Happy Halloween

Godis eller bus?

Nu hinner jag tyvärr inte lägga upp bilderna på mina inköp idag heller, för snart kommer nämligen lilla t! Vi ska hem till Tina på en liten mys-halloween-filmkväll! =) Med andra ord ska jag snart se på skräckfilm; ack o ve - jag som haaaaatar skräckfilmer! Skräcken sitter ju i så länge efteråt; hur sjutton ska jag klara av att sova ensam hemma det närmaste? :S haha!
Annars idag har jag förresten gjort klart min svenska - känns ohyggligt bra vill jag lova ;) Och så har jag tagit kort på alla grejjor från Sthlm.. Men de får ni se först imorgon!

♥ / Cecilia

Facebook

Måste bara berätta två saker här, lite snabbt, innan jag börjar ta itu med min svenskaläxa..

1. När jag vaknade imorses  och såg ut genom fönstret var typ allting vitt; himlen, träden, marken... Frosten är kommen, och vintern är nära! Vet inte vad jag tycker om detta. Jag gillar när det är snö, men mörker tidigt om dagen och kyla dygnet runt kan man väl ändå bara få lov att skippa?

2. Jag loggade in på facebook för första gången på två evigheter, och gissa om jag typ fick krupp? 47 friend requests! FYRTIOSJU!!!! Någon har gått och blivit populär, höhö^^ Skämt åsido! Fattar ni hur lång tid det egentligen tar att klicka på 'confirm', i detta fall, 44 ggr, och 'ignore' 3 ggr?! Det tar ytterligare en evighet vill jag lova!

Det var allt jag hade att säga (a). Om några timmar får jag besök av några mycket mysiga flickor från min klass, men innan dess ska jag verkligen försöka ta lite pics på mina inköp så att jag kan publicera dem här =)

♥ / Cecilia


Hemma

Efter ett par mycket kvalitativa och mysiga dagar i vår kära huvudstad är jag nu tillbaka på hemmaplan igen! Imorgon ska jag berätta om denna lilla tripp, och så kaaaanske jag publicerar x antal bilder på de alldeles för många inköp som har gjorts - kika in då, alltså ;)

Dagens tanke är att det är så fint att åka ut ur Sthlm (med tåg) när alla stadens ljus reflekteras så i vattnet!


♥ / Cecilia


Huvudstaden nästa!

Är lite så där lagom trött i kroppen efter en väldigt bra träning! Vi var banne mig inte färre än 13 pers där idag, inkl. Madde, två från U19, samt våra två mycket duktiga veteraner ;) Jag och Madde bollade så klart in (precis som på den gamla goda tiden!), och sen körde vi lite cirkelträning, servemottagning och Wash på slutet. Orkar inte förklara vad det är, men det är typ som vanligt spel, bara att man inte får poäng varje gång man egentligen gör poäng :P Kände dock att jag hade lite ont i halsen, så jag kunde inte springa under fysen. Efter ett fysmoment fick jag dessutom lite halvpanik, för jag kände verkligen hur halsen liksom krymte ihop, och det kändes tungt att andas. Usch, vad jag tycker den känslan är läskig! Jag borde egentligen ha med mig andningsmedicin (jag är ju trots allt allergiker), men man tror ju aldrig att träningen ska vara så jobbig... Det var hur som helst en ganska kul träning tycker jag allt, och jag satte både mottagningen och smascharna bra =) Så himla mycket roligare då! Dessutom var jag inte det minsta depp en enda gång ;) Framsteg!
Nu ska jag dra mig upp till mitt rum och packa; för gissa vad jag ska göra imorgon? Åka till Sthlm!! :D Jag stannar bara över en natt, men ändå! Kanonkul ;) Dock har jag lite bråttom nu, för jag vill hinna sova ordentligt. Om ni vill se lite fler bilder från gårdagen kan ni kolla min bdb!

♥ / Cecilia

Morgonläsning

Nämeeeen! Titta vad jag satt och läste under min frukost! Äntligen har Olof Darius på FT (skribenten samt fotografen) fattat att man ska ta bilder bakifrån på hemmalaget! Jag gillar inte riiiiktigt när halva sportsidan täcks av en stor bild på en grimaserande mig samtidigt som jag slår :P Haha, man kan ju vara vackrare! Allra värst var det den gången när han tog med en bild på vilken jag slog i nät! Bollen syntes tydligt i nätet, och rödfejjiga jag, dessutom med fult uppsatt lugg, höll på att landa samtidigt som jag gjorde en av mina abolut snyggaste grimaser.. ;) Bildtexten slutade med något i stil med '...men tyvärr gick bollen i nät.' Nähäää? Det kunde man ju inte förstå utifrån bilden, haha!
Hur som helst är jag nöjd med dagens bild :P FT har gjort framsteg!

♥ / Cecilia

Utgång

Jag slappar fortfarande. Jag slappar med allting; har inte läst min svenskabok, har inte städat klart mitt rum, har inte rört på mig, har inte ens ätit ordentligt.. Ork! Vad jag däremot har är huvudvärk! Snart väntas utgång, jag och mina brudar drar till Vatra ikväll för att dansa loss lite =) För min del blir det nog en billig och hälsosam kväll - känner på mig att jag bara skulle sabba för alla andra annars. Och det vill jag ju faktiskt inte.
Funderar på att käka något litet och gå en promenad innan jag börjar göra mig iordning inför Skövde. Kanske mår bättre då!
En bra låt av ett av mina favoritband; Keane: We might as well be strangers.

I don't know your face no more
Or feel your touch that I adore
I don't know your face no more
It's just a place I'm looking for
We might as well be strangers in another town
We might as well be living in a different world
We might as well

I don't know your thoughts these days
We're strangers in an empty space
I don't understand your heart

We might as well be strangers in another town
We might as well be living in a another time
We might as well
We might as well be strangers
Be strangers
For all I know of you now
For all I know

♥ / Cecilia

Relax

Hej och hå! Nu är det alltså lördagskväll! Jag tänkte ta och berätta för er hur man på ett väldigt mysigt sätt kan tillbringa veckans sjätte kväll!
Om man råkar ha en mamma som är med i Teaterboven, och som dessuotom fixat en relaxkväll för hela revysällskapet, kan man hänga på dem, då allas familjer också är inbjudna! Då kan man åka med sin bror och hans flickvän in till Odenbadet, och sedan gå in heeelt gratis i relaxavdelningen och bara njuuuta! Där kan man göra följande:
• Bada bubbelbad
• Bada vanlig bastu
• Bada ångbastu (i vilken man typ inte ser någonting i)
• Bada i kallvattenbassängen
• Bada i äventyrsbadet med ström och hela köret (hör iofs inte till relaxavdelningen, men man kan se till att boka den delen också)
• Käka av allt det goda som det bjuds på: popcorn, chips, melon, physalis, vindruvor, räkbaguette, cider... you name it!
Jag gjorde givetvis allt - mohaha ;) Det var mycket mysigt och avkopplande! Iaf för det mesta... Att åka strömmen och rutschbana med min 10-åriga kusin kanske inte var såå himla avkopplande just men :P Det andra var det!

Fick förresten syn på den här bilden på Elin Klings blogg! Hon har gjort en egen skohylla! Vad fan - det är ju min idé juuuu! :P Jag kom faktiskt på den för längesen!!! Den har bara inte blivit verklighet än!

Nu har jag kommit hem, duschat, pratat med Tind (som jag snart får träffa igen - äntligen!! :D), umgåtts med mina föräldrar och nu sitter jag, som ni säkert förstår, här! Fast jag tänkte överge er nu för soffan + tv:n + mamma! Inte ofta man har ett sånt mysigt erbjudande!
Dagens tanke är att jag längtar efter att få ta igen all missad tid med min snygging; Tind! :D

♥ / Cecilia

Ännu en vinst

Idag ringde klockan vid tio i tio, och en dryg timma senare befann jag mig inne i FVK:s trashiga lilla lokal. Taktiksnack, målsättningar och förväntningar diskuterades, och två timmar senare började vi spela match mot Orion. Vi vann; och det med 3-0. Det gick ganska bra för mig idag. Bättre än vad jag hade trott faktiskt =) Fick flera bra träffar som resulterade i spikes på kanske typ fyra meter iaf, och det är jag nöjd med haha :P Ovan kan ni se hur det gått för oss i våra tre sista matcher samt hur vi ligger till i tabellen!
Dagens tanke är att vi måste hitta på någonting kul på Halloween! =)

♥ / Cecilia

Musikfestivalen

Tisdagen denna vecka var en spännande dag. Vi samlades i Fokus på morgonen, och så drog vi igenom hela programmet ett par gånger innan lunch. Det var åtta låtar som hade lyckats kvalificera sig till finalen, varav Filips Song for noone så klart! =) Genomdragen gick bra, och genrepet efter lunch likaså. Dock fick vi klara oss utan trummis, då allas vår käre Blondie inte fattat att vi skulle infinna oss på Fokus vid 13-tiden igen :P Men det gick som smort, och själv tyckte jag att det var riktigt roligt =) Det kändes så himla coolt att vi var så samspelta och allt så att vi fixade denna avancerade låt med typ 1000 taktartsbyten även utan honom! Vår ensemblelärare verkade gilla det iaf ;)
Jag tror det var vid tre-tiden som Mitchie satte igång med att fixa mitt hår... Allt som allt tog det väl ungefär tre timmar, och som tur var blev jag nöjd! Annars hade det varit något surt, haha :P Vid halv sju var det dags för den första ensemblen att entra scenen, och när det var det andra bidragets tur traskade bl.a. jag och Bodil upp för att köra. Det var nämligen dags för Moa med co:s låt =) En av mina personliga favoriter! Vi skulle se allvarliga ut eftersom texten var djup, men varje gång Moa började sjunga kunde jag bara inte låta bli att le!
Vi tävlade för Filip som det fjärde bidraget. Det var riktigt härligt att gå upp på scenen då, för jag visste att vi definitivt skulle få stöd av publiken, man kände sig verkligen iordningfixad, och dessutom var vi mycket väl förberedda med koreografi och stämmor och sånt ;) Framträdandet gick ärligt talat kanon, och det var häpnadsväckande kul! Det är inte ofta jag känner så, men fy fan vad underbart det var att stå där! Med ett grymt band och två utomordentligt snygga och talangfulla körsångerskor bakom mig kunde jag verkligen inte annat än att bara njuta av hela situationen..!
När alla bidrag spelats var det dags för publiken att rösta, och sedan fick vi reda på vilka tre låtar som gått vidare. Det var Can you feel the night, Keep up the flow och.... Song for noone! :D Vi bara skrek av glädje, och jag fick tårar i ögonen t.o.m.! Sedan var det snabbt upp på scenen igen, för att spela låten ytterligare en gång =) Andra gången gick nog ännu bättre; för då hade man en sån positiv energi också! =) Hur som helst slutade vi på en andraplats efter att ha fått publikens absolut högsta poäng (:D), men dock väldigt lågt från juryn. Jag tror ärligt talat att det berodde på att han Pär Winberg, (eller vad han hette) från EMI records, inte gillade vår låt och sedan påverkade han de andra jurymedlemmarna. För det fanns nämligen ingen som riktigt kunde bestämma sig för om de tyckte att rocklåten eller hiphoplåten var bäst... Vilket ju säger en hel del, eftersom de stilarna är ganska så olika varandra :P
Fast jag måste säga att jag är väldigt nöjd med en andraplats, fast jag tycker lite synd om Filip som ju var en litet stenkast från att vinna 5000 kr. Hiphoplåten slutade som vinnare, och man måste nog iaf säga att de var roligast att se på ;)
Tack alla ni som kom :D Jag blev verkligen lycklig när jag fick se era glada ansikten i publiken! <3

♥ / Cecilia

Cecilia hjärta Music Factory

Ååååh! Jag bävar inför att ta studenten! Jag vill stanna kvar på MoP för alltid! Dessa underbara lokaler med 1000 mac-datorer, piano i varje klassrum, 1000 övningsrum, 1000 inspelningsrum, kök med hela skiten (inkl. chokladautomat!), alla dessa underbara soffor, fåtöljer, tavlor och människor, Olins vägg i vägg, Munken på andra sidan gatan och Skaras lilla centrum alldeles intill! <'3 Igår stannade jag, Elina och Bodil kvar ända till kvart över åtta. Tur att jag inte missade den bussen, för det var min sista hem till Falköping! Hur som helst var det sviiiinigt mysigt =) Vi pluggade en del historia (vi hade prov idag!), och så sjöng vi (i strutar som vi rullade av Musik Magasinet-tidningar) så starkt som vi bara kunde ;) Så jäääkla kul! Elina är bara för grym :D Mest sjöng vi Like a bridge over troubled water, och Elina tog sig an melodin och klämde i som bare den, medan jag och Bodil lade på varsin stämma :P Haha, det var ärligt talat helt underbart kul!
Jag älskar dessa två genomhärliga tjejer av hela mitt hjärta <3
Idag stannade jag till 17.20 på MoP. Hade egentligen tänkt göra min pianoläxa, men... det blev inte riktigt så! Jag och Johanna gick och köpte melon och pratade istället ;) När jag kom hem till Falköping traskade jag upp till 23:an, och där träffade jag de volleybollare som var hemma =) Sedan ringde Bodil och berättade att hon skrivit färdigt arret på Let it snow som vi kanske ska göra på vår julkonsert!! SEXSTÄMMIGT! Fatta kul, och fatta bra det (antagligen) kommer låta, eftersom det är allas vår älskade Bodil som gjort arret! =)
Dagens tanke är att alla borde pallra sig till Freja imorgon kl 19 för att titta på Rig b VS Rig c på tjejsidan! Ses vi där? =)

♥ / Cecilia

En spelning att minnas

Åååååh jag längtar redan tillbaka som fan till igår! Så jäkla kul! Tack alla ni som kom, och tack för alla röster :D Imorgon ska jag berätta om hela tävlingen, nu vill jag nämligen sova :P
♥ / Cecilia

Song For Noone


Jag är glaaaaaaad! :D
♥ / Cecilia

Höst

Idag har det verkligen varit höst ute! (Nääe, jag tar er inte för idioter (a) Jag menar, ni har säkert märkt det, men jag tänkte bara konstatera det..) Det har varit kallt som satan, och det har blåst så att jag nästan trodde att hela skolan skulle blåsa bort! Nä, nu överdrev jag kanske en aning, men det har hur som helst varit jäkligt kallt!
Igårkväll strax efter 23 läste jag ett sms från Elina där det stod att vi skulle samlas 8.00 i Skara med Moas och deras låt! Fatta olycklig jag blev eller!!! (Hade det varit sommar hade man kunnat ta det lite bättre iaf. Det är det jag inte gillar med hösten - allting känns typ dubbelt så jobbigt!) Där gick jag runt hela kvällen och tog det lugnt och gjorde en massa onödiga saker (självklart inte att plugga historia --> idiot!) i tro om att jag skulle börja först 11.00. Men ack så fel; 06.00 var jag tvungen att pallra mig upp ur sängen! Jag kunde inte låta bli att gnälla till lite; det var nära att jag började gråta av trötthet, men jag bet ihop. Inte riktigt rätt tillfälle att bryta ihop nu, när det är musikfestivalsfinal imorgon och allt. Förresten så är jag inte så stressad, det är bara det där jäkla historiaprovet på torsdag jag grämer mig lite över... Men det är ju trots allt över snart! Och sedan är det ju en hel veckas lov! =) Jag är så jäkla sugen på att åka till Grekland eller något, men det kommer det definitivt inte bli något av, för jag och pappa har redan bokat tågbiljetter upp till Stockholm tisdag - onsdag. Det kommer bli himla trevligt; enda problemet är ju bara att man varken får solbränd hud eller solblekt hår där ;) Däremot vet jag att jag kommer på jäkligt god chokladmousse på Chokladfabriken. Det är ett litet café som ligger nästan precis vid Slussen, och de har bara chokladgrejjor och gör allting själva! Otroligt gott! Så det är alltså där jag ska hänga på höstlovet ;) Haha!

Das motståndare ;)

Förresten har jag lite nyheter från volleybollen :P Har varken tränat eller spelat på ett tag då jag varit upptagen på andra håll, men igår spelade FVK hur som helst mot RIG C. Kul som det var gick vi ut som segrare med 3-1! =) Imorgon ska mina lagkamrater spela mot RIG B (som förövrigt verkar tagga jäkligt hårt, haha), och jag kommer vänta med spänning på resultatet!
Dagens tanke är att vi ska vara så jäääääkla grymma imorgon på finalen! =)

♥ / Cecilia

Mysiga mössor

Här kommer bilder på mössorna jag köpt nyligen! Själv gillar jag pälsmössan bäst =)
Hahaha, det är förresten asroligt, för klockan jag har på mig på sista bilden är lagad! Jag har ju haft på mig den förut bara för att jag tyckt att den är snygg, men nu funkar den faktiskt ;) Jag vet inte varför, men jag finner det så himla komiskt att jag bara kan vända upp handleden för att kolla vad klockan är - haha! :P

Frisyren jag funderar på att ha på Musikfestivalen.. Fast jag ska nog ha några lockar framåt också, och så lockat lite mer nogrannt i bak :P Vi hann inte riktigt klart när vi provade bara (a)

♥ / Cecilia

Godkväll

Det är söndag och jag har mycket som behöver göras. Precis som jag gjort så många dagar före denna frågar jag mig varför jag sitter här och bloggar när jag borde göra annat? Och än har jag inte funnit svaret! Jag är rädd att denna gåta kommer förbli olöst.
Igårkväll blev en riktigt mysig kväll =) Det började på Mingus med alla dessa trevliga tjejer, och vi käkade gott men konstaterade ändå att vi borde byta plejs till nästa gång. (Hejja Aroy!) Jag kan förresten lova er att det inte var brist på skratt, haha! Särskilt inte när alla kröp ihop runt bordet för att lyssna på Ida, som tydligen hade något mycket viktigt att dela med sig av... Följ konversationen, förstå komiken, och le med hela ditt hjärta åt att vi är så jävla bra tillsammans! <3
Ida: Jag vet! Vi går och letar spöken!!!
Fanny: Näääe! Jag vågar inte..!
Alla andra: JooooOooOOOoo!!
Och det var inget litet 'Jo'; det hördes definitivt över hela restaurangen! Efter att jag konstaterat att det antagligen verkat ganska weird att alla först böjt sig som fan in mot bordets mitt, för att höra Ida föreslå att vi ska gå på spökjakt, och sedan att alla försöker övertala Fanny, som inte vågar, att vi visst borde gå, brast alla ut i ett makalöst skrattanfall :P Hahah, är vi störda eller är vi störda?
Kvällens absolut bästa var förresten när Klara pekade på Tinas löskrage i fuskleopardpäls och utropade "Öööh! Tina har skjutit en leopardunge!!! :o" Hahaha, tänk er Tina springa runt i djungeln iklädd värsta jägarkläder, och skjuta för fullt efter en liten leopardunge - HAHA!
Det blev hur som helst att dra en sväng till både S:t Olofs kyrkan och S:t Sigfrids kyrkogård, och visst var det lite läskigt.. Onödigt och läskigt! :P Efter ett tag traskade vi dock hem till Tina för att se på 88 minutes med Idas mammas äppelpaj till ;) Bra kväll med bra flickor! <3

En snygg kusin!

Idag har jag varit och firat min kusin Johanna som var hemma för en gångs skull =) Det var himla trevligta att träffa henne, hela släkten och hennes faktiskt ganska lättförstådda norske pojkvän! Det är snudd på att jag blir stolt över mig själv när jag tänker på hur mycket jag fattar av allt han säger, mohaha! Nä nu får det vara nogskrutit ;) Jag tänkte ta och sova nu ist =)
Dagens tanke är att jag tycker om vårt lilla Falköpingsgäng så himla mycket! =) <3

♥ / Cecilia

Äntligen helg efter en energikrävande vecka

Det är en härlig lördagsförmiddag och jag är så glad över att det är helg! Veckan som gått har verkligen varit slitsam med sena kvällar i skolan, lite nervositet och en fasligt massa trubbel i skolan! Det är det som är det dåliga med MoP; vissa kan verkligen inte hålla sig borta från att konkurrera med andra och då uppstår det förr eller senare konflikter. Konflikter som vi i veckan försökte lösa, och min gud vad mycket energi det tar! Jag är banne mig helt slut! Jag varken förstår eller orkar att vissa ständigt är missunnsamma, avundsjuka eller på dåligt humör.. Just nu känner jag särskilt mycket att jag istället behöver någonting som jag kan glädjas över, med tanke på omständigheterna. Därför ser jag verkligen fram emot att få spendera kvällen med alla underbara Falköpingsflickor som jag håller av så mycket =) Men innan det ska jag dra till Skövde för att träffa Mitchie! Vi ska prova en väldans massa frisyrer inför musikfestivalen. Om någon har något bra förslag på hur ni tycker att jag ska ha håret kan ni gärna kommentera!

Jag & Mitchie!

Gissa förresten hur jag började min dag idag? Jo, först tog jag mig en lagom lång sovmorgon, och sedan spelade jag faktiskt tvärflöjt ;) Gud vad länge sedan det var! Men det var skitskoj, haha. Måste säga att det är ett väldigt vackert instrument. Det var därför jag började spela en gång i tiden :P Tänk vilka härliga anledningar man hade till att börja med olika saker när man var liten.. Jag började t.ex. med volleyboll för att jag tyckte att det var så "coolt" ;) Haha, och se vad det resulterade i - jag är fast än! Förresten ville jag börja karate också (av samma anledning som volleybollen), men det fick jag inte för mamma :P
Idag tänker jag på Elina som är en helskön tjej som måste börja ta det luuugnt! Mitchie med förresten! Ni är alldeles för bra för att känna er stressade <3


♥ / Cecilia


En bra dag

Dagen började på bästa tänkbara sätt! Jag var himla rask i stegen från busstationen till Music Factory, och de sista stegen fram till dörren sprang jag :P Skorna fick jag av mig på rekordtid, och sedan kilade jag snabbt som en vessla in i det s.k. köket för att kolla på lappen med den stora domen! Och visst stod han med, vår käre Filip! =) Fattar ni hur kul det kommer bli på tisdag? Så seriöst, och ordentlig publik! Dessutom tycker jag verkligen om låten, så jag är hur glad som helst över att ha fått äran att vara dess leadsångerska! =D

PULS

Efter detta överrumplande glädjebesked hade vi lite halv-oseriös gehörs- och musiklära, men jag lärde mig lite nytt iaf. Efter lunch traskade vi upp till Katedral, och jag tror att det var runt två på eftermiddagen som det hände.. Alla fick utrymma skolan p.g.a. brandlarm, och det konstigaste var att det hade varit brandövning så sent som samma morgon! Vi traskade trots denna kännedom bort mot våra skåp för att hämta våra jackor, och en mattant ropade till oss att vi var tvungna att ta oss ut omedelbart. Men vi gick alltjämt lugnt :P Efter ett litet tag kommer Eric springande och rycker i dörren som finns mitt i korridoren. När han kommit in till "vår del" säger han hetsigt: "Det brinner, vi måste ut!". Självklart tror man att han driver med en, men efter ett tag började jag känna att det luktade rök. T.o.m. Erics jacka luktade rök! Detta innebar givetvis att vi började springa mot utgången (jag hoppas att mattanten såg oss)...
Det kom fram lite senare att det brann i en av estetkorridorens toaletter, och att det var fullt av svart tjock rök i större delen av trappuppgången. Flera av mina klasskompisar hade varit smarta nog att gena ut ur byggnaden genom den xp Underbart tänkt kära moppare, haha! Hur som helst leder ju allt ont till något gott; branden ledde t.ex. till att vi fick sluta för dagen. "Det är alldeles för farligt för er att vara här" utbrast en lärare, så hon skickade hem oss, och strax därpå pratade rektorn i skolans högtalarsystem med sorg i rösten. Hon sa: "Jaa.. Nu har det alltså hänt på riktigt. Alla lektioner för dagen är inställlda. (...)"
Så isället för att plugga naturkunskap kollade jag på stan i Skövde! Satt bredvid Johan på bussen, och detta ledde till att jag hjälpt honom hitta sin förlorade lägenhetsnyckel! Jag såg nämligen en nyckel på ett ställe i skolan idag när jag var på väg in efter utrymningen. Ofta just jag ser den, åker till Skövde just idag, sitter bredvid just Johan på bussen, samma dag som han tappat bort den där förbannade nyckeln! :o Ödet, säger jag bara! Fick ett sms från honom lite senare där han skrev att han ringt till skolan och att det antagligen var den nyckeln.. Flyt!
Köpte förresten ingenting kul i Skövde tyvärr - en frukt som jag inte kan stava till, samt 100 kr Telia - så det var väl ingen höjdare direkt. Men strax efter fyra kom min kära vän Julia =) Vi hade himla svårt för att bestämma oss för vart vi ville gå och käka, men det slutade med Mangos! Kanongott som vanligt =) Efter denna goda måltid gick vi till Willys och den lilla godisaffären som ligger mitt emot bion för att köpa på oss lite snax. Vid kvart över sex gick vi in på bion, och först när det stod någonting om Västra Götaland på filmduken förstod Julia vilken film det var vi skulle se ;) Sötes tös! Arn 2, med andra ord. Den var bra, lite långtråkig i mitten, lagom mycket krig och ett väldigt proffsigt slut. Jag gillade den =)
Det har alltså varit en bra dag idag bestående av sovmorgon, finalkvalificerade, tidigt skolslut, god mat, bra film och kanonumgänge =)

♥ / Cecilia

Final!

VIIII ÄÄÄÄR VIIIIDAAAAREEEE!!! :D :D :D
Om du vill komma på tisdag; hör av dig till mig snarast! Vore skitkul om så många som möjligt kom, för jag tror att det kommer bli en kanonkväll! Kan tillägga att även Moas ensembles låt har gått till final :D

♥ / Cecilia

Spänning

Jäklar vad spännande det är nu, ska ni veta, för om ca elva timmar får jag reda på om Filips låt gått vidare till final eller ej... Hoppas, hoppas, hoppas!!! Det vore så himla skoj, för det var så otroligt kul att spela upp den igår =)
Musikfestivalen går till så att alla elevr som går på Music And Production får skicka in egenskrivda låtar, och av dessa (i år femtio) bidrag väljer lärarna ut tjugo som får kvala. Tio låtar per dag, och kvalen ägde alltså rum igår och idag. Åtta bidrag går vidare från kvalen till den stora finalen som hålls på tidag! Det blir då i en mycket större lokal (Fokus) med plats för ca 550 personer, och biljettpriset ligger på 80 kr. Riktigt ljud, stageing och en större scen skulle vara så himla kul och kännas mer seriöst och verklighetstroligt. Så jag hoppas verkligen att vi står med på den där förbannade listan imorgon! :P
Träffade förresten Ida, Jessica och Tina idag, då de alla tre var på MoP och tittade på kvalet =) Så söta; jag blev så glad när jag såg dem sitta där i publiken ;) Det blev en mysig fikastund med riskakor (haha) och varm choklad i soffan på MoPs nedervåning, och sedan en bussresa full av skratt hem! Fan vad jag älskar dem :D Det är dagens tanke det!

♥ / Cecilia

Song for noone

Wiiie! Vi hade musikfestivalskval idag, och det gick kanon! Riktigt kul! :D Min ensemble spelade Filip Lindholms låt som verkligen verkade gå hem hos både elever och lärare - ASKUL!!! Dock orkar jag inte berätta så mycket nu - måste sova - men jag lovar att ni ska få höra historien en annan dag ;)

Idag tänker jag särskilt mycket på Moa! Så jäkla grym personlighet och röst! =)
♥ / Cecilia

Olins

Här följer berättelsen om fredagens Olins!
Det började på riktigt nere vid Skaras busstation. Där samlades en skara (hahahahaha) på 7 tjejer alltefter att alla anlände med sina bussar. Dessa var jag, Bodil, Elin, Elina, Johanna, Michelle och Mitchie! Det första vi gjorde var att gå och köpa thaimat; tre olika rätter blev det att dela på. Detta avnjöt vi sedan hemma hos Johanna under tiden som vi såg på Idol! Till efterrätt serverades det Carte D'Or-glass med vaniljsmak. Nästa gång ni ser en burk med sådan glass borde ni för ert eget bästa investera i en - den glassen är skiiiitgod!
Under denna mysiga lilla förfest blev det en jäkla massa sång - givetvis i stämmor haha (a) -, en jäkla massa dans och en jäkla massa korttagande! Detta plus en jäkla massa skratt var denna gång receptet på en kanonkväll! Olins var också strålande kul, med bra musik, men framför allt med mina härliga tjejer =) Som grädden på moset fick vi gratis underhållning, då en danstrea dansade så extremt (tolka det hur ni vill haha) att man inte kunde annat än att kolla på henne i smyg och skratta! Killen hon dansade med (för?) verkade ju gilla det iaf... :P
Medan jag väntade på min buss till Skövde träffade jag Filippa som minst sagt hade haft en kanonkväll, haha! Vid tjugo över ett hoppade vi på bussen tillsammans, och efter det tåget till Falköping där min kära bror väntade för att skjutsa mig hem =) Åh, så snällt tänker ni nu. Och JA, åh så snällt! Särskilt när klockan liksom är kvart över tre på natten... The End!

♥ / Cecilia

Skövde

Idag efter skolan begav jag mig till Skövde för att möta upp fröken Mohlin =) Det blev till att införskaffa varsin stor brun pälsmössa i "rik-ryska-stil", och så köpte jag även lite smågrejjor inför musikfestivalskvalet. Dels en jäkla massa hårnålar eftersom Mitchie ska göra en asball frisyr på mig (bilder kommer imorgon!), och dels ett par lila örhängen då vi ska vara klädda i svart med lila detaljer =) Mamma ska fixa ett plommonlila sidenband och ett par hudfärgade strumpbyxor till mig imorgon; sedan är min outfit komplett! Fast jag har inte bestämt mig om jag ska ha mina svarta låga lackskor eller ett par typ plommonlila med en rosett på (ganska söta faktiskt)? Vi får se!
Hur som helst. Efter denna mycket trevliga tripp med en helskön Cajsa traskade jag heeeela vägen upp till 23:an för att hälsa på mina saknade vänner! Alldeles för länge sedan sist (vilket jag fick lite skäll för, men väl var väl det haha), men nu blev det alltså äntligen av! Otroligt mysigt var det att träffa alla jag kunde hitta; dvs Lisa, Elin, Katta, Julia och Matilda =) Dessutom fick jag mig en liten bonus, för Tina och Jess var hos Matilda och pluggade så då fick jag träffa dem lite också =)
Dagens tanke är att jag är så jäkla laddad inför lördag; då vi förhoppningsvis ska ha en riktig kanonkväll med alla Falköpingschixen :D

♥ / Cecilia

Habibi

Söndag är för mig veckans dag då man gör allt man aldrig hinner göra annars. Både sånt man vill, och sånt som helt enkelt är nödvändigt. Idag har jag t.ex. röjt lite på mitt rum; har nog aldrig sett en så stor del av mina kläder utanför garderoben på samma gång... :P
Annars har jag spelat gitarr och sjungt en hel del. Sången går bra för tillfället (sjöng t.o.m. ett f# idag =)), så det är väldigt kul måste jag säga! Min sångläxa tills på tisdag är The Voice Within med Christina Aguilera - en rolig utmaning med andra ord =)

Jag med mina kusiners genomsöta kattunge som heter Habibi till min stora glädje! ;D

Släktkalaset igår var rätt mysigt tycker jag allt. Vi spelade ett par låtar (Gabriellas Sång och Bruce Springsteens No Surrender), och det fanns ett par andra mycket duktiga musiker där som improviserade väldigt bra, så det var riktigt kul!
Imorgon blir det mysig shopping i Skövde med snygga Cajsa, vilket jag ser väldigt mycket fram emot =) Tänker skita i träningen, för jag är noll pepp efter gårdagens match.. Lite kvalitetstid med fröken Mohlin kommer hur som helst bli kanon! Sedan hoppas jag hinna in en stund i 23:an på kvällen =)

♥ / Cecilia

En sån karl

Igår insåg jag att jag har fått en ny favoritlåt! Jag får helt enkelt inte nog av En sån karl med Anne-Lie Rydé :P Jag bara älskar den, haha! Värsta perfekta partylåten, som även funkar kanon om man vill pigga upp sig själv eller bara bli på lite bättre humör ;) Här är den bästa versionen jag kunde hitta på Youtube. (Lyssna bara :P)
Det blev mycket sång igårkväll vill jag lova, haha!
♥ / Cecilia

Säsongens första hemmamatch

Kom hem från helgens match för någon timme sedan. Karlstad kom och besökte Falköping idag, och tack och lov besegrade vi dem! Men det var nära att vi förlorade.. För det första spelade jag askasst, och jag tyckte det var skitjobbigt för jag blev banne mig inte utbytt förrän efter nästan två hela set, och stämningen på plan var inte den bästa.. Jag hatar att spela då, jag hatar det! Hur som helst så låg vi under med 2-0, men vi kämpade på. I både tredje och fjärde set hade värmländskorna matchboll, men i slutändan var det vi som segrade!
Gårdagen var jättekul =) Jag var i Skara med 6 underbara tjejer från min klass, och vi gick in på Olins och ägde dansgolvet totalt ;) Men jag ska berätta mer om denna kväll på måndag, när jag fått min kamera av Johanna.
Nu ska jag duscha, och sedan är det släktkalas som står på schemat ;)

♥ / Cecilia

Elöverkänslighet

Jag hittade just den här krönikan av Liza Marklund på Expressens hemsida. Den handlar om elöverkäslighet, och jag kan inte annat än att tro på det! Läs jättegärna; det är ett viktigt problem det här! Om man tänker på hur mycket strålning vi utsätts för varje dag borde förnuftet nästan säga en att det är skadligt... Varför skulle de människor som påstår sig känna av stickningar i kroppen, yrsel och illamående hitta på? För att inte tala om de som flyttar ut mitt i den ociviliserade vildmarken (eftersom staden inte är anpassad efter deras behov av ytterst lite elektromagnetiska fält); skulle de göra det för skojs skull? Eller för uppmärksamhet? Nej, jag tror på dem! Gör du?

Liza Marklund: Är vi mindre känsliga än kor? 080831
     I alla år
har jag undvikit att berätta offentligt om hur sjuk jag blivit av elfälten i min lägenhet och runt min dator, men i min förra krönika gjorde jag ett undantag. Jag berättade hur jag fick stickningar, domningar och till slut yrsel och sjögång utan att någon kunde begripa varför.
När jag insåg att mina besvär hade med elektroniska och magnetiska fält att göra fick jag äntligen hjälp. Hela vår gamla jugendfastighet i Stockholms city visade sig vara proppfull av något som kallas vagabonderande strömmar. Dessa strömmar resulterade i mycket kraftiga elektriska och magnetiska fält både i bostäderna och i affärslokalerna i huset. Fenomenet är väldigt vanligt och finns i nästan alla bostäder i Sverige, fast i större eller mindre omfattning. Värst är det i gamla hus inne i stadskärnorna. Det uppstår när elen är för dåligt jordad och installerad. Detta är inget "naturligt", utan resultatet av okunnighet, snålhet och nonchalans från byggherrarnas sida.
Det här skrev jag alltså om i söndags, och de hånfulla kommentarerna lät naturligtvis inte vänta på sig. Att jag var "inbillningssjuk" var den snällaste. "Elöverkänslighet, elsanering, etc., är verkligen dagens alkemi", skrev signaturen "gurkmajoneslig" här på Expressen.se. "Den utrustning vi har i dag kan inte påverka en människokropp", fortsatte han (hon?) tvärsäkert.
     Men myndigheterna är bevisligen mycket medvetna om riskerna med elektriska och magnetiska fält. Man har väldigt strikta regler för hur mycket strålning det får finnas inomhus - men inte när det gäller bostäder, utan ladugårdar(!) Man vet nämligen att djur far väldigt illa av elfält. Kor slutar mjölka, till exempel.
- Vid en potentialskillnad på tre volt sinar kor, säger Samuel Andersson, elsäkerhetsexpert på Ama Konsult i Skellefteå.
- Förhållandet mellan spänningsfält och mjölkproduktion är relativt: ökar spänningsskillnaden minskar mjölkproduktionen för att alltså upphöra helt vid tre volt.
Vid 1,5 volt är således produktionen halverad.
I alla ladugårdar måste därför elfälten vara helt eliminerade, 0,0, för att få ut mesta möjliga mjölk ur varje ko. Allt annat är ekonomiskt vansinne. (I min fastighet, där jag blev sjuk, uppmättes spänningsskillnader (elfält), på 16 volt. Alltså drygt fem gånger högre än de nivåer som får kor att gå i sin.)
     Men det är inte bara kor som far illa av elfält. Spänningarna måste byggas bort i alla typer av djurstallar, vilket kallas att "potentialutjämna". I "Handbok för elinstallationer i lantbruk", framtagen av Lantbrukets brandskyddskommitté, finns följande att läsa:
"Systemet för potentialutjämning i ett stall har till uppgift att jämna ut elektriska spänningar mellan olika inredningsdetaljer, att minska risken för vagabonderande strömmar och därmed begränsa magnetiska och elektriska fält... Även i till synes felfria stall kan det förekomma låga elektriska spänningar, mellan till exempel vattenledningen och stallinredningen, vilka kan påverka djuren negativt."
Några liknande regler finns alltså inte för bostäder för människor.
- Ja, men det är ju en jädra skillnad, sa Kåre Nordin, elsäkerhetsexpert på Elektriska Installatörsorganisationen EIO när jag talade med honom i förra veckan.
- Kor är mycket känsligare än människor. De känner av de där fälten. De får stickningar av dem, som vid en elektrisk stöt.
     När jag berättade för Kåre Nordin att jag också får stickningar av elfält, som vilken annan ko som helst, så trodde han mig förstås inte.
- Kor är otroligt mycket mer känsliga än människor, upprepade han.
Han kunde ha uttryckt sig så här: Kor är mycket känsligare än svenskar. Runt om i Europa är nämligen reglerna betydligt hårdare än här hos oss. I nästan alla andra länder utförs potentialutjämning som en standardåtgärd sedan många år. Frågan är hur länge vi ska låta de svenska byggherrarna slippa undan.

♥ / Cecilia

It's a long way home

Klockan är ungefär kvart i åtta, på kvällen, och jag går ut från Music Factory iklädd min svarta cape och ett par grå höga gubbyxor. Borta vid ICA Munken går jag förbi en man som står vid sidan av sin sin bil och grejjar med något. Jag tänker de där tankarna som man alltid tänker; kommer han bara stå kvar där och fortsätta med det han gör, eller kommer han att försöka dra in mig i hans bil för att sedan köra iväg så fort han kan? Jag håller upp mobilen och låtsas att jag håller på att ringa till någon - jag behövde ju faktiskt ringa hem - så att han ska tro att jag åtminstone kommer bli saknad om han skulle få för sig något. Tack och lov så fortsatte han med sina mystiska sysslor, och jag fick vandra vidare ifred. Jag känner de där känslorna som man alltid känner; att man är snudd på en hemsk människa som inbillar sig hemska saker om andra fast att de inte gjort något mot en.
Efter några tiotal meter; då jag nått taxiparkeringen vi Skaras busstation; ser jag ljusen från en bil som närmar sig bakifrån. Ljudet säger mig att den kör väldigt långsamt, och jag går extra mycket åt sidan för att markera att den kan köra förbi. Bilen var ingen taxi, nej, det var bilen med den där killen vid Munken jag sett alldeles nyss. Tankarna börjar fara omkring i huvudet igen. Följer han verkligen efter mig? På nytt åker mobiltelefonen fram och utgör den bästa tänkbara tryggheten för tillfället. Den mystiska bilen fortsätter att köra bakom mig - långsamt, långsamt - , ända tills jag kommit upp på trottoaren en ganska bra bit längre bort. Ingenting mer händer, och två minuter innan bussens avgång kliver jag in på linje 203 och får höra ett hurtigt "Hejsan!" av busschauffören samtidigt som hans ögon utstrålar vänlighet mot mig. Efter att ha känt mig nöjd med mig själv i och med att jag var i sådan god tid sätter jag mig på min sedvanliga plats; tredje raden ovanför trappan närmast fönstret på högra sidan i färdriktningen; och lägger tillrätta min alldeles för stora väska. Jag tar på mig säkerhetsbältet och lutar mig tillbaka i min mycket bekvämt bakåtfällda stol, eller fåtölj är nästan bättre ord. Stol låter för hårt och okomfortabelt! Jag undrar för mig själv om chauffören möjligtvis skulle kunna släcka ljuset, och till min lycka gör han det några minuter senare. Det är då, när jag sitter där själv i mörkret sent på kvällen och kollar ut genom fönstret och bara tänker, som jag kan förstå vad Tina menade den där dagen i nian, då hon utbrast att hon tyckte att det var så himla mysigt att åka buss. Då förstod jag inte alls hur hon kunde tycka det, men nu har jag insett att det faktiskt stämmer. Att åka buss under rätt förhållanden är supermysigt!
Ute är det nästan helt mörkt; endast månen lyser upp landskapet vi far igenom. Grantopparna är svarta som sot, och mellan dem kikar den för kvällen lite mer än halvfulla månen fram då och då. Det är nästan helt stjärnklart, men i ett hörn av himlavalvet ligger tre tunna moln belägrade på rad efter varandra. De är stora moln, och tillsammans ser de ut som små vågor som rullar in på en långgrund strand en efter en. På stranden ligger en stor vittlysande snäcka (månen) som precis undgår att nås av vågorna och därmed sköljas med ner i havet. Det är så otroligt vackert, och jag kan inte låta bli att rysa till av välbehag när jag tänker på det. Samma sak när jag tänker på hur bra vi har det på MoP. Man kan ju inte annat än att älska det!
Efter femton minuter ser jag Falköping för första gången. Skenet från tusentals lampor lyser mot mig och får mig att känna att Falköping, det är en bra stad det. Fast på något sätt så är det ju egentligen folket som gör staden... Så Falköpings invånare, de är bra invånare de!
För vilken gång i ordningen vet jag inte, men jag gäspar hur som helst. Och ingen sådan där mesig gäspning, utan en riktig jättegäspning som gör att ögonen tåras och även så att munnen blir lika stor som en flodhästs. Med på bussen finns endast ca 5 andra resenärer, men alla sitter en bra bit ifrån mig, så de störs förhoppningsvis inte av att jag sitter där och gäspar högt i min ensamhet.
Plötsligt börjar låten Lovesong spelas någon km innan det att vi nått Gudhem, och jag hoppar till av förskräckelse. Givetvis är det pappa som ringer och stör mitt i min tankestund. När vi pratat färdigt återgår jag till att njuta av omständigheterna och snart rullar vi in i Falköping. Denna väg som jag åkt så många gånger nu.. Vi passerar sjukhuset, och strax innan att vi nått resecentrum tänder chauffören lyset och avbryter mig mitt i en sådan där stor härlig gäspning! Jag blänger till lite halvilsket på honom, men han märker givetvis inte det. Hur som helst hoppar jag av vid tågstationen för att vänta på nästa buss som ska ta mig hela vägen hem. Ute är det ännu kallare än förut och jag känner att det här kommer bli fem ytterst plågsamma fem minuter.
Två minuter över halv nio saktar bussen in framför mig, och snart är jag på. Efter att ha tappat mitt busskort på golvet stämplar jag det, och sätter mig sedan på ett säte långt fram. Jag kan se att chauffören sneglar på mig; undrar han om jag är den han tror - precis som jag undrar om honom? Jag kan nämligen aldrig bestämma mig för om det är samma kille som Stefan som jobbar på Shell, fast varför skulle han ha ett till jobb? Jag sitter och funderar på detta världsproblem ett tag, och snart hör jag att "Stefan" startar motorerna och så lämnar vi hållplatsen.
När vi nått Shell-rondellen bjuder Mix Megapol på Sitting Down Here, och jag hör hur "Stefan" klämmer i i refrängens början. Eller ja, klämmer i och klämmer i, men jag hör i alla fall hur hans läppar formar ett 's' precis på refrängens första taktslag, och resten fantiserar jag kanske bara ihop. Men jag tyckte hur som helst att det såg ut som att han kollade lite oroligt i backspegeln; som för att försäkra sig om att ingen hörde hans lilla sånginsats.
När det är några hundra meter kvar till allas vår berömda hållplats Leaby trycker jag på STOP-knappen och känner det där lilla pirret som jag alltid känner. En svag och lite nervös oro för att bussen ska åka förbi, trots att jag tryckt på knappen (detta hände mig en gång när jag var liten). Egentligen är jag inte alls nervös - jag har ju åkt buss minst 1000 gånger vid det här laget, men det där pirret sitter i ändå!
När vi börjar sakta in hör jag "Stefan" säga på bred västgötska "Så där dô!". Efter ett artigt och glatt "Tack så mycket!" hoppar jag av 302:an och börjar min korta (men alldeles för långa i kall temperatur) promenad hemåt! Jag fryser så att jag nästan skakar, så jag går nästan så fort jag kan. När bilar åker förbi är jag tvungen att gå ner en liten bit i diket, för jag har ingen reflex och är en av de som fattat att man inte syns utan en. Efter några långa minuter ser jag vårt hus på andra sidan vägen. I alla fönster lyser ljus, och det ser så mysigt ut! Det finns bara en sak som sabbar stämningen en aning: en traktor som står på tomgång medan föraren håller på med någonting med dess stora skopa. Jag undrar om orsaken till att han låter bli att stänga av den är för att se till att alla grannar hålls ifrån lugn och ro, eller om tomgångskörning faktiskt är nödvändigt för att han ska kunna utföra det där arbetet med skopan?
När jag går in på gårdsplanen hör jag gruset knastra under mina fötter, och jag känner att jag åter får hopp om att snart bli varm igen! Innanför fönstrena ser det hemtrevligt, välkomnande och härligt varmt och mysigt ut. Jag är hemma!

♥ / Cecilia

Singer-songwriter

Det får bli ett ganska snabbt inlägg ikväll, för stackars jag ska ju upp vid 06.15 imorgon.. Samma gällde imorses, men soluppgången man fick chansen att skåda från bussen var ju inte dåligt vacker iaf ;) Inte för att det är värt besväret men :P Man ska väl försöka tänka positivt iaf!
Imorses på MoP-informationstiden fick vi höra om en riktigt rolig sak =) Vi får chansen att välja en ny inriktning till nästa år, nämligen singer-songwriter :D Låter inte helt dumt för min del! Lätt att jag ska välja den, om det är bra kurser som kommer med!
Idag övade vi första gången med Moas och deras låt inför nästa vecka. Jag och Bodil är förstasopraner, och sjunger två oktaver över basarna (högthögt), men det blir väldigt bra tillsammans med alla de andra åtta i kören =) Jag tror att det bidraget kommer bli kanon!
När jag kom hem från skolan sjöng jag och spelade lite gitarr, och efter det var det träning som gällde. Den gick dock inte alltför bra - hahaha! Vi var bara sju pers där, så framför allt jag och Emma (Karlstedt) passade på att ha lite roligare än vanligt... ;) Vilket innebär att om jag hade varit träningssugen hade jag antagligen haft lust att gå fram och kutta oss på fläcken haha :P Men, tappra som vi var, försökte vi hålla detta oseriösa beteende tillbaka och, tro det eller ej, men vi lyckades faktiskt (ganska) bra! Trots att Emma flera gånger sa till mig med lågmäld röst "Alltså jag skulle så himla gärna bara vilja lägga mig ner på marken och asgarva nu..!" så klarade vi det! :o Träningen blev hur som helst som ni kanske förstår inte en av de bättre i vår karriär, men vad fan ska man göra när man är trött, det är onsdag och kroppen skriker efter sängen?
Dagens tanke går till alla dessa clementiner och apelsiner som är så jäkla goda just nu, haha! Det är skitbra, för då äter man clementiner istället för typ kakor och skit i skolan, och förresten så är en apelsin en utmärkt kvällsmat efter träning en dag som denna =) Bara så att ni vet (a)

♥ / Cecilia

Saknad

Jag sitter just nu och lyssnar på låten Belief med John Mayer. Blev tipsad om denna genom Cajsas blogg, som för övrigt erbjuder mycket mysig och personlig läsning! Låten är hur som helst riktigt härlig - precis som allt annat jag hört från herr Mayer.
Jag har ju förresten inte skrivit på ett tag, men det har sina förklaringar. Nu har jag hur som helst tänkt att börja igen... Förutom bloggandet har jag under de senaste två veckorna saknat volleybollarna! Dessa underbara flickor <3
Jag har lagt in lite bilder på bdb från de senaste 14 dagarna, så om ni är nyfikna på att se lite vad jag har haft för mig kan ni kika där. Och om ni undrar vad jag ska hitta på i de kommande dagarna kan jag avslöja en sak redan nu =) På min skola har vi en musikfestival varje år där alla MoP-elever får skriva sina egna låtar och skicka in. Filip i min ensemble fick med en av sina låtar, och idag fick jag förfrågan om att sjunga lead på denna mycket härliga irlandsinspirerade låt! =) Nästa vecka är det kval, så då gäller det att det går bra så att i kommer vidare till finalen som är veckan därpå.
Bilder på mina inköp i Göteborg kommer förresten snart :P Jag lovade ju att ni skulle få jämföra de tänkta inköpen med de genomförda, och trots omständigheterna är Cecilia Kallin alltjämt en som håller sina löften ;)
Dagens tanke skänker jag till alla de jag saknar -v-


♥ / Cecilia


Who wants to live forever?

Theres no time for us
Theres no place for us
What is this thing that fills our dreams yet slips away from us

Who wants to live forever?
Who wants to live forever?

Theres no chance for us
It's all decided for us
This world has only one sweet moment set aside for us

Who wants to live forever?
Who dares to love forever
when love must die?


So touch my tears with your lips
Touch my world with your fingertips
And we can have forever
And we can have forever
Forever is our today

Who wants to live forever?
Who wants to live forever?
Forever is our today

Who waits forever anyway?

♥ / Cecilia


RSS 2.0