Just nu ska jag förberea mig inför morgondagen - det är då dags att presentera min låt för den ensemble som ska spela den! :) Det blev en himla bra ensemble i 2A, så jag är bara nöjd. Tjejen som ska sjunga lead heter Jennifer, och hon är jätteduktig. Så det blir nog bra alltihop :)

♥ / C e c i l i a


Är det party så är det!


Lördagens outfit.

♥ / C e c i l i a

Heaven Is A Place On Earth

Jag sitter på MoP och tänkte ta o spela in en soft akustisk version av Heaven Is A Place On Earth - grym låt faktiskt! Jag har haft en bra dag, förutom att lite huvudverk som kom sompå posten efter att jag gick och lade mig för sent igårkväll. Skräll! Ikväll ska jag efter en hel dags intensivt arbete ta det lite lugnt hemma hos världens finaste Ragnar :) Jag gillar Skara, har jag sagt det?

♥ /  C e c i l i a


Gänget.


Elina, Johanna, Mitchie, jag, Bodil och Michelle.

♥ / Cecilia

En helg i Skara

Veronica Maggio var jättebra igår :) Vi hade en väldigt trevlig förfest hos Johanna, och efter det blev det en hel del shake på dansgolvet. Idag har jag varit hos Ragnar hela dagen; inte mycket har blivit gjort men det är bra att slappna av lite då och då har jag hört! Jag berättar mer om helgen (inkl. min och Michelles intervju med fröken Maggio!) när jag kommer hem!

♥ / Cecilia


Musical Cocktail

Jag sitter just nu och lyssnar på min låt som gått vidare till kvalen i Musikfestivalen. Den blir faktiskt bättre ju mer jag lyssnar, så den kanske inte är helt kass ändå haha. Eric i min klass erbjöd sig att göra en riktigt bra studioversion på den någon gång! Askul att han frågade om jag ville det :)
     Om ungefär en timme ska jag in och öva koreografi till Musical Cocktail som äger rum den 10 oktober i Odenhallen i Falköping. Det kommer bli fett grymt kan jag lova! Vi är ungefär 40 musiker i orkestern och kören, och sedan tillkommer artister som Rongedahl och Anders Lundin. Biljetter kan ni boka här.

♥ / Cecilia


Vi är vidare!

Hej! :) Jag hittade precis en mysig blogg, där en tjej som heter Elin säljer sina egengjorda armband - jättefina dessutom! Bloggen är prydd med fina bilder på de prisvärda armbanden - kika in här!
Jag har förresten roliga nyheter idag! :D 64 bidrag skickades in till årets Musikfestival på min skola, och Annas jättefina duett (som jag och Rickard sjunger på) kom med, Filips låt (som jag sjunger samt har skrivit text på) kom med, och en av mina egna låtar (pianoballad) kom med! Aldrig trodde jag att min låt skulle komma med - det är liksom den andra låten jag någonsin skrivit :P Så det känns lite smickrande.. Fast på ett sätt känns det jobbigt, för jag kommer inte sjunga den själv eftersom jag redan har en lead. Men det löser sig nog bra ändå tror jag :)
     På min skola är vi ungefär 150 elever (6 klasser), och av de 16 låtar som gått vidare till kvalet kommer hälften (!) från min klass, och hela sex st från min ensemble! Det är jag, Filip, Bodil, Jonas, Elin och Johan som alla spelar i samma ensemble, och som fått med totalt sex låtar. De andra i min klass som lyckades är Moa, Eric och Rickard (killarna skrev en låt tillsammans). Riktigt kul :)
     Om ungefär en halvtimme ska jag och min bror Charles åka in till stan - vi har nämligen en spelning ikväll. Lär bli nice!

♥ / Cecilia


Träningsmatch

Kvinnan på toppen har nu körkort!! Massa grattis :) Livet kommer bli så mycket enklare för mig nu^^ ;)
     Idag har jag själv förresten kommit ett steg närmare körkortet! Första körlektionen är nu genomförd, och den gick bra, bra :)
     Idag har jag haft studiedag, och jag spenderade den med min fina Ragnar ända tills min körlektion började. Efter det var det dags för volleybollträning, och dagen till ära hade vi träningsmatch mot RiG. Vi vann med 4-1; så stort har vi nog aldrig slagit dem förut. Nu ska jag gå upp och lägga mig och ladda inför morgondagen!

♥ / Cecilia


Män som hatar kvinnor


Nu är det min tur att se den ;)

♥ / Cecilia

Du och jag min vän :)

FÖR ELINA HAR KLARAT UPPKÖRNINGEN!!!
Nu är det banne mig en sjuhelsickes roadtrip som gäller nästa vecka ;D Bara teorin först, men sen! :D

♥ / Cecilia

Kallins kakaokonstverk


Bild från Peace & Love i somras :)

KK vet ju alla vad det betyder - men KKK? Jo, det betyder Kallins kakaokonstverk! ;) (Jfr chokladbollar.) Denna eftermiddag har jag haft några mycket angenäma timmar med fröken Green! Hon hade turen att vara en av de få som får smaka på KKK! Till mina missformade "bollar" avnjöt vi te, samt spännande samtalsämnen.
     Detta är dock inte det enda jag hunnit med sedan jag bloggade sist! Jag har övningskört också, och idag gick det förbannat bra om jag får säga det själv :P Jag gillar att köra :) (Och om tre månader ska jag banne mig ha beviset i min hand!)

♥ / Cecilia


Kurorten

Igår firade vi vår vän Frida (längst till höger) som nyligen fyllt 18, med en mysig stund på Kurorten i Falköping, och efter det åt vi ute :) Jag har verkligen haft en hälsosam helg, och det känns väldigt bra. Ska dock förstöra den lite med att göra chokladbollar snart, men det är jag värd! Tänk att jag sitter hemma och pluggar matte när det är söndag liksom.. ;P

♥ / Cecilia

 


Lite inspiration!


Chanel -
damigt och stiligt. Min favorit för övrigt :)

Jean Paul Gaultier - elegant, damigt och uppklätt.

Vivienne Westwood -
mycket tyg och sotade ögon.

Sonia Rykiel -
klassigt och bleka färger.

♥ / Cecilia


Det är Ragnar det :)


Idag hänger jag med den sötaste jag vet :)

♥ / Cecilia


Where the Dreams Come True (Love Birds Song)


Ännu en låtskrivare jag vill hylla ;) Filip Lindholm går i min klass, och även han har gjort ett ruskigt bra bidrag till årets Musikfestival! :) (Som jag dessutom fått äran att skriva texten på!) Jag lade sången i förrgår, och man blir inte annat än lycklig när man får sjunga den låten alltså!
     Filip är låtskrivaren som byter taktart som ingen annan kan, och han är dessutom totalt urgrym på att producera låtarna. (Min idol vad gäller Logic typ ;P) Lägg namnet på minnet! :)

♥ / Cecilia




Hanna Rundlöf

Det här är coolt!!
(Hon är från Falköping och är född -92, för er som inte vet.) Jag är imponerad!


♥ / Cecilia


Til the End

 

Här ovanför ser ni Anna Åberg. Det är en mycket söt vän till mig, som är så otroligt talangfull så ni förstår nog inte! Hon har skrivit en jättefin låt till Musikfestivalen, och på "inskicksversionen" sjunger jag och Rickard Carlsson (asduktig). Jag tror och hoppas att Anna är en av dem från MoP som man kommer få höra mer från :) Hon är helgrym!

♥ / Cecilia 


Helgsysslor

Den sista dagen denna helg har spenderats framför matteboken, fotalbumet, pianot, gitarren och bilratten. Och nu även framför datorn! I fredags gick jag hem till Malin och hade trevligt med henne, Tina och Jessica. Det var länge sen nu, så det kändes extra mysigt att träffa dem igen :)
     Igår jobbade jag hos Florence från 11 till 14, och efter det åkte jag till Skara. Där fick jag skjuts av snygg-Ragnar till Götene där jag några timmar senare, tillsammans med Elina, Bodil, Michelle och Johanna, sjöng på Stina Axelssons konsert. Vi kallar oss för övrigt för Harmonikvintetten ;) Låtarna vi valt var Esmeraldas bön och En värld full av liv, och Elina sjöng ruskigt bra på den sistnämnda! Man kan ju inte annat än att bli superstolt över sin fina vän :') Dessutom är hon så himla snäll och söt och go! Och ödmjuk :) Om jag skulle beskriva lördagen med tre ord skulle det lätt bli Elina Är Grym!

Jag och min älskade Elina :) <3

Efter konserten fick vi skjuts av Johannas mamma, men pga att hon kom försent missade jag tåget med typ 10 min och stackars mamma fick hämta mig i Skövde.. Det var bra för mig på ett sätt (jag fick övningsköra hela vägen hem), men jag tyckte allt lite synd om mamma :(
     Idag har jag pluggat matte, skrivit text till min andra låt, övningskört till och från Trädet (hem i en lätt lastbil!), och så har jag sjungt igenom Filips bidrag till årets Musikfestival, och det är så bra, så bra! :) Jag och han har skrivit texten tillsammans, och den blev banne mig riktigt fin :)
     Nu är det dock dags att gå och lägga sig, jag laddar inför den kommande veckan!

Harmonikvintetten!

♥ / Cecilia


Snyggaste partyjackan!


...hittar du på Bik Bok. Den blir din för 599 kr. Grymt cool ju!

♥ / Cecilia


Svårt att hålla ögonen öppna

Seriöst. Jag måste vara världens tröttaste. Herregud.

♥ / Cecilia

Med dig är jag lycklig :)


En månad idag :)

♥ / Cecilia


Musikfestivalen närmar sig!


Det blev ingen träning idag för mig; jag kände att jag hade för mycket skolgrejer att ta itu med. Lite nytta har jag allt fått gjord! Jag har skrivit klart min ballad helt, jag har skrivit klart texten till den andra låten, jag har varit ute och övningskört med mamma, och så har jag bokat in en spelning. Rickard var hur schysst som helst idag och hjälpte mig att lägga gitarr på min uptempolåt, så det känns inte lika stressigt nu. Det är så jobbigt att vara beroende av någon annan när man jobbar, men det blir himla mycket lättare folk är så hjälpsamma som herr Carlsson! :)

<-- Bild från förra årets musikfestivalsfinal.

Ni kommer väl förresten och lyssnar på finalen i vår musikfestival? Boka in lördag v.43! Kvalen är samma vecka, fast på måndagen och tisdagen. Det kommer utan tvekan vara rikitgt grymma låtar som tävlar i år, för fler än någonsin kommer lämna in bidrag tack vare vår nya inriktning Singer/Songwriter. Hoppas ni kommer! :)

♥ / Cecilia


Asgarv

Idag har jag inte haft en endaste liten lugn stund. Det mesta har varit plugg, men förutom det har jag lagt sång på en av Anna Åbergs låtar till musikfestivalen (sjukt fin kärleksballad) och lärt Ragnar lite GeMu ;)
     Idag upplyste för övrigt några av mina kära klasskamrater mig om en sjukt rolig video. Jag har sett på den flera gånger nu, och jag kan bara inte sluta garva! Den handlar om ett par riktiga talangfulla herrar som håller till på MoP... ;) Hahaha. Godnatt!

♥ / Cecilia


Roligt!

Fett rolig träning idag igen! För er som inte vet spelar jag volleyboll i Falköpings damlag, och den här säsongen - liksom förra - ska vi lira division ett. I år har vi dessutom ny tränare; Joacim Jannesson, och än så länge har han varit kanon. Efter träningen idag övningskörde jag förresten hem :) Det gick ganska bra. Om en månad eller så kan jag nog det där helt okej iaf.

Utsikt från mitt bodfönster i Lysekil :)

Jag tänkte även berätta om ensemblelektionen i torsdags! Två av oss saknades, så vi passade på att bara jamma loss lite! Det blev gamla hits som t.ex. Hit Me Baby One More Time, Show Me The Meaning och Fix You. Det var banne mig den roligaste lektionen jag någonsin haft på MoP, tror jag! Lätt topp fem iaf. Fy tusan vad roligt vi hade :P Musik är bra, tralala.

♥ / Cecilia


Sjöbod nr 21

I helgen har min mycket snälle pojkvän varit med mig i Lysekil och hjälpt till med att måla om mina sjöbod! Dess väggar är numer vitlaserade, och snart är listerna heltäckande vita. Det blev himla fint måste jag säga :) Vi kom hem igår, strax innan midnatt, efter en väldigt lyckad helg!

♥ / Cecilia


Fint




Jag kan helt enkelt inte låta bli att gilla allting! Livet är ta mig tusan skönt. Och vilken härlig dag det varit idag! Jag tycker faktiskt att alla dagar varit förbaskat fina de senaste veckorna :) Luften är skön, och iboland regnar det, ibland skiner solen - men det gör detsamma. Vädret är liksom fint ändå på något vis.



Till vänster syns en fin vän och jag en fin dag i somras!


♥ / Cecilia



Rosa Rattar

Idag har jag övningskört heeeela (eftermid-)dagen lång! Typ två och en halv timme kanske :) Jag körde dessutom i stan för första gången, och det gick bra faktiskt! Det är nog inte för optimistiskt att tro att jag klarar av att ta det innan årets slut.
Det har varit två bra dagar i skolan; jag är fortfarande väldigt peppad på att plugga, och att över huvud taget vara "ordentlig" nu efter en partysommar som den vi just hade :P Igår hade vi Skapande Verksamhet för tredje gången, och det är så himla härligt! :) Vet ni vad vi gör? Jo, vi skriver låtar! Tre och en halv timme varje vecka under skoltid nu ett helt år framöver sitter jag alltså med en gitarr, eller framför pianot eller datorn och skriver egna låtar.. ;) Känns helt okej.
Kolla förresten, vad jag fick syn på inne på Shell idag! Ahlgrens stödjer Rosa Bandet, och gör Rosa Rattar! Hahahahah, sexigt värre - eller vad? ;P

♥ / Cecilia


RSS 2.0