Skratt och tårar

Åh vad jag älskar den underbara vädret! Man blir ju så glad :) Fast idag har jag varit lite stressad också - franska, kort lunchrast och mycket i kalendern fram tills sommarlovet var orsakerna. Men jag ska nog klara av allting. Dock måste jag rannsaka mig själv lite, för vissa grejjer den senaste månaden har inte riktigt gått lika bra som tidigare. Så jag ska ge mig tusan på att komma på vad jag har gjort annorluna jämfört med tidigare.
Tre roliga saker:
1. Jag, Elina och Maria köpte mat på LaiThai idag och åt till lunch ute i solskenet = hög sommarfaktor.
2. På eftermiddagen såg vi på Vara estetprograms slutproduktion, och jag satt bredvid Elina = hög skrattfaktor.
3. Sista träningen idag inför SM-slutspelet i helgen. Och den gick bra!

En superkalaskul sak:

1. Jag fick värsta snilleblixten idag när vi var på väg till bussen från Katedral!!!!!!! Vet ni, mina kära vänner, hur vi ska lösa bristen på ställe att förfesta, bristen på sittplats i bussen hem / sovplats i Skara när Kullenfestivalen äger rum? VI SKA TÄLTA!!!!! Så jävla bra tycker jag att det är hahaha :D Jag blev skitglad när jag kom på det - det är liksom så genialiskt men samtidigt så himla självklart! Nu måste vi bara hitta någon bra gräsplätt på lagom avstånd från Katedral (där festivalen är), och så kan vi grilla, förfesta och sova där! Jag har dessutom fixat bodyguards (nåja, de är så gott som fixade iaf!), och så har jag kommit på ett namn till vårt camp: The One And Only! Hahahahahah *skrattar högt* Så, vad sägs? :D

♥ / Cecilia

Hur man gör mig glad på snabbast möjliga sätt

Hahahaha, vet ni vad som hände mig ikväll? Jag kom hem vid halv tio o var lite halvbaggig över att ha kommit hem så sent - jag behövde ju plugga matte :( Hur som helst småbaggade jag lite, och efter en liten stund kom pappa. Gissa vad han tryckte upp i fejjan på mig? En resekatalog!! Min underbaring till pappa har bokat en resa till Cypern för honom, mig o Michelle under höstlovet! :D Så jädra nice! Mamma tränar revy så mycket då, och Charles och Linnéa ska antagligen åka till Kanada i september, så det är därför det bara är vi tre. Men fatta nice! Och fatta mycket bättre min kväll blev efter det, haha :D Hoppas bara att jag kan åka med, så att vi inte ska spela in massa i studion och så menar jag. Det är bara att hoppas :)
♥ / Cecilia

Äntligen!!!!

Äntligen, jaaa ÄNTLIGEN har det hänt! Den första i vårt tjejgäng i klassen har fyllt 18!!! Det är Elina Fina som slår till på stort, och oh boy vad mycket bättre livet kommer bli för oss allihop nu! Varför skulle resten av vårt gäng påverkas så hemskt mycket av detta, undrar ni säkert nu. Jo, för nu har vi en som kan köpa ut cider till oss på Ica Munken!!!! Hahahahaha *skrattar högt* <3

Kort sagt: ett jättestort grattis till dig, en av mina absolut bästa vänner: Elina Thorsell! :) <3

♥ / Cecilia

Klejs is back in town!

Vet ni förresten vem som ropade mitt namn vid Skaras busstation idag? (Det har ni antagligen redan räknat ut.. Men jag måste skriva det ändå, för det känns så bra ;)) Klas Wiljergårdh!! Han är tillbaka, om än bara för ett tag!

Kusin!

♥ / Cecilia


Tagga!

Det gick ganska bra i kyrkan idag. Vi tabbade oss endel, men det gick helt okej. Det värsta var dock att synten inte hade någon pedal samt att gitarren jag fick låna stämde om sig hela tiden. Ja, förresten: låna. Jag mitt jäkla pucko hade ju glömt min egen på bussen! :P Årets smartaste. Tack o lov har jag den i säkert förvar här hemma nu :) Det har hur som helst varit en trevlig dag med bästa tjejerna! Vi åt lunch på Rocos och sedan repade vi lite på MoP. Så har det ju dessutom varit varmt också - det var banne mig varmare ute än i kyrkan!

Er gillar jag minsann! :)
Nu är det dags att samla nya krafter för kommande vecka! Franska nationella, lite rep inför Ted Gärdestads-stipendie-finalen, dansövning, en liten spelning på ett kalas, och en hel del träning med volleybollen (sm-slutspel till helgen) är vad som väntar. Dags att börja tagga med andra ord!


♥ / Cecilia


Sjungning

Alldeles strax beger jag mig till en av mina favoritstäder: Skara :) I en kyrka en liten bit utanför denna söta småstad ska jag, Bodil, Elina och Michelle sjunga idag. Så nu är det dags för mig som sovit hela dagen att vakna!

♥ / Cecilia

Bodil och Cecilia

Just nu sitter jag hemma hos mig med det trevliga sällskapet Bodil Bergström! :) Vi har varit i spelat på en herrklubb som heter Svarta Örn ikväll, och det gick ganska bra. Det var förbannat kul iaf, och det verkade vara riktigt uppskattat haha (internt).
Dagens höjdpunkt var när vi satt och övade / åt lite extra mat (gratis är gott!) precis innan vi skulle börja spela. Mitt i låten utbrast Bodil: "Vänta lite! Jag spelade fel. Vi skulle ju göra på det andra sättet, jag måste lära mig det!", och sedan fortsatte hon att "spela". Obs att synten bestod av en bordskant. FAN vad jag garvade! Och det värsta var att vi inte fick skratta, för det hördes upp till deras möte!!! Det gjorde ju knappast saken bättre.. Både jag och Bodil vek oss av skratt, och började spekulera i vad Bodil skulle komma att säga härnäst. Exempel: Bodil stannar mitt i sitt "bordskantspel" och spelar upp ett stycke först med pedal, och sedan utan och efter det frågar hon vad som lät bäst :P Hahahahahah, humorn är på topp! (Vilket i vanlig ordning innebär att Cecilia Kallin måste sova!) God natt!
♥ / Cecilia

En fullproppad fredag

Imorses vaknade jag efter en ganska hemsk natt! Jag hade frusit, vridit o vänt mig typ 1000 ggr och så hade jag drömt mardröm!!! Det var krig, och det kom ett stridsflygplan och flög in i mitt rum! Som tur var så var hela familjen ute på promenad i trädgården, så alla klarade sig - men mitt rum! Dessutom ringde väckarklockan lite för tidigt också (i verkligheten), och då blir man ju bara ännu mer förbannad!
     Så snart jag kom till MoP var det dags att skriva prov i steglära (gehörs- och musiklära B), och det gick banne mig riktigt bra. Senare, efter skolan, övade jag och mina snyggingar lite inför söndag. Vi ska sjunga i Stenum kyrka då nämligen :) Bussen hoppade jag på vid 15.02, men då var det Skövde som stod på schemat för min del. Jag traskade hem till Erik (han hade förresten supersnyggt hemma hos sig) för att lägga sång på Song For No One. Så snart har vi en studioversion på den - äntligen! :)
     När jag var på väg till tåget gick jag förresten förbi Cams modehus. I skyltfönstret visades en jättejättejättefin ljusrosa balklänning!<3 Lagom kort/lång, perfekt rosa, lite pärlor högst upp och åååååh vad fin den var! Jag blev helt kär i den! Fast jag vet inte om den är för fin för att ha den 23 maj, men jag måste banne mig prova den :D Hoppas bara att jag får på mig den, för den såg kanske lite liten ut.

Bild från en annan mysig grillkväll som ägde rum kl 04 på morgonen utanför en liten sjöbod i Norra hamnen i Lysekil! Haha, minnen <3

Väl i Falköping gick jag hem till Malin (jag var först, mohaha!) där det en halvtimme senare började droppa in diverse helsköna bruds. Himla trevlig fest, som innehöll allt man behöver: vänner, bra väder, grill och en full värdinna haha. När jag och Tina skulle dra oss hemåt efter några trevliga timmar kom det en svart katt gående på trottoaren. Jävlarrrr vilken fart det blev på oss när vi fick syn på den!! Vi blev skitskrajja och sprang för livet typ, hahaha! Och samtidigt garvade jag så att jag höll på att dö! Det blev ju knappast bättre av att fröken Ragnarsson skrek lite halvt panikslaget med världens vackraste dialekt: "Jag hatar katter!!!" Hahahaha, fan vad jag garvade. Tina är för skön hon.


♥ / Cecilia


Simon says

För tillfället sitter jag o lyssnar på Lalehs helsköna Simon Says. Fast jag gillar inte de lugnare delarna särskilt bra, men resten är verkligen kanon. Så sommar!
     Idag efter skolan hade vi i vår sånggrupp dans med Kajsa. Riktigt kul! :) Just nu håller vi på o dansar i högklackat och med koreografi man skulle kunna använda samtidigt som man sjunger. Bra öving för koordinationen vill jag lova! Efter det drog jag och Bodil ner till MoP för att öva lite inför vår spelning på lördag. Det blir banne mig bra, vi har en riktigt stark repertoar! Efter att Bodil gått till bussen satt jag kvar själv i cafét typ 50 minuter o pluggade. Några högskoleelever (=MLP:are) kom in, och följande scen utspelade sig:

MLP:are: Jaså, sitter du här själv?
Jag: Ja, min kära vän lämnade mig för sin buss! Men jag passar på att plugga lite.
MLP:are: Smart. Det är ju bra att göra det här, för hemma finns det ju så mycket annat att göra.
Jag: Ja, fast det gör det väl iofs här med men.. Men här finns det ingen som stör en!

Haha, fatta att de missuppfattade det eller? Känns inte det som lite typiskt mig? Alltid uttrycka sig så att det blir så fel :P Tack o lov förstod de att jag inte menade som det lät, men ändå - det var en sjukt kul situation. En liten MoP-tvåa som katar upp sig mot några trevliga MLP:are liksom! Haha.

Lägger in en bild på mig och Elina, bara för att hon och jag är knäppa - särskilt tsm haha:D Me like ya, my friend! Stackars de som umgås med oss (nämner inga namn), det kan inte alltid va så lätt hahaha<3

Annars idag har jag ätit en riktig festmåltid med Bodil igen. Dock åt vi inte riktigt lika mycket haha:D Men det var nice! Johanna hakade också på idag, men hon åt ingenting :P Sen när jag kom hem höll pappa på o grilla, så då fick jag käka igen. Med andra ord är Cecilia Kallin himla mätt denna kväll!
     Kom förresten på två saker till som hänt idag:
1. Vi såg på esteternas dansföreställning One Dollar Bill. Bra, och kul att se på dans tycker jag :)
2. Kullenaffischerna har satts upp, och gissa vem som är årets huvudartist? Lasse Lindh! Han är ju bra :) Åtminstine tyckte jag det förut, men jag tror allt att det faller mig i smaken än. Så fredagen den 15 maj är det Skara för hela slanten som gäller!

♥ / Cecilia

Inget särskilt

Träningen idag var usel! Usch, jag hatar att gå omkring på planen o känna att jag hade tillbringat tiden bättre hemma framför läxböckerna! Inte kul. Men på SM, då jävlar smäller det! Då ska vi va grymma.
     Idag har jag varit lite seg, därför ska jag resa mig härifrån senast kl 22 för att duscha, o sen ska jag sovasovasova. Det har faktiskt inte hänt något särskilt idag.. ganska knäppt, men dagen har bara rullat på ganska anonymt.

♥ / Cecilia

Tabelläsarns töser

Bodil och Cecilia är tämligen trötta efter att mellan 15.30 och två timmar framåt ha skrvit prov i idrottsteori. Bodil hade ätit precis innan, men det hade inte hennes stackars vän vilket resulterade i en jäääkligt hungrig Cecilia, och en åtminstone ganska hungrig Bodil. Efter att ha lyckats kolla fel i busstidtabellen varsin gång traskade de två vännerna ner mot Skara centrum. Väl där blev det en liten tur in till Munken, och som alltid när man handlar hungrig blir det dyrt.. Men gott!
Inne på MoP beslagtog flickorna ett bord och började äta. Cecilias måltid bestod av en ciabatta, två små kycklingspett med chilli- respektive sojasmak, en liten burk med pastasallad med salami samt en halv mini-melon som efterrätt! I vanlig ordning tog det nästan exakt en timme från det att de lämnade Katedral tills dess att de började göra det de faktiskt kommit till MoP för att göra - nämligen repa denna dag. I helgen är det nämligen dags för två små-gig.

♥ / Cecilia

Lite kärlek i musikens tecken

Nä alltså nu sitter jag här igen! Det är alltid samma sak: jag kommer hem efter träningen, käkar, och så sätter jag mig här o bloggar. Jag borde sova, men jag kan inte riktigt slita mig haha. Kvällen till ära lyssnar jag hur som helst på The Killers. Så jäääävla underbara <3 Det är nästan så att jag kan återkalla känslan jag hade när jag stod och hoppade i takten till deras grymma låtar för typ en månad sedan... Så jävla coolt!! Det är helt sjukt att vi råkade komma in på dem egentligen :P VILKEN JÄVLA TUR haha! Sån tur får man ju bara inte ha haha :D Lyssna på nedanstående låtar - de har stulit mitt hjärta!
Read My Mind
Mr Brightside
Human
When You Were Young

♥ / Cecilia

Friskis & Svettis

Efter en förmiddag fullbokad av min mattebok åkte jag och mina föräldrar iväg till Skara för ett möte i studion. Viktigt möte med Kristian och Dille idag angående kontraktet nämligen. Jag, Bodil och Johanna drog dock tidigare för att gå o träna på Friskis & Svettis. Gud vad roligt det var! Perfekt koordinationsträning fan :) Annars gör jag ingenting annat än volleyboll regelbundet, så lite variation är nog inte fel. 
     Jag höll förresten på att börja skratta typ hela tiden, för jag tyckte att det var så roligt att allt folk sprang omkring i en liten gympasal - precis som när man gick på lågstadiet! Fast alla åldrar :P Gubbar, medelålders kvinnor och yngre tjejer fanns det mest av; en jäkla blandning med andra ord. Haha, gud vad jag fann det komiskt! Jag vet inte vad jag hade föreställt mig, men inte var det detta iaf.
     Det var i vilket fall en riktigt härlig träning. Lite av allt; fys, kondition, rörlighet och avslappning. Och lagom länge! Bara 1 timme! Det är ju kanon - då kan man ju ge allt hela tiden. Sjukt bra.

Lägger in Jessicas fina bild på gänget som drar till Bulgarien i sommar! Så jädra heta hahaha <3

♥ / Cecilia


Grillmästar'n

Äldsta fröken Kallin räknar matte idag. I vanlig ordning har jag bänkat mig vid köksbordet - vilket har vissa konsekvenser. Särskilt när någon lagt en mashmallowspåse så att man ser den från platsen där jag alltid sitter.. Som ni säkert redan räknat ut stannade pennan inte kvar särskilt länge i min hand när mina ögon hittat den färgglada påsen.
     Rätt vad det var när jag satt där, med ett stort värmeljus och en mashmallow på en tunn grillpinne som enda sällskap, kom mamma in. Hon kollade på mig med ett ansiktsuttryck blandat mellan förvåning och "vad-tusan-håller-du-på-med?-minen". Det var då hon sa det: " Jaså, du sitter här och grillar?"
     Hahaha, jag kan inte hjälpa det, men jag fann det så himla komiskt att få det konstaterat för mig att jag liksom satt och grillade i köket - helt ensam! Hahahah. Gott vare iaf!
♥ / Cecilia

Kärlek

Grillkvällen i torsdags var inget undantag; Tina passade i vanlig ordning på att underhålla lite med fakta baserade på egna erfarenheter - i detta fall x antal resor till Ängelholm...
     Malin berättade någonting om Östersund, och man förstod på berättelsen att denna stad ligger i norra Sverige.
Tina *vet alltid bäst^^*: Men hallå! Öresund ligger ju typ nere i Skåne!
Malin: Neeeej, Tina - Östersund ligger typ vid Boden nästan. Högt upp iaf.
Tina: Jaha, men varför har de ett tåg där nere som heter Östersundståget isf?
*Malin kollade på mig med en sk Malin- blick (en riktig "vad-fan-tänker-idioten-med-blick", för er som inte vet haha*
Tina *efter en kort stunds funderande*: Eller just det! Öresundståget heter det ju! :D
Hahahaha, jag älskar dig min roliga vän <3

♥ / Cecilia


1 av 6500000000 (dags att inse detta, Cecilia!)

För tillfället sitter jag och lyssnar på Lina Hansson på myspace. Första låten är sjukt bra! Jag har fått förfrågan om jag kan köra när hon kommer o spelar i Skara nästa fredag. Ska väl kunna ordnas antar jag :)
     Igår var det grillkväll hos allas vår fina Ida! Himla mysigt och trevligt :) En annan rolig sak är att jag antagligen äntligen ska få min efterlängtade bärbara Mac-dator :D Vi som går på MoP får köpa billigare och så får vi med Logic Studio samt iWork liksom på köpet. Sjukt bra! Jag hoppas att mitt namn står på beställningslistan innan nästa månad.. Då kan jag jobba med all musik hemma sen :)
  
Idag när jag cyklade hem från stan lyckades jag förresten igen. Med vaddå?, undrar ni säkert nu, och ja.. med sånt som endast jag kan lyckas med! Vädret var sjukt fint, så jag var glad som alltid när solen skiner. När jag nästan var hemma började This Is The Year med Marit Bergman.. Jag är, som jag berättat förut, himla svag för den låten, så jag började sjunga med i melodin och släppte händerna från styret. (Nej, slutet blir inte så dramatiskt som ni antagligen just föreställde er - jag kan faktiskt cykla utan händer!) Samtidigt pekade jag upp mot himlen med händerna när det kom någon särskilt härlig fras. Efter ett tag ställde jag mig upp och lät håret flyga i vinden medan jag sjöng ut i det folktomma landskapet. Det var så härligt - ända tills jag såg att en man med värsta stora hunden var typ 40 meter ifrån mig och glodde som en idiot! Dock var det nog jag som var idioten i det här fallet... :P Jag fattar inte varför jag alltid lyckas bete mig som att jag tror att jag bor helt ensam på planeten jorden?


♥ / Cecilia


Cissi goes baldejt! ;)

Idag måste ni väl ändå medge att mitt arbete jag gjort i Paint blev bra? Det tog lång tid iaf, haha! På bilden syns jag och Anton, en mycket trevlig herre som går i min parallellklass. Han bjöd mig på MV-balen igår :) Så jag ska fixa klänning o grejjs, o om allt blir som planerat blir det alltså lite bal-partaj den 23 maj. Himla trevligt tycker jag allt :) Tack Anton!

♥ / Cecilia

Mitt vår-liv

DÄR drog det igång! Mitt vår-liv har börjat denna dag :) Mitt vår-liv innebär förhoppningsvis lite mer sömn (går dock inte kanon med just det punkten precis just nu...), mer pluggande (framför allt matte) samt cykling från Fkp och hem varje dag! Det är typ 5-6 km, och det ska banne mig bli av! Det är nice att cykla tycker jag allt.

Fan det blev inte så bra kvalité på mitt nya paint-mästyerverk :( Jaja.
Förresten! det kanske inte syns på Cecilian till höger om pilen, men hon är mer utsövd, mer vältränad och har bättre betyg än vad Cecilian till vänster har. Det gör henne gladare än den andra Cecilian! ;) haha.

♥ / Cecilia

Jag är inte trött!!! (!)

Tänk er att gå upp 06:15 och vara utsövd (i stort sett)... Det var jag idag! Jag har länge funderat över hur tusan jag kunde plugga när jag åkte till skolan i början av ettan?! Men nu vet jag - man behöver bara gå o lägga sig lite tidigare :P Jag pluggade GeMu idag på bussen haha :D Jag ska börja gå o lägga mig i tid nu igen, det är mycket skönare :) Jag hade tom lite svårt för att sova igår; jag var liksom inte ordentligt trött. Jag som har haft så jääävla lätt för att somna de senaste månaderna - bara för att jag typ haft sömnbrist :P Jag har liksom kunnat komma hit till MoP vid tio i nio på morgonen, o hunnit med att somna två gånger om nere i källaren innan jag börjar 20 minuter senare.. Då är man trött! Slut på det, nu har jag bestämt mig!

♥ / Cecilia

Disco @ Dille

Haha, idag har det bedrvits ett småskaligt, men ack så underbart och intensivt disco inne i Dilles lilla studio! Vi fick höra ett annat förslag på hur remixen ska låta, och vi bara skrek av glädje!! Alla fyra dansade runt som i extas på de få kvadratmeterna som finns att tillgå hos Lasse D, och han själv bara skakade på huvudet åt oss.. ;P UNDERBART!!!!!!
Övningen med Andreas gick bara bra. Lite ovant var det, men vi ska nog vänja oss :) Lunch blev det på LaiThai som vi älskar, och efter stora portioner gick jag, Elina och Johanna till Olins park. Bodil lade sång i studion medan vi andra tre låg i gräset och solade :P Måste än en gång understryka hur härligt det är med bra väder!
Imorgon är det skola igen, och jag ska ladda med en lång natts sömn. Ska nog gå o lägga mig typ nu tror jag haha :) Det har varit så grymt skönt att gå o lägga sig i tid nu den senaste veckan! Jag har som sagt varit väldigt oparty hela påsken (börjar dock parta på mig nu igen efter att jag hörde hur kul mina kära moppisar haft hos Rickard Carlsson i lördags), så jag har gått o lagt mig hyffsat i tid varenda kväll o sovit i stort sett så länge som jag velat. Me like!

♥ / Cecilia

Remix

Hahaha, vet ni vad jag glömde berätta igår? Jo, att när vi åt lunch igår avslöjade Kristian att det gjorts en remix på vår första låt!!! På den vi gjort video på :D Så jääävla kul haha! Vi fick lyssna på den, och det lät verkligen hur bra som helst - så jävla cool version! :D Alla vi i bandet blev asglada, och verkligen skrattade av glädje :P Jag kan verkligen tänka mig den på ett uteställe - man blev förbannat danssugen när man hörde den vill jag lova ;)
Idag blir det Skara igen. Vi ska öva på in-ear-system med ljudteknik-Andreas :) Lär bli lärorikt och kul!

♥ / Cecilia

Ett leende smittar av sig :)

Studioarbetet gick bra idag, men vi behövde inte jobba så mycket. Vi ska göra det mesta imorgon istället. Jag tog bussen hem till Falköping vid kvart i fem, och när jag anlände till busstationen tog jag tillfället i akt att promenera lite innan mamma kom och plockade upp mig. Jag hann med att gå en bra bit hemåt under de följande 45 minuterna. Det är ju så skönt ute nu! :)
På vägen hem mötte jag en väldans massa folk - det är ju så otroligt mycket folk ute som rör på sig nu när vädret tillåter! Strax efter att jag kommit in på den lilla grusvägen ut mot mig från PA:s kom det ett par kanske 30-åriga kvinnor, och en av dem log så mycket med hela ansiktet att jag blev riktigt förvånad.. Det känns lite sorgligt att kunna konstatera det, men det var banne mig länge sen jag såg någon le så innerligt! Fy tusan vad glad jag blev när jag såg henne. Det är verkligen sant; ett leende smittar av sig! :P Snart kom jag på mig själv med att jag också gick där och flinade, ja, t.o.m. skrattade lite för mig själv. Idag var det alltså skratt som gällde till takten i musiken min mobil har att erjuda - inte tersstämmor för en gångs skull!
     Nu ska jag äta middag med familjen och sedan kanske jag läser lite mer idrott. Jag ska banne mig ha högsta betyg på det där förbannade provet! Och, just det ja - jag var nära att glömma! Jag har en särskild hälsning till alla Falköpingsstudenter: ha det så bra i skolan imorgon, vi Katedralare har det ju så bra att vi har studiedag!

♥ / Cecilia

Lite jobb

Alldeles strax ska min stackars pappa skjutsa mig till Skara. Söndagar erbjuder väldigt dåligt med bussar, och då är herr Kallin så illa tvungen att köra runt med sin äldsta dotter.. Idag väntar jobb i studion med Kristian & Dille, samt världens bästa brudar - av Rickard Carlsson kallade Powerpuff-pinglorna! ;) Me like <3 Lär bli en bra dag, lite idrott ska allt hinnas med att pluggas också. Vi hörs ikväll!
♥ / Cecilia

Mitt liv i rosa

För någon timme sedan klev jag in genom husdörren hemma i lilla Leaby. Känns som alltid bra att vara hemma igen! Helgen har varit bara bra; god mat, trevligt sällskap samt lite shopping har hjälpts åt att göra en massa markeringar på plussidan. För att inte tala om det underbara vädret! Fy bövelen vad skönt det har varit! :) Jag tror faktiskt att helgens alla kisande timmar i solen gett lite resultat ;)
   
Påskafton blev förresten riktigt tradiotionsenlig (för en gångs skull, haha!) - vi gick tex o kollade på elden. Jag har nog inte varit så här oparty på länge, så det passade mig utmärkt att få gå o lägga mig tidigt och umgås med lite släkt. Inga sena
nätter här inte!
   
Har ni förresten lagt märke till att allting är lite mer rosa på min blogg? Hahaha, jag garvar bara jag tänker på det! Jag kikade nämligen in på Julias blogg, och det tycker jag verkligen att ni också ska göra!!!!! Vet ni vad hon hade gjort? Hon hade värsta bildspelet på sin header, och det var SÅÅÅÅ FIIIINT!!! Jag vill också!!! Men jag kan inte :( Därför tyckte jag lite synd om mig själv, och gav mig fan på att jag skulle gå in på designa din blogg för att åtminstone ändra någonting litet.. Och resultatet blev lite mer rosa än förut, haha! Ite riktigt lika coolt som bildspel, men man tager vad man haver - inte sant?
ps. Mamma sa precis "Nämen oj vad du har blivit brun, Cecilia!" HALLELUJA! ;D ds.

♥ / Cecilia

Glad Påsk!

Jag har just tittat på The Killers video till Human - såååå bra! Mest själva låten, men videon är rätt cool den också. Fan jag gillar The Killers :) De och Coldplay är mina absoluta favoriter. Ni kan säkert dra slutsatsen att jag har svårt att bestämma mig för vilken festival jag ska satsa på i sommar? Och ja, det lutar åt Peace & Love, och kanske Siesta. Och nej, varken The Killers eller Coldplay ska spela på någon av dessa.. :P Ny slutsats: Stackars fröken Kallin lär avlida pga av avsaknad av världens två absolut härligaste röster!!!!! (Studioversioner kan inte bota mitt bedrövliga tillstånd ''/)
      Om några timmar beger jag mig till Lysekil tsm med min familj. Det blir inget party för mig denna påskhelg; är helt otaggad o dessutom känner jag verkligen för att åka till Lysekil och ta det lugnt med nära och kära. Vi har sommarstuga där, och fy fan vad jag älskar allt som har med den söta lilla västkuststaden att göra<3 Det är där jag håller hus i stort sett hela sommaren. I år vet jag dock inte hur mycket jag kommer kunna vara där - med tanke på musiken och jobb och så.. Med andra ord får jag passa på att åka dit när jag kan! Dessutom får jag träffa Selina, och det var banne mig länge sen vi sågs ordentligt sist!
     Hoppas ni allihop får en riktigt mysig påskhelg, och se till att ha riktigt kul på alla fester nu när jag är borta så att ni kan göra mig så avundsjuk som möjligt när jag kommer hem :)

♥ / Cecilia


Precis vad jag behövde

Dagen har varit mycket bra! Först åt jag och Tina jättejättegod lunch tsm på Aroy - hur trevligt som helst! Munnarna går liksom i ett på oss haha ;) Vid femtiden kom sex helunderbara brudar ut hit till mig o så grillade vi, skvallrade om det senaste och ja, det var precis vad jag behövde :D Och just nu behöver jag sova, så god natt!


♥ / Cecilia


Sång

Jag har blivit ombedd att lägga upp några filmklipp på mig när jag sjunger, så jag tänkte göra det haha :) High-tech-Cissi väljer dock att länka till låtar hon sjunger på, men hoppas det går lika bra :P Här är tre exempel:

Blood Of Eden
Duett med Foffe Särnefelt i Skaras domkyrka. Instrumentalisterna är några riktigt härliga MoP-treor :) Framträdandet är definitivt bäst i slutet! Lyssna klart!!!
När Det Vänder
Låt skriven av Gustav Redmo. Vi  tävlar med denna live i finalen för Ted Gärdestad-stipendiet nu i juni.
Song For No One
Låt skriven av Filip Lindholm. Vår ensemble ställde upp med den på vår skolas musikfestival i höstas. En andraplats blev det!

♥ / Cecilia


Makes me feel good

Idag har jag varit i Gbg o träffat min kära vän Sigrid! Lite solsken, shopping, härligt sällskap och en stor chai-latte i ena handen är allt jag behöver för att må riktigt jäkla bra!
Ps. Det är fritt fram att gratulera mig för mina fina resultat jag lyckats med i Paint på näst sista bilden :) Ds.

♥ / Cecilia

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Har jag någon gång skrivit om att det ibland känns som att jag är objektiv i mitt eget liv? Att jag liksom står vid sidan om och skrattar lite för mig i själv åt i stort sett allt som sker? Visst har jag väl det? Jag har för mig det iaf. Hur som helst har jag blivit en statist i mitt eget liv nu igen. Allting bara rullar på, hur fort som helst, och jag hinner knappt tänka innan nästa stora grej knackar på dörren. Mitt liv fylls ständigt på med en massa vändpunkter, de står uppradade på kö, och det känns som att allting ändras totalt över bara en dag lite då och då.
     Tänk vad mycket man tänker och tror om saker och ting, vad mycket man planerar och förväntar sig, och så blir det bara helt annolunda än vad man hade föreställt sig! Ett par exempel:
     1. Jag minns så väl när jag satt uppe i Frejahallen och grät inför Martin Karlsson (tränaren på volleybollgymnasiet) - jag hade så nedrans svårt att bestämma mig för vad jag ville gå på gymnasiet!! Volleyboll eller musik? Musik eller volleyboll? Jag minns att jag tänkte att jag borde välja volleyboll, för det är mer en unik chans; landslaget liksom! Jag valde som ni vet musik, trots att intagningen bara var på lokal nivå, och nu står jag här med ett skivkontraktsförslag i min hand. Knäppt? JA!
     2. Ett annat klockrent exempel är när jag i höstas traskade upp till ungdomsmottagningen i Skara för att fråga om råd om jag skulle sluta med p-pillerna eller inte. En mycket butter Cissi mumlade surt till den stackars barnmorskan: "Jag kommer ändå inte träffa nån ny på minst ett halvår."  En torsdag drygt två månader senare var både jag och Ludvig på Olins...
     För tillfället är mitt liv helt oförutsägbart; lite jobbigt, lite kul. Jag har inte en aning om hur mitt liv kommer se ut om ett år, men någonting säger mig att det kommer vara en hel del annorlunda jämfört med nu. Jag tänker hur som helst leva livet, trots vissa motgångar och nervositet över vad som väntar. Man behöver inte ta allting så förbannat seriöst; visst kan man bara gå runt och ha jäkligt kul? Det tänker jag göra. Ta dagen som den kommer, göra det bästa av situationen och bara njuta. Kanske stanna upp någon gång ibland och skratta åt mig själv och allt som sker runt omkring mig; det är ganska trevligt faktiskt, hahaha :P Jag vet, jag är knäpp - men jag gillar't! ;)

Cp-Cissi och Dum-Ludde - probably the hottest singles in the world!
♥ / Cecilia

Hallå brevlåda

På träningen:
Cajsa spikade från högerkanten, Charles stod och blockade (blir ju aningen för lång annars), och så råkade det bli brevlåda.. (För alla icke-volleybollare: den s.k. "brevlådeeffekten" uppstår då den person som blockar av misstag gör så att bollen studsar snabbt fram och tillbaka mellan dennes armar och nätet.) Vårt lag blev givetvis överförtjusta, särskilt eftersom Charles är så lång, och i egenskap av retsam lillasyster kunde man sedan höra mig ropa: "Charles! You've got mail!"
Hahahahaha, kanske inte låter så kul så här, men det satt banne mig så jäkla bra ;) Mohaha!
De senaste dagarna har jag förresten fått ett par konstiga, ja ska man kalla det komplimanger? Den första fick jag av Julia när vi pratade i telefon. Jag sa att jag var trött pga att jag har det lite stressigt just nu; mycket med musiken o mycket att ta igen i skolan efter alla resor. Sötingen utbruster fundersamt: "Du har liksom för mycket liv... och för lite tid!" haha, gulligt sagt tycker jag, fast knäppt. Men lite mer tid skulle jag allt vilja ha - till att sova :) Jag hörde faktiskt mamma säga i telefon till en väninna nyss att det fanns någon vetenskapsman eller något som påstod att det skulle kännas som att tiden går fortare och fortare till år 2012. Sen skulle den sakta ner, antar jag. Tänk om den gör det?! Kanske vore nice? :)
     Hur som helst; den andra komplimangen fick jag av U19:s tränare idag. Han jämförde mig med Al Qaida. Låter ju inte allt för bra bara så där, men han gav mig en liten motivering till min utmärkelse: "Du luras jämt o ständigt, men du kan röja allt i din väg om du vill!" Om man tänker volleyboll låter det ju inte fy skam... så jag tänker volleyboll haha (a)

♥ / Cecilia

RSS 2.0