Ful-snyggt

Jag glömde ju berätta om mitt fina fynd jag gjorde i mammas garderob i förrgår! Det var så att jag var på jakt efter en jeansjacka, inspirerad av Moa skulle man väl kanske kunna säga :) Hur som helst öppnade jag mammas garderob och genast fick jag syn på den: Lee, mellanblå, jeans och uppvikta armar. Min älskling! Jag adopterade den på en gång, och jag är allt annat än missnöjd med den! ;)
Här är min outfit jag hade i Gbg igår. Ful-snygg skulle jag vilja kalla den! På bilden syns jeansjackan jag hittade, och den blommiga tröjan som också är ett fynd hemmifrån ;) Jag och Mitcheleeney använde den som målartröja när vi var små, så den har märkts med lite färg (men det syns typ inte :P).. Fjällräven-ryggan och Conversen hänger med som alltid ;) Me like!

Kärlek

Göteborg

Igår blev det några timmar i Götet för mig, och där träffade jag självaste Klara Höglund! En mycket trevlig tjej som jag är himla glad över att jag känner :)  Dagens huvudattraktion var Monki-butiken i Kompassen! Jag kan inte säga tillräckligt många gånger att jag ÄLSKAR Monki! När jag klev in kände jag liksom att jag vallfärdat riktigt länge (hmm.. en timme på tåget?) och att jag nu äntligen nått mitt Mekka! :) Fatta vilken tur jag har, att jag kan känna den känslan så lätt ändå (liksom lite jobbigare för muslimerna att faktiskt åka till Mekka :s)! Hur som helst hittade jag fyra olika plagg (som ni kan se på bilderna nedan), och jag blev mycket nöjd må jag säga! Monki in my ♥ Förstår dock inte riktigt varför jag alltid tycker att du fula och konstiga plaggen är coolast..? :o
På den sista bilden kan ni se klänningen jag köpte på Indiska när jag var med Moa i Jönköping :) Visst är den romantisk? :)

Prickig Katt har ju förresten öppnat en ny butik nästan precis bredvid den gamla. Det var verkligen hur mysigt som helst där inne!! Älska väggarna säger jag bara! Om jag nån gång får en söt liten dotter så vet jag defenitivt hur hennes väggar ska se ut (molnen)! :) Och om jag skulle hitta den där blommiga tapeten skulle jag göra om mitt eget rum på stört! Underbar, ju! :)
Så fort jag kom hem igår skyndade jag iväg till Freja, för där spelades det volleyboll igen ;)
Idag var jag förresten i Gbg igen, fast för att träffa Sigrid :) Mycket trevligt, så klart! :) Lite Freja blev det också, samt fotbollskväll hos Ida! Hata förlusten! Jaja, nu måste jag sova!

Kärlek

Sommarlov

Igår var jag hemma heeela dagen! :O Vet inte när det hände senast, inte var det igår iaf (höhö^^ min humor kunde ju ha varit bättre! NAT!)! Hur som helst kändes det jäkligt knäppt att bara chilla runt utan att göra någon nytta (eller jag klippte gräset iofs). Enda gången jag lämnade huset var när jag gick på promenad med mammsen ;) När kvällen sedan kom hade jag ingenting att göra, så då lade jag mig i en solstol och bara tänkte (och jo, sov lite också).

En bild från när jag, Moa och Lizah övade för att jag kommer sakna Lizah

Idag var jag hemma hela förmiddagen och jag gjorde en till sak som jag inte gjort på skitlänge: nämligen spela Wall Street med min syster! Haha, det kändes uderbart att inte behöva göra någonting annat, inte ens vilja göra någonting annat! Bara sitta där för att jag helt enkelt inte hade något bättre för mig :) Jag har tid, tid, tid och det finns inga måsten, måsten, måsten!!!! Det är sommarlov, sommarlov, sommarlov! Wiiihooo! :D

En bild på tre av världens bästa tjejer för att de är så bra,
och för att Julia ska ha så jävla kul i Kroatien


 Vid halv fem idag åkte jag in till stan för att träffa Julia :) Sista gången innan den lilla sötnöten drar iväg! (Jag förväntar mig ett vykort babe ;)) Vi drog oss ner till Mingus för en liten fika, och sen tog vi - latmaskar som vi är - stadsbussen mot Freja. (Himlen mullrade faktiskt, så vi skyller på det!) Inne i A-hallen spelades idag en träningsmatch mellan Sveriges och Finlands 91-92:or (killar). Finland var inte särskilt imponerande, men det räckte tyvärr gott och väl :( 4-1 blev det i set.


En bild på Sveriges pojklandslag (i stort sett) för att
alla borde pallra sig till Freja 18.00 imorgon


Min pappa var förresten världens snällaste idag, för han satt och väntade på mig typ hur länge som helst utanför Freja fast att han höll på att 'dö av hunger'! Men jag var ju faktiskt tvungen att få min puss :)
Imorgon blir det Freja igen, så fort jag kommit hem från min smått oplanerade Göteborgsresa! See you there? :)


Kärlek


En underbar känsla

Här är en bild från när jag, Moa och Lizah sjöng på studenternas avslutning i Skaras domkyrka i fredags :) Lizah syns inte på bilden, men hon satt vid flygeln och spelade och sjöng så vackert, så vackert :) Om hon vill kommer hon att gå oerhört långt! Hon hade skrivit låten själv, som förresten heter Footprints In The Sand.
Att sjunga för alla studenter i denna storslagna kyrka med en akustik som inte går av för hackor var helt underbart! Låten gjorde sig verkligen, och det var så härligt att bara stå där och sjunga... Så mäktigt! Snudd på obeskrivbart.

Kärlek

Aldrig mer MoP1b

Tack för det här året kära vänner :)


Kärlek

Fria

Igårmorse blev det till att gå upp vid 5 för min del, och trots att jag och Moa var i Skara 40 minuter innan vi skulle samlas i kyskan lyckades vi ändå komma för sent... Hela MoP1 var med på båda avslutningarna, eftersom vår kör skulle sjunga. Det gick bra med kören, och en annan kör som det gick bra för var OP (8 st tjejer)! De har väl aldrig låtit så bra förut, speciellt inte så som de lät på Uti vår hage! Så jävla snyggt!!!
På den andra avslutningen (som alla studenter var på) sjöng jag, Moa och Lizah :) Det gick faktiskt väldigt bra, även om jag var aningen nervös. Låten gjorde sig perfekt på ett tillfälle som det, och i en kyrka som St Maria!
När vi var klara i kyrkan samlades vår klass utanför MoP, och där lyckades jag givetvis skämma ut mig HAHA! Tur att jag går i Skara, för om samma sak hade hänt i Falköping hade jag DÖTT.
Igårkväll blev det party, party för min del! NAT. Jag glömde ju av när jag skrev igår att vi skulle hem till Klas för att fira hans student, så det blev till att hänga där. Hela huset var fullt av folk, bl.a. Philip, Robin och Eldar.
Som ni säkert förstår var jag en stolt kusin igår - Klas var så stilig i svarta lackskor, kostym och röd slips :) Efter Skaras alla traditioner; utspring, hissningar, "simning", bäras-runt-på-axlarna, fyllesång och kortege var han dock alldeles hes, och alla stackars MV-killar var väl helt slut :P (MV är killkören som ordnar allt det, och bär runt alla 400 studenter på sina axlar, hissar dem m.m.)
När jag väl kom hem somnade jag direkt, i klänning och allt. Det behövdes!



Kärlek


Snart så

Idag blev jag lite besviken, för när jag, Johanna och Bodil skulle göra klart vår låt upptäckte vi att bas- och gitarrspåren blivit raderade från datorn... Jag har dem på mitt usb, men eftersom jag inte hade med det idag så kommer låten inte bli klar innan sommaren :( Väldigt trist! Fast jag är ändå inte depp, för:
1. Det var ganska fint väder idag --> Jag cyklade till och från bussen.
2. Jag ska sjunga världens finaste låt tillsammans med Moa och Lizah på skolavslutningen som är i domkyrkan (=älska akustiken).
3. Vi slutar imorgon (!!!!!!!)
4. Väl hemma i kära Falköping imorgon runt lunch ska jag träffa Anton :)
Vad var det jag sa? Ofta jag är depp!
Däremot finns det vissa saker som oroar mig... Dels att jag fortfarande inte har bestämt vad jag ska ha på mig imorgon, dels att jag måste åka med 06.15-bussen imorgonbitti (inatt kanske jag skulle säga? :P Snudd på att det passar bättre!).

Den första bilden är tagen inne i Skara domkyrka, och där uppe i fönstren högst upp i mitten var jag och Elina idag! :) Skithäftigt! Dessutom fick vi gå upp så högt upp som det bara går, fast då ser man ut över staden istället för in i kyrkan! Fatta läskigt det var :)
Den andra bilden är tillägnad Rickard :) (Obs att jag inte är världsbäst på Paint :P Fast det kanske ni redan märkt?)

Kärlek


Sverige

Wiiihooo!! Vad underbart att Sverige vann igår, o vilken stämning vi hade i Robins nyinflyttade rum! Det var väl runt 25 pers där, och min gud vad varmt det blev när alla hoppade omkring och skrek av glädje när det blev mål! :P Grannarna måste väl tycka att volleybollarna blivit ännu mer galna.. :P
På lördag gäller det igen! Hejja Sverige!!!
Kärlek

Make it your own

För er som kanske inte vet har Lars Wallin nyss släppt sin första sminkkollektion :) Kollektionen består av 24 härliga färger för ögon, läppar och kinder, och säljs hos utvalda Kicks-butiker, parfymerier och Åhléns. Vad jag undrar är om det är någon som testat någon av produkterna än? Vore kul att veta lite vad ni tyckte isf!
Förresten älskar jag den fina illustrationen av Emelie Steele!
"The reslult is a carefully selected range of products that celebrates the magnificence of colours and the luxury of quality."
- Lars Wallin.

Kärlek

Balen

Igår var det Bjertorps slott som gällde för att kolla in alla fina klänningar :) Jag satt med Anton och Katta, och sen kom lite goa Falköpings-flickor också :) Det var himla mysigt, och Antons söta mamma bjöd på kakor, melon och filt-plats ;) Kvällens roligaste händelse var när ett gammalt pensionärpar körde runt i rondellen - uppenbarligen hade de kört fel - och vinkade och skrattade åt/MED den omgivande folkmassan!

Det var många som var otroligt vackra under kvällens gång, men jag måste särskilt nämna Sanna Schultz klänning, Emma Albertssons frisyr och den här vinröda klänningen (på tjejen som jag inte minns vad hon heter) som några iögonfallande pärlor! Efter balen bar det av hem till Anton igen :)
Idag har jag skrivit ett musikhistoria-prov som jag knappt pluggat på, men det gick nog bra :) Sen fick jag reda på att jag fick mvg på franska muntilga, vilket jag nästan blev besviken på eftersom jag presterade kasst, och det är inte kul när det är för låga krav.. Annars har jag träffat Sofie Rabe idag, och vi planerade inför Peace & Love - provade att sätta upp tältet, och skrev en pack-lista. Väldigt ambitiöst, må jag lova! Det kommer blir himla skoj :)

Kärlek


Vi äro gatumusikanter

I torsdagskväll hade Ida förfest, och den snygga värdinnan bjöd på paj ;) Jag blev lurad som bara den under kvällens gång av Klara... Men den historien gör sig nog bäst live ;) Haha! Runt 23 drog vi ner till Plantis, och där var det väl ganska trevligt, antar jag :) Fast det var mindre folk än vanligt där - speciellt med tanke på att det var så varmt.
I fredags var jag hos min kära klasskompis Johanna, för hon firade sin födelsedag :) Hon bor typ skitfint vid vattnet (!!!), så vi badade så klart :)
StudentkvällenHos Johanna
Igår bar det av till Jönköping med Moa; vi skulle "jobba" som gatumusikanter ;) Först när vi kom dit blev vi väldigt besvikna, för på den enda stora gågatan där alla shoppar hade en scen riggats upp med värsta PA:et och allting! :( Vi skulle ju aldrig kunna spela i närheten av den.. Så, vi drog ut till A6 istället, men där blev vi bort körda ("privat område"). Då blev det till att häcka på Doncen istället, och sen bestämde vi att vi bara skulle sätta oss någonstans och satsa på att få ihop pengar som skulle täcka tågbiljett- och matkostnaden (fritidskortet gäller ju inte dit). När vi väl började spela gick det rätt bra. Jag menar, vi improviserade ju mycket eftersom vi inte övat innan, men det var kul :) På 50 minuter fick vi ihop 600 kronor, 2 st kolsyrat vatten med persikasmak och ett telefonnummer ;) En kille lade tom 200 kr! Så, vi gick plus trots allt! Sen fick jag syn på världens underbaraste klänning inne på Indiska (blommig, pastellfärgad, och alldeles, alldeles underbar), så då gick jag väl minus igen antar jag :P (Bild kommer)
När jag kom hem träffade jag Julia, och vi gick o satte oss på gräset och fikade lite :) Efter ett tag ringde Filip, och då gick vi för att spela beach med dem :) Lisa, Katta och Matilda kom också dit, så vi blev ett litet gäng iaf! (Lisa hade förresten världens roligaste skvaller att bjuda på - HAHA!!!!!) När solen gått ner drog vi och nattbadade, fast jag och Julia stannade på torra land :P
Efter en väldigt härlig dag begav jag mig hem på min moped, och det ska jag säga er - det är inte många som klarar av att köra moped lika bra som jag med en gitarr, en hopfällbar stol och en ryggsäck med en väldans massa grejjor i! Även om jag hatar det, och även om jag är sämst på att köra (iaf utan en massa last)... :P Alla har vi våra dolda talanger ;)


Kärlek


Sommar

Onsdagen blev en väldigt mysig dag :) Vi fick sluta tidigare, o jag o Elina stötte kula som aldrig förr på idrotten medan resten av klassen blev äckliga medan de spelade fotboll :P Efter skolan träffade jag Anton :) Solen sken ju som bara den, och sommarkänslan förhöjdes ytterligare då vi käkade jordgubbar ;)
Igår tittade jag lite på studenten, och sen bar det av till Skara. Jag, Moa och Lizah skulle träffa en festivalsnubbe där, och - hör och häpna - mitt sommarjobb är fixat! Och det är bra, det är kul, och det är en sjuhelvettes timlön ;) Mohaha! Vi ska ut och spela på lite olika ställen i sommar, mest på västkusten verkar det som. Jag ska lära mig spela bas (HAHA), och nu har vi typ valt ut vår repertoar som består av nästan 40 låtar. Det blir ett perfekt jobb, för jag vill liksom inte vara uppbunden hela tiden... Semester är viktigt! ;) Sommaren kommer bli bäst!


Kärlek


Två sjöar

Okej, Fanny säger att det stavas typ 'Otterstorpasjön', men jag vettefan :P Fin var den iaf! Det bar nämligen av ut dit tillsammans med Jessica, Tina, Klara, Ida och Fanny i söndags :) Egentligen blev jag tillfrågad om att hänga med till Liseberg, men jag kunde inte för jag skulle på ett möte med typ en musikförening. Men vi hade så mysigt ute vid den där lilla sjön - beach, sol och bad -, så det blev en bra dag iaf! :) På kvällen skulle jag träffa Anton, men stackarn håller på att drunkna i plugg, så det var nog bäst om han fick simma åtminstone lite närmare ytan. Så, kvällen blev en slapp hemmakväll!
Jesisca o Ida :)Hahaha, sötast i världen..?Det blev lite beach :)
Igår fick jag reda på en massa betyg i skolan, och gissa vad? Jag fick MVG i LJUDTEKNIK!!! Hahahahah! Den lilla historien om vad min kära lärare sa till mig är alldeles för bra för att ta här, så det får bli live ;) HAHA.
Idag har jag hållit till vid Panka med Jessica, Tina, Moa och Klara då jag fick sluta redan 10. Vi käkade tonvis med vattenmelon, och badade iaf ett par gånger :) Trevligt, trevligt! Efter det hälsade jag på de saknade volleybollarna som för tillfället höll till på Odenbadets beachplan. Är förresten lite sur över att jag glömde av Gossip Girl ikväll igen. Haha - typiskt mig!
PankaBad igen!Moa & Jag ;D
Kärlek

Lysekil

Jag älskar Lysekil. Av hela mitt hjärta älskar jag Lysekil. Årets första besök i min familja/släkts sommarstuga gjordes nu i helgen, och jag stortrivdes! Jag åkte ner med min kära familj på fredagseftermiddagen, och kvällen där tillbringades först tillsammans med en gitarr + farmor och farfar, och sedan ensam ute på klipporna med bara hav, hav, hav framför mig. Det är nog bland det bästa oms finns. Hav åt nästan alla håll, för då kan man inte känna annat än bara frihet, gränslöshet och lycka.
Underbart i Norra Hamnen :)Våra små sjöbodar ;)Badbrudar!
Runt lunchtid på lördagen fick jag finbesök av Jesisca, Tina, Klara och Fanny! Vi fick oss en superdag med en himla massa sol, bad och skratt! Sådana dagar hoppas jag att det blir många fler av i sommar :) När eftermiddagen började övergå till kväll tog vi oss en promenad ner till staden, och där käkade vi thai innan vi gick till en jätte fin utsiktsplats. Först hade jag tänkt visa dem ett ännu finare ställe, men eftersom det låg dubbelt så långt bort insåg jag redan efter de första trapporna att det nog skulle vara mer uppskattat att välja det första stället, haha! :P
Fler badbrudar!Jag o Fanny + posarna ;)BAD!
Hemresan tog sjukt lång tid, men vi hade förbannat kul! Stackars busschaufförer och medresenärer, säger jag bara! De borde ha blivit jäkligt trötta på våra gapskratt, s.k. "visklekar" och stoj!
Medan vi väntade på anslutande tåg i Göteborg passade vi på att lira lite beach inne i femman, och sedan bara det av mot Condeco där jag och Jessica testade chai latte. Det var jäkligt gott, så det kan jag tipsa er om :)
Väl i Falköping fick jag sova över hos Tina, och morgonen därpå fick jag låna Jessicas cykel för att ta mig hem! Tack båda för det, och tack ni andra också för en riktigt härlig sommardag! :)
Klara & jag :DAlla babes <3Solbrillor is the shit ;)
Kärlek

Carlings

I torsdags fick vi sluta tidigt, så jag begav mig till Skövde tillsammans med Elina, Johanna, Mikaela och Michelle för att spana in Carlings som öppnat samma dag inne i Commerce. Jag hittade 2 t-shirts och en munktröja, och jag brukar inte hitta grejjer på just Carlings, så jag antar att just den affären var väldigt bra :P Jäkligt fräscht hur om helst :)

När jag kom hem till Falköping gick jag och Julia till Willys för att handla lite grejjor för vår picknick! Vi satte oss vid polishuset i den gassande solen tillsammans med vindruvor, riskakor, mackor, äpplejuice... you name it! Himla skönt var det, och speciellt mysigt att träffa henne eftersom det inte blev något förra veckan. Efter vår fikastund drog vi oss ner till stan, och där lyckades jag hitta säsongens bikini! :O På Lindex!! Jag gillade den riktigt mycket :) Jag har letat efter en vanlig vit bikini så himla länge, men det är alltid en blomma där, eller en fjäril där, och jag vill bara ha en vanligt, vit, hederlig bikini. Den här var iofs dekorerad med en guldring, men det var snyggt!
Spana förresten in de mörkblå jeansshortsen jag fixat till från jeans jag hade typ i 7:an, haha! Bättre än förut iaf :P

Kärlek


RSS 2.0