Grattis min sköna

Okej, en sak till innan min lilla tripp :P Eftersom jag varit i Lysekil nu det sista (där det inte finns någon dator) har jag inte kunnat göra det här förrän nu. Men nu jäklar, mohahaha! :D Ett sent, men innerligt, grattis till Jessica Pauline Magnusson som fyllde 17 den 23 juli! Vill bara säga att du antagligen är världens roligaste person, ingen får mig att skratta som du! :') Du är alltid omtänksam och snäll, och sen så är du ju så himla glad jämt också! Vad mer kan man önska sig av en vän? Dessutom är du ju snyggast i stan - you've got it all babe ;) Hoppas din födelsedag var kanon! Du förtjänar det bästa :) <3 Alltid din! / Cecilia
Kärlek

Sommarbilder

Nu har jag packat o gjort i ordning ganska bra tycker jag allt :) Mitt rum ser iofs ut som ett slagfält, men det får vänta! Tänkte bjussa på några av de bästa bilderna från i sommar nu innan jag drar iväg igen!
1.2.3.
4.5.6.
7.8.9.
10.11.12.
13.14.15.
16.17.
1. Precis på väg in till Marstrand med båten.
2. På promenad i Skärhamn. Klara på bilden :)
3. Det blev en sväng till Liseberg med bästa brudarna :*
4. Jag o Jess var de enda som inte ville åka Jukebox :P PUSS på en helt otroligt underbar tjej <3
5. Jag fick mig o Anton att gå en ordentlig omväg på vägen till Lars Winnerbäck / Miss Li / Maia Hirasawa / Emil Jensen / Cissi & Nour... Ooops!
6. Det blev en tripp med båten till Skagen tsm med familjen med de otroligt söta barnen ;)
7. Mami & Papi <3
8. Jag o båten haha
9. Finfina Julia kom på besök! :)
10. Thuresson förcökte göra bakåtvolt på wakeboarden... TACK Gud för att han inte lyckades (då hade jag ju känt mig något dålig haha :P)
11. Ny grej för i år: Man behöver varken ring, kneeboard, wakeboard eller vattenskidor för att bli dragen bakom båten! All you need is a life jacket - wiiiihooe ;D
12. Men ring är också jävligt skoj HAHA
13. Klara och hennes isländska vän Ardis på besök!
14. Haha, jag i Erics otroooligt heta kepa ;)
15. Farmor är allt bra söt hon <3 Här matar hon "vår" kära trut Ture, haha ;)
16. Asvarmt, vindstilla, inga maneter, solnedgång... och underbart bad!!
17. Fy faaaaaan :)

Kärlek

Falköping

För några timmar sedan kom jag hem till Falköping efter mycket om och men. Jag hatar av hela mitt hjärta när det inte funkar med kollektivtrafiken! Så förbannat jäkla sur blir jag ''/ Är det inte en bro som inte funkar som den ska, är det ett godståg som står i vägen, eller ett pendeltåg som bromsar upp... I vanliga fall brukar jag tycka att det går rätt bra ändå, men idag var ju värsta tänkbara dagen! Orka sitta 2 h extra i tåg och ersättningsbussar (som det så fint heter. Hmpf!) när det är smällvarmt och världens finaste väder?! Nej, det orkar iaf inte jag, men jag var banne mig så illa tvungen :(
Väl hemma möttes jag hur som helst upp av en viss fröken Mohlin i mycket snygga brillor! Egentligen hade vi tänkt gå o titta på våra kära pojkars träning, men pga omständigheterna var den redan över sedan en timma tillbaka :P Därför vandrade vi hem till hennes tillfälliga (men mycket mysiga!) boende för att boka hotell inför Spanien-resan! OCH vi hittade ett! :D Så, nu är det löst! *stor suck av lättnad* Nu återstår bara att fixa tågluffarkort eller något liknande.
Imorgon bär det förresten av för mig igen - denna gång till Sämsjön där en viss Anton Eriksson med familj har sommarstuga :) Wiihoo! Har blivit tillsagd att ta med mig kläder att spela tennis i... Ja, ni  tänker säkert alla samma sak: Kan Cecilia Kallin verkligen spela tennis? Och ja, det undrar väl jag med egentligen :P Enda gången jag spelat var väl typ när jag var med Cajsa på en av hennes träningar... Det vill säga typ i fyran? Hahaha! Så vi får alltså se hur detta går :P Jag hoppas så klart att min talang väljer att visa upp sig med råge så snart som möjligt (helst direkt), men vem vet, den kanske föredrar att vara dold? I hope not!
Dagens sista ord: Ta vara på sommaren! :)


Kärlek


Kärlek

Det är underbart i Lysekil, men jag saknar alla där hemma!

Kärlek

Allting står i blom

Det blev till att ta cykeln in till stan igår för att träffa min goding; min babe; allas vår kära Julia! :) Brun som tusan var hon!! Vi hann med en hel del - fika på Mingus, glass på Kaffehandel rekord och fika på Lilla Blå... Det säger en hel del om oss :P Men icke hade jag ångest pga av detta! Jag cyklade ju faktiskt över en mil under dagens lopp. Jag tog mig tom en liten extra sväng när jag nästan var hemma *stolt*. Skulle kolla hur höga böndernas grödor blivit, bara för att jag är så sjukt intresserad. Hahaha ;)
När jag väl kom hem möttes jag av ett fullständigt proppfullt jordgubbsland (nåja, nästan iaf), vilket gjorde mig lycklig! Dessutom hade jag en (as-)fin blomsterbukett (obs att jag skrev blomsterbukett - bara för att den var så extremt vacker, haha) i handen, som jag passat på att plocka på vägen hem. Det var helt enkelt omöjligt för mig att hålla tillbaka den blomsterkära barnaflickan Cecilia jag hade (har?) inom mig och bara cykla förbi alla dessa vackra blommor. Nåväl, nattduksbordet blev ju fint iaf. (Nej, alla ni som tror att det heter nattygsbord - ni har fel)
Idag har jag klippt gräset (försöker vara extra snäll nu, med tanke på de där 800 kronorna :P), ändrat om lite med fotografierna i mitt rum, och så har jag varit med Anton en stund :) Jag är himla glad, för han ska inte jobba nästa vecka. Detta ger mer Lysekil åt folket (=mig och Anton)! För övrigt har jag idag räddat en hackspett som flugit in i en ruta, men den klarade sig kanske inte så länge.. Jag försökte iaf, men onde herr Eriksson bara skrattade åt mig :P
Sommaren fortsätter förhoppningsvis lika bra som den börjat. Vi hörs igen så fort jag får tag på en dator där borta på västkusten! Puss på er :*

Kärlek

Tillbaka för ett par dagar

Det blev bara en vecka i Lysekil - nu har det blivit lite dåligt väder, så jag bestämde mig för att återvända till kära Falköping för att träffa lite gott folk :) Imorgon blir det Julia, som jag inte träffat sen flera veckor tillbaka! Behöver jag säga att jag saknar ihjäl mig efter denna underbara tjej? Men hon står som sagt på schemat imorgon! :D <3 Nu ikväll har jag faktiskt kikat lite tennis! Händer inte allt för ofta, men en liten fågel viskade i mitt öra att  en himla spännande final (Wimbledon) pågick för fullt, så jag var ju tvungen att bänka mig ett tag ;) O jisses vad jämt det var! Det var tom kul att kolla på, haha :P Jag hejjade hur som helst på Nadal (roligare med en ny mästare + att han såg yngre ut), och han lyckades efter typ 4 h och 45 minuter (!!!) besegra Federer. Wiihoo (inte för att jag bryr mig, men ändå).
Menmen. Jag tänkte ta o berätta lite om den gångna veckan! De två första dagarna på västkusten beståd av båtturer till Bohus Malmön. Alltid härligt med båt! Runt lunchtid på torsdagen hämtade vi med båt upp en viss herr Eriksson som anlände till södra hamnen med buss! Det blev en tur till Grundsund, och efter det blev det sol och bad i det underbara vädret :) När kvällen sedan föll blev det till att käka på bryggan, och sedan tog vi oss en liten promenad på klipporna :) Där såg vi på solnedgången och hittade en alltför gammal bänk att sitta på, men den erbjöd trots allt en oemotståndlig utsikt! På väg tillbaka häll jag på att typ dö när Anton fick mig att tro att en orm typ bet honom i benet eller något... :S (Ni ska bara veta hur högt jag spänstar när jag blir rädd, haha :P)
På fredagen tog vi det mest lugnt på bryggan, men det blev även en liten tur ner till staden. På kvällen blev det mys på bryggan med gitarr, sång och middag! När lördagen sedan kom tog vi båten upp till Hunnebo där Anton skulle möta sina kusiner. Båtturen var skithärlig, och när vi åkte genom Sotenäskanalen låg vi framme på fören i den gassande solen :) Sommar, säger jag bara! Så skulle man ju ha det när det är som sämst ;) Efter vårt "farväl" blev det till att käka världens godaste lunch på båten tsm med min kära familj! En hel del mat och musik blev det under dagen då pappa fyllde år :) Grattis papi <3
Idag var jag, Linnéa och Charles på stan i Lysekil och jag hittade en väldigt fin sailor-inspirerad klänning, och en kofta (har haft en sådan förut, men Michelle/mamma förstörde den). I bilen på vägen hem sen gick Charles gitarr sönder på det mest dråpliga sätt :( Då var det sorg kan jag be att få tala om!
Vill tillägga att jag saknar alla mina underbara Falköpingsbrudar väldigt mycket <3 Skara-flickorna + volleybollarna likaså! (På tal om volleybollarna: 1. Lycka till i Spanien! :) 2. Jag och Cajsa har världens bästa idé! Mohaha, jag kan knappt bärga mig! ;D)
Kärlek

Ris och ros

Dags för ett sista inlägg! Idag har jag packat som bara den inför imorgon, för då bär det av till Lysekil för min del. Där kommer jag spendera större delen av juli månad, så jag hoppas på finfint väder! Jag vet inte när nästa inlägg kommer publiceras, så det var därför jag bjussade på fyra idag, haha ;) Annars har jag hälsat på min underbara mormor idag, och så har jag träffat Anton också =)
Jag blir förresten så himla arg när jag tänker på Sveriges långa vårdköer. Hur fan kan vi ha det så här?! Tänk vad många äldre som inte kan leva på riktigt de sista åren av sina liv! Det är så sorgligt så det finns inte.
Jaja, till något lättare! Vill tipsa om en väldigt fin låt, nämligen För Kärlekens Skull med Ted Gärdestad. Det är banne mig dagens låt, och speciellt textraden "Allt som var dött väcks till liv, det kan också vi, så länge vi andas" betyder mycket för mig just idag.

Ha nu en bra juli-månad allihop! =)

Kärlek

Gamla skatter

Ovan syns några bilder på lite häftiga kläder jag hittade i mammas gamla garderob idag när jag skulle packa! Varför är man förresten alltid så dum att man letar bland grejjor man aldrig använder annars för att packa ner i resväskan? Jag menar, om jag inte använder plaggen i vanliga fall - varför skulle jag då vilja använda dem när jag är i Lysekil? :o Någon mer som känner sig träffad? :P

Kärlek

Peace & Love

Så fort jag kom hem från midsommarhelgen bar det av till Peace & Love i Borlänge =) Tyvärr var vi ju bara två (jag + Sofie) som åkte eftersom biljetterna såldes ut, men jag var laddad i vilket fall! Väl uppe i Dalarna började vi BÅDA känna oss lite krassliga, och det blev tyvärr värre ''/ Så veckan blev inte direkt som vi tänkt oss - ingen camping, inga sena nätter, inget festande. Helt enkelt en väldigt hälsosam festival :P Vi fick typ feber båda två samma dag (!), så vi var alldeles för trötta för att orka ta oss ut på natten tyvärr. Men musiken lyssnade vi på iaf, och det var så klart kul! =)
1.2.3.
4.5.6.
1. Lite campingliv iaf! :P
2. Miss Li (är g-r-y-m!)
3. The Hives (som var 1000 ggr bättre live)
4. Lasse Lindh (som jag tyvärr missade förra året)
5. Kent (Jocke Berg får skylla sig själv om han har en kamera på micken)
6. Veronica Maggio (är cool så det ryker om det!)

Nu laddar jag inför nästa år istället - då ska vi banne mig dra iväg ett stort gäng o leva festivalliv så det smäller om det ;) Ha det nu så kul i Arvika ni som drar dit! =)

Kärlek

Midsommar

Midsommar blev super och spenderades i Lysekil med först Ida och Jessica, och sedan fylldes det på med Tina och Klara :) Nostalgi låg i luften (med tanke på förra året), och alla visste att det skulle bli en underbar helg. Hur skulle det kunna bli trist, liksom? Underbara flickor + Lysekil + Midsommar = Receptet för en riktigt lyckad helg! =)
På fredagen drog vi oss till Smögen som var ockuperat av ohyggligt många Fkp-bor, och trevligt var väl det! Dock stötte jag på en viss Mats Ek, och han var allt annat än trevlig vill jag lova! `´/ Han befann sig i Lysekil på lördagen dessutom, så jag sprang på honom där också - fy bövelen, alltså! Det var nämligen cruising där, och han hade väl inget bättre för sig än att försöka förstöra kvällen för så många som möjligt.
När vi kom hem från Smögen vid 4-tiden på lördagsmorgonen gjorde vi en favorit i repris (från förra året): Vi grillade korv! ;) Denna gång blev det till den mycket fina vyn av soluppgången nere i norra hamnen, och det var så mysigt, så mysigt :)

På lördagen hade vi förresten förfest på Lysekils vackra klippor! Vi hittade ett riktigt mysigt ställe som gav oss skydd mot blåsten. Så där satt vi alla fem och hade det otroligt kul måste jag säga! Just like last year habibis ;)
Tack för den bästa helgen på länge! Ni är underbara allihop <3

Kärlek

RSS 2.0