Lyckad premiär

Premiären gick jättebra! Det var skitkul! Bodils låt gick verkligen hem, Let It Snow funkade fint, och körstämmorna både med stora kören och med Elinas och deras ensemble satt fint! =) Så allt blev väldigt lyckat! Imorgon väntar förresten TVÅ JÄÄÄÄÄÄVLIGT ROLIGA GREJJER! Men tyvärr kan jag inte dela med mig av någon av dem haha ;) Jag kan däremot avslöja att den ena har att göra med vår ensemble, och jag ber er att snälla kom och lyssna för det kommer bli sjukt kul! (Ni kan komma utan att förbeställa biljetter, för det skulle tydligen finnas tillräckligt många kvar varje kväll.) Den andra kan jag inte avslöja någonting över huvud taget om; vilket bara gör det ännu mer spännande och roligt! Haha :D Nu ska jag samla krafter inför morgondagen, och jag vill bara avsluta med att säga dessa visdomsord:
JAG ÄLSKAR MUSIC & PRODUCTION <3

Ett till kompiskort som jag glömde publicera igår (a)

♥ / Cecilia


Lördagsrep


Snart beger jag mig till Skara för att repa lite med min kära ensemble inför premiären imorgon! Även Moas, Bodils och Andreas & Micaels låtar hoppas jag få öva =) Men innan jag drar iväg tänkte jag bjuda på årets skolfoton!

                                  
♥ / Cecilia

Roligt

Idag har jag tjänat pengar! På att spela och sjunga dessutom. Motell Ålleberg hade nämligen invigning av sin nya restaurang, så då passade jag och min käre bror på att underhålla med lite musik =) Det bjöds på låtar som Halleluja, It Ain't Me Babe, Wish You Were Here och Oh helga natt, och det gick bra måste jag säga! Efter att vi blivit bjudna på mat och tagit emot blommor + två biobiljetter åkte jag till Klaras etta. Där inne befann sig en väldans massa glad och mysiga tjejer =) Efter att vi käkat hemmagjorda grejjor så som knäck, pepparkakor (okej, jag kan erkänna att vi inte gjorde degen) och marknadsgodis blev det lite miniferre med bl.a. spritprovning :P Läskigt, men det var underhållande att se allas miner när de försökte klura ut vad det var de just hade druckit!

Igår var jag ju förresten hemma hos Simon Warnskog och spelade in Gustaf Redmos två låtar som han ska skicka in till Ted Gärdestad-stipendiet. Det var grymt kul, och studion var kanonfin! :D Och gissa om jag är lycklig över att kunna meddela att Simon just erbjudit mig att komma tillbaka och spela in mer om jag vill? Valfri låt och när jag vill :D Bra kille, det där! Inspelningarna igår blev förresten bra tror jag =) Det kändes bra, och det kändes liksom tryggt att spela in med dem :P Jättesnälla och uppmuntrande heeeela tiden! =)
     Jag måste förresten berätta en skitrolig sak som även den hände igår! Jo, det var så att vi satt och spelade och sjöng lite hela klassen tillsammans, för någon råkade ha med sig sin gitarr in på historialektionen. Hela lektionen avslutades med att vi sjöng Song For No One ("vårt" bidrag i musikfestivalen i år), som liksom har blivit som klassens egna låt. Precis när vi ska börja sjunga igen efter det lilla breaket i slutet så går skolans signal som säger att det är slut för dagen. Det är en treklang som spelas med kanske en sekunds mellanrum mellan varje ton (för er som inte vet: prova att spela t.ex. C-E-G-C på pianot så förstår ni vad jag menar :P) Den började hur som helst i EXAKT rätt ögonblick - inte en en bråkdels sekund för sent eller för tidigt. Och inte nog med det! Det var EXAKT rätt ton också! Så jävla coolt, och det bästa är att det finns på film!!! Stina satt nämligen och filmade med mobilen :P Fatta kul det är att se; först sitter alla och sjunger till Filip som spelar gitarr, och sen tystnar alla när breaket kommer, och då kommer skolklockan, och sedan börjar alla asflabba när de inser hur patetiskt och osannolikt det var! Underbart :P
Det var allt för idag!

♥ / Cecilia

FALKÖPING vs RIG C

För första gången någonsin har Falköping lyckats vinna säsongens båda seriematcher mot RiG C! Efter ett minst sagt uselt första set (från vår sida) började vi jobba oss uppåt och stod till slut som segrande lag med setsiffrorna 3-1. Känns bra! Om min egen insats idag kan jag säga att jag var ganska kass första set, men sen blev det väl bättre och bättre tror jag. Jag fegade ganska mycket, men jag gjorde väl några saker bra antar jag. Jo! Jag gjorde ett par bra servar, två bra block, en bra försvarsräddning och en bra superdiggespike :P Men mycket mer än så var det nog inte haha ;) Jaja! Vi vann ju iaf =)

♥ / Cecilia


Allergibesvär

Gissa vad jag har gjort idag? Jag har varit hemma! :s Behövligt med tanke på sömnbristen jag lider av (numera led?) sedan helgen, men en katastrof om man tänker på vad jag skulle ha gjort i skolan idag. Ännu en mattelektion är missad, och gud hjälpe mig att förstå nu när det är svårt. Dessutom missade jag min sista ensemblelektion innan julproduktionen (PREMIÄR PÅ SÖNDAG gott folk!), och det var allt annat än bra. Vi hade vår första historialektion på jättelänge, och i engelskan gjorde vi ett gammalt nationellt prov... Har förresten franskaprov på torsdag, på vilket jag inte kunnat plugga än, för jag har ju inte boken! =( Bajsbajsbajs.

     Så varför var jag inte i skolan idag, när jag verkligen borde ha varit det? Jo, min allergi höll mig vaken inatt, och jag höll på att bli helt galen när jag låg timme efter timme i min säng och BARA försökte sova. Det finns banne mig inget värre än att verkligen inte kunna sova när man är så där svinigt trött; och när man dessutom gått och lagt sig extra tidigt för att få en timme extra! Jag gick och lade mig strax innan 22 igår, och jag tror inte jag sömnade förrän halv fyra någon gång. Anledningen var som sagt att jag hade allergibesvär; men jag vette sjuttsingen hur jag fått dem egentligen? Nåväl, jag hoppas verkligen att jag kan sova inatt, samt att jag vaknar upp utan svullet ansikte! (Måste bara säga att min mamma är bäst! Hon hjälpte mig nästan hela natten med is, vatten, tabletter och sånt. Stackarn!)
     Några bra saker har iaf gjorts idag! Jag har plockat fram en massa kläder inför julproduktionen (hr dock inte bestämt vilka jag ska ha än), skrivit brev till Lovisa, läst ut engelskaboken och så har jag fixat så att mamma köpte den guldiga fransklänningen från Vero Moda till Bodil. Jag och hon ska ha på oss guldigt på hennes låt nämligen =)
Nä, nu ska jag ringa min saknade underbaring Julia!

♥ / Cecilia


 


Panikens livstid

Hej! Nu är jag hemma igen från Malmö =) Det är en förbaskat trött Cecilia som sitter här och skriver, varav det kommer bli ett kort inlägg. Berättelsen om de gångna mycket trevliga dagarna där nere får vänta tills jag har tid. Det har jag alltså inte nu. Nu börjar panikens livstid. Den lär hålla på tills söndag, och eventuellt lite längre om våra grejjer inför julkonserten inte sitter i tid.
På tal om julkonserten! Det är bara att höra av sig om biljetter! Halvsju varje dag 30 nov - 3 dec, och ENDAST 50 kr =)
Nu ska jag ätaaaa och sen ska jag sovaaaaaaaaaaa!!

♥ / Cecilia

Utgång

Jag sitter här i Jessicas systers fina lilla etta och är redo för utgång! Klar först av alla precis som alltid :P Dagen har spenderats i Malmö centrum i en himla massa olika affärer; bl.a. grymma Second Hands och självklart kunde vissa av oss inte hålla sig ifrån en sexaffär.. Jag nämner inga namn, men jag antar att ni alla kan lista ut själv vilka dessa två mycket söta flickor är, hah ;)

Nu ska vi ut i det s.k. allrummet här i studentkorridoren och fira in helgen med en bag in box och sedan bär det ut på stan, och förhoppningsvis in någonstans. Den som lever får se! Om vi inte kommer in lär det bli en tidig hemgång, för det är sviiinkallt här! Det har snöat och blåst som fan typ hela dagen.. Ha det kanon =)

♥ / Cecilia


Malmö nästa!

Jahapp, då bär det av trots allt! =) Kommer nog bli förbannat kul :D Jag har fixat allting, det enda som jag glömt är franskaboken (prov nästa vecka), som ligger i skolan. Hade ju tänkt försöka läsa lite på tåget, men det får bli nästa vecka ist! PUSS på er gott folk! ha en kanonhelg, för det ska jag banne mig ha :D

Innan Malmö väntar en utan tvekan dörolig lastbildresa med Malin och Ronald ;)
♥ / Cecilia

Halleluja

Hej på er alla glada! Det mesta av gårdagens stress har nog faktiskt lagt sig nu, och det lutar åt att det blir en liten tripp till Malmö för min del =) Men än har jag inte helt bestämt mig, så vi får se :P Om jag åker blir det till att lifta med Ronald ner imorgon någonstans vid lunchtid skulle jag tro, och sedan åker jag tåg hem tidigt (07.14) på söndagen för att hinna till Karlstad där jag ska spela match 17.00 :P Lite häktigt, men mamma tyckte inte att jag skulle missa matchen eftersom jag missar den mot RiG B under vår produktionsvecka. Och hon har väl rätt antar jag, men det kommer bli en sjuhelvettes dag den där söndagen.. Och kanske resten av veckan också; men jag ska försöka sova så mycket som möjligt innan premiären!

Två briljanta kompositörer: Ted Gärdestad och Leonard Cohen.

Nästa fredag ska jag förresten göra en jätterolig grej! :D Två killar som går i trean på MoP frågade mig om jag ville sjunga på en låt som en av dem skrivit. Fatta roligt! Så vi ska dra hem till Simon Warnskogs egen hemmastudio nästa fredag för att spela in den! Gustaf Redmo (låtskrivaren) ska skicka in den till Ted Gärdestad-stipendiet, så jag tror att den måste vara på svenska, och sen vet jag att det är typ en blugrasslåt =) Kommer säkert vara kanonbra!
Nääe, nu ska jag öva min gitarrläxa (som jag har terminsuppspelning på nästa tisdag!!!!); dvs Halleluja. Nu för tiden kan Cecilia Kallin både plocka, kompa (bättre), och spela melodi ;) Det går framåt gott folk, haha!

♥ / Cecilia

Beslutsångest

Alltså jag hatar sånt här!! Jag kan verkligen inte bestämma mig :S Vad tycker ni? (Snälla, snälla läsare: svara!)

MALMÖ ELLER EJ?

Isf blir det från torsdag till söndag med Malin, Jessica och Tina. Problemet är bara att jag har en väldans massa saker inbokade redan, men ändå vill jag ju så fruktansvärt gärna åka!

NACKDELAR:

• Jag missar Olins, som jag planerat att gå på med Skarachixen på fredag.
• Jag missar vår bortamatch mot Karlstad på söndag.
• Jag måste byta dag med min vän Sigrid från Göteborg, som egentligen ska komma hit på lördag.
• Lång lastbilsresa ner på torsdag, och runt 300 kronor för tågbiljett hem på söndagen.
• Jag hade egentligen planerat (i de två senare fallen endast för mig själv) att träffa  Cajsa, Julia och volleybollarna.

FÖRDELAR:

• Jag vet att vi kommer ha så grymt jäkla roligt!!!
• Julklappsshopping i Malmö är inte helt fel.
• Vi ska även till Köpenhamn och Ängelholm, vilket kommer bli skitkul.
• Jag får umgås med tre underbara och saknade tjejer.
• Det kommer bli ett minne för livet.

Hur sjuttsingen ska jag göra?!

♥ / Cecilia

JULKONSERT

Lite reklam var det här ;)
Den 30 november samt de tre första dagarna i december (ev. även den fjärde, dvs min födelsedag) ska alla MoP-tvåor har en julkonsert tillsammans! :D Programmet kommer vara två olika uppsättningar; dvs samma konsert på söndagen och tisdagen, och samma på måndagen och onsdagen. Jag tycker att ni borde komma på båda konserterna om ni kan, för det är billigt, det är bra, det är trevligt, men framför allt kan jag inte bestämma mig för vilken dag jag ska rekommendera - för båda kommer bli kanon! ;)
Var? Djäkneskolans aula (jättefin) i Skara.
När? 18.30 alla fyra kvällar. Lär vara slut någon gång strax efter 20.
Pris? 50 kr / biljett (=billigt!)
Det ni får lyssna till om ni kommer är några låtar med den stora kören, 3 låtar med varje ensemble, samt en del ganska unplugged-låtar. (Däribland Bodils, som kan vara världens finaste jullåt! <3)
Så ta nu tag i telefonen, och RING mig så kan jag boka biljetter till er! =) Jag hoppashoppashoppas verkligen att ni kommer :D

♥ / Cecilia

En sammanfattning av helgen

Fredagkväll: Först Nouveau, och sedan Odenhallen med en massa bra tjejer =) Trevligt som alltid med dessa!
Lördagförmiddag: Mina pysslingar från Värmland kom hit på besök!
                       
Eftermiddag: Det var match för mig som gällde. Denna var mot Gbg. Tyvärr led vi förlust med 1-3, men jag tyckte inte att vi var alltför dålig iaf. Bästa setet var lätt det tredje (som vi vann), då jag äntligen fick till servarna och en riktigt bra spike ungefär en meter framför mitt utvalda hatobjekt i det andra laget :P Ibland kan man bara inte låta bli att irritera sig på vissa i motståndarlaget, och då får de skylla sig själva! Men hon irriterade sig nog på mig också, för efter deras andra time-out i tredje set kallade domaren på mig. Han sa till mig att jag inte fick peka på motståndarna när jag gjort poäng, men att jag självklart fick visa mycket glädje och känslor. Jag sa att jag skulle tänka på det, och sedan traskade jag tillbaka till min position. Jag måste säga att jag tycker att det är synd att man inte får göra så, för man har ju liksom ingen fysisk kontakt med mottståndarna - lite psykning får de väl ändå ta och tåla? Men det gjorde tydligen inte hon :P Hur som helst. Efter tillsägelsen var jag så klart noga med att inte peka mer, men det var svårt, för det kom liksom som av reflex. (Jag skyller på Sofia Björndahl, haha! ;) ) Då blev det ist att jag först pekade, men sedan fortsatte med händerna upp i luften i en och samma rörelse; så att jag pekade upp i taket :P Fult, lite pinsamt, men tillåtet.. Hörde jag en väldans massa skratt från avbytarna i vårt lag när jag invigde min nya segergest?

Kväll: Efter lite prat med min söta Julia såg jag på andra akten av revyn, och även denna gång skrattade jag hejdlöst åtbåde dansen och "smärtan". Underbara nummer!
Söndag: Promenad med mina pysslingar, och sedan jamm-kväll med vår familj, deras familj, min mosters familj och mormor och morfar. Idag har vi förresten spelat match mot Team Valla, men jag kunde tyvärr inte spela. Siffrorna blev 3-0 till oss =)

♥ / Cecilia


Ännu en anlagd brand på Katedral

Jahapp. Då var man hemma tidigare än vad man egentligen slutar även denna dag. Någon tände nämligen på inne i killarnas omklädningsrum på Katedral idag vid halv ett-tiden, så alla var tvugna att utrymma skolan ännu en gång. Lärarna sa att röken bolmade ut från omklädningsrummet, och att det luktade av den även i andra delar av skolan. En dansetta fick förresten andningsproblem av röklukten, för hon hade tydligen allvarlig astma. Hon kunde inte nå sina allergimediciner för de fanns i hennes skåp (esteternas skåp ligger väldigt nära idrottshallen), så hon fick bli hämtad av ambulans. Som tur var så var hennes pappa hemma, och de bor i Skara, så han kunde komma med mediciner så snart han hörde.
     Själv höll jag på att hjälpa min mentor att ha körlektion med fyraårsprogrammet (hon var förkyld), och jag tyckte så synd om dem när brandlarmet gick! Alla blev hur rädda som helst, och skyndade ut i kylan bara i t-shirt!
     Jag fattar inte att de skyldiga håller på som de gör? Orka liksom! Åtminstone en av den senaste tidens fem-sex anlagda bränder har klassats som mordbrand, och det får man 3-8 års fängelse för... De lever ju inte lite farligt nu heller, för de har ju som sagt gjort det flera gånger! Det är med andra ord modiga idioter polisen har att göra med. De tände förresten på igår också; fast efter skoltid. Vid 16.20 gick larmet. Sorgligt var ordet!
♥ / Cecilia

Världens roligaste kortfilmer

Hahahahah, herregud ni MÅSTE titta på de här kortfilmerna! Iaf den första - så otroligt jäkla rolig! :D Ni begår ett stort mistag om ni inte gör det! Jag lovar; det finns banne mig ingen roligare film än For The Birds ;)
For The Birds
Presto

♥ / Cecilia

Fanny goes kändis

Hahahahah! Som ni märker har jag inte gått och lagt mig än, men GUD vad jag började garva när jag (något sent) upptäckte vad en viss Fanny Ekholm gjorde i fredags ;) X antal mycket roande samtal till Alex Schulman (en av Sveriges största bloggare för er som inte vet) finns nu publicerade på hans blogg! :P Fattar ni vad jag garvade när jag lyssnade? Skräll att det är Fanny också, haha! XD Så snälla, snälla, snälllllllla gör er själva en tjänst och lyssna på ljudupptagningen från Alex telefonsvarare som ni hittar här, och läs de mycket roande och fördomsfulla kommentarerna om allas vår underbara stad Falköping! (a)

En riktigt härlig pingla haha ;)

♥ / Cecilia


Tidsslöseri

Jahapp. Gissa vad jag har gjort sedan kl 17? Plockat ost! Men har jag plockat någon ost? Näääääe! (Jag förstår om läsningen känns aningen förvirrande just nu, men förklaringen kommer!) Det började med att jag och Ann träffades på Shell vid 17, och sedan körde vi ut till Stenstorp för att plocka ost på Falbygdens ost där ute. Givetvis var det ett jobb för volleybollklubben; precis som bingolotterna, rabattkorten, kakorna, godiset... Jag tycker allt att det läggs lite för mycket på oss... =( Hur som helst. När vi kom ut hittade vi fan inte ingången, och vi gick runt och knackade på alla jäkla dörrar och ringde upp till en massa folk (som inte svarade), och så ringde vi till flera i damlaget, och jag sms:ade Cajsa för att fråga vart man skulle gå in. "Vid den stora stora pilen". Vilken pil?, undrade jag och Ann. Efter ett tag hittade vi den, och då lös den inte ens! Hela lokalen var för övrigt släckt, och det stod inte en enda bil på hela parkeringen. Men ändå fick vi inte åka hem, för högre makter sa åt oss att vi skulle banka, ringa och vänta lite till (ork). Efter att ha stått där i en timme gav vi dock upp, och började rulla hemåt. Tillslut fick vi tag på en ansvarig, och då var det tydligen ingenting idag. De hade bara glömt att säga till FVK! Tack för den, säger jag bara! vad är det man kallar det nu igen? Jo, tidsslöseri var ordet! Fast egentligen kändes det rätt skönt, för jag har liksom varit hemma sedan en stund innan 19 nu, och om allt hade gått som planerat hade jag inte varit hemma förän vid 22 typ. Så för min personliga del var det ju på ett sätt bra; bara det att vi inte gjorde någon nytta. Men de kan ju drömma om att jag tänker åka ut dit någon mer gång!! Jag har banne mig redan varit där!
      Nu ska jag försöka gå och lägga mig, för jag är så otroligt trött. Tog sovmorgon imorses bara för det! Klockan ringde 06.15, och jag gick jämrande och lidande upp ur sängen, traskade bort till badrummet och såg mig i spegeln. Det var en väldans trött Cecilia som stirrade tillbaka på mig, och jag insåg att jag (i och med att jag inte skulle kunna gå och lägga mig tidigt kommande kväll p.g.a. ostplockningen), helt enkelt var tvungen att gå och lägga mig igen. Så det gjorde jag. I två timmar till. Sedan bar det av till bussen som jag sov som en stock på, och sedan till MoP där jag tog mig en liten 20 minuters-tupplur, och sedan gick jag med trötta steg upp till badet i Skara. Idrott där idag nämligen. Efter det gick vi på konsert (Stefan Andersson) och det var väl ganska bra =) Lite mysigt trubadurstuk så där. Dock satt jag och Bodil mest och tänkte funktionsanalys (vilken funktion ackordet har i tonarten) mest hela tiden :P Börjar bli en yrkesskada haha! Något man kunde störa sig på var att han använde sig av ett capo hela tiden, så han behövde ju inte kunna särskilt många ackord :P Alla låtar började med greppet C, utom en enda som började med dmoll.. Något störande, men det var ju förstås bra ändå. Sist på dagen hade vi naturkunskap, och jag kom i skrivande stund på att den kursen snart är sluuuuuut!! :D Då kommer jag sluta typ halv två på fredagar! Lycka.
     Annars har jag gått runt med huvudvärk och trötthet hela dagen, så ett tidigt slut på kvällen kommer sitta fint för mig. Dock känner jag mig något piggare nu (har nämligen käkat Daim), men det  lär väl gå över snart. God natt!

♥ / Cecilia

Overknees

Tänkte bara slå ett slag för overknees! Jag gillar't!
♥ / Cecilia

Hej, jag är din vän!

Idag är min dag då jag faktiskt kan titta på schemat och inbilla sig att det snällt ler tillbaka mot en och säger något i stil med "Hej, jag är din vän!". För på tisdagar kan jag inte annat än att tycka att schemat trots allt är en riktigt bra prick! Kanske ska jag dra mitt schema igen (så att ni säkert får in det i huvudet)? Sovmorgon till 9.00, gitarrlektion, sånglektion, 3 h 20 min hål, pianoensemble och sist men inte minst körsång b. Music Factory heeela dagen med andra ord <3 Fan vad jag älskar MoP!!!!

Två av mina absoluta favoriter, samt en inklämd jag i mitten!

Jag och Bodil har förresten övat på jullåten hon har skrivit. Så underbart jäkla fin, så man kan inte annat än att dö (nästan)! Bara för att den är så otroligt utomodentligt asgrym måste ni ju helt enkelt komma och titta på vår julkonsert som vi ska ha om ungefär en halv månad! (a) Jag kommer ut med mer info när jag vet vilka dagar just vi ska spela =)
Över till annat! När jag kom hem till Falköping efter skolan vid 19-tiden möttes jag av mor min som hade ett mycket bra förslag: promenad ner till Mingus, sedan fika, och sedan promenad tillbaka. Gratis fika tackar man så klart inte nej till. Dessutom fick jag ett ypperligt tillfälle att skryta om mina GeMu-egenskaper, haha :P
Nu ska jag äta risgrynsgröt!

♥ / Cecilia

Jeanstights

I förrgår kom min kära mor hem med ett par sådana där jeanstights till mig ni vet? Mycket praktiska, tighta och snygga tycker jag allt! De ser verkligen ut som riktiga jeans också, och sitter som en smäck!
♥ / Cecilia

FVK - Ymer 3-0

Igår var det match som gällde på bortaplan mot Ymer; Borås för er som inte vet. Vi vann lätt med 3-0. Jag var ganska slö, men det gick helt okej. Servarna gick skitbra! Men det var lite jobbigt att spela så sent som vi gjorde; halv sju. De sista bollarna i tredje setet var nog de roligaste hur som helst :P Min kära tränare Lina tjatar alltid på mig om att jag ska slå MED ANSATS på varenda jävla boll, även om det så bara hänt en enda liten gång att jag drivat just den matchen. Efter att hon sagt det till mig på time-outen igår tänkte jag att jajajajajajajaaaaaa, jag ska! och det gjorde jag (haha)! Under en och samma boll fick jag 3 st backspike-pass, som jag slog på MED ANSATS på varenda en. Dödade dock inte förrän på tredje, men jag skulle definitivt ha gjort det på andra om den inte snuddat nätvajern (a). Då kändes det verkligen som att jag var uppe i himelen och bara flög, och mitt avstamp måste ha varit historiens mest perfekta (nåväl, nästan iaf)! Hur som helst var bara första passet meningen, sen touchade passaren bara bollen efter en försvarsräddning, och sista gången var det meningen att hon skulle passa till vänsterkanten. Men den tog jag ist, för den var för långt från nät :P Det var kul, men något flummigt; särskilt eftersom jag började skratta det sista :P Vi vann ju iaf!

♥ / Cecilia

Fransklänning

Här kommer ett par bilder på fransklänningen jag hittade på Vero Moda i torsdags! Måste säga att jag verkligen gillar den - särskilt när man rör på sig ;) Jag ska garanterat ha den på nästa Olins, eller nästa Ålle om jag skulle råka lida av fantasibrist :P
♥ / Cecilia

I stadsteaterns källare...

Haha, titta vad jag lyckades rota fram igår i Teaterbovens klädkammare nere i stadsteaterns källare! Fattar ni hur kul det är att bara gå runt där nere och kolla på alla gamla kläder, peruker, hattar, skor, mössor, smycken..? Jag kan ge er en ledtråd: man kan LÄTT tillbringa ett par timmar i detta underbara rum ;)


♥ / Cecilia

Musical Express reunion

Är det någon av mina kära läsare (utom Cajsa då höhö^^) som minns Musical Express? Vi var hur som helst ett musikalsällskap bestående av 89-91:or som verkade när jag gick i femman tom sjuan. Första året satte vi upp Annie, och andra året Sagan om.. som var en "modern version av Törnrösa". Jag fick äran att spela huvudrollen haha ;) Sista året gjorde vi en revy, och den var väl kanske inte superbra :P Vi skulle nog ha hållt oss till musikaler, för det var den musikaliska biten som var vår styrka! Hur som helst hade vi reunion igår, och det var riktigt trevligt! Först såg vi på genrepet av revyn, och jag tyckte att det var väldigt bra! Andra akten var klart bäst, och då tänker jag framför allt på numrena Dancing Eveloution och Ur Smärtan Föds Konsten! jag lovar: man skrattar så man döööööör! HAHAHAH! Efter det så käkade och såg på filmerna från Törnrosa och Lätta på trycket (=revyn med världens bästa namn). Sjukt kul, och stundtals något pinsamt haha! (a) Spana in bilden nedan så förstår ni vad jag menar hahahah!
Ovan ser ni en bild på mig när jag spelar "sexig" polis iklädd korta jeansshorts, ORANGE-svart-randig magtröja utan axelband samt poliskeps!!!!!! Obs att jag var tolv år ;) HAHAHAH, jag säger bara: stackars mina föräldrar :P

♥ / Cecilia

Modevisning

Idag efter skolan drog jag och Johanna ner till MoP för att plugga och umgås. På vägen stannade vi till på Empoli, för att betälla en Kanon - dvs. pizza med kebab, pommes, sås och lök (haha) :P Denna tog vi med oss till MoP och delade, och det var gott, fett och lagom mycket så där så att man känner att man inte vill äta pizza på minst en månad! Efter pizzan gick jag ner till datasalarna för att plugga gehörs- och musiklära. Jag skulle skriva ut melodi, ackordsanalys, ledtonsstämma och voicing på en valfri låt. Det var kul, och jag hann precis klart innan jag var tvungen att traska iväg till bussen! Väl hemma i Falköping möttes jag upp av Julia, och vi gick till Vero Moda för att titta på modevsningen. Det var lite halv-pinsamt stundtals, men ganska mysigt och så klart väldigt kul att de anordnade något sånt. Jag hittade hur som helst en klänning =D En svart, med massa fransar över hela, så det ser lagom coolt ut när man rör sig! En riktig dans- / partyklänning med andra ord! Precis vad jag var i behov av =)
♥ / Cecilia

Yes, we can!

Igår var det mysdag på MoP med Bodil igen (blivande tradition kanske? Skulle bli en bra sådan i så fall!), och jag stannade till 20.15 den här gången också =) Dock blev ingen GeMu gjord då vi satt och pratade heeela tiden till varm choklad, mackor och kexchoklad ;) Men så ska det vara ibland!
Strax innan jag skulle bege mig till bussen stötte jag på Elin som berättade att hon skulle upp till Katedral på valvaka med esteterna och samhällsvetarna.. Fatta mysigt! Helt plötsligt kände jag hur jättegärna jag också skulle vilja sitta uppe hela natten lång på valvaka.. Tänk om vi moppare skulle ha haft en egen? Typ i stora salen; alla ligger på sina madrasser och sover eller tittar på tv:n, och bara umgås liksom! Och sen skulle man så klart sova över den sista lilla tiden som var kvar innan alla bara skulle behöva sätta sig upp där de var för att kunna vara med på MoP-tiden ;) Perfekt ju! Dock kom jag på den här briljanta idén lite sent.. Och så tycker jag förresten lite synd om de som var på valvakan på Katedral, för det var obligatoriskt för dem att gå till skolan både tisdag och onsdag, samt att vara med under natten däremellan. Dessutom skulle de lämna in en analys av valresultatet tills klockan sju samma morgon! :P
Hur som helst tycker jag att det var bra att Obama vann =) Jag vet inte så jättemycket om vad de båda står för, men jag vet ändå att jag tycker Obama! Inatt blev nog faktiskt världen en bättre plats.
♥ / Cecilia

Skottlossning på Katedral

Jag blev något skraj igår, för Katedral skakades av ytterligare en "skandal". Den senaste tiden har (som bekant?) bjudit på x antal anlagda bränder på diverse toaletter runt om på skolan. Nu mer är därför flertalet av alla toaletter låsta, utom de vid receptionen och kafeterian, och man kan dessutom inte gå in genom alla ingångar till skolan. Vad jag har hört har man för tillfället tre st misstänkta, och senaste skvallret säger att en lärare är en av dem... Själv tror jag att det är en elev, men jag har egentligen ingen aning. Hur som helst så kom Johanna fram till mig igår och berättade att hennes farmor just hade ringt henne för att fråga så att hon säkert mådde bra, då hon hört på radion att det varit 'skottlossning på Katedral'! SKOTTLOSSNING!! Helt sjukt. Någon hade tydligen kört in med en epatraktor (!!) i skolan och skjutit med en pistol! Fattar ni hur obehagligt det kändes att få reda på, och hur lycklig man var över att vi varit nere på MoP under tiden?
Ungefär en halvtimme senare fick vi dock reda på att det inte alls varit på Katedral - det hade varit på Djäkneskolan (en högstadieskola i centrum). Det hade heller inte varit någon riktig pistol - det hade varit en softairgun.. :P Men jag undrar fortfarande vad som hände med epatraktorn? Hittade nyhetsuppläsaren bara på den delen eller? Haha :P

♥ / Cecilia

Flärdfullt med flanell

Förstå ironin i min mycket fyndiga rubrik! Med det är åtminstone väldigt bekvämt med flanell; och mysigt! Pappa rensade sin garderob i helgen, och givetvis tog jag vara på lite gamla grejjor. Dessa gamla grejjor betod av fyra st skjortor, i just flanell, med olika rutiga mönster! De får mig att tänka på en dag förra året då jag, Mitchen, farfar och min farbror var ute i skogen i Dalum och högg julgran :P

En av de finaste / minst fulaste ;)                              Min genomsöta farfar i Dalum!
♥ / Cecilia

Merci

Titta vad jag nyligen hittat för något fint i min garderob! Ett gammaldags halsband som jag fick av min mormor för länge, länge sen! Fint va? =) Helt klart dags att det börjar användas!
♥ / Cecilia

När någon bryr sig

Hahah, jag läste på Claras bilddagbok om en liten konversation jag och hon hade i fredags... :P Så jävla underbar! Vi pratade skräckfilmer, och så började jag fundera över filmen Saw, och frågade undrande Clara om "Saw" betyder "såg" eller "såg"? Clara började vrida lite på sig, och sa att jaa... joo... eehm.. eller, alltså, jag fattade inte riktigt frågan? Då går det upp för mig att såg (som i substantivet) och såg (som i verbet se i imperfekt) heter samma på svenska också! Hahaha, fattar ni hur roligt det kändes att inse att jag sagt exakt samma ord två gånger till Clara?! Jag hade verkligen inte tänkt på det ;) Hur som helst kvarstår min fråga... Syftar de på såg eller såg? :o
Såg va? För de sågar ju liksom i någons ben eller hur sjuttsingen det är? Jaja, haha! Bäst att sluta skriva såg hela tiden, för jag känner att jag håller på att överlasta mina hjärnceller haha :P
Det blev en väldigt trevlig kväll i fredags förresten =) Tina, Clara, Julia, Malin, Tind och jag satt hemma hos Tina och käkade pizza eller thaimat och så såg vi på skräckfilm! Jag hatar skräckfilmer, men min ääääälskade kompisar envisades givetvis med att hyra just en sådan (inte ens en förresten - TVÅ!). "Det är ju faktiskt Halloween!" Här duger minsann inte Idol, nejnej :P
Med filmerna hade vi lite otur, för de var All Video-skit, och krånglade så klaaart. Men det bidrog iaf till att vi slapp se en utav dem samt slutet på den andra (a)
Igår träffade jag Sofie, och det var så mysigt! =) Senare på kvällen åkte jag till Skövde och käkade med Mitchie och Amanda på Mangos! Vårt favoritställe numera ;) Det var himla trevligt! Skulle egentligen ha åkt till Skara för att partaja lite med min kära kusin Klas, men eftersom jag hade en timmes väntetid på bussen valde jag att ta tåget hem till Fkp efter en kvart... Väl i Fkp våldgästade jag Sofie lite, och vi myste framför film!
Idag har jag träffat Julia, och vi gick till Freja för att kika på matchen mellan RIG och Gislaved =) Där träffade vi Sofie och hennes vän Evelina! Dessutom fick jag byta några ord med Cicci och Ove (alltid lika söta) som jag rent ut sagt saknar ihjäl mig efter..! ''/
Det är alltid samma sak när alla är så snälla; då är tårarna inte långt borta.. Tänk att det finns så många som bryr sig så mycket som de gör! Tacksam är vad jag är <3

/ Cecilia

Stockholm

1.
Här är bilderna på vad jag lyckades hitta i Sthlm! Ett par ljusrosa tights från H&M (med rem under foten så där ni vet?)investerades det också i, men på dem har jag ingen bild att erbjuda. Nåväl, enjoy people! =)
2.
3.
4.
5.
6.
7.
1. Svart sametsklänning från MTWTFSS
2. Jeans från Cheap Monday
3. Ochraorange t-shirtklänning från Monki
4. Stor hudfärgad t-shirt från Monki
5. Läderfärgad turistväska från Monki
6. Två par örhängen från Glitter
7. Hålla-reda-på-vilken-nyckel-som-är-vilken-grejjer från Monki

♥ / Cecilia

RSS 2.0