Den tjugotredje december

Om du är nyfiken på Timoteij; klicka här för ett litet filmklipp :)
     Vilken härlig dag det har varit! Massa snö och bra väder! Jag och Ragnar har passar på att åka snowboard bakom snöscootern! Är det ordentlig vinter gäller det minsann att ta till vara på det.

Jag kom nyss hem från en liten snabbvisit i Göteborg; jag var tvungen att byta några födelsedagspresenter nu innan vi drar iväg till Malaysia på lördag. När jag satt på tåget på väg hem kunde jag inte låta bli att må bra - jag hade en chailatte i ena handen, en äpple/kanel-muffins i den andra, jag mår bra, har haft värsta bra dagen o imorgon är det julafton. Puss och kram!

♥ / Cecilia


Jullov!

Vilken härlig dag :) Vi har haft julavslutning i kyrkan, och det var så mysigt. Jag sjöng solo på Oh Holy Night med vår härliga kör bakom mig - riktigt kul var det! :) under eftermiddagen har jag åkt runt på en snöscooter tillsammans med Ragnar, och vi åkte på upptäcktsfärd där ute på åkrarna! Haha :P
     Nu bär det av till Linnéa; hon fyller ju år!! :)


♥ / Cecilia


Grattis Zekes!


I lägenheten!

Ett av alla danspar var jag och Ragnar :)

Dansa med mig för evigt, tack (a)

Härligaste gänget ;)

Utsikt från hotell Rogge i Strängnäs ;)

Goa killar!

Söta flickor på tåget hem!

♥ / Cecilia

KÖRKOOOOOORT :D


Glaaaaad! Uppskrivningen och uppkörningen avklarades idag :)

♥ / Cecilia

Yoooo!



Har ni spanat in timoteij.se än? :)

♥ / Cecilia

Snart gäller det!

Köra. Köra. Köra.

Plugga. Plugga. Plugga.

     Jag tänker minsann klara det!


♥ / Cecilia

Söta gratulanter :)


Igår bjöd jag hem lite härliga tjejer hit för att fira min artonårsdag :) Tack så mycket för att ni kom allihop! :) <3

Efter middagen / förfesten gav sig det här gänget av till Lusse i Skara! Bra kväll :D

♥ / Cecilia


Dubbelbloggarn'

Min guuud, vilken dag det varit idag med haha :P Jag har varit en smula trött skulle man väl kanske kunna säga! Ikväll blir det dock ingen vila, för hela min släkt är kommer hit om bara en liten stund för att fira att jag fyllde arton i fredags - dock misstänker jag starkt att större delen av kalaset kommer gå åt till att prata om att Timoteij kommit med i Melodifestivalen haha ;)
     Just nu har jag inte så mycket tid att berätta om hur det var på presskonferensen igår, men jag ska försöka fixa till ett inlägg om det innan helgens slut! För er som undrar har jag tänkt att jag ska fortsätta blogga här även om jag fr.o.m. igår även bloggar på timoteij.se :)

♥ / Cecilia


Spana in, kära vänner! :)

Timoteijs hemsida (med massa fräsch info som jag faktiskt tror att du gärna vill läsa!)

Ni kommer inte att ångra ett besök :)

♥ / Cecilia

Livet

När jag tänker på hur snabbt livet kan ändras blir jag nästan lite rädd. Allting är egentligen beroende av tur och tillfälligheter! Men att livet plötsligt kan ändras i en positiv riktning innebär ju dessvärre att det även kan göra det i en negativ riktning. Jag har tänkt på det extra mycket idag, och jag har nu kommit frm till att jag ska njuta så mycket jag bara kan av allt roligt som händer. Så länge ingenting riktigt hemskt händer ska jag försöka att alltid vara glad :)

När jag tänker på mitt eget liv inom en snar framtid inser jag att det kommer att bli mycket, det kommer att bli jobbigt - men det kommer också att bli fruktansvärt kul och lärorikt. Det är väl det som är livet antar jag :)

♥ / Cecilia


Den femte december

Jaha, då var man arton då! Hur det känns? Rätt bra faktiskt! Ingen vidare större skillnad från i förrgår, men det känns ändå bra att veta att jag nu får ta körkort, gå in på krogen, och att jag dessutom är en hel del presenter rikare! Men det är väl det haha :) Får passa på att tacka för alla gulliga hälsningar jag fått på facebook!
     Idag har jag varit med Ragnar, och efter det träffade jag min söta vän Sofie :) Jag och hon blev bästa vänner när vi var tre, så hon var faktiskt min första bästis! ;) En riktigt söt tjej är hon allt. Nu ska jag gå upp och göra hårinpackning för att känns mig extra fräsch inför morgondagen, och så tar jag mig nog en liten bastu också. Ha det bra!

Jag, Sofia Harlin och Sofie för ett tag sen...

♥ / Cecilia


Den fjärde december

Den fjärde december fyller jag år!!! När det är beror ju lite på när du läser det här, men det är antagligen imorgon eller idag :) Eller igår, eller kanske förrgår. Eller någon annan dag haha.
     Hur som helst så känns det riktigt bra att äntligen fylla 18! Den sista i gänget behöver from nu inte frukta att bli utkastad ;) Under hösten har jag intagit rollen som plugg-Cissi, men nu är det banne mig party-Cissi som gäller - jag längtar ut som tusan :)
     Snart är det förresten dags för uppkörning. Jag hoppas att jag klarar det :) Jag bor ute på landet, för er som inte vet, så det skulle verkligen underlätta att kunna köra själv. Jag vill, jag vill!
     Idag har jag varit i Gbg och gatumusicerat med Frida i min parallellklass. Det gick bra och var väldigt trevligt, fast det blev inte lika mycket pengar som vanligt. Men folk behöver väl dem ill julklappar antar jag :) Just nu ska jag ta och börja ladda inför skrivande stunds morgondag. Jag är lite nyfiken på vad jag kommer få i present måste jag säga.. (a)

♥ / Cecilia


Timoteijs ettårsdag!


Idag firar Timoteij ett år! :D Året har gått jäkligt fort, och tänk vad mycket som hänt! Under en fika på Nockes idag pratade vi igenom alla våra gamla minnen vi har som grupp :) Roligt måste jag säga! ;)

♥ / Cecilia


RSS 2.0