Julhelg & mellandagar

En hel vecka har gått sedan min senaste uppdatering. Dåligt, dåligt. Men jag har faktiskt haft fullt upp :)
Julafton började med att jag fick kila runt i hela huset för att följa en riktigt tunn, knappt synlig, sytråd för att komma fram till min första julklapp... Hejja traditioner! ;P Efter det käkade hela familjen julfrukost, o sen kom tomten. :)
Under hela julhelgen fick jag bla en världskarta (som jag önskat mig. Vill pricka ut vart jag har varit :)), en undervattensengångskamera (till Thailand! :)), pengar o en vintersemester till Åre med hela familjen + Linnéa! :) Så jag kommer tillbringa stötrre delen av resten av lovet snowboardåkandes där uppe :D
Under julaftonseftermiddagen o -kvällen var vi hos farmor o farfar; med hela släkten på pappas sida. Juldagen tillbringades hos mormor o morfar; med hela släkten på mammas sida. En jul med släkten med andra ord, men det var mysigt :) På juldagskvällen var vi dessutom o sjöng i Valstads kyrka; o jag sjöng O Helga Natt. Det gick riktigt, riktigt bra faktiskt :) Jag trodde inte det innan, eftersom jag var ganska förkyld o så, men efteråt kändes det som om det var ganska så uppskattat (o det är ju alltd skoj).
På annandagen var jag bara hemma o slappade heeeela dagen. Gôttgôtt. fast lite julröjande blev det allt..
Den 27:e kom Tind hit för att hälsa på (på bilden har hon målade ögon på ögonlocken), o dagen efter bagav vi oss till Gbg för att träffa Klara :) Vi sov över natt där, o så träffade vi Klaras isländska kompis Arndis också :)
När lördagen sedan blev lunchtid, började vi att vakna till där uppe på Klaras vind, o en timme senare tog jag o Tind bussen in till innerstan för att shoppa klart de sista grejjorna inför nyår. Stressigt, men det fick gå. Kl 16 tog vi sedan tåget hem, o så skiljdes vi åt. Jag behövde dock inte vara ensam, för söta Julia hängde med hem :) Egentligen hade vi planerat o se Da Vinci Koden (den e ju sååå bra!!), men vi kände att vi ville prata ist. Det va skönt o prata med Julia. Som alltid. Julia är bäst på o prata förstår ni :)
Efter att min sköning hade åkt hem kom jag o tänka på en sak: Nu har det gått en hel termin, alltså typ 1/6 av hela gymnasietiden. O det känns som om jag inte alls tappat mina gamla vänner så som jag var rädd för att jag skulle göra. O nu har jag insett att jag antagligen aldrig kommer o göra det heller. Ni är helt enkelt för bra, o bra vänner, de tappar man inte, inte bara så där! <3

Kärlek

God Jul

Kvällen har så klart varit riktigt skoj, precis som jag trodde :) Haha, kvällens bästa var lugnt när jag, Klara o Jessica satt o spekulerade i vilka filmsekvenser som jag med i Kalle Ankas Jul:
Jessica: jaaa, o sen så har vi ju den där som sitter o luktar på blommorna under trädet..!
Jag: Ja, just det! Rudolf!!!
*gapflabb från Jessica, o även från mig när jag inser mitt sk misstag...*
Klara: Va? Sa hon Ior??
HAHA!! ;D

image339
snodde lite av texten clara o jessica skrivit in på sina bdb för de va så bra skrivet ;)
Ikväll var det som sagt minijulafton hos Jessica som gällde.
Jag, Jessica, Ida, Clara, Fanny och Klara hade köpt varsin julklapp för ungefär 100:-
Vi la alla i en stor säck som Jessica hade skaffat fram.
Sedan så satte vi tiden på tjugo minuter och slog med en tärning tills tiden tog slut.
Varje gång man fick en etta eller sexa så fick man välja om man ville byta eller behålla julklappen man höll i. Det blev lagom spännande och stressigt där i slutet ;p

Jag fick Claras julklapp som innehöll ett vattendroppformat halsband o en jättegott doftande duschkräm :) taaack! <3
sen så blev det att mysa med chibbar, popcorn, massa godis, julmust o julmusik, ljus o annat mys!
Tack alla tjejer för en superbra kväll, hade hur kul som helst! :D

Dagens tanke: GOD JUL till er alla :)
Kärlek

Minijulafton

Idag har jag bakat lussekatter med Mitcheleeney :) Gott, men nu har jag dock ont i magen :/
O om typ en halvtimme ska jag vara hos en underbar person, för flera underbara personer ska komma dit för att fira jul med varandra :) Det är helt enkelt vår egna lilla julafton; därav kallat minijulafton :)
Känner på mig att kvällen kommer bli skitbra; med skamligt goa töser i bagaget :) Pussss på er alla!
image338
De bästa <3
Kärlek

Julpysselafton

Gårdagens dag var precis som dess föregående präglad av en hög mysfaktor. Det började med att jag o Mitchen klädde granen, o sen på kvällen träffade jag flera av mina underbara o älskvärda vänner igen :) Vi bakade julgodis; knäck, ischoklad och Snickerskaka. Haha, joo, snickerskakan räknades tydligen som julgodis... c(:
Det var hur som helst väldigt trevligt där i Klaras lilla etta :) Tack allihop!

Dagens tanke: Jag har världens bästa vänner <3 O ett STOOORT grattis till Linnéa som fyller år idag :D
Kärlek

"Min" middag

När kvällen sedan föll denna torsdag, var det dags att bege sig till Mingus :) Jag hade, som jag nämnt förut, samlat ihop ett gäng tjejor för middag där. Jag ville liksom hitta på ngnting iaf, för att fira min födelsedag!
De jag hade bjudit var vänner från högstadiet o vissa ännu äldre dagar, volleybollare, några tjejer från min nya klass i Skara o så klart alla babes från förfestgänget. Tyvärr kunde inte volleybollarna komma, för de hade åkt hem redan. Hur som helst hade vi riktigt skoj; o det var underbart att träffa alla på samma gång!
Jag höll förresten ett litet tal medan vi väntade på maten :) Fånig som jag kände mig, stod jag upp o pratade, ständigt med läppar prydda av ett stoooort leende, o stundtals vilt gestikulerande med armarna. Det lilla talet gick ut på att presentera alla för varandra, o efter att jag kommit ungefär halvvägs runt bordet insåg jag att alla mina vänner är "snälla" o "roliga"..! Haha, gud vilka orginella ordval! c(: Menmen, det är ju sant faktiskt, så jag körde på det spåret hela vägen igenom. Ibland lyckades jag riktigt bra, o jag tror det var uppskattat av de flesta (det utbröt nämligen högljudda skratt runt om hela bordet titt som tätt) :) Dock vill jag påpeka att jag faktiskt inte är ngn stå-upp-komiker, så därför hoppas jag att inte ngn tog illa upp även om jag inte sa ngt jätteroligt om just den... :P Jag försökte faktiskt! Hursomhelst tycker jag sjukt mycket om allihop! <3
Tack så mycket till alla er som kom, tack för sången, o tack för presenterna :D
Kärlek

Trädet

Torsdagen var som sagt väldigt mysig :)
Vid 12.40 avgick bussen mot Ulricehamn från gamla Konsum i stan, inte från busstationen... Givetvis hade lilla jag fattat fel, så mamma fick jaga bussen typ halvvägs ut till Luttra. O glad var hon inte. Men busschauffören var faktikt typ dum i huvudet..! Han bara måste ha sett oss i mammas bil, för vi körde tutandes o blinkandes tätt, tätt efter... Jag hatar sådana busschaufförer!! Deras jobb är ju faktiskt att ta upp de som vill åka med...
Väl i Trädet hos farmor o farfar blev jag o Mitchen bjudna på plättar.. c(: Mycket gott, så klart! Sedan var det dags att åka med farfar (o min farbror) ut till skogen i Dalum för att hugga granen då va. O vi traskade runt ett ganska bra tag innan vi hittade den perfekta, men det var det värt :) Efter det fikade vi med glögg o farmors hemmagjorda pepparkakor i farfars mysiga lilla hus där; överbelamrat med prydnadssaker à la loppisar o ensligt beläget strax intill tre st dammar. Myyyys! <3
När vi sedan kom hem till farmor igen hade hon förberett fika, men det hann vi tyvärr inte va med på; vi var nämligen tvugna att skynda oss för att hinna med bussen. Synd, men nödvändigt.
Det var hur som helst väldigt skoj hos farfar, det var dessutom ett bra tag sedan jag träffade honom ordentligt.
                                      
Dagens tanke: Farmor & farfar är ballast <3
Kärlek


Julgranshuggning & efterlängtad middag

Idag har jag gjort väldigt mycket känns det som! :) Både huggt julgran o träffat 15 underbara tjejor på Mingus för att käka :) Tycker så mycket om er allihop, ni är bäst! <3 Berättar mer om dagen imorgon :)
image323
Ville bara säga att jag INTE är med på bilden.. c(:
Kärlek ♥

I väntan på jul

Igår var det julavslutning i Skaras domkyrka :) Typ alla av skolans körer sjöng, utom MV, o det var riktigt fint mestadels. Sen tog jag bussen hem redan vid 13.25 (wiiiie!), o så strövade jag runt i Falköping en ganska bra stund innan jag träffade Julia :) Vi hade nämligen planerat en överaskning till Sofie (som fyllde år 11/12)! Först fixade vi en mkt vacker ros till henne, o sen gömde vi oss inne på Djurshoppen för att spionera på henne. Någon dag tidigare hade vi sett till att hon fått ett brev, där det stod att hon skulle komma till Mingus 17.30, för att träffa de anonyma avsändarna som beskrevs i brevet som "snälla och lagliga medborgare"... :P Hon dök upp iaf, o vi lät henne stå o vänta där utanför dörren ett litet tag (mohaha!). När vi väl visade oss sen verkade det iaf som om hon blev glad över att det var vi som bjudit in henne, så att det inte var ngn icke önskvärd haha! Eller ännu värre - ingen alls! Hon hade tydligen tvekat på att gå dit, eftersom hon tänkte att det kunde vara ngn som bara drev med henne! Men så var det ju inte, vi hade banne mig en förbannat rolig kväll :) Nostalgi var ordet.
Idag har jag förresten varit i Skövde :) Handlade klart mina julklappar (trodde jag). Men sen när jag kom hem hade jag nyss fått ett gb på bdb från Jessica o Ida som handlade om en mkt rolig grej :D, så nu måste jag köpa en julklapp till.. :P Så det blir nog Skövde på fredag igen, för imorgon ska jag o Mitchen ut till skogen o farfar för att hugga julgran, haha!

Obs. Bilden från i måndags, i förrförra inlägget :)

Kärlek

Looooooooov(e)

Nu äntligen är det banne mig lov! :D Berättar mer om dagen imorgon :)
image316
Kärlek

Julavslutning

I eftermiddags var det julavsluting på MoP. Min ensemble skulle spela All I Want For Christmas, o det gick väl ganska så bra egentligen. Bara det att ingen var särskilt laddad, o typ alla var förkylda, o så blev det stressigt upp på scen o så. Dessutom hade vi varken vår ordinarie pianist eller gitarrist, pga av ledigheter, men det funkade iaf!
En sak som var skoj var att jag hade en riktigt hög ton (typ ett flerstruket f... :P), o det är ju alltid skoj att göra ngnting på scen som man aldrig gjort inför publik innan :)

Efter bussen idag hälsade jag på volleybollarna en stund, för att säga hej då inför jullovet... Sorgligt att inte se dem på så länge :'(
Dagens tanke ägnas åt mina kära volleybollare Julia o Lisa, bara för att jag kommer att sakna dem under lovet, o för att de är så söta jämt! <3
     image322 image315
                                                                                           Volleybollavslutningen idag, haha!
Kärlek

Gemu

Idag har jag bara varit hemma heeeela dagen :) Dock har jag varit tvungen att plugga en hel del gemu (gehörs- o musiklära), eftersom vi har terminsslutprovet för den kursen imorgon.. Man ska typ kunna höra vilket ackord som spelas, o sen ska man i noter kunna skriva ner exakt vilken melodi man hör, både rytmiskt och melodiskt... Ooooops! Ganska så svårt, JA! Hur som helst så tror jag att det kommer att gå ganska så bra iaf.
Dagens tanke ägnas åt alla julklappar som jag inte har köpt än... Tur är iaf att man i Skara slutar redan i övermorgon (tisdag --> 2 skoldagar kvar!! :D), medan andra städer faktiskt inte slutar förrän ons eller tors, vilket innebär att jag defenitivt ska bege mig till Gbg på onsdag!! :) Skooooj!
image313
Kärlek

Hello Sofie

Igår åkte en mycket söt flicka vid namn Sofie Florentina Rabe med mig hem efter skolan :) Klädd i svarta lackpumps, lila tights, ett mycket fint halsband och en egendesignad kjol var hon snygg, snygg, snygg!
Vi såg iaf på Da Vinci koden, o den var som vanligt jättebra :) Julia borde också ha varit med egentligen, men vi får se den en annan gång c(: Sen så fick jag också min födelsedagspresent :) Jättemycket fint :) Bla den söta Hello Kitty-klubban ni kan se här här under :)
Idag spelade jag förresten match med damlaget mot Kungälv. Riktigt skoj faktiskt :) Vi vann med 3-0, men det var rätt bra med match iaf :) Sophie, Gisela o Emma är riktigt grymma, alltså! Sen var det en till tjej som utmärkte sig, fast henne kände jag inte igen... Kul att se iaf :)
Kärlek

Lyckobudbärare

Har precis suttit o raderat en väldans massa sms; onödiga o tråkiga, men vissa sms lät jag givetvis vara kvar. De som faktiskt betyder någonting för mig. Endel gör mig glad, andra gör mig stolt, o vissa kanske tom har påverkat mitt liv ganska ordentligt. Som tex följande sms, som jag fick av Kristian Wejshag (rektor på MoP) efter att jag sökt:
"Hej. Mikael som träffade dig imorse sa att du behövde snabbt svar. Du får betyget 10 av oss. Du kommer komma in. /mvh Kristian Wejshag music and production skara".
Det sms:et förändrade verkligen min framtid. (Iofs hade den sett likadan ut även om han ringt o sagt det, men ändå...) Eller ett annat exempel (iofs ett mms), som Klara skickade från Tyskalektionen:
"Vi sitter på tyskan och spelar bingo, tänker lite på dig ;P" O så var det en jättesöt bild på Julia med ett bingo-kort med en groda på :) Man blir så glad när man får ett sånt sms :)

Det finns än så länge tre tillfällen i mitt liv (eller iaf som jag kommer på nu.. :P) som jag blivit riktigt jävla lycklig. Så där lycklig som man blir alldeles för sällan. Det första var förra julen, då jag öppnade min sista klapp o fick en Londonsresa tsm med mamma, Julia o Lena!! Så jävla underbart :'D Det första jag gjorde var givetvis att ringa Julia... :P Det andra var den fjärde mars i år, tårarna strömmade fan ner för mina kinder när jag gick ut ur 23:an haha, o så ringde jag Julia igen! O den tredje gången var den 24 juli i år; då jag fick ett sms från Martin Karlsson där det stod följande:
"Hej Cissi. Martin Karlsson här. Jag vill erbjuda dig en plats i laget som ska spela NM i Finland till hösten 6-10 sept. Jag vill att du hör av dig till mig oavsett om du är intresserad eller inte så fort som möjligt. Detta för att jag ska hinna kalla in en ev ersättare om du inte kan åka med. Vi hörs. /MK"
Andra sms jag blir glad av att läsa är alla de som jag fått av Julia! Tex:
"Hihi du är verkligen jättegullig. Det gör inget. Tack så jättemycket gumman. Du kommer alltid ihåg mig :) jag älskar dig så otroligt mycket. Du är bäst <3".
Man kan ju verkligen inte låta bli att dra på mungiporna, inte skratta högt av glädje heller, för den delen. Man blir ju så glad! :) Mobilen är verkligen som en budbärare. För min del har den iaf än så länge varit en lyckobudbärare. Mobilen är bra. Men de som skickat sms:en är ännu bättre (iaf i de flesta fall).


Kärlek


Lucia

Dagen började med att jag tog bussen till Skara vid 06.15, skulle nämligen va i kyrkan en timme senare. Lite jobbigt, menmen.
Luciatågen sen gick iaf ganska bra (utom utgången andra gången, men vad fan kan man räkna med när en hel kör går o sjuger samtidigt i en domkyrka?). Mår lite bättre idag iaf :)
Har dessutom träffat Julia idag; hjälpte henne att plugga inför sitt historiaprov imorgon (nu är jag med andra ord expert på vad som hände i Sverige ända från Stenåldern till Upplysningen, haha). Det var riktigt skoj att träffa henne, känns som om det var ganska länge sen sist, men det är ju faktiskt bara en vecka sen.
Hur som helst så bokade vi bord på Mingus inför torsdagen den 20 dec :) För den där middagen jag har skrivit om förut. Skoj! :)
När Julia var tvungen att bege sig hemåt gick jag till 23:an o pratade med Julia o Lisa en stund :) Stackars Lisa hade blivit av med både sin mobil o sitt kontokort igår under Ålle, o fått kortet tömt på alla pengar hon hade... Fy fan, säger jag bara! :/ Grrr!

Fr.v: Julia i 7:an, jag o Elina, tärnor, o mina otroligt snygga volleybollälsklingar på Ålle igår :)

Kärlek


Lusse

Idag var det meningen att jag skulle ha gått på Lusse i Skara med Tina o Moa. Allting var planerat o så, o jag såg verkligen fram emot det. Hade fått låna ängelvingar o en gloria av Bodil, o jag hade fixat med tyll till min klännnig... Fast jag visste redan igår att jag kanske inte skulle kunna gå; för jag hade huvudvärk. Hoppades dock att det skulle gå över tills idag, men det har det alltså inte gjort :(
Sen är jag så förbannat trött också! Men det känns så dumt att inte åka med Moa o Tina nu, för de har frågat flera gånger förut, men då har jag typ varit borta o så, så då har jag inte heller kunnat..  :( Jag känner mig som en riktig svikare. Men det värsta är att vi ska samlas vid 7.00 i domkyrkan i Skara imorgon (detta jäkla luciatåg...), så jag kommer att vara astrött i vilket fall. Iofs lite piggare än om jag hade gått på lusse.
Kärlek

Inställd träning

Idag är det inställd träning igen. O vet ni vad det värsta är? Jag blev glad när jag fick reda på det. Förra onsdagen också. Riktigt lättad liksom. Det är banne mig hemskt. För typ nån månad sedan kom jag dessutom på mig själv med att under träningstid tänka ungefär så här: "Tänk om man hade fått chansen att spela med ett lag där alla är jämnbra. Där man har chans att utvecklas, o där det är riktigt jäkla skoj.". Men det var ju precis det jag fick! Det var ju precis det jag tackade nej till! (Okej, det var inte alltid skoj där, speciellt inte när man fick skäll, men de roliga stunderna var iaf fler än vad de är nu.) Jag valde ju musiken framför. O jag ångrar mig inte, men det är bara det att volleybollen har fått en annorlunda position i mitt liv nu. Jag prioriterar den inte som förr, o jag är aldrig sugen på att träna. Tvärt om. Jag bara längtar hem till sängen hela tiden! Jag är ju trött dagarna i ända för bövelen! Det är nog det som är det värsta med att pendla; dagarna blir oändliga! Jag går upp vid 6, åker hemmifrån 7 o kommer hem 5. Sen är jag hemma i 1,5 h o typ käkar o pluggar, o sen bär det av till träningen som jag kommer hem fårn vid halv 10. O då ska man ju så klart sjunga o gå in på datorn lite, o sen käka igen. Jobbigt!!! Men det är som det är.
Hur som helst har jag börjat undra varför jag fortsätter att träna volleyboll egentligen, o jag har kommit fram till att det delvis är för att man ju faktiskt behöver motion. Men sen så har jag ju faktiskt tränat ganska länge; o om jag skulle börja nån ny sport skulle jag troligen aldrig få spela match (det är ju det som är kul), för om man ska bli bra i en sport idag måste man ju fan börja innan man hunnit fylla tio..! Sen skulle jag heller aldrig kunna sluta. För då skulle jag bara tänka: "tänk om jag fortsatt med volleybollen, då kaaaanske jag hade fått åka med o spela Åttanationers på Teneriffa (eller var det nu ska bli)!" Så jag kan helt enkelt inte sluta. Jag kommer alltid att spela volleyboll. Resten av mitt liv säkert. Inte kommer jag prova på nån ny sport iaf. Trist.
image306
Kärlek

Andra advent

Idag är det som bekant andra advent, o det har varit en riktigt mysig dag :) Den började med att jag gick upp redan kl 9.00 (en söndag!!), för att baka pepparkakor med Mitchen o farmor vid halv tio. Myyysigt! :) De blev riktigt bra, o det var mysigt att träffa farmor <3
Sen vid kl 13 åkte hela familjen ut till mormor o morfar där hela släkten var samlad. Våra släktingar från USA var nämligen på besök, så det var skoj att få träffa dem o få använda sin engelska lite :) I början kändes det ju dock som om man hade världens värsta bakfylla; tungan rörde sig ju inte dit man ville haha! Men det blev bättre sen tack o lov :)
image304image305
Kärlek

Min födelsedag

Min födelsedag blev väldigt bra sen :) Först hade jag ju sovmorgon från mattelektionen, så kunde ta bussen en timme senare plus att jag blev grattad på sängen av min kära familj :)
Väl i skolan hade vi först svenska; o sen hade Bodil o Johanna förunderligt bråttom med att komma ner till mop... hmmm?
Vi tog iaf den tidiga bussen ner, o när vi kom in fick jag en halsduk omknuten runt mitt huvud av Bodil, så att jag inte skulle se något haha! Vi gick in till köket, o där börjas det sjungas för mig! :) När jag får av mig ögonbindeln står jag framför ett dukat bord fullt med serpentiner o Nalle Puh-servetter, ballonger uppsatta på väggen o sen en underbart jättejättejättefin tårta på bordet! Fatta glad jag blev! :' )
Tårtan var skitgod såklart, o gjord av Michelle o Elina :) (Okej, jag hade misstänkt liiiite dagen innan, eftersom Michelle plötsligt ringde till mig o frågade om det var något mer än nötter jag var allergisk mot... Sen det sista avslutade hon med att säga "Grattis i förskott!"...!)
Men jag vill iaf tacka Bodil, Elina, Johanna och Michelle för denna underbara födelsedagspresent! :D Blev skitglad ska ni veta! Det var verkligen som att ha typ sexårskalas igen, bara ett decennium äldre... Nostalgin nådde verkligen sin topp när Daniel o den där andra killen i 3:an satte på Spice Girls, HAHA!! Skoj, ju! :D


Sen på kvällen kom släkten hit, o då var det dags att käka tårta igen (haha, förlåt, men jag var bara tvungen att lägga in min mycket vackra o hemmagjorda paintbild på de tre tårtorna...c(: )! Men dagen var iaf mycket trevlig :)
Kärlek


Förväntan

Idag har varit en ganska så bra dag. Är lite trött, men inte så farligt. Var nära på att somna på ljudtekniken förut, men det var faktiskt inte mitt fel! Vad ska man göra när man måste ligga ner för att se en stackars liten datorskärm, o det som det berättas om dessutom är (nästan) helt ointressant? Det blir ju heller inte bättre av att man får axelmassage av en kompis.. Det kan man ju liksom inte bara neka till!
Annars har jag fixat ledigt från första lektionen imorgon, matte. Vi jobbar ändå individuellt, så det gör ingenting. Jag vill nämligen att min kära lilla familj ska kunna fira mig på morgonen (den kvinnliga delen av min familj går nämligen upp vid den tiden jag åker hemifrån, därav vägrar de fira mig på morgonen... Ganska förståeligt.). Jag fyller nämligen år imorgon! :D Haha, naiva jag tyckter fortfarande att det är skiiitskoj att fylla år, så shut up. Varför inte glädjas när tillfälle ges?
Idag tänker jag på mina vänner :) Lite så där speciellt på Sofia B (bilden är från sommaren 2005) som fyller år :) Grattis! Sen planerar jag att bjuda in alla mina närmaste vänner; dvs "gamla" vänner, volleybollare o "nya" vänner (från MoP) till typ en middag, så att alla får träffa varandra. Vore inte det skoj? :)
image294
De jävligt sexiga
av Jessica Magnusson
1. Tina  2. Ida  3. Jessica  4. Fanny  5. Jag  6. Klara

Kärlek

Grattis Mitcheleeney

Idag fyller min kära syster 14 år :) Grattiiiiis!
image287image288image291
image292image293
image290image289image286

Kärlek

Oro

Teaterboven släppte en extraföreställning igår em, som inte hann sälja slut. Då passade jag på att fråga mina kära små vänner :) Eftersom jag var så sent ute kunde dock bara Tina o Moa, men det var så klart skoj iaf :)
Efter det åkte jag iväg på lagfest hemma hos Hanna :) Det var riktigt skoj, Fia är ju asskön haha! :D
Efter det fortsatte förfesten nere hos Fia, o sen skulle alla gå in på Terrassen, där Björn Rosenström skulle spela. Vanessa, Patricia o Jag skulle också få komma in. Kanske. Inte för att jag är ngt större fan av honom, men det hade liksom varit som en skjo grej bara :) Det fanns bara ett enda problem: jag visste inte hur jag skulle komma hem. Mamma o pappa brukar alltid ringa minst en gång varje kväll jag är ute, men så var inte fallet denna gång. Så jag försökte ringa dem, men ingen svarade. Inte hemma heller. Då drog jag slutsatsen att eftersom det var runt midnatt så låg pappa o Michelle o sov, Charles var hos Linnéa, o mamma (som alltid brukar vara hemma vid 23) hade så klart varit med om ngt hemskt! Varför annars varken ringa eller svara?! Därför bestämde jag mig att inte gå in, trots att vi fick, utan jag åkte jävla skitdyr helvettestaxi ända hem.
När jag sedan kom hem hade jag ju ingen nyckel, o ingen öppnade, o sen fick jag syn på ett par strålkastare från en bil. Jävlar, vad rädd jag blev! Stod taxin fortfarade kvar o bara väntade på att jag inte skulle komma in, så att han skulle komma o våldta mig eller ngt? AAAHH! :S Jag fortsatte att knacka, o så hörde jag fotsteg. De kom närmare o närmare, o sen hörde jag en röst som sa: "Hej, har du ingen nyckel?"
   

Pust! Det var bara pappa! Han o mamma hade tydligen pratat med regissören i källaren efter föreställningen, där det inte fanns ngn teckning. Ur mitt nya perspektiv jag hade att se genom verkade allt jag gjort de senaste timmarna så ohyggligt onödigt..! Väntat på att få komma in på Terrassen för att sedan bara åka hem, betalat 160 :- i taxi (när mina kära föräldrar kom hem typ 5 sek senare, + att Linnéa o Charles tydligen kommit hem med taxi bara några min innan mig...). Buhuuu!


Kärlek


RSS 2.0