Överaskning

Igår kväll mellan kvart i åtta o halv nio satt jag, Sofie, Calle o Zanna inne i Marcus pappas lägenhet. Vi skulle nämligen ha överaskningsfest för Julia :) Hon blev nog riktigt förvånad sen när hon väl kom, o under kvällens gång hade vi det riktigt trevligt :) Bra idé av Marcus o Calle!
Idag har jag träffat Sara, o det va skitlänge sen sist! Vi hade spa-dag :)

          

Ållefestare

Jag hade skitskoj igår :) Förfestade tsm med en massa underbara tjejor hemma hos Klara <3, o hon hade som vanligt en massa gott att bjuda på. Känner ingen mer som är så jäkla generös som hon..! Hon hade tom köpt en present till mig, fatta söt hon är!
När klockan började närma sig 23 var det meningen att vi skulle börja traska ner till Terassen, men då fick jag syn på att Emelie (utklädd till baseball-spelare i matchdräkt bestående av vit tröja, vit keps och VITA TIGHTS) passande nog satt sig i RÖTT VIN... Gapskratt utbröt givetvis. Efter många om och men kom vi iaf iväg till slut, o väl där hade iaf jag skitskoj :) Jag träffade bla alla goa volleybollare, o så en massa Fkp-bor som jag inte träffat på aslänge! Lyckad kväll, med andra ord!
Dagens: Julia, för att sötungen fyllde år! O så Klara också, för att hon är så snäll o go! :)
    

Prinsessan & Drottningen

Idag har jag träffat underbara Julia, som fyller år imorgon :) Vi gick på en sk promenad, o så köpte vi naturgodis o tittade på volleybollarnas träning. Alltid lika mysigt att räffa henne :)
O imorgon är det Ålle som gäller :D Se till att gå dit nu, så att det blir lite drag! :)
Dagens: Save Me! En riktigt grym låt av Queen. Spana in stilen...
    

RIG, vad hände?

Spelade Läckö Cup idag, o det var riktigt skoj :) Första matchen var kvartsfinalen (cuppen började igår), o jag hade räknat med att vi skulle förlora, efter som våra motståndare var RIGs 89-90:or. Men hela Falköpings lilla damlag var iaf inställda på att göra deras vinst till ett helvete :) Vi förlorade första set stort, men sedan i andra tog vi tag i oss ordentligt och VANN! Jo, du läste rätt! RIGs lag bestående av 5 st 89:or varav minst en elitseriespelare, och resten 90:or förlorade i andra set mot FALKÖPING! Mina servar gick dessutom sketabra :) Servade jättelånga (som egentligen skulle ha gått ut) som touchade de stackars RIG-spelarna på vägen mot läktaren..! Och sen när de backat en bra bit lade jag en jättekort... :D Mohaha! I tredje set förlorade vi dock, men med 13-15. Men trots att protokollet sade att RIG vann, så var det ändå vi som var vinnarna!
Tillslut slutade vi på en femteplats, och det var bra :) De stackars 89-90:orna från RIG fick senare stryk av RIGs 91:or i finalen; SKAMLIGT säger jag bara! Men 91:orna spelade riktigt bra, och det roligaste av allt var att 89-90:orna värmde upp till följande klapp-ramsa:
MOS! (Klapp!) MOS! (Klapp, klapp!) MOS! (Klapp) MOS! osv...
Lite för vågat och kaxigt med andra ord... Så denna kväll är jag glad, men några som inte är det är nog 89-90:orna. Jag skulle ju inte vilja vara dem nu precis! Vad ska Martin säga om detta..?


Vinnarna <3

Vi sitter i samma buss

Ibland när jag sitter på bussen till o från Skara kan jag få ett sånt där riktigt må-bra-rus. Jag är inte säker på varför, men det känns bara så bra att jag gör det jag vill. Att jag pendlar över en timme varenda dag, bara för att få sjunga! Jag kan inte låta bli att beundra alla andra i bussen också för det, att alla de som sitter där faktiskt tar sig från Falköping varje dag för musik, estetik eller kanske bara för att träffa nytt folk. Flera av "bönnerna" från Åsle har också valt att åka dit, men av en helt annan anledning: de vill träffa folk som tar dem som dem som de är. Det är nämligen så att Åsle-fördomar inte existerar i Skara...
Det känns som om jag tagit mitt första steg ut i världen, om än bara till Skara. Men det steget gör ändå att jag måste gå upp halv sex och komma hem skitsent varje dag (=jag blir T.R.Ö.T.T.!), samt att jag knappt har någon tid över till något annat än skola, volleyboll och vänner. Men jag trivs ändå :)
Ciao!
image203

Allt är relativt

Har tänkt på en sak. Fan va allt är relativt, alltså! Som tex nu på damlagsträningarna, om någon missar en boll blir den personen verkligen nere. Som om det spelar någon roll egentligen! Det är ju ändå bara division 2 ju. Eller alltså, det är ju bra att alla vill göra bättre, men man behöver ju inte bli depp för att man klantar till en enda boll när man spelar i Falköping! Eller? Inte konstigt att folk får prestationsångest o skit.. Visst, förra säsongen skämdes jag med om jag missade, men nu känner jag mig lite mer säker på min plats i damlaget, speciellt efter Finland. Men för de små -93:orna som får åka med o spela div 3 i Läckö Cup i helgen är det ju värsta grejen! Allt är verkligen relativt här i livet...
                                   image202            
Förresten! Ladda hem Sarah McLachlans Fallen. Den e väldigt fin tycker jag :)

Ork

Fy fan vad trött jag har varit i helgen. Det är så jäkla jobbigt, för så fort jag är ledig är det enda jag vill göra att sova :/ Jag är fan helt slutkörd redan nu ju :( Men det var iaf lite bättre förra veckan, när jag inte tränade. Tänkte att jag skulle fokusera på att bli helt frisk nu, men det skiter sig. Nu orkar jag fan inte sitta still längre, så idag ska jag träna iaf. Men vad jag behöver nu är ork. Måste börja gå o lägga mig mycket tidigare nu! 

                                                    image200

Nordiska Mästerskapen

Då var det ytterligare en sak avklarad på att-göra-innan-jag-dör-listan! Nämligen att spela volleyboll i landslaget :) Nu för tiden har jag ett NM-brons på meritlistan, o det känns ju helt okej om jag säger så... :P Här kommer en liten beskrivning av de fem dagar jag tillbringade med alla de underbara tjejer o killar som representerade Sverige under NM i Finland:
Torsdag: 03:15 avgick bussen mot Arlanda från Wetterlinsgatan. Jobbigt, men jag sov typ hela vägen. Väl framme där gick allt som det skulle, ända tills vi satte oss i planet. Då märkte de att något var fel med planet, o vi fick gå ur allihop. I brist på plats för båda lagen på samma plan fick vi vänta med att åka ända till kl 19:25, dvs 10 timmar senare än vad det var tänkt! Så det var rätt segt, men jag slapp iaf att stuka foten (kände på mig att jag skulle göra det under kvällsträningen vi egentligen skulle ha haft. Jag gör typ alltid det om det är något speciellt på g xP)!
Fredag: Första matchen spelades mot Danmark, o vi vann med 3-1. Efter det var det dags att möta Färöarna, som vi slog med 3-0. Relativt enkla matcher, men det var skönt att ha dem första dagen, eftersom hela vårt lag bestod av landslagsdebutanter.
Lördag: Dagens första match spelades mot Norge. En femsetare, pust! Tyvärr var det vi som i slutet fick se oss som förlorare efter en match full av svackor och toppar. På eftermiddagen spelade vi mot Finland, som vann med 3-0. Men det hade vi räknat med, men vi hoppades på att kanske kunna ta ett set.
Söndag: Denna dag hade vi endast en match. Ahh! :) Den var dessutom mot Island, som inte är alls lika bra som oss. Dock förlorade vi ett set, men det var pga slarv och okoncentration.
Vi slutade alltså som bronsmedaljörer, och det var helt okej. Vi hade räknat med att komma tvåa eller trea, så det kändes bra :) Guldet delades ut till Finland, och silvret till Norge. Även på killsidan var det finnarna som fick ta emot guldet, men silvret gick till danskarna. Och det kära bronset gick till de svenska killarna :)
Måndag: Dags att säga hej då!
     

2, 3, SVERIGE!!

Okej, kan inte låta bli att skriva det.. :P Tycker det är så jäkla häftigt att bara få skrika "2, 3, Sverige" efter vattenpauserna under träningen, så hur underbart jävla asnervöst och lyckokänsloframkallande kommer det inte  bli att faktiskt gå ut på spelplanen där borta i Finland, ha på sig blågula kläder, sjunga nationalsången o sedan göra en av de saker man tycker är roligast av allt, nämligen att spela volleyboll?
I can't imagine.
image195

Laddar inför Finland

Okej. Ska vara helt ärlig nu: jag kanske inte kommer skriva särskilt mkt mer förrän nästa tisdag, för jag måste verkligen lägga all min tid o energi på att bli frisk innan NM, o väl i Finland vet jag inte om jag kommer få tag på nån dator... Men nästa tisdag, då jävlar! :)
Ha det bra alla :)

Sommaren 2007

Länge har jag hoppats o trott att det ska komma en liten sommarvurm till, så därför har jag skjutit upp följande inlägg. Nu har jag dock gett upp. Det är ju för bövelen september o kallt som fan!

Gjort / inte gjort sommaren 2007!
Har du...
...åkt båt? Japp
...festat med vänner? Klart ;)
...tältat? Nääe
...badat? Så klart jag har! :)
...shoppat? Oui, oui, oui!
...läst en bok? Jo, det blev ett par st pga det dåliga vädret... :/
...grillat? Japp
...varit hemifrån? Västkusten o Danmark 2 ggr
...spelat beachvolley? Mm, några ggr iaf
...sommartränat? Hrrm.. Inte så mycket som jag kanske borde ha gjort.. xP
...åkt vattenskidor / wakeboard / kneeboard / ring? Ja, ja, ja, ja!
...gjort något oväntat? Hmm.. nääe, tror inte det :/
...varit på festival? <3Peace & Love<3
...varit på konsert? Parksommar med Säkert!, Salem Al Fakir och Moneybrother
...träffat någon du saknat/saknar? Ja :)
...stannat ute alldeles för sent? Joo, ngn kväll, kanske... (A)
...druckit alkohol? Un peu, peut-être... (A)
...gjort något du inte borde? Mm, kanske det, kanske
...ljugit om något allvarligt för någon? Nepp
...sagt att du älskar någon? Jajjemen, alla mina vänner :)


Matfestivalen

Jo, jag åkte dit sen iaf. Var inte direkt på topp, förkyld o så, så därför tog jag det väldigt lugnt. Dessutom är det ju faktiskt dags för att ge sig iväg till Finland nästa vecka, så då får man väl sköta sig lite... :P
Hur som helst hade jag inte så där värst skoj, faktiskt. Inte förra året heller. Men det som var kul var att träffa alla Fkp-bor man inte sett på så länge :) O "förfestgänget" o alla volleybollare så klart, även om jag träffar dem lite oftare :)

                          

RSS 2.0