05:30

Nu har det gått en och en halv vecka sedan jag började i Skara. Och lite rutiner har jag allt fått in; att gå o lägga mig alldeles för sent, hoppas att ingen sätter sig bredvid mig när folket vid stationen går på för att sedan halv-sova hela vägen till Skara medan jag lyssnar på I Can't Make You Love Me (världens bästa låt! <3), stressa som fan till volleybollträningen (som jag kommer en halvtimme försent till varje dag, tack vare bussen. Grrr!), duscha lääänge, för att sedan träffa ngn vän eller för att huttrande åka hem på den där förbannade mopeden... I bästa fall kommer jag hem strax efter halv åtta, vilket innebär att jag varit hemifrån över ett halvt dygn. Och det är jobbigt. I värsta fall blir det att jag kommer hem strax innan 23, och runt den tiden är det förjävligt kallt att åka moppe vill jag lova.
Men! Nu ska vi vara possetiva! Min klass är i af bra, o soluppgången där vid 05:30 är väldigt fin. Har kommit på att 05:30 är en väldigt bra tid förresten. Att sova på, alltså.
                                     


J'adore faire du shopping

Jahapp. Idag har det shoppats igen :) Skoj, säger jag bara! Denna gång blev det tre mysiga koftor i höstens härliga färger, och även ett par eifeltorns-höga svarta jeans plus en senapsgul prickig schal :) Je suis heureuse!

                                         

Jag saknar er

          


Helg

Sorry att jag inte skrivit ngt på ett par dagar, har haft så jäkla mkt att göra! I fredags var det nämligen fest i Skara, så jag var tvungen att stressa hem som fan för att hinna göra mig i ordning innan bussen gick (i skolan hade vi förresten brännbollsturnering med alla moppare, o vår klass kom 2:a!). Men den var ändå försenad, så jag var tvungen att lifta in, o sen fick jag ändå springa sista biten för att hinna med 203:an... Grr! Väl i Skara förfestade jag först med Klas kompisgäng i hans lägenhet, o sen trallade vi bort till Muséeparken, där alla esteter höll till. Trevligt, trevligt :)
När klockan sedan närmade sig 23 gick vi in på Olin's, o där träffade jag mina underbara nya klasskompisar från Skara: Christin o Bodil :) Vi hade riktigt, riktigt skoj, faktiskt :)
O igår ägnade jag hela dagen åt att jobba på min mosters 50-års kalas, o idag har jag spelat in Wish You Were Here, tsm med min käre bror :)
Dags att sussa! Pusshej <3
         

Säsongens första träning

Jahapp, då var säsongen igång då :) Tog mig igenom första träningen idag, o det gick mycket bättre än förväntat! Trodde jag skulle vara helt slut efteråt (det är ju trots allt tre h), med tanke på min högambitiösa sommarträning... Men tji fick jag, o det var väl tur det! Det klart att jag klantade mig några gånger, det gör jag alltid, men psyket var på topp o Martin skällde inte alls. Lite förtjänade jag faktiskt. Det var iaf underbart att vara tillbaka på planen igen, tsm med mina underbara vänner <3
Efter träningen gick jag på promenad tsm med söta Julia, lika glad som vanligt :) Än så länge håller vi vårt träffa-varandra-minst-en-gång-i-veckan-löfte! Vi trallade iaf bort till Willys o sen till volleybollägenheterna, o där pratade vi mkt med Svedala-Julia. Stackarn längtar hem, o jag tycker så synd omn henne :/
Förresten gick det bra i Skara idag igen, det börjar bli riktigt skoj nu :) Hade vår första musiklektion idag, som var kör. Fy bövelen, så bra det lät! :D Alla i MoP1a o b kan ju faktiskt sjunga!
image179
Coola sjätteklassare

Skara-bor & volleybollare

Idag har jag "lärt känna" ytterligare några i min nya klass, o nu kan jag nog nästan alla namn också, tror jag :) *stolt* Vi har fått riktigt grymma lärare, så det är nice. Efter lunch gick vi på rund-tur med 2:orna, som var riktigt trevliga (Skara upprätthåller som tur är inte bla volleybollarnas tradition nollning...).
Efter skolan gick jag o tittade till Klas i hans nya lägenhet (finfint, vill jag lova!), o sen gick vi till nån liten park o käkade pastasallad tsm med hans kompis Lina. Hon är en riktigt härlig Skara-bo :) Väl i parken mötte vi massa andra Skara-bor, så nu lär jag ha några äldre personer att hälsa på i korridorerna o på stan, o det kan ju alltid vara bra :P
Efter det tog jag 17.20-bussen hem, o väl i Falköping träffade jag Vanessa, som jag käkade glass med :) Efter det skulle jag egentligen åkt hem, men då kom jag på att jag o Martin kunde åka till volleybollägenheterna ist :) Så vi hälsade på Sofia, o hon visade oss runt i 23:an. Alla är så glada o trevliga där :) Älskar volleybollhusen! <3

image178

Stämningsfulla Skara

Andra dagen avklarad :) Denna var bra mycket bättre än den igår; hade tom sovmorgon till 9.00 (fast den kunde jag iofs inte utnyttja pga busstiderna, men ändå :P)! Jag har hur som helst pratat med riktigt många från min nya klass idag, o även endel från a-klassen, så det känns riktigt bra :) Av de 20 tjejerna i min klass finns det flera st som jag känner att jag kan komma bra överens med, så jag tror att jag kommer trivas trots schemat o pendlandet o allt.. Har tom hittat en tjej som går i samma franska-grupp som jag, o hon är riktigt skön (en Skara-bo, så klart :P), så vi har bestämt att vi ska sitta bredvid varandra på den första lektionen (som är imorgon bitti) :D Christin heter hon :)
Förresten verkar hela Skara, o folket i staden, utstråla ngn sorts trevlig o välkomnande energi, så jag börjar tro att jag kommer att få det riktigt trevligt de närmaste tre åren :) Man kan ju hoppas iaf.
Bon soir!
image177

Hej jag heter Cecilia och jag är en moppare

Första dagen på Katedral idag. Ingen av dem jag kände (Moa, Rickard, Victoria) hamnade i min klass, så det är lite halvläskigt men va fan. Jag klarar mig nog. Men idag fick vi inget ordentligt "prat-tillfälle", så det blir nog roligare imorgon. Pendlingen känns helt okej än så länge, utom väldigt tidiga mornar. Något som däremot inte känns okej, är mitt schema: 8.00 varje dag, mina tidigaste dagar är 15.20 (måndag o fredag), 15.30 onsdag, 16.00 torsdag och 17.40 på tisdag! TJUGO I SEX, alltså! Helt jäkla stört, bara för att jag ska ha en "privat" sånglektion i 40 minuter..! Dessutom har jag en 4 h lång håltimme på torsdagar :/ (Jag vet... Jag kommer att dö :S )
Min klass heter iaf MoP 1b, o den består av ca 30 elever från hela Skaraborg. Större delen är tjejer, o endel av dem verkar riktigt trevliga. Eller det verkar så iaf... :P Possitiva saker med linjen är att vi tillbringar hälften av tiden i musikhuset Music Factory, o så äter vi restaurangmat som lunch två dagar i veckan :) I musikhuset får jag ju så klart göra en av de saker jag tycker om mest i hela världen, dvs sjunga o hålla på med musik :) Så det är asnice! Sedan är lärarna relativt unga, o de flesta är riktigt grymma :) Så jag tror att jag överlever det här iaf! Det måste jag. Dessutom har jag o Moa bestämt oss för att vi ska söka till både elevrådet och Octo Puellae, en tjejkör på åtta pers. Det är riktigt svårt att komma med där pga att de är så få + att det är lite av en musikskola, men vi ska försöka :) Förresten så söker de en andra alt, o jag är ju sopran, så.. jag har nog ingen chans :P Men jag ska söka ändå xP Ciao!


Jag - en moppare

Trött tröttare cissi

Marathonrock 2007: kvällen / dagen efter

  • Mycket folk (så klart). Tom vissa av de trötta o nyinflyttade volleybollarna var där :)
  • "Efterfest" i 23:an (jävlar vilket drag! Eller..?)
  • Pizzadelning (johodå, det sätter sig inte fter en festkväll, eller hur Tina? Så jag, Anton, Felix o Edvin passade på att dela en. O Edvin var så snäll att han bjöd :) Tack så mkt!)
  • Stjärnfallsspaning (mysigt, men jäkligt kallt vill jag lova! Dessutom såg vi ju bara ett enda... :/)
  • Filmnatt med Sofie, Anton o Felix (Click)
  • 3 h sömn (=jag är jäkligt trött idag)
  • Varvade Rummel o Rabalder-spelet (jag var bäst)
  • Fika med sockerkakssmet
  • TV-spel (jag var sämst)
  • God natt igen!

Välkomna till Falköping

Wiiie! Idag har alla nya volleybollare börjat flytta in i lägenheterna! Jag har saknat dem så! Nu kan jag träffa dem när jag vill, så det blir supernajs ;D Ska hälsa på dem ikv igen, efter att Parasiterna spelat (20.10, se till att pallra dig dit!), o efter det är det tänkt att Sofie ska sova över här :) Det blir nog skoj, har inte träffat henne på skitlänge ju!
Vi ses ikväll!

      
Felicia, Julia, Josse, Sofia, Katta, Elin A, Elin S (som tyvärr inte ska börja), Lisa, Madde & Jag!

Elle

Åh! Har precis kikat i det nya numret av Elle. Jag älskar verkligen den tidningen, för man blir ju så glad och inspirerad :) Inte för att jag har råd att köpa typ någonting, men ändå. Att bara titta på alla underbara kläder ger mig ett löjligt behagligt lyckorus. Och det är ju aldrig fel :)
Nu ska jag åka tillbaka till Lysekil, men jag kommer vara tillbaka i Falköping på lördag em (vill ju inte missa Marathonrock...). Då ska jag träffa alla underbara volleybollare som flyttar in, så det blir riktigt härligt :) Har verkligen saknat dem <3
Au revoir!
image168

Expert på att dagdrömma

Med bara några få dagar kvar av sommarlovet kan man lugnt säga att jag börjar tröttna på det befintliga vädret... Vart har solen tagit vägen?
Thailand verkar ju alltid ha fint väder, så den har säkert valt att lysa lite extra där borta i år! Enligt mig är denna hypotes en mycket god anledning till att spara lite pengar, samla ihop sitt pick o pack och faktiskt pallra sig dit! Nu, med det samma! Fatta härligt det skulle vara? På dagen skulle man ju självklart ligga och sola sig så där perfekt gyllenbrun (lagom till skolstarten!) på den alldeles vita och finkorninga sandstranden, bada i det kristallklara turkosa vattnet, shoppa billiga lågkvalitetskläder och käka typisk thaimat. Och jag skulle ju kunna använda min nya baddräkt också :) Sedan när natten skulle ta vid skulle man dricka exotiska drinkar på en bungalow-bar precis nere vid vattnet, och där skulle man inse att den längste av alla de där snygga hunkarna som ägnar all sin tid åt att gå runt och spänna sig på beachen dagtid faktiskt var riktigt trevlig. Hand i hand med honom skulle man sedan gå ut och sätta sig någonstans (har de klippor där?) för att kolla på solnedgången... Suck.
Snälla söta rara Du, ta mig till Thailand! 
Nu!

image165

Göteborg

Tjoho! Idag har jag varit i Göteborg och träffat min kära vän Sigrid :) Ett mkt kärt återseende, har inte träffat henne sen mars ju, då jag praoade där.. Vi har iaf ägnat dagen åt att shoppa, käka och fika :) Vi gick till en jättemysig kaffebar, som jag aldrig sett förut, och det var riktigt gott :) Så idag har jag självklart shoppat en hel del: en svart/vit blommönstrad baddräkt från Topshop (sjukt cool, älskar den så jäkla mkt!), en t-shirt-klänning från Monki, en väst från Topshop (som jag fick på köpet av baddräkten) och en marinblå rosett till håret. Och jag är nöjd, nöjd, nöjd :D Slänger upp lite bilder på mina fynd imorgon, för nu vill jag sussa..
Bonne nuit!

                                              
Bild på mitt bästa köp (baddräkten) lägger jag upp så fort jag har fått en "live"...

Karneval

Shit vad skoj det var igår :) Så mycket roligt folk i så fina kläder och utstyrslar... Själv var man ju 80-tals-brud då :D Fan vad härligt det kändes när vi strosade omkring i folkvimlet med vår lilla bergssprängare (Ida, du var bäst!) och sjöng i för full hals till Girls Just Wanna Have Fun om och om igen :D Vi var fanimej bäst!

    
Sedan träffade man ju självklart hur mycket roligt folk som helst (spana in bilderna på www.ceciliakallin.bilddagboken.se!), precis som det ska va! Och en som jag blev riktigt förvånad över att se var självaste Jesper Kans :) Trodde aldrig jag skulle träffa honom igen, men ack så fel jag hade.. xP
Hur som helst somnade jag ngn gång strax efter 4 tror jag, efter en lång väntan på taxi. Tack o lov var jag ensam hemma, så det gjorde inte så mycket att jag kom ngn timme sent! (A)
Om du läst min blogg tidigare tänker du säkert att jag borde ut o fysa ist för att festa, med tanke på NM... Men igår tränade jag faktiskt. Lite.

Skagen

Nu är jag hemma igen efter Skagen-trippen! Det har varit riktigt mysigt, faktiskt :) Igår var vädret dessutom helt underbart! Jag hängde på Nichlas familj, o vi solade o badade typ hela dagen. Såå skönt :D Sådana dagar har man ju inte fått allför många av i år...

                       
O imorgon är det karneval som gäller! :D Kommer bli riktigt skoj så klart! Lovar att lägga in bilder på www.ceciliakallin.bilddagboken.se , och även några här så fort som möjligt :) Vad vi ska va är än så länge hemligt (tror jag iaf...), så det får ni se först imorgon, antingen i tåget eller här..! :)
Ciao!

Danmark, Danmark

Jahapp. Då var man hemma igen. Och som vanligt inte särskilt länge.. Ska åka till Lysekil imorgon bitti igen för att ta båten ner till Skagen. Hade aldrig varit där förän i onsdags eller vad det var, o nu ska jag alltså dit igen, för andra gången på en o samma vecka... Skumt. Där ska jag iaf träffa Nichlas, så det blir skoj :)
Kommer hem igen på lördag, tror jag. Vill ju inte missa karnevalen.. xP
Au revoir!


Der var engang en dejlig dreng

Festandet pågår just nu i detta lilla internatrum, och stämningen blir bara högre och högre... :) Den blir ju inte precis sämre av att man bara behöver vara 16 för att få köpa alkohol eller att jag har en dejlig dreng bredvid mig... xD <3 Ciao!

image151

Life is all about having fun

Haha, har precis tittat på Sagan om ringen-parodierna på youtube. Så jäkla roliga (enligt mig...) XP Speciellt Sagan om de bannlysta  och Sagan om de utstötta. Bästbästbäst :)
Sedan måste jag tipsa alla som inte sett The Truman Show att göra det. Det är Jim Carries genomslagsfilm typ, och den är riktigt cool. Fattar inte vem som kom på denna underbara idé som manuset bygger på..
Men ha det så bra alla! Nu har ni kanske ngt att göra om det fortfarande regnar hemma i Sverige! :)
 

Danmark

Det har nu gått fyra dagar sedan vi fyra Falköpingsbor anlände till Danmark. Första dagen var riktigt hemsk, men nu är det banne mig skoj :) Idag var vi uppe i Skagen, där riktigt roliga folk också vi stod med en fot i Kattegatt och en i Skagerak. Har träffat några folk också, främst från Norge, Danmark och Ungern :) Sedan är killarna från Lettland väldigt roliga också. De bara super hela tiden.. XP

                                        

RSS 2.0