"Jag känner en tjej som har ÄNNU längre hår än dig"

På bussen imorses kom en massa tredjeklassare in (den lilla sorten, alltså) och det började pratas och skrikas och SVÄRAS som bare den. Stackars tidiga 90-talisten Cecilia blev helt till sig av alla dessa fula ord som hoppade ur munnen på de små liven^^ Hur som helst började en tjej, som tydligen hette Sara, att fråga mig en massa saker, och efter en stund utspelar sig följande konversation:

Sara
: Jag känner en tjej som har ÄNNU längre hår än dig..
Jag: Jahaja :)
Sara: Hon heter Michelle Kallin!
Jag: Jaha, men det är ju min lillasyster.. Fast jag har faktiskt längre hår än henne.
Sara: Jaha... Jag tyckte väl att ni var lite lika.

Hahah stackars barn 8)
     Nä vet ni vad jag ska göra nu? Nu ska jag se på musikvideon som är KLAR!!!!! Coolt, jag hoppas den blir bra :D Spännande som bare den!

♥ / Cecilia


Det är inte slut än på långa vägar, tro mig

Godkväll kära läsare! :) Sitter just nu o lyssnar på Gustav Redmos mycket härliga låt När Det Vänder. Fan vad jag gillar den alltså haha :D Vi ska till Sthlm (tror jag det var) o spela den någon gång i juni, för han har gått vidare till finalen för Ted Gärdestadstipendiet som delas ut av Janne Schaffer varje år :) Jag hoppas på vinst för vår del så klart haha ;) Jag sjunger alltså. Lyssna in er på No Offences myspace. Vi ska även spela Att Bara Softa :)
     Annars har vi varit på möte i studion idag. Pratat lite om framtiden, och om första utkastet på musikvideon. Det kommer bli mycket nu framöver; är lite nervös för det, men är säker på att det kommer bli kul :) Känns helt rätt med lov nu hur som helst! Jag ska plugga igen all matte jag missat, se till att jag får mvg på idrottsprovet v.17 och annars bara njuta av ledigheten o försöka träffa så många som det bara går! :) Just det ja, några dagar i studion blir det också.
     Jag är förresten lite sur idag igen, för jag missade träningen. Jag kan liksom inte påverka det, för det är "högre makter" som bokar upp mig.. Känns inte kul; jag som älskar att träna. Och det blir inte av att träna om jag inte går på volleybollträningarna. Inte bra - skärpning! Fr.om. efter lovet ska jag ta tag i mitt liv igen. Jag ska verkligen försöka. Men det har inte varit så lätt; våren har varit så jävla knäpp. Har aldrig varit med om något liknande förut, så det har liksom inte varit så lätt att hålla reda på allting. Jag kollade igenom lite gamla inlägg på min blogg o så där, o insåg att jag knappt haft en enda lugn stund under hela våren... Titta här:

Februari

7-9: New York med familjen + Linnéa.
10-23: Costa Rica med familjen + Linnéa.
26-27: Jobb i studion.

Mars

1-4: Malta med vårt "projekt" för att spela in musikvideo.
14-15: U19 SM-kval i Örebro med volleybollen.
18-26: Frankrike med franskagruppen på Katedral.
19: The Killers (får stå som en egen punkt bara för att de är de...)

Sedan finns det ju en massa andra saker som man verkligen vill hinna med också; alla vänner i Falköping och Skara, Ludvig, volleybollarna,  volleybollträningarna, shopping, vänner som bor långt bort så som Sigrid o Klara i Gbg, Tind i Sthlm, Selina i Karlstad, min käre kusin Klas i Sthlm... Jag har aldrig haft så här mycket att göra, men jag har nog aldrig haft så mycket roligt heller. Man blir lite stressad och trött, men det är det nog värt haha ;) Fast ärligt talat blir jag mest stressad över att jag inte hinner träffa alla jag vill.. Läxor och sånt spelar inte lika stor roll, för det löser sig alltid sen ändå. Nä nu ska jag gå o läsa historia så att jag inte stressar upp mig över den också.

♥ / Cecilia

God natt!

Idag har jag skrivit svenskauppsats samt varit i Skövde hos Mitchie o kollat på skräckfilm med vårt lilla MoP-gäng samt samhällsvetarna Emma o Karin :) Mycket trevligt! Vi hann med både pizza, film och promenad in till Skövde igen. Filmen vi såg var Barnhemmet, en spansk skräckfilm. Den var bra måste jag säga :) Bra även på det sättet att jag inte är rädd nu.. :P Jag hatar skräckfilmer som liksom sitter kvar - usch!! Jag blev förresten sjukt förbannad på min käre bror idag. Jag hade nämligen varit snäll och lånat ut mitt skolkort till Linnéa, och Charles lovade att han skulle komma med det till stationen så att jag kunde åka med det på tåget. Tror ni inte han kommer för sent eller? Fy fan säger jag bara, då kan man ju inte annat än att bagga sönder! Stackars pappa fick skjutsa mig till Skövde ist, efter att jag stått o tittat på när tåget åkte ifrån mig.
Jag kommer ha fullt upp nu i veckan som kommer; några stora läxor och prov som ska vara gjorda innan påsk som jag måste lägga en massa tid på. Annars funderar jag för fullt på hur påsklovet kommer bli - jag har sjukt mycket jag vill göra! Jag hoppas hur som helst på en tripp till Stockholm nu i helgen för att hälsa på min käre kusin Klas samt Tind :)

♥ / Cecilia

En hel dag hemma?

I förmiddags när jag loggade in på Facebook skrev jag följande i 'vad tänker du på just nu?'-rutan: 'En heeel (ja, en HEL!) dag hemma! <3' Det händer inte särskilt ofta, men det blev inte verklighet.. :P Jag bestämde mig för att följa med mina kära föräldrar hem på middag till familjen Österlund, och det var så trevligt så :) Det var kul att prata med Olof igen! När Adam sedan skjutsade hem mig pratade vi lite musik, och han sa att han tyckte att The Killers var 'grymma'. Ett utmärkt tillfälle att berätta om hur det gick till när jag 'råkade' komma in på dem i Paris, mohahaha ;)
♥ / Cecilia

Olins

Olins väntar ikväll, med inga mindre än Lysekilsgänget; dvs mig, Jess, Tina, Klara och Ida! :D Egentligen är jag på tok för trött, men jag kunde inte motstå när det var ett sådant toppengäng som skulle dra dit :P Min mamma är världens snällaste och ska hämta oss allihop i Skara vid kl 2 och dessutom har vi varit o handlat alldeles för mycket kläder tillsammans idag, hon och jag. Tacktacktacktacktack! :D <3 Me love. Nedan ser ni ett smakprov!
     Det var förresten helt kanon i Frankrike; hela resan var helt underbar :D Fast måste säga att det är jäkligt skönt att va hemma ändå :P Jag ska försöka lägga ut bilder på min bdb från Costa Rica, Malta och Frankrike nu i helgen, så håll utkik om nu är nyfikna :) Ha en bra kväll!

Cissi goes 80-talist! Jeanstights från Vila och Adidaströja köpt i Frankrike :)
♥ / Cecilia

I Frankrike

Just nu sitter jag hemma hos en gullig fransyska som heter Anaïs :) Jag kommer inte kunna skriva langt, for de flesta bokstaverna ar omkastade pa tangentbordet sa det gar naaaaagot langsamt :P Hur som helst ar det skitkul har; allt kanns kanon :) Jag har shoppat lita, spanat in allt man maste i Paris samt ovat franskan sa klart :) Resans hojdpunkt an sa lange har varit nar vi kom in gratis pa THE KILLERS utan att ens veta att det var de som spelade MOHAHAHAHA ;D Men mer om det en annan gang!

♥ / Cecilia

Frankrike

Om 5 h och 33 minuter lämnar en viss buss Katedralskolan i Skara. Klockan är då 05:30, och jag ska sitta på den där bussen. Min franskaklass ska nämligen åka till Frankrike! :) Lär bli mycket nice! De första dagarna kommer tillbringas i Paris och sedan är det Fontenay-le-comte som gäller. Jag och Christine kommer nog hänka hela resan :) Hur som helst har jag precis packat klart, och jag är rikigt pepp på att åka :) Jag har aldrig varit i Paris förut, så jag tycker det ska bli riktigt kul. Dessutom är jag otroligt sugen på att shoppa mohaha! Jaja, nu måste jag sova. Vill bara tillägga att jag hade en mycket trevlig kväll på Aroy idag med lite Falköpingsbruds :D Ha det så bra!
♥ / Cecilia

Ljust

Ååååh fattar ni hur underbart det är att det är ljust så tidigt på morgonen numer eller? ASunderbart ju! Jag inbillar mig att man blir lycklig av att vakna av sig själv, och det första man får se är solen som lyser in genom fönstrena. Det är nice, och det betyder att våren faktiskt är här på riktigt :) Ha en bra dag!

♥ / Cecilia

En så kallad fem-minuters-promenad

Idag har varit en bra dag! Efter skolan åkte jag, Elina och Bodil ner till MoP, och som vanligt tog det tack vare att vi var tvugna att äta över en timme innan vi kunde börja plugga.. :P Och jag hann inte ens det, för jag råkade klicka mig in på Safari istället för Sibelius... Det är inte lätt att heta Cecilia Kallin ibland^^ 
     När Ludvig mötte upp mig utanför MoP hade det regnat, och jag som fortfarande hade i sinnet att det var soligt och fint ute kände ett (litet) sting av besvikelse i hjärtat då jag insåg att jag inte skulle få gå på någon promenad. Men tji fick jag. När jag kom hem till Falköping vid kvart i nio var mamma ännu inte klar med sitt möte, så jag började gå hemåt från busstationen. Mamma sa att hon skulle vara klar om fem minuter sisådär.
     Först var det sjuuuukt kallt, men så fort jag fick på musik blev det faktiskt varmt. Först ut var Kurt Nielsen med Rise To The Occasion. Sjukt bra låt, jag gillar den bara mer och mer fortfarande. Särskilt det där lilla *ding, ding, ding. ding, ding, ding* med piano i refrängen! Alla fattar säkert vad jag menar hahaha. Jaja, skit sak samma, det är förbannat bra iaf! Jag mådde så jäkla bra när jag gick där; jag var liksom verkligen lycklig. Ni kanske tycker att det är en knäpp sak att bli lycklig av, men fy faaan vad jag älskar det! Falköpings gator. Inget folk ute, bara ett fåtal bilar. Det är mörkt, och luften är frisk och fuktig. Jag går omkring och lyssnar på bra musik och lägger tersstämmor hit och tersstämmor dit. Fast det var faktiskt inte riktigt helt tomt när jag tänker efter; jag mötte en person. När jag gjorde det började jag skratta lite halvhögt åt mig själv när hon gick förbi, jag menar, fatta knäppt det måste låta för henne när hon bara hör tersstämman utan melodin hahah! Om hon nu hann höra något innan jag fick syn på henne vill säga. Hur som helst var det så jäkla gött att gå där, att jag varje gång det åkte förbi en bil nästan fruktade att det skulle vara mamma som kom körandes.
     Nästa låt blev Lovesong med vad hon nu heter nu igen, och den är också väldigt sommar 2008 (jag vet), men den är goo! Mammas fem minuter visade sig hur som helst vara väldigt långa, och jag svängde upp mot Shell till tonerna av Marit Bergmans största hit: This Is The Year. Jag älskar den texten! Varje gång jag lyssnar på den tänker jag av någon anledning att det är året kommer bli bättre än något föregående någonsin, haha^^
     Den låten lyssnade jag hur som helst inte klart på, för jag insåg att mamma ju kunde komma när som helst och jag ville ju hinna lyssna på fler låtar innan dess :s Fascination blev nästa. Det var tillsammans med Alphabeat jag hoppade över diket, korsade vägen och gick rakt över rondellen med den där lilla hästen med ållebergsryttaren på.. Jag skrattade åt mig själv när jag gjorde det, men det är ärligt talat någonting med rondeller som lockar mig - hur knäppt det än må låta! När jag är ute sent på natten händer det inte allt för sällan att jag går i rondeller; det är nice faktiskt. (Nej, jag är faktiskt inte psyk, lovar.)
     När jag väl kommit ner från rondellen beslutade jag mig för att inte gå på vägen, så jag hoppade djärvt över det intilliggande (faktiskt ganska breda) diket, och kom över med två torra fötter *stolt*. När jag precis lett lite åt min fina prestation ser jag en polisbil köra runt i rondellen, och tanken slår mig att man kanske inte får gå i rondellen? Detta har jag ännu inte svaret på, men jag är ändå glad att de inte körde förbi när jag gick där haha.
     Hur som helst fortsatte jag min så kallade fem-minuters-vandring, och bytte låt till Billie The Vision And The Dancers supergulliga A Man From Argentina :) Sååå söt! Pga av att grästuvorna låg lite huller om buller där jag gick satte jag mig ner för att stänga kardborren på mina Reebok-skor. En bil kom förbikörandes, och medan jag bländad tittade in i dess strålkastares ljus insåg jag att det utan tvekan såg ut som att jag satt och gjorde någonting helt annat än att försäkra mig om att jag inte skulle stuka fötterna... En tjej, sittandes på huk, i diket vid vägkanten kan ju faktiskt bara betyda en sak.. Eller kunde åtminstone - tills idag! Numer vet vi ju att det kan vara så att tjejen fixar med skorna också! Eller hur?

♥ / Cecilia

En välförtjänt andraplats!

Underbart!!!! Vidare till SM-slutspelet i Katrineholm första helgen i maj, och det med råge!!! En andra plats till Falköping för tusan :D Dessutom en all star team tröja till en passare vid namn Madelene Molin och en till en vänsterspike vid namn Cecilia Kallin ;) (Det är den mycket vackra gröna jag viftar med på bilden haha) Kul som fan!

♥ / Cecilia

I know me so well

Jag är lite taggad måste jag erkänna. Inför helgen. SM-kval i Örebro, och om vi spelar så som vi gjorde igår tror jag banne mig att vi tar oss vidare till Katrineholm. Det vore kul.
Jag är fortfarande trött, så jag ska sova alldeles strax. Jag har verkligen märkt av tröttheten idag, för när jag är trött blir jag liksom ledsen över typ allting. Inte så där asledsen, men liksom lite sorgsen så där.. T.ex tyckte jag att det var skithemskt att ingen ville hänga med ner till MoP efter dansen idag, men jag sa ingenting för jag fattade att det var en tydlig och oklanderlig indikation på att fröken Kallin behöver sova mer. Just det, vi har ju dansat idag. Det roligaste var fyset! Faaaaan vad jag älskar när träningen verkligen känns! Kajsas magövningar skulle lätt kunna ge en tvättbräda om man gjorde dem 14 dagar i sträck, det kan jag nästan lova haha! :P Asgött. Dock gick det inget vidare med själva dansen, eftersom jag varit borta så mycket har jag ju missat en del. Men det gör inget, för när jag kommer hem från Frankrike ska vi ändå börja på nytt - dans i högklackat här näst :D

En bild på mig och en jäkligt bra Klara! :)

Imorgon är det fredag, och jag får se vad jag hittar på. Borde verkligen plugga historia. Borde öva gitarr. Borde packa inför helgen. Borde åtminstone börja packa lite inför Frankrike. Summa summarum innebär nog detta att jag kommer plugga alldeles för lite historia, skynda mig att packa volleybollgrejjerna typ kl 22 samt träffa Ludvig! I know me so well^^

♥ / Cecilia

Where you'll be

Idag kollade vi på bilder från Paris på franskalektionen; om blott en vecka bär det av! :D Skulle dock gärna vilja spendera åtminstone någon mer vecka hemma innan jag ger mig av igen, men det blir så här nu.
Har haft en bra dag annars; lite trött bara. Vi har bestämt att vi ska spela Does Your Mother Know That You're Out, Seasons Of Love och Where You'll Be med vår biensemble. Kul låtar! :) Så fort jag kom hem gick jag på promenad med min kära mamma (har tänkt att jag ska börja göra det varje dag jag kommer hem innan solen gått ner), och om en timme är det volleybollträning. U19 VS Damlaget haha ;) Får se hur det går. Hoppas iaf att alla dyker upp! Efter det blir det Lisalisalisa :D

Faith Hill

♥ / Cecilia

Somewhere over the rainbow

Idag var det jätteroligt på sånglektionen! Jag har nog aldrig sjungt så bra på en lektion; särskilt inte kl 10 på morgonen. Det kan vara ganska svårt att verkligen ta i när man står i ett litet rum tillsammans med sin lärare, och bara svag bakgrundsmusik på tycker jag.. Men idag gick det bra :) Fick härligt sällskap av Rickard på bussen hem, o så fick jag höra Joseph Fritzel and the Basement Kids senaste hit haha ;) ASBRA!
Tyvärr orkar jag inte skriva mer idag; jag är trött. Puss och kram!

♥ / Cecilia

Volleybollträning

Jag kom hem från volleybollträningen för en liten stund sedan; har tränat med U19 idag. Det är nämligen SM-kval till helgen. Kan nog bli kul, dock har vi aldrig tärnat tillsammans allihop samtidigt, men det får gå. Endast 4 av 13 lag går vidare till Katrineholm, så vi får se hur det går.. Jag ska alldeles strax gå upp o duscha (men fastnade här som vanligt först), o så ska jag öva gitarr samt ringa världens sötaste Lisa Pettersson! :) Jag hoppas på en kväll i 23:an med henne imorgon efter att vi övat sång på skolan. Vore riktigt nice! :D

Alla har vi en gång varit små, eller vad säger du Lisa? 8)
♥ / Cecilia

Tuggummibesvär!

Jag var just på väg upp till mitt rum för att göra matteläxan tills imorgon, och så fastnade jag här... suck! :P En annan tabbe jag varit med om idag var när jag hittade en viss persons tuggummi i MITT HÅR... Jag nämner inga namn, men han ska banne mig få spö nästa gång jag träffar honom hahaha. (Det var pga tuggummit jag hade ett så där långt hårstrå du vet, Julia? :P)
     Det har hur som helst varit en väldigt mysig dag :) Jag och Ludvig såg på Hitta Nemo, och jag klarade mig igenom hela filmen utan att gråta en enda gång (vilket får mig att undra om jag plötsligt konverterat till minst sagt känslokall? :s). Det blev dock ingen bakning som jag planerat att tvinga honom till, men nästa gång han kommer hit ska jag banne mig få igenom att vi ska baka cup cakes! ;) Jag och Julia satt och pratade hela tiden hon var här :) Vi kollade igenom hela Ållebergs skolkatalog också, och så fick hon höra på mina MoP-brudars och min version av Halleluja :) Bra dag, som sagt!

♥ / Cecilia

Två favoriter

Idag ska jag träffa två av mina favoriter då :D Ludvig kommer hit om typ en halvtimma, och senare ska jag träffa Julia när hon slutat jobba! :) Vet inte när jag ska hinna plugga, men det löser sig!
     Igår var vår familj hemma hos min brorsas flickväns familj på middag. Vi såg på Melodifestivalen, och det var första gången jag gjorde det i år faktiskt. Måste säga att de som kommer ses i Globen nästa vecka är rätt bra allihop väl? Utom Caroline Af Ugglas så klart. Scotts borde ha gått vidare istället för henne!
     Jaja, nu ska jag ta o göra mig iordning lite, för herr snygg kommer ju snart.
♥ / Cecilia

Kiss (me)


Så här snygga var Frida, Jessica, jag och Klara igår då ;)

Ålle igår var kul! Jag hade en riktig kanonkväll fram till typ fem i två :P Det var härligt att träffa alla igen, samt att få prata av sig om allting som hänt! Lilla dåliga samvetet jag fick när typ skitfå hade hört om Ludvig :P Då var det banne mig på tok för länge sen jag var på g i lilla Falköping! Hur som helst sov jag hos Sofie efteråt, och vi hade en lång dricka-vatten-äta-nattmacka-gråta-av-sig-allting-man-för-tillfället-känner-för-att-gråta-av-sig-stund. Det var nice!
     Idag när jag skulle traska till bussen gillade jag dock inte läget riktigt lika mycket... Håret stod åt alla håll efter gårdagens tuppering (har fortfarande inte lyckats kamma ut det, men jag har ju trots allt varit med om värre förr... Senaste nyårsdagen t.ex!!!!!!! *Morrar ilsket*^^ ;)) och så hade jag mjukisbyxor på mig, som jag tack och lov slapp matcha med klackskor (Sofie lånade ut ett par vanliga skor). Jag hatar hur som helst den där känslan när man känner sig så sliten att man helst av allt bara vill sjunka genom jorden, eller framför allt att ingen ska se en! :P Dagens i-landsproblem.
     Kvällen i sin helhet var dock väldigt rolig, trots lite bekymmer. Jag blev lite besviken måste jag säga; jag hade längtat så efter Falköping att jag liksom glömt bort minsta lilla dåliga detalj. Men det är ju som sagt fortfarande hemma, and I like it! :) Ha en bra helg!

♥ / Cecilia

Taggad!

Ålle ikväll då! Det ska bli fruktansvärt kul! Denna gång känner jag att Ålle timat mitt schema ohyggligt bra; det kunde inte ha kommit mer lägligt än nu! Jag saknar allt folk här i Falköping så mycket att jag snart snudd på dör, och jag fick inte minst känna av det igår... Jag råkade springa på Jessica och hennes söta kusin Rebecka på stan, och fy faaaan vad lycklig jag blev! <3 Ni som känner mig väl har nog redan fattat att jag började lipa, men för er som inte står mig lika nära: tårarna strömmade ner för mina kinder av ren lycka för att jag äntligen fick träffa henne :P Tina påstår att jag är känslig, men jag vet inte jag^^ Jag tycker bara så himla mycket om alla här! Jag längtar fan hem ibland. Allt är kanon i Skara, men det är inte hemma. Och det kommer det aldrig att bli heller. Precis innan jag åkte till Malta grät jag mig igenom tre telefonsamtal också; Julia, Tina och Sofie var mina offer haha :P Men det är väl mitt sätt att visa kärlek antar jag, haha ;)
     Värst vad öppet och personligt mitt inlägg blev idag då :P Inte meningen, dock känner jag inte för att ta bort det, för det har ett liksom ett viktigt budskap känner jag. Och det är att jag inte har valt Skara. Jag har bara haft så himla mycket med musiken där borta nu; det går ju liksom bra. Jag väljer både Falköping och Skara, och det med basta! Nu ska det bli skärpning här! Julia, Tina, ja, hela vårt Karnevalsgäng, Sofie & Cajsa, volleybollarna och alla andra saknade personer här hemma ska minsann få sig en rejäl omgång av Cissi inom den närmsta veckan! Ikväll t.ex. är det ju som sagt Ålle... Behöver jag säga att jag är taggad som fan..? :D
♥ / Cecilia

Hemma (igen)!

♥ / Cecilia

RSS 2.0