Cypern nästa!

Höstlovet kommer spenderas i en solstol på Cypern med gitarren i högsta hugg!

♥ / Cecilia


Musikfestivalfinal


♥ / Cecilia

Where The Dreams Come True...


...lyckades kvala sig vidare till final i tisdags! :D
     Det kändes faktiskt väldigt bra där uppe på scenen. Medhörningen var väl så där, men det kändes som att det funkade ändå. Låten är helt fantastisk enligt mig, så det kan liksom inte bli dåligt! :) (Om inte jag klantar till det vill säga haha.)

Det vore väldigt roligt om ni kommer på finalen nu på lördag! 18.30 på Fokus i Skara, 80 kr för alla över 12 år. Vi behöver ert stöd! I år är det hårdare konkurrens än någonsin.

Så här söta var Bodil och Johanna när de körade! :)

♥ / Cecilia


MoP 3B efter 50 år på turné

Jag har ju glömt berätta om när vi tog spexfoto! Det var rikitgt roligt; alla klädde ut sog så mycket! Vi skulle se gamla ut, och jag var rockmormor tsm med Elina och Mitchie ;)

Moa, jag och Johanna haha :D

♥ / Cecilia


Så söt :)


Jag är en glad flickvän som snart ska åka till sin Ragnar :)

♥ / Cecilia

Göteborg med Bodil och Johanna :)



En mysig tröja från Vero Moda och en (lite för kort) klänning från BikBok :)

♥ / Cecilia

Till dig som kommer på Musikfestivalen!

Jag råkade skriva fel; både kvalen och finalen börjar kl 18.30, alltså inte en timme senare. Tiderna är därmed:

Tisdag 18.30
Onsdag 18.30
Lördag 18.30 (final)

Song For No One av Filip Lindholm slutade på en andraplats förra året.

Kom till Fokus i Skara dessa kvällar, jag lovar att det kommer att bli riktigt bra :) 40 kr på kvalen, och det dubbla på finalen! Min ensemble kvalar på tisdagen :) Kom och rösta!

♥ / Cecilia


Nu är det redan en vecka sedan!


♥ / Cecilia


Alla tjejer


Vi var tio stycken tjejer som samlats på Mingus för att fira söta Julia :) Åh, så trevligt det var! Ida, Malin, Jessica och Klara gav en present tillsammans, och det var nog den bästa ;P - En kattunge med alla tänkbara tillbehör, hahaha!

♥ / Cecilia


Cissi <3 vanilj


Det var denna - enligt mig - mycket goda parfym som gömde sig i Julias paket igår! Jag köpte en till mig själv med; jag helt enkelt älskar den! Den luktar vanilj, och det är min favoritdoft :) Du hittar den på bl.a. Åhléns!

♥ / Cecilia


Till Julia!


Kan ni gissa vad hon fick? ;)

♥ / Cecilia

Mysfredag

Nu ska jag alldeles strax in på middag för min söta vän Julia Green :) Jag hoppas på att alla mina kära Falköpingsvänner kommer vara där, men vi får se vilka som dyker upp! Trevligt lär det bli i vilket fall :)

Jag och Julia för något år sedan ;)

Igår var jag med Ragnar, och vi hade det himla mysigt måste jag säga :) Har egentligen aldrig riktigt tänkt på hur underbart det är när någon är riktigt, riktigt snäll. Inte förrän nu, för Ragnar är det, och jag gillar't!
     Vet ni förresten vad vi gjorde idag på idrotten? Vi bowlade! Och vet ni vem som lyckades vinna? Gissartävling i kommentarerna! ;P

♥ / Cecilia

Tårar av trötthet

Min guuuud vad trött jag har varit idag!! Jag grät av trötthet imorses när jag skulle gå upp, och Ragnar frågade oroligt om jag aldrig hade sjukanmält mig fastän att jag egentligen inte är sjuk? Om jag ska vara ärlig så händer det inte ofta, men någon gång per termin brukar det ske; när allting helt enkelt är för mycket. Men idag kunde jag inte stanna hemma, för då skulle det bara bli ännu mer! Det värsta är att det är verkligen så varenda dag - man missar verkligen någonting när man är borta! Så jag pallrade mig till skolan trots allt..

Lite nytta fick jag tack och lov gjord; jag har nästan helt gjort klart min version av Heaven Is A Place On Earth nu. Det känns skönt, för nu kan jag ägna mig åt matten imorgon ;P Hoppas alla haft en bra dag! Min blev faktiskt bra sen trots allt, träningen var dessutom riktigt kul :) Bild fårn vår förfest innan Veronica Maggio för några veckor sedan.

♥ / Cecilia


Musikfestivalsdags!

Idag har jag varit och kökat på Mingus med Julia och Jessica! :) Det var mysigt att hålla till lite i Fkp igen; det var ju ett tag sedan nu.
     Just nu laddar jag för fullt inför nästa vecka, för då är det musikfestival!! I år jäklar haha :) För er som inte vet så går jag på Music & Production i Skara, och varje år har vi en musikfestival där alla elever får chansen att skicka in sina egna låtar. I år kom ca 75 bidrag in, och nu har 16 av dem tagits ut för att få tävla i kvalen som hålls i början av nästa vecka. Från dessa sexton kommer det sedan tas ut fyra från varje kväll som får äran att tävla i finalen lördagen samma vecka. Prestigefyllt, och grymt kul! De som bestämmer vilka som vinner i både kvalen och finalen är till ena hälften publiken och till andra hälften en jury. Det vore hur nice som helst om ni kommer - se nu till att rösta fram oss till final ;P Lite info!

Kval 1: TISDAG 20/10 kl 18:30 på Fokus, Skara. Pris: 40 kr, barn under 12 år gratis.
Kval 2: Onsdag 21/10 kl 18:30 på Fokus, Skara. Pris: 40 kr, barn under 12 år gratis.
Final: Lördag 24/10 kl 18:30 på Fokus, Skara. Pris: 80 kr, barn under 12 år gratis.

Kom och rösta på oss! Vi kvalar på tisdagen, och det är Filip Lindholm som skrivit musiken till vår låt, och jag har skrivit texten. Den heter Where The Dreams Come True :) Min egenskrivna låt tävlar även den på tisdagen, så om ni är minsta lilla nyfikna tycker jag allt att ni borde dra dit! :) Jag kan garantera att det kommer att bli en kanonkväll! Bilden är från förra årets final, då vi kom tvåa.

♥ / C e c i l i a


På g?

Bra dag, utom att jag är lite trött. Om några minuter ska jag in och träna för färsta gången på ett tag; åt ju penicillin förra veckan. Men nu är jag på g igen, antar jag.. :P Även om jag inte är särskilt sugen på det ärligt talat. Tiderna passar inte så bra i år; jag skulle hellre träna lite oftare och kortare. Två timmars träning tar ju liksom tre timmar allt som allt, eftersom man ska göra sig i ordning, och sen ska man duscha och blablabla. Dessutom är det ju inte två timmars effektiv träning, för det skulle man ändå aldrig orka. Men en timme på t.ex. Friskis orkar man ju med! Jag är nästan sugen på att göra det istället, men det skulle samtidigt vara så svårt att sluta med volleybollen. Det är ju kul när man väl är där (nästan alltid).
     Jaja, antar att jag bara är slö och stressad över att jag inte kan plugga ikväll! Nu kilar jag innan tröttheten tar över.

Här kan ni förresten se en bra bild på hur scenen såg ut i lördags! Maffig va? :) Grymt bra ljud var det! Medhörningen var kanon.

♥ / C e c i l i a


Vilken show det blev!

Det var skiiitkul igår!!! Vilken stämning alltså :D Odenhallen var full av en massa livfulla besökare som kommit för att se Musical Cocktail! Det roligaste var utan tvekan schlagermedleyt Stjärnornas Krig - hur kul som helst! Det var så roligt att verkligen få leva ut på scenen. Det enda negativa under kvällen var att jag hade lite problem med min klänning haha :P Den ville inte riktigt hålla sig nere, så det hände några gånger att jag helt enkelt var tvungen att dra i den lite så diskret jag kunde.. Men annars var allting under hela dagen kanon!
    
På bilden syns Anders, Elisa, Jag, Bex, Elvira och Sofie.


Publiken var i toppform; hela två gånger under showen bjöd de på stående ovationer! Den första var efter att Elisa sjungit Du Måste Finnas ( bra!), och den andra var efter Stjärnornas Krig. Så himla kul verkligen! Några andra roliga saker med dagen var att alla jag träffade var så himla trevliga och glada, att det kul att få träffa Rongedahl och Anders Lundin, och att jag fick tio röda rosor av min Ragnar efter showen! :)
     Efter showen var jag förresten jättespeedad :P Man är liksom verkligen urladdad, samtidigt som man är så jäkla peppad att det finns inte! Behöver jag säga att jag varit trött idag..? Nu ska jag gå och lägga mig, men jag vill avsluta med att tacka alla er som kom - jag blev verkligen jätteglad för det! :) Sedan ska även Martin Erkenborn (projektledaren till Musical Cocktail) ha ett väldigt stort tack :) Det var alltså han som fixade denna show, som var underbart rolig att medverka i!

♥ / Cecilia


Musik, musik, musik.

Hej kära läsare! Hoppas att allt är bra med er :) Jag mår bara bra; har dock väldigt mycket att göra inför Musical Coktail nu på lördag, och även Musikfestivalen som äger rum v.44. Det vore roligt om ni kommer! :)
     Igår hade jag min andra körlektion, och det kändes verkligen att jag var bättre än vad jag var för två veckor sedan. I tisdags hann jag dessutom med Risk1:an; inte allt för nödvändig kändes det som men.. :P

Bjuder på en riktig partybild från vår förfest innan Veronica Maggio för någon vecka sedan ;)

Om ni vill boka biljetter tills på lördag kan ni göra det här. Nu kilar jag! God natt :)

♥ / Cecilia


Du Måste Finnas

Du Måste Finnas

Du fördrev mig Gud.
Från mitt hemland slets jag bort.
Här är jag en flykting och en främling, och det ödet finner jag mig i.
Men du tog mitt barn, och du tar mej från min man,
jag kan inte längre se en mening.
Vad är det du vill? vad ska jag tro?

Tanken är svindlande, framför mig gapar en avgrund.
Hela mitt väsen gör uppror och vill säga nej.
Frågan är väckt och nu darrar min själ innför svaret.
Att du inte finns till, fast jag trodde på dig.

Vem skulle hjälpa mig uthärda livet härute?
Vem skulle ge mig den kraften som jag måste få?
Vem skulle trösta mig, jag är så liten på jorden?
Om du inte fanns till, ja vad gjorde jag då?

Nej du måste finnas, du måste. Jag lever mitt liv genom dig.
Utan dig är jag en spillra på ett mörkt och stormigt hav.
Du måste finnas, du måste, hur kan du då överge mig?
Jag vore ingenstans, jag vore ingenting. Om du inte fanns.

Aldrig förut har jag haft dig i tal eller tanke.
Det lilla ordet som skrämmer och plågar mig så.
Ordet är om, om jag bett alla böner förgäves?
Om du inte finns till vad ska jag göra då?

Vem skulle känna min ånger och sedan förlåta?
Friden i själen, ja vem skulle skänka mig den? 
Vem skulle så ta emot mig till slut efter döden?
Om du inte fanns till, vem tog hand om mig sen? 

Nej, du måste finnas, du måste, jag lever mitt liv genom dig.
Utan dig är jag en spillra på ett mörkt och stormigt hav.
Du måste finnas, du måste, hur kan du då överge mig?
Jag vore ingenstans, jag vore ingenting. Om du inte fanns

Du måste finnas du måste, hur kan du då överge mig?
Jag vore ingenstans, jag vore ingenting.
Om du inte fanns.

♥ / C e c i l i a

Feels good


♥ / C e c i l i a

Antibiotika; here I come...

Idag har jag lipat till musik igen 8) Det var på vårt rep inför Musical Cocktail, när Elisa Lindström (bilden) sjöng Du Måste Finnas från Kristina från Duvemåla. Så jäkla bra! Man måste se henne samtidigt som man lyssnar - annars blir det inte samma grej. Hur som helst blev jag så rörd att jag var tvungen att gå ut - jag lyssnade aldrig ens på sista refrängen haha :P Grymt fint med andra ord. Kommer ni inte till Odenhallen den 10 oktober kl. 19:30 missar ni verkligen något - jag lovar.
     Igår var jag och Ragnar på Lager 157 :) Det blev en lyckad tur, och jag återvände hem och med en ljusrosa tunn klänning och ett par vanliga svarta tights i ryggsäcken. Tyvärr blev jag sjuk under natten som gick, så jag sov inte alls bra. Jag har ont i mandlarna :( Jag hatar att vara sjuk - men jag tänker banne mig inte bli värre än så här. Jag har redan varit hos doktorn och fixat medicin; Musical Cocktail och Musikfestivalen närmar ju sig med stormsteg!

♥ / C e c i l i a


Lyssna och lipa - det gjorde jag!


B.C Jean


♥ / C e c i l i a


Åren går...

Vilken bra dag jag haft! Jag har övningskört, klistrat lite kort, pluggat lite, skrivet ner en del av arret till min låt, övat koreografi i Skövde inför Musical Cocktail (boka biljetter kan ni göra här), pratat med Elin (Albertsson, en mycket snäll och söt volleybollare), och sist men inte minst har jag fått höra ensemblen i 2A spela min låt. Det lät bra måste jag säga! Men det blir bättre nästa vecka, för deras trummis var borta nu. Jennifer och Malin (sångerskorna) funkade verkligen bra tillsammans, så det kändes kanon.
     När jag körde idag gick det ta mig tusan asbra! Jag tänker banne mig klara det innan jul! Det bara är så. Koreografiträningen gick också bra, jag tror att det blir nice på showen :) Måste bara lära mig allting ordentligt;  låtordningen (vi ska sjunga två medleyn), stämmorna och koreografin. Men det ska nog gå bra.

Bilden är två år gammal, och det är jag och Elin som taggar inför Ålle ;)

♥ / C e c i l i a


RSS 2.0