Cecilia hjärta Monki

Godkväll mina damer och herrar =) Kom hem från träningen för en liten stund sedan, och den var riktigt bra för vi var 12 för en gångs skull! Detta innebar två hela sexor med fullt spel de sista 40 minuterna! =)
Skolan var ganska seg idag, men ensemblelektionen vi startade med var kul iaf. Vi håller på med jazzlåten God bless the child, och den får man waila loss för fullt på vilket vi givetvis utnyttjar ;)
Imorgon har vi till mina stora glädje STUDIEDAG, och visst man borde egentligen plugga, MEN! Jag och Mitchie ska dra till Götet istället =D Lär bli mycket trevligt, men jag kommer förmodligen inte hitta något, då jag faktiskt letar efter ett antal grejjor. (Jag kommer åtminstone inte hitta vad jag söker.) Men för att jämföra vad inköpen faktiskt resulterar i med vad de var planerade att bli tänkte jag skriva ned en liten lista här på vad jag hoppas finna!
Stuprörsjeans (antagligen från Cheap Monday)
Svarta klackskor i lack (Dock ej säkert att jag köper dem imorgon - men jag måste ha dem!!!)
(Ev.) Något hudfärgat
(Ev.) Något i spets
Något inför skolkortet! (Svart trikåklänning med 3/4 lång ärm? GE MIG!)
Något stickat inneplagg
(Ev.) Någon mysig och helst varm mössa
En stor t-shirt (kanske herrmodell?) med något snyggt tryck
En mysig farfarsskjorta
En liten väska som endast erhåller plats för det allra viktigaste (antagligen från Monki)
Om jag har otur att ge vika för mitt svaga sinne för ful-söta saker: Ett litet Monki-mjukisdjur, eller ett Monki-skrivblock haha (a)

Ja.. Det var nog det! Men jag har bstämt att (försöka) få det att kosta max 1000 kr inkl. mat, fika och annan skit som tillkommer :P Får se hur det går! Morgondagens huvuddestination är hur som helst Monkiaffären i Kompassen, i vilken jag bestämt att jag måste tillbringa minst en timme i ;) Till min stora lycka är även Mitchie ett stort fan av denna älskvärda klädeskedja <'3
Nu är det duschen som gäller!

Kärlek

Sovmorgon

Dagen började med att jag vaknade redan vid kvart över åtta, men smart som jag är passade jag på att njuta över att kunna ha sovmorgon och låg kvar i sängen och drog mig i typ en timme =) Skööönt! Vid elva infann jag mig i Freja där jag tittade på tjejmatchen mellan Sverige och Finland. Jag skulle egentligen ha sett den med Anton, men det blev ändrade planer, så jag satt i sekretariatet med bl.a. Julia och Sofia ist. Hur som helst fick tyvärr de blå-gula se sig besegrade med 3-0 efter ungefär en timme.. Roligt att se att -93- och -94-orna tar så stor plats i laget fast att de är yngre. Kommande kullar på rigs tjejsida ser lovande ut tycker jag allt!
Madelene Green på väg att göra poäng, och Rickard med sin nya kanonsnygga gitarr =)


Vid 13 begav jag mig upp till Fredriksberg för att repa med lite trevligt musikfolk från typ hela Skaraborg, och vid halv fem gick vi och käkade på Gondolino. När allt folk hoppat på sina bussar hem fick jag skjuts av Rickard upp till Stadsteatern, och därifrån bar det av till sjukhuset för att hälsa på min mormor (som är världen sötaste!). Charles, Linnéa och morfar var där idag igen, och mormor var glad =)
Nu ikväll har jag pratat med Clara som är en riktigt härlig telefonmänniska ;) GUD vad vi kan prata :o Det tror man knappt, haha! Men alla har vi våra dolda talanger.. Nu ska jag packa inför imorgon, och sedan ska jag sova tror jag allt =) God natt!

Kärlek ♥


Ledig lördag

Imorses tog jag mig en ordentlig sovmorgon, och det var så jäkla skönt (så klart) =) Efter frukost började jag göra mig iordning för att åka in till kära Falköping. Mitchen hängde på, och vid 13-tiden mötte vi Cajsa vid badet och så traskade vi vidare mot vårt mål: Freja. NM utkämpas ju där just nu, så vi tänkte spana in ett par matcher. När vi kom dit hade tjejerna redan börjat spela mot Danmark. Det var en jämn match, och de var jättenära på att vinna med 3-1, men Danmark lyckades ta hem det fjärde setet med 25-23 och sedan fick Sverige se sig besegrade även i femte set =( Siffrorna blev 15-11 efter en dålig setstart för Sverige. Killarna gick det däremot bättre för! De mötte Finland (som hade sitt riktiga lag; dvs inte födda senare än -92, -93) och Sverige tog hem matchen efter fyra set! Hampus var så jäkla grym alltså :o Jag trodde förresten på förhand att Finland skulle vinna (de brukar väl alltid vara bättre?), men tji fick jag och härligt var väl det =) Imorgon kommer killarna möta Färöarna; med andra ord är nog deras guld så gott som säkrat ;)
1. 2. 3. 
4. 5. 6.
1. Hela dåvarande familjen Kallin.
2. Första kompletta familjekortet?
3. Min kusin David och min kära lillasyster ;)
4. Morfar och jag =)
5. Syskonen Kallin!
6. Jag, mormor och morfar på mitt dop.

Efter några timmar i Freja åkte jag och Mitchen upp till sjukhuset för att hälsa på mormor. Hon har nämligen opererats nyss, och ska ligga inne ett par dagar till. Hur som helst var det verkligen mysigt - man märkte verkligen hur glad hon blev! =) Charles och Linnéa var förresten också där, och morfar likaså. Jag tog med mig lite kort till mormor som jag tänkte att hon kunde göra dagarna en aning mindre långtråkiga med. Ovan kan ni se ett urval av dem!
Nu ikväll har jag gjort pannkakor och snyltat mat och paj från Charles och Linnéa + deras två kompisar som är här ;) Denna mycket välsmakande måltid avnjöts framför Miss Secret Agent (som är kanonkul) och högkvalitativ damvolleyboll mellan Ryssland och Serbien i pauserna =) En bra kväll, men jag längtar fortfarande efter att få umgås med min underbaring! (Måste de lana så många dagar; varför inte en dag i taget lite då och då? (a) )

Kärlek

Who wants to live forever

Måste bara börja med att säga att det här måste vara en av världens absolut bästa låtar. Jag får fan rysningar bara av att tänka på den! Fast allra värst är det i refrängen när världens grymmaste sångare tar i och sjunger med sitt jäkla perfekta vibrato med en känsla som ingen annan artist i hela världen ens kan mäta sig med!
Jag får nästan ont i magen när jag dessutom tänker på storyn bakom denna låt, även om jag misstänker att jag drömt ihop allting :P (Men funderar på om det kan vara så att Anton berättat lite, och att jag sedan liksom lagt på lite omedvetet eller i sömnen?) Så detta kanske inte stämmer, men vi kan ju tänka oss att det är sant bara för sakens skull. Freddie Mercury dog ju som alla vet i aids, och endast några dagar innan han gick bort spelade Queen en helt ny låt. Han tillkännagav sin sjukdom precis innan de började spela, och låten var så klart detta genialiska verk Who wants to live forever.

http://www.youtube.com/watch?v=BApaVMqAVtc&feature=related

Fast nu har jag kollat upp det här lite, och det stämmer inte... Men tänk vad rörande om det hade gjort det! Jag har ju typ trott det hela tiden, och har suttit och lipat som en jäkla gnu under tiden jag lyssnat! :P (Varför känns det så himla typiskt mig att gråta till musik? Haha) Det är alldeles för jobbigt att höra på riktigt bra musik - jag kan helt enkelt inte hålla tårarna tillbaka!
Jaja, till något lite mindre svårsmält! Idag har jag träffat min pärla Julia, och vi gick och fikade på Lilla Blå till att börja med =) Efter det spanade vi in den nya glassbaren på torget (som jag missat), och sedan traskade vi upp till Freja för att kika på lite volleyboll. Anton var speaker, och han var skitbra! =) Det är helt otroligt egentligen vad jag älskar hans röst.. Det var förresten också typ ett problem idag; jag fick såna där jag-tycker-om-dig-så-fruktansvärt-mycket-känslor och det är ju ganska så hemskt när man inte har den man vill vara med hos sig :P Men som den sanna överlevare jag är satte jag mig här och spelade gitarr och lyssnade på Queen istället för att längta!
Sovmorgon imorgon förresten =) Underbart!

Kärlek

Min älsklingskappa

God kväll mina damer och herrar. Jag vet att jag inte uppdaterade igår, men jag har en bra anledning! Jag shoppade nämligen med min kära mamma ;) Och det bästa är att jag köpte min absoluta vilja-ha-älsklings-kappa!! =) Svart, klassisk, knyt i midjan, knappar och vid!! Det blev helt enkelt shopping istället för bloggande innan träningen, men jag tänkte att jag laddar upp några bilder på den så kanske ni blir nöjda? ;)
Annars igår så gjorde jag franskaprov, och det gick bra. Det var ett lätt prov (folket jubar).
Idag gick jag direkt hem till Anton efter skolan, och mellan supermarket och lägenheterna fick jag sällskap av två himla söta flickor - nämligen Julia och Lisa! =) Väl hemma hos min käre pojkvän visade det sig att han fortfarande var kvar i lägenheterna, men jag åkte med Cicci och Ove och hämtade upp honom. Vi skulle nämligen iväg och träffa hans mor- och farföräldrar! Anton hade lovat att hjälpa dem med tv- respektive dvd-problem. Hur som helst var det mysigt att träffa dem alla fyra, måste jag säga =) Äldre människor är ju alltid så söta! De bjuder på fika hela tiden, och går bara runt och ser allmänt gulliga ut! När jag blir gammal ska jag bli som Olins-tanten (alla som går på MoP vet vad jag menar).. Jag ska nog kopiera hennes stil till punkt och pricka faktiskt =) Äppelgrön 60-talskappa matchad med ljusrosa basker! Synd att jag är så lång bara... Jag kommer ju aldrig bli en sån där söt liten tant.. Menmen! (Haha)
Hur som helst. Efter dessa två visiter gick herr Eriksson till 21:an och jag till 23:an, och tillsammans med Lisa och Anna såg jag självklart på Idol ;) Har fortfarande inte sett gårdagens program pga min träning, men det innebär ju att jag har något kul kvar tills imorgon! Nä, nu ska jag spana in Louise Clauséns audition (hon går i min klass)! Sov så gott allesammans =)

Kärlek

À vista

Dagen har ägnats åt musik; dock ingen gitarr imorses för min lärare försov sig =( Men sången var kanonkul! Vi höll på med à vista (läsa noter driekt från ett papper och sjunga) heeela lektionen, och det gick bra faktiskt! Det känns så himla bra med Erica, för man får liksom göra fel, och hon är så uppmuntrande hela tiden.
På pianoensemblen fick vi typ 7 nya låtar som jag tänker ge mig tusan på att lära mig bra till nästa lektion. Den är dock inte förrän om två veckor =( Säg mig, varför läggs studiedagarna alltid på de roligaste skoldagarna? Jag är ju nästan hellre i skolan och har gitarr, sång, piano och kör än att vara hemma! :o Nästa gång hoppas jag verkligen att vi får ledigt på en torsdag - bäst för skolledningen att vi får det! ;)

Jag längtar tillbaka till Thailand! <3

Efter kören idag skyndade jag mig till bussen, och hann med den som går fem minuter innan lektionens egentliga sluttid. Detta innebar att jag kunde åka med en buss från Falköping och hem bara fem minuter efter att jag kommit till stan, och därmed kom jag hem rekordsnabbt! =) 50 minuter efter att jag slutat på schemat *stolt*
Annars idag har jag pluggat mycket franska, och så har jag pratat med Johanna =) Försökte boka tid på LA Studio, men de hann precis stänga =( Skulle förresten ha ringt Tind också, men det hinner jag inte med nu - Idol börjar ju snart ;) Så det får jag göra imorgon istället. Hoppas nämligen på att få komma och hälsa på henne i huvudstaden under höstlovet =)
Jaja, nu ska jag spela lite gitarr, och sedan ska jag bänka mig framför Idol! Snart kommer pappa hem med thaimat, och sedan ska vi käka farmors äppelpaj till efterrätt! Jaja, se till att hålla era ögon öppna efter Michelle och Louise från min klass på Idol nu (för de är väl i Gbg ikväll?)!

Kärlek


Mättmättmätt

Dagen har varit bra! Lite sega lektioner i skolan, men började iaf med sovmorgon och sedan ensemble. Vi håller på med blues där nu, och det har varit lite halvkul det senaste, men idag var det kul! =) Vi körde låtar som You keep on knocking, See you later alligator (som ju båda är lite blues / soft rock), och sedan började vi lite med jazz. Vår första jazzlåt blev God bless the child - ett bra val av Kurt!
Efter skolan gick jag hem till Anton, och det gick i ganska raskt tempo vill jag lova haha! Men vad gör man inte för att få nån minut extra med den man tycker om allra mest?
Hur som helst slog jag (nästan) Anton på x-box idag! Vi spelade fotboll, och jag fick va det bästa laget, och han det sämsta. I de två matcher vi körde blev slutsiffrorna 2-0 och 3-0. Till honom, alltså :P Men jag räknar ändå det som en vinst - skulle ni se mig spela skulle ni förstå ;) Efter dessa högljutt spelade matcher (från min sida) skulle Anton ut och övningsköra, och då passade han på att skjutsa hem mig. Bara att tacka och buga, för när jag väl kom hem sen visade det sig att Charles glömt sin mobil, och när han sedan traskade in genom dörren visade det sig att han även glömt bort att han lovat köra hem mig (vilket han skulle gjort strax efter att jag kom hem). Så det var tur att Anton kunde köra =)
Ikväll har jag umgåtts lite med farmor som ska stanna här inatt. Jag visste redan innan jag kom hem att jag strax skulle känna mig hopplöst mätt - det gör man alltid när hon har varit i farten - och visst sade min instinkt mig rätt ;) Ni sitter jag här och känner att jag helst av allt inte skulle röra på mig över huvudtaget på en timme - eller två - till, men jag är ju så illa tvungen! (Är trött, och vill gärna ta mig till sängen för att sova :P) Men gott var det iaf! Kyckling, potatis, sås, kokta morötter och sedan äpplepaj med vaniljsås till efterrätt ;) Men det förtjänar man banne mig efter den gångna helgen! Nä, dags att rulla upp till sängen! Godnatt =)

Kärlek

Sovasovasova

God kväll kära läsare =) Några timmar sedan mitt senaste inlägg, och jag har hunnit med en del faktiskt. Lite franska (dock för lite), gitarrläxa (inkl att skriva ut ackorden i noter), spelat Kiss Me och What you're made of med Mitchen samt lärt henne spela den förstnämnda på piano, och sist med inte minst: jag har spelat in en låt. Iofs inte så himla seriöst - defenitivt inte perfekt + att ljudet blev lite burkigt - men jag har lagt på tre stämmor med sång, och kompgitarr =) Och vilken är låten? Min nya favorit så klart; It ain't me babe ;) Dessutom har jag hunnit med att prata med en viss herr Eriksson! Inte dåligt vad jag har hunnit med va? *stolt*
Jaja nu ska jag nog ta o gå o lägga mig, för jag är hopplöst trött! Sovasovasova är vad jag vill...

Six Pence None The Richer och Lucie Silvas (blev besviken på bilderna som kom upp när jag googlade på henne... Så skulle hon ju inte se ut :P).
Kärlek

Knalle Cup

Helgen har vigts helt åt volleyboll, då jag kämpat tillsammans med damlaget i Borås på Knalle Cup. Vi spelade gruppspel igår, och vann ganska lätt mot Jönköping, och efter det väntade rig b som vi tog ett set mot, men tyvärr inte mer. Men vi tar dem när det väl gäller sen i serien ist ;) Trötta och hungriga igår eftermiddag spelade vi mot Ljungby, som vi gav bort två lamt spelade set till. Tråkligt, men det spelade ingen roll för vi hamnade i a-slut tillsammans med dem idag iaf. Och givetvis spöade vi dem imorse! Synd för dem att förlora i slutspelet - mohaha! Cuppens sista match för vår del spelades mot Göteborg, och vi var inställda på att förlora men hoppades få en bra och rolig match. Men tji fick vi, för vi vann över dem med 2-1 =) Pinsamt för dem, för de "ska" egentligen vinna över oss. Jag och Krause gjorde några fina block i Gbg-matchen; det var riktigt skoj. Annars presterade jag inte direkt topp under helgen, några ljusa stunder under rig-matchen också men förutom det var det inte mycket att skryta med. Vi slutade hur som helst 3:a till sist =)
Just nu sitter jag här och längtar efter min käre pojkvän som jag inte sett en endaste liten skymt av under hela helgen. Stackars mig, tänker ni säkert nu. Och ja. Stackars mig, för vet ni vad? Jag har plugg som måste göras! Franska, GeMu, gitarr, sång, fyra blueslåtar till ensemblen - you name it! Fast det mesta är ju roligt; dock inte när man är alldeles mör och seg i kroppen efter en helg som denna! Jag gillar verkligen inte när det blir volleyboll både lördag och söndag.. Det blir för mycket. Nog klagat! Nu ska jag öva min gitarrläxa: Kiss Me.

Kärlek

Hej igen, mitt gamla Jag

Idag har jag beställt nya volleybollskor! =) Jag hoppas att de nya är bra, jag har hört att de ska vara det iaf? Nya shorts har också beställts =) Funderar förresten på att klippa mig snart, men jag vet inte om jag ska satsa på snelugg eller hellugg igen.. Någon som tycker något?
Dagen till ära har jag förresten varit på riktigt bra humör =) Vet inte vad det var med mig, men inte ens naturkunskapen kändes alltför onödig... Det kan ju vara bra att veta hur man känner igen en näringsfattig sjö? Eller som vår käre lärare Johan uttryckte det: Det kan ju vara kul att veta hur man känner igen en näringsfattig sjö ;)
Igår bestämde förresten jag och Michelle (Nykvist, alltså) att vi skulle följa i Elinas fotspår och sluta käka massa onödigt sött (med vissa undantag). Men godis, snacks, glass, kakor, alkohol och läsk etc. ska bortbortbort! Detta ska vi hålla på med i en månad, vilket innebär t.o.m. den 10 oktober, och jag ska banne mig klara det! Därför fikade vi nyttigt i cafeterian idag =) För 10 kr fick jag mig en kopp te och en banan, och det kändes bra vill jag lova (haha)!

Min Julia & Jag =)
Jag ska förresten bli lite mer ordentlig igen, känner att mitt engagemang i t.ex. skolan inte varit på topp det sista. Enligt mig onödiga läxor har sorterats bort ut "att-göra-högen", men inte fr.o.m. igår! Jag läste alla sidor vi hade i svenskan (avslutade när jag väntade på bussen kl 8.00 imorse), och den nya läxan vi fick tills nästa torsdag gjorde jag redan idag på bussen hem *stolt*. Jag är banne mig taggad på något konstigt sätt :P När vi satt på sista lektionen satt jag och tänkte att jag skulle göra alla nästkommande veckas läxor redan idag, och vem vet - det kanske blir av? Haha.
Hur som helst säger mig en liten inre röst att jag kommer känna mig väldigt nöjd med mig själv samt må bättre om jag börjar plugga och äta bättre. En försöksmånad tänker jag iaf utsätta mig för!
Nä nu ska jag gå och hjälpa mamma med salladen, sen är det myskväll med familjen som gäller! =) Kanske lite röjjande i mitt rum, och lite GeMu om jag blir på mitt fixar-humör ;) Imorgon bär det förresten av till Borås för att spela Knalle Cup för min del, och det lär bli kul. Bara jag slipper gå center när vi spelar mot rig, haha! (Fast jag vill helst slippa det helt.) Nåväl, ha en bra kväll!

Kärlek

Mr Tambourine Man

Jag har precis kikat på Idol; tycker fortfarande det är skitskoj! Enda tv-programmet jag följer (tar tom igen alla onsdagsprogram jag missar pga träning :o), utom Gossip Girl som jag försöker komma ihåg lite då och då... Även om det inte lyckas så bra :P Tv är inte allt för vanligt i mitt liv förstår ni gott folk, så om ni pratar om någon reklam eller så någon gång och jag inte fattar ett skit så vet ni varför :P
Idag har jag förresten varit sjukt trött.. Massa lektioner (alla på Katedral dessutom), och det känns alltid som att vi har lunch en lektion innan lunch, och det känns alltid som att vi slutar en lektion innan vi slutar - asjobbigt! :P Skönt med sovmorgon imorgon iaf =) Vi börjar med GeMu, och jag var en bra elev idag, för jag åkte extra till MoP för att göra läxan ;) Vi skulle skriva ner en låt i noter, och lägga på ackord + bas med piano, och det gick bra. Jag kan det banne mig! Svenskan har däremot inte blivit gjord - man har väl bättre saker för sig! (Som t.ex. att titta på Idol, haha.)
Jag har förresten tagit ut ackorden till It Ain't me Babe idag =) Så bra! Nä, nu ska jag sova.

Kärlek

It Ain't Me Baby

Hej! Har precis kommit hem från träningen. Den gick okej, fast jag var lite seg i kroppen - tränade ju inte i måndags. Men det har varit en riktigt trevlig dag idag, för jag har träffat Jessica som jag tycker om av hela mitt hjärta =) Vi gick till Mingus och käkade + fikade, och så kikade vi lite på stan. Vid 18 traskade vi upp till Freja, och där kom min söting förbi så då fick jag hälsa på honom lite idag också =)
Skolan idag var också helt okej; lärde mig nog en del på franskan tror jag allt, och så fortsatte jag och Michelle på vår låt! Vi skrev två hela verser t.o.m. ;) maten på Olins var förresten underbar; vet inte när jag gick hungrig i skolan senast? Nu för tiden går jag mest bara runt och mår illa av mätthet (eller heter det mättnad?), haha! Fast det är nästan ännu obehagligare om jag får säga det själv.
Hur som helst måste jag bara säga att jag är helt tagen av Lars Eriksson - Bob Dylan-killen i Idol, ni vet? Bra som in i helskotta ju! Jag och mr Bagge har en sak gemensamt; jag älskar nämligen också Dylan (åtminstone det jag hört), vilket givetvis medför att jag älskar Lars ännu bättre version av en av hans bästa låtar =)
http://www.youtube.com/watch?v=W85TOP4Ix9Y

Kärlek

I'm evil

Tjo alla glada! Idag blev jag himla glad, för när jag var på väg upp till Ållebergsgymnasiet efter skolan stötte jag på Cicci (händer himla ofta, trevligt nog!). Och vet ni vad hon berättade? =) Att Anton kommit med i All Star Team uppe på Island!! Haha, löjligt bra ju! :D Så nu har jag suttit här hemma o kollat igenom lite bilder på Islands volleybollförbunds hemsida, och jag fick se att halva pojk-all-star-team betsod av svenskar! Bilger, Knutsson och Anton stod för dessa prestigefyllda utmärkelser, och även på flicksidan försvarades våra blågula färger mycket väl! Katta och Maria kom nämligen med! =)
Nu ikväll har jag tyvärr inte tränat, för jag tänkte att jag skulle försöka bli lite friskare tills imorgon. Då har jag ju nämligen sånglektion, och så kommer min efterlängtade Anton äntligen hem =) Förresten är jag lite sur på base sport, för shortsen jag beställde är slut i S! Varför kan de inte bara skriva det på hemsidan? Eller för guds skull se till att ha dem hemma i lager? Nu får jag ju dem inte till knallecuppen =(

Spana förresten in mammas gamla jeans som jag snott + min nya schal från Lindex! :o


Ikväll har jag och mamma förresten gjort äppelpaj. Här följer en liten berättselse om mina underbara skämt jag dragit dagen till ära ;) (Ni som har bra humor kan ju sluta läsa nu, men stay tune, för det är kul - haha!) Obs att Michelle hatar solrosfrön och är läskigt allergisk mot jordnötter. (Så mycket att hon mår dåligt bara av att vistas i samma rum som dem.)
Mamma: Michelle ta i den andra kanten av pajen, för vi har lagt på solrosfrön i den här delen.
Michelle siktar in sig på en kant, men jag stoppar henne..
Cecilia: Ta inte i den kanten heller, för där har vi hällt på lite jordnötter.
Michelle rycker upp huvudet med en väldig fart och stirrar på både mig och mamma med fasa i ögonen. Jag börjar givetvis att asgarva.
Mamma: Nä men vad elak du är Cecilia, hehe.. Inte ska väl lura Michelle så!
(Obs att Michelle praoar på Lilla Blå nu i veckan, och att jag tidigare idag (nästan) lyckades lura henne att ge mig 45 kronors växel i tre tjugor, mohaha!)
Michelle: Nä, det är inte kul Cila! Jag är faktiskt rädd för nötter!
Cecilia: Jaså, men då måste du väl verkligen se till att passa dig, för pappa kommer ju hem snart! :s
HAHAHAHAHA! End of the story ;)

Kärlek


Bambi på hal is

Hahaha jag tittade just på musikvideon jag, Julia, Klara och Madde gjorde till I'm Yours  i 9:an - hahahah, säger jag bara! :D Så jäkla dåligt och därmed så jäkla skoj! Vi lade ju ner ganska mycket mer tid på musiken om man säger så :P Men gud vilket roligt minne alltså!
Jag tänkte berätta om några bra saker jag gjort idag:
1. Bakat solrosbröd - nyttigt, gott och mättsamt!
2. Beställt nya volleybollshorts och -knäskydd! Hoppas de kommer innan helgen, för då är det Knallecuppen som gäller.
3. Tittat på Bambi! Det var nog bra att jag inte tvingade Anton att se på den haha, för så bra var den inte... :P Men lite gullig! (Förresten verkar skunken vara något gay, haha :P Ni ser ju själva på bilden hur nerkärad han ser ut att vara i Bambi! :o Och dessutom fnissar han som bare den när Bambi kallar honom för 'Blomma', och så säger han 'Han får gärna kalla mig Blomma!')

Bambi är SÖT!

Bra, va? Så lite saker har allt blivit gjorda idag =) Och så måste jag ju tillägga att jag antagligen haft alldeles för mycket tid över, för jag har publicerat FYRA inlägg här (vilket känns lite för överambitiöst för mig :P)! Jag lovar er gott folk, att detta har aldrig hänt förut, och det ska aldrig hända igen - haha! Sov så gott nu!

Kärlek

Sunday afternoon

AAAAAHHH!!! Jag börjar bli hes!! Jag HATAR att ha ont i halsen, hur ska jag då kunna sjunga? :( Orka att jag skrek så mycket i fredags - undra om det är det? Men isf borde väl det ha kommit igår? I vilket fall som helst blir jag förbannad på skiten! Jag har nog inte pratat så mycket idag, för jag märkte det när jag ringde till Antons söta mamma för att fråga om hur det gått för dem uppe på Island. Hur som helst så hoppade jag nästan till av förvåning när jag märkte att jag inte kunde prata ordentligt, haha :P Angående hur det gått för dem så kommer killarna antagligen spela om silvret så som jag fattat det, och tjejerna ska kämpa om guldet! :D Anledningen till att det inte går att nå dem där uppe är Islands sviktande mottagning, så Cicci tipsade mig om att maila mitt käre landslagsproffs ;) Och vips, när jag loggade in på min hotmail ser jag ett mail från honom i inkorgen =) Kan man bli annat än en glad flickvän då eller? <3 Nääe!
Kärlek

Berättelsen om Ålle Yrke

Kvällen började vid halv nio-tiden hemma hos Clara. Det var nog många som misstänkte redan innan vi kommit dit att det skulle bli en oförglömlig kväll, och vår instinkt sa oss sanningen! Poliser, sjuksköterskor, flygvärdinnor, "brandkvinnor" och tiggare hade samlats denna fredagskväll, och alla var supertaggade! Vi hoppade studsmatta, dansade, lekte lambo (ack och ve) och jag vet inte hur många gånger under kvällen jag skrek att jag älskade Falköping! :P Dessutom var jag snäll nog att upplysa Clara om att hon hade en liten damm på baksidan av huset - hmm? Haha.
Efter några timmar fick vi skjuts av Klaras kusin Martin ner till terrassen. Väl där gjorde vi det som man ska göra inne på Ålle; dvs dansa så att alla andra tycker att man är dum i huvudet, passa sig för att bli nerputtad från den lilla "dansscenen", gå in på toaletten en gång i kvarten för att dricka vatten samt gå ut för att ta luft och samtidigt råka tappa bort sin garderobsbiljett! Den här gången var det min tur, men tur för mig så var det -90-volleytjejerna som jobbade, så det blev inga större problem =)
Efter Ålle gick jag med Julia, Oliver och Lisa när de skulle käka pizza. Traditionsenligt blev det på Eldorado ;) Efter det traskade jag med hem till lägenheterna där jag fick låna fröken Lindbergs mysiga rum =) Tack för en toppenkväll alla!

Kärlek

Sunday morning

Hejsan, hejsan =) Idag vaknade jag tidigt - av mig själv! Typ halv åtta var klockan första gången jag slog upp ögonen. Enda problemet man har när man själv är den som vaknar först i familjen är att man inte kan göra sådant som låter... T.ex. inte spela gitarr, inte spela piano, inte sjunga (vilket jag iofs inte känner för idag ändå), inte prata i telefon (finns ändå ingen att prata med så tidigt), inte lyssna på musik, inte, inte, inte.. Jag tänkte att jag skulle göra min engelska-mini-uppsats som jag inte gjorde tills i torsdags som vi blev tillsagda, men jag upptäckte till min bedrövelse (höhö^^) att jag glömt boken i skolan :P Så den får väl trilla in ytterligare en lektion för sent antar jag.
En sak jag undar över himla mycket är hur det går för allas våra kära volleybollare på Island? Mina sms levereras inte, och samtalen kan inte kopplas fram, så jag har ingen aning!
Inlägget om Ålle kommer förresten publiceras så snart som några fler av mina söta små vänner lagt upp sina bilder på bdb. Tänkte nämligen sno några hit (a)

Kärlek

The raindrops keep falling on my head

God morgon kära kamrater, tråkmånsar, festprissar, bakisdrägg, föräldrar, landslagsproffs och alla snyggsnygga babes! Falköpings gator ligger stilla denna lördagsförmiddag (extra stilla, alltså). Eller ja förresten, gatorna ligger väl alltid stilla, men vad jag menar är att det inte är något folk ute. Helt stilla ovanpå dem. Fast näe, det är inte heller helt sant att det är helt stilla ovanpå dem, för regnet öser ner som aldrig förr över vår älskade stad. Men regnet är bara en av anledningarna till att inget folk är ute. Vi som är unga och raska i benen, som vanligtvis brukar vara de som åtminstone gör att man skulle kunna föra statistik över hur många som går på gatorna och få upp frekvensen till något tiotal på en dag, ligger alla och trycker hemma i våra varma och sköna sängar. Varför? Jo, för det var ju Ålle igår!
Gårdagen var nämligen helt otrolig, utom att jag var något trött inne på Ålle :P Men det ska vi inte gå in närmare på här! Claras förfest var defenitivt topp tre någonsin! Fy bövelen vad skoj vi hade! Alla dansade som galningar, vi hoppade studsmatta som några jäkla kängurus, och vi skrek som stuckna grisar! (Mhmm, jag känner att det där med liknelser är min grej, höhö^^) En helt otrolig kväll som jag ska berätta mer om när jag kommit hem och importerat mina bilder.
Just nu sitter jag i Julias rum i 23:an som hon varit så vänlig att låna ut till mig igen =) Helt underbart att vara här och veta att man vaknar upp så himla nära alla dessa underbara tjejer! (Det är ett plus att jag slipper betala 200 spänn i taxi också :P) Jag har precis suttit ute på balkongen en liten stund och tittat ut över det regndränkta landskapet jag känner så väl. Luften är skön idag, men den höga andelen regndroppar får mig att tänka att jag allra helst inte alls ska traska ner till stationen för att ta bussen hem sen... Jag kommer bli genomblöt!
Jaja, jag ska nog gå och lägga mig lite igen nu. Sedan blir det fukost med mitt eget bröd + två baota(stavning?)stora apelsiner som jag tagit med mig ;) Ha en bra dag! =) (Nåja, försök iaf!)

Kärlek

God morgon

Har precis avnjutit en halvtimmes tupplur i Music Factorys underbart sköna soffor! =) Kom på mig själv med att tänka att jag borde stanna kvar här efter skolan någon dag för att sova i dem, haha! :P Ofta jag hellre vill sova här än hemma i min egen säng? Men jo, SÅ sköna är de antar jag ;)
Snart börjar min första lektion som är GeMu. Jag hoppas det går bättre än förra veckan, då jag så gott som fick panik på de där jäkla ackorden...
Jag vet nog förresten vad jag ska vara ikväll! Antingen blir det flygvärdinna, bagerska, byggnadsarbeterska eller typ husmor. Men det lutar åt det förstnämnda! Jag måste bara hitta en svart scarf först, sen är min outfit komplett! ;) Vi ses ikväll!

Kärlek ♥

Taggad

Tjooohoo! Är så jäkla taggad!! Ålle imorgon då - även för mig!! =D Det var egentligen meningen att jag skulle på Olins först, men vi blev så få så jag tänkte att jag lika gärna kunde vara i Falköping! Och vilken kväll det kommer bli, det känner jag på mig! Alla kommer vara 1000 ‰ pepp, och wiiihooo vad jag ser fram emot att träffa alla!! =D Detta, mina kära vänner, gör mig lycklig. Inget får mig att längta hem så som ett missat Ålle; dit måste man bara gå varenda gång! Det är det mest "falköpingska" jag får uppleva i dessa dagar :P Guld värt, med andra ord! Vet dock inte vad jag ska klä ut mig till än; det beror lite på vad mina söta små vänner tänkt... Men alltid blir det väl något, hoppas jag! =)

Bild från en oförglömlig kväll: Karnevalen <3
I skolan idag hade vi schemabrytande tid på eftermiddagen, och det var underbart! Brännboll med ettorna ist för orientering, franska och historia... Mohaha! Min klass kom 2:a, efter 2 a... Sju poäng från vinst var vi! Men, som alla lärare sa: vi kan ju inte vara bäst på allt ;) Efter denna på blodigt allvar spelade tävling försökte jag och Moa finna inspiration till att skriva en låt, men det var rätt lönlöst... Sådant kan tyvärr inte göras på beställning! Så vi bestämde oss för att synda med pizza ist... Inte bra! :P Nu sitter jag här hemma, och ska snart gå och lägga mig tror jag allt. Eller kanske prova lite utklädnadsalternativ inför imorgon? Har hur som helst precis tittat på Idol. Jag gillade verkligen han den där killen som de undrade ifall han kunde sjunga olika genrer ni vet? Han som fick spela en till låt, valde en egen, och blev typ lovad skivkontrakt direkt. Han var riktigt härlig =)
ÅÅÅÅÅH, jag pratade precis med Clara! Hon är ta mig tusan lika pepp som jag inför Ålle!! Wiiiie! =D I can't wait! À demain!

Kärlek

Inspiration

God eftermiddag! Denna onsdag är det en trött Cecilia som sitter här och skriver. Onsdagar är jobbiga, torsdagar likaså, eftersom jag måste ta 07.15-bussen =( Vi började imorse med MoP-tid som är tämligen onödigt, efter det gick jag, Johanna och Mitchie ner till en av sofforna och vilade lite. Behövligt! Vid halv tio var det franska som gällde, och tack vare att vi fick plugga på morgondagens läxa slipper jag det nu! Tack, Monica. Däremot har jag varken gjort engelskan eller svenskan, men jag har ingen motivaton! Onödiga läxor är onödiga :P
Skoldagen avslutades med ljudproduktionsteknik och afroensemble, och jag och Michelle satt vid Logic (ett otroligt grymt "musik-skapar-program") nästan hela tiden och gjorde en låt =) Den blev grymt fin alltså! Vi satte ihop flera loopar med akustisk gitarrplock och vi är helt klara med både melodin, stämmorna och den sk texten i refrängen ;) Verserna är dock inte klara på långa vägar än. Men jag känner på mig att låten kommer bli supermysig!
Snart ska jag åka in till träningen (ge mig motivation) och antagligen försöka lära mig gå center idag igen (jag lär ju få någonting att skratta åt iaf, haha). Jag ska banne mig bli bra! Jag tycker att det är så himla skoj nu, för det är så mycket nytt att lära sig; gitarr, piano, centerpositionen... Och säkert något mer! Min tillvaro känns helt enkelt utvecklande och inspirerande =) Just det! En till sak jag ska bli grym på: Logic. Tänk vad underbart att bara kunna sitta där och spela in sina egna låtar, och göra det som en jäkla gud.. jag vill, jag vill, jag viiiill!
Efter träningen idag ska jag ge mig iväg till Anton, för jag måste ju få säga hej då till honom innan han åker imorgon... Han ska nämligen till Island och spela Nordiska Mästerskapen! =) (Antar att jag inte behöver säga att jag är en stolt flickvän? :P) Så himla roligt; tänk att åka till Island, liksom! Och tänk att ta på sig blå-gult.. God I miss it! Jaja, dags att tänka på refrängen!

Kärlek

Gitarr, sång, pianoensemble och körsång

Idag har jag haft värsta musikdagen i skolan - wiihoo! =) Började med gitarr 9.00 imorse, och kan inte säga annat än att min lärare är bästbästbäst!!! =) Idag fick jag två skitfeta häften med typ 1000 ackord i (nästan ingen överdrift den här gången :P), och jag ska banne mig lära mig vartenda ett! Dels vill jag det för min egen skull, men delvis också för Stefans haha ;) Det är så jag visar min uppskattning gentemot honom - genom att vara (nåja, - genom att försöka vara -)en högpresterande elev :P Efter det blev det sång, men vi pratade bara idag. Hon verkar hur som helst vara riktigt proffessionell! Lunchen var 3 h 20 minuter, och jag försökte plugga lite, men jag var för trött så det blev nästan inget gjort.. Vid halv två hade jag min första pianoensemble, och jag spelade komp med bas till Teddybjörnen Fredriksson och Judy, min vän ;) Så jäkla bra, not! Körlektionen idag var helt okej - vi fick sjunga Oberoende vad fursten säger, Pride och någon ny låt som jag inte minns namnet på. Nåväl, nu är jag hemma iaf =) Snart ska jag åka me Charles in till stan för att hämta Anton som ska komma hit och inspektera mitt "nyommöblerade" rum ikväll ;) Mysigt som alltid med honom =)
Kärlek

In Repair

Mohaha - gissa vad jag har gjort? Jag har möblerat om i mitt rum, och jag blir banne mig bara mer och mer nöjd för varje sekund som går ;) I början tyckte jag att det såg lite övermöblerat ut, men nu tycker jag inte att det är värre än förut... Hur som helst kan man sitta i soffan utan att få nackspärr nu (den stod vid en snevägg förut - smart som jag är :P), och dessutom har jag fått ett litet "sällskapshörn" vilket innebär att man kan sitta på soffan, på min älskade pall eller i sängen i en liten triangel typ... Väldigt social lösning må jag säga *stolt*. Sängen står framför fönstret nu, och det är kanske inte så bra egentligen, men det ser himla trevligt ut iaf! Förresten så kan jag se klockan vart jag än är i rummet nu också, och det är ju också en fördel :P Förut såg jag den inte ens från sängen, och det är ju så jobbigt att ligga där på morgonen och undra om man har tre minuter eller fyra timmar kvar att sova!

Lite till sommar, tack!

Idag gick jag av bussen vid rese, för jag tänkte att jag gott och väl kunde ta mig en liten promenad upp till Freja i det fina vädret! Och sedan så slipper man ju vissa komplikationer man kan råka ut för om man går av vid Medborgarhuset (det är synd om mig i tider som de!!!)... Hur som helst så mötte jag Gunnel Bergqvist på vägen och hon var på gott humör! Hon har ju typ lite ansvar för volleybollgymnasiet, och hon försökte värva tillbaka mig till Falköping :P "Ja men du kan ju gå musikprofilen! Och Jeanette har förresten pratat om att de fortfarande håller en plats åt dig på rig..!" Himla kul att höra förstås, men jag trivs så bra där borta i Skara så nu skulle det bli lika svårt att slita sig därifrån som det var att göra det härifrån. Jag gillar Katedral! Jag gillar MoP! jag gillar min klass! Allt är bra, och pendling är inte så jobbigt som man kan tro.
Nu ska jag snart in till träningen, men först ska jag öva lite mer på min gitarrläxa som är In Repair med John Mayer. Riktigt mysig och skön; iaf den akustiska versionen: http://www.youtube.com/watch?v=Kbqoi1Lu54I
Sedan ska jag ringa Johanna en snabbis för ett sms jag nyss fick fårn henne säger att hon är snudd på galen! Nåja, så gott som iaf.. :P

Kärlek

RSS 2.0