Mysig kväll

Vilket underbart väder det har varit idag! Jag blir så glad av sol :) Värmen och sommaren (det är ju faktiskt första juni imorgon) har idag firats in med en mysig grillning uppe på berget med härliga Falköpings-tjejer :) På menyn stod förkolnad korv med kallt bröd som varmrätt, och givetvis hade vi inhandlat marshmallows som efterrätt. Det blev en himla mysig kväll hur som helst. Den avslutades med lite cruisande runt i sta'n, och jag kan inte låta bli att tycka att det är så jäkla gött att bara åka omkring så där, haha! I fint väder och goda vänners sällskap är en liten biltur utan syfte banne mig bland det mysigaste man kan göra :P I like it. På sista bilden kan ni förresten se min nya tröja jag skrev om i onsdags :)

♥ / Cecilia

Mors dag

Google hedrar alla mammor med en mycket söt logga. Me like!

♥ / Cecilia

Johanna 18!


Massa grattis till dig min fina vän! :D Hoppas du får en jättebra dag <3
♥ / Cecilia

Min nya vän Ilias! ;)

Mohahah, vet ni vad som hände mig idag eller?:D När jag väntade på min anslutning i Skövde kom en kille i tjugoårsåldern fram till mig och frågade på engelska om han fick sätta sig bredvid. Självklart sa jag att det gick bra. Vi började prata, och han var så där härligt social som folk utomlands ofta är! Jag älskar verkligen sånt, så jag pratade på! :P Efter ett tag frågade jag varifrån han kom, och han svarade Frankrike! Detta hade jag verkligen inte kunnat gissa mig till med hjälp av hans engelska brytning; den lät med östeuropeisk.. Men han var hur som helst fransman! Det visade sig att han jobbade i Skara med någonting med hästar. Han höll på att studera, och det sista året skulle han tillbringa i Sverige som utbytesstudent. Och det roliga var att han var så sjukt trevlig! Jag älskar verkligen franska, så jag blev så himla lycklig när han sa att han kom från Frankrike :P Resten av samtalet pratade vi på franska, och det gick så jädra bra så jag kunde inte annat än att bara le hela tiden haha. Jag fick t.o.m. beröm, för han tyckte inte att det hördes att jag inte kom från Frankrike när jag pratade! Då blev jag nåååågot glad kan jag ju säga, haha.

Efter en liten stund visade det sig att vi skulle med samma buss också, så då pratade vi ännu mer, och det var så himla kul. Därför har jag bestämt att han ska bli min nya vän haha ;D Jag ska banne mig se till att vi träffas snart o typ fikar, för jäklar vad kul det var att få prata franska igen. Och så var han ju som sagt himla rolig och snäll. Jag är glad :D Förresten var han också glad, för han sa att han ännu (efter en månad i Sverige) inte känner så många, för vi svenskar är ju faktiskt inte särskilt pratglada av oss mot främlingar. Han sa också att han var väldigt glad över att han träffat mig som för det första faktiskt pratade tillbaka, och som för det andra dessutom pratade franska! Så den där känslan av att ha en ny vän är nog ömsesidig ;)
     Nu ska jag banne mig bli grym på franska! Vad sägs om fika en timme varje vecka på Nockes, Ilias? (a)

♥ / Cecilia

En äkta "Skaraborgs-traveler"

Jag sitter och lyssnar på Agnes (super-)låt Release Me. Jag har banne mig börjat gilla henne jäkligt mycket! Hon är ju grym för tusan; vilken partymusik! Om fem minuter får jag skjuts av pappa in till Falköpings tågstation. Jag känner mig som en riktig Skaraborgs-traveler haha. Det är på tåg- och busstationerna i Falköping, Skara och Skövde jag hänger för det mesta typ haha^^ Hur som helst ska vi i vårt band (eller vad man ska säga) sjunga på Bodils pappas kalas ikväll :) Härligt med lite jobb igen! Har även bokat in en sjungning på ett bröllop i september tillsammans med Bodil nu. Trevligt!
     Ikväll bokas förresten biljetterna till Peace & Love! :D Vi blir ett härligt gäng vill jag lova! Men mer om det senare. Ha en fortsatt bra dag gott folk :)

♥ / Cecilia

Farfar <3

Hej och hå. Idag har jag lipat sönder haha. Det har för det mesta varit en väldigt bra dag, men tröttheten efter den sena kvällen igår sänkte kvalitén något. Vi började hur som helst med slutprov i GeMu B, och det gick förbannat bra tror jag. Skönt och oväntat! Sen fick Mitchie och Michelle höra mig klaga över matten, och det kan inte ha varit så lätt måste jag medge haha. Men snälla vänner som de är sa de inte till mig att gå o dö en enda gång ;)
     När jag en liten stund senare gick hur fort som helst till den där jädra bussen som skulle ta mig hem hade jag så bråttom att jag trodde att jag skulle falla ihop pladask till följd av en hjärtattack eller liknande vilken sekund som helst! Så blev dock inte fallet, och tack och lov hann jag preciiiis med. Annars hade jag seriöst lipat sönder. Särskilt med tanke på att bussen åkte en halv minut för tidigt igår, vilket innebar att jag inte hann med!!!! Hur som helst kan vi räkna det här med bussen idag som en "lipning", för det var så nära att jag missade den haha.
     Väl i Falköping blev jag hämtad av mamma, och så fick hon höra på en massa gnäll om matten, engelskan, brist på busskort inför kvällen, pengabrist och all möjlig skit. Det var då hon sade det. Någonting som räddar heeeela min sommar, det löser verkligen alla min problem. På riktigt. Allvarligt talat; min (sociala) existens är räddad! Min underbara, genomhärliga, älskade farfar har gett mig 5000 kr!!!!! Buhuuu snacka om att jag lipade igen eller?
Tusen, tusen tack världens bästa farfar! <3<3

♥ / Cecilia

Ofrivillig uppesittare



Waaah nu har jag bråttom. Känner att jag borde ha gått o lagt mig för länge sedan, men det har varit vissa saker som varit tvugna att fixas! Kan nämna lite snabbt så där att jag och Elina hade vattenkrig idag i skolan (jag vann så klart mohaha!), samt att det är Bruno har utmanat mig idag.. Så imorgon är det krig på Katedral!!!! ;)

♥ / Cecilia




Jag har lyckats med det omöjliga!!

Vilken bra dag! Jag är mycket, mycket bättre i halsen :) Jag var faktiskt på stan med Tina idag. Vi åt på Aroy först, och sedan kollade vi runt i lite affärer. Vi fastnade faktiskt båda två för en jättehärlig kofta på Vero Moda ;) Sjömansstuk och väldigt fin. (Bild kommer!) Hur som helst fikade vi på Lilla Blå också och det var så mysigt! Jag blir så glad jämt när jag träffar Tina, för vi har så mycket att prata om, och hon är så intresserad av att veta vad som händer - trots att det är borta i Skara :P Det skulle nog inte jag vara, för det är ju inte kul att höra saker om folk man inte vet vilka det är, haha! Tina har dock i vanlig ordning koll på det mesta ;) Elin (Albertsson alltså) kom förresten förbi när vi satt och fikade, så det blev en trevlig pratstund med henne också. Hon är ju verkligen för jäkla härlig!
Så här såg jag och min underbara vän fröken Ragnarsson ut kvällen den 11 augusti 2007 ;)

Under min tid här hemma på eftermiddagen har jag sovit lite, fortsatt att röjja i garderoben och så har jag pratat i telefon med både Elina och Mitchie (det är svårt att hålla tyst nu när jag äntligen kan prata ordentligt igen haha ;P). Vi håller på o planerar inför Peace & Love. Och vet ni vaaaaad?! Ibland vet jag inte hur jag gör alltså, men jag har fan lyckats med något som jag trodde var omöjligt! Mamma har lovat att låna ut sin bil till oss när vi ska på festivalen!!!!!! Hur sjukt är inte det egentligen? :P En bil, liksom! Så nu ska vi boka biljett inom någon dag bara, så att de inte tar slut. Sedan väntar en massa planering ;)

♥ / Cecilia

Cecilia Kallin gör nytta

Jag sitter här och gör ingen nytta över huvud taget. Jag googlade på mitt namn nyss. Det är typ vad jag gör, haha. (Ni fattar ju själva hur nödvändigt det är..) Och lyssnar på musik. Hur som helst kände jag mig lite pimp, för om man söker på Cecilia Kallin är det första textgrejjset som kommer upp det senaste inlägget från min blogg, och den första bilden är den här:
Det är ju bra. För bloggen.
     Min hals börjar bli lite bättre nu iaf. Det känns skönt! Men jag knarkar honungsvatten. Får se om det blir skola imorgon.. Morgonen är värst!

♥ / Cecilia

En sån karl!

Seriöst, hur jäkla bra är inte den låten eller?!! Hahahah, jag tröttnar banne mig aldrig!!! ;D Versionen med Anne-Lie Rydé är bäst i världen!
 
Ja, jag ska ge allt vad jag har
till denna underbaaaara karl,
så han blir min
för hela liveeeeeet!

Haha, kärlek på den! <3

♥ / Cecilia


Lite funderingar

Hejje. Vill börja med att säga grattis till min raviga (härligt ord) kusin Klas som blir 20 denna vackra dag! Njut av denna perfekta ålder haha ;)
     Om några timmar drar jag till Skara. Vi ska ha körkonsert ikväll, och jag vill dels höra, och dels tänkte jag att jag kan nog hjälpa till på något sätt - även om jag inte kan sjunga. Just nu sitter jag och lyssnar för fullt på remixen av vår första låt. Det är nog sjätte gången i rad jag trycker på play nu haha:D Jag gillar den fan. Den får mig på partyhumör - trots att jag är både trött och hes.
     Jag har börjat fundera lite på vart jag ska få alla pengar ifrån som jag behöver i sommar? Särskilt med tanke på att jag antagligen kommer göra av med några tusen i Bulgarien. Allting skulle lösa sig så fint om vi vinner stipendiespelningen om två veckor.. 5000:- skulle ju lätt räcka för alla dagar på Peace & Love! Så jag hoppas att vi vinner haha! Annars får jag väl gatumusicera ihop lite.
     Jag har förresten insett att man kan tjäna sjukt mycket på musik. Även som "dödlig" liksom, om ni fattar vad jag menar :P För den lilla konserten vi gjorde i en kyrka utanför Skara häromsistens fick vi liksom 600 kr var!! Det är faktiskt mycket, särskilt med tanke på att det liksom är kul. Jag som trodde att vi gjorde det för en femtiolapp eller något haha :P Tji fick jag, och det var väl bara bra.

♥ / Cecilia

Livet förtjänar en eloge! <3

Hahaha, jag har precis haft ett par trevliga konversationer på Facebook ;)
     Den första var med Carl Hassellöf. Jag frågade vilket lag han spelade fotboll i, och han sa Skara fc. "Åh, som pizzan!" Hahaha. Kanske tvärt om, eller vad tror du Cecilia? ;P Haha. Sen började vi spekulera i vad som kom först - Hawaii ögruppen, eller pizzan? Och så sa jag att om jag skulle starta ett fotbollslag skulle det heta Falköping Capriciosa :P
     Den andra var med Ludvig Johansson. Under konversationen kom jag på att det blir hemskt fel om man skulle råka trycka på 's' istället för 'd' i hans namn.. Lusvig hahahaha. Hur som helst pratade vi om att han ska till Grekland, och han pratade om att han skulle festa med någon Anna där. Och sedan skrev han "han är skööön". Vilket givetvis fick mig att fråga om Anna är en kille eller tjej? "De flesta brukar ta Anna som en tjej haha" fick jag som svar.. Jag försvarade mig med att säga att han faktiskt skrivit "han" om Anna, och så sa jag att Anna kanske var Ludvigs grekiske brevvän som han äntligen ska få festa med eller något.. Då skrattade Ludvig :P Det var tydligen det dummaste han hört på länge. Och det var tydligen inte alls oväntat att det skulle komma från mig..^^
     Vad jag vill få fram med det här inlägget är att det inte alltid är så lätt att heta Cecilia! Hahaha, puss på livet! <3

♥ / Cecilia

Keane kommer till Borlänge i sommar <3


Goddagens. Återigen sitter jag här i tystnad. Ted Gärdestad sjunger så fint ur mina högtalare, och jag gillar't. Jag sitter och tänker på att jag verkligen vill dra till Peace & Love i sommar! Jag kommer hem från Bulgarien på tisdagen, och huvuddelen av festivalen börjar på torsdagen samma vecka; det är därför jag varit lite fundersam. Nu har jag dock tänkt efter, och jag har insett att det skulle kunna bli så jäkla rave! ;) Typ jag, Elina, Mitchie och andra bra personer (varav minst en med körkort - så slipper vi betala tågbiljetter haha). Det skulle kunna bli hur roligt som helst! Elin i min klass ska dit, så vi ska på i hennes och hennes kompisars camp om vi drar. Förresten så är den senast bokade artisten Keane!!!!!! Jag älskar Keane! <3 Nu när de ändå besöker Sverige, så måste man ju faktiskt dra dit.. Om ni har Spotify, så lyssna in er på This Is The Last Time - den är bääääst!  Den ni känner igen bäst är dock troligen We Might As Well Be Strangers. (Varför jag inte länkar till YouTube är för att studioversionen faktiskt är mycket bättre, och jag hittade bara liveversioner där.)
     Annars gör jag inte så mycket; blev hemma från skolan som ni märker. Jag ska försöka göra lite nytta ändå; plugga lite, öva gitarr, dricka honungsvatten och hålla tyst (a)

♥ / Cecilia

MV-balen

Vilken kväll! Jag funderade på vad rubriken för det här inlägget skulle vara, och första tanken var "En av de roligaste kvällarna på länge", men sen kom jag på att jag ju döpt ett inlägg till nästan det för bara två dagar sedan.. Kvällarna har varit bra den här veckan med andra ord ;P Min andra tanke var "En pussig kväll", för jäädrar vad vi pussades. Men det blev bara "MV-balen" sen; det kändes liksom lite mer seriöst...
     Elin bor i ett jättegulligt hus mitt ute i skogen typ, och det var där vi gjorde oss i ordning. I vanlig ordning tog vi det lugnt i början, och sen hade vi det stressigt sista timmen. Man lär sig minsann aldrig! Mitchie var där och hjälpte oss med håren, och jag blev jättenöjd. Det blev lockigt med två små fiskbensflätor som diadem typ. Väl på väg till förfesten var vi himla sena, men det fick bli så. Det var jättetrevligt där iaf :) Alla tvåor var på samma ställe; nämligen hemma hos Christoffer Andersén.
     Själva balen hölls inne på Kråks restaurang i Skara, och det bjöds på god mat, MV-sång och en hel del dans. Jag hade verkligen jättetrevligt! Jag är så glad att Anton bjöd mig:) En av de saker som var kanske roligast var att jag faktiskt kände många som var där. Jag tänkte innan att jag skulle komma dit som en halvmobbad Moppare à la Falköping, men så blev det banne mig inte ;P Alla var verkligen sjukt trevliga och roliga. Och fina!
1.2.3.
1. Alla tvåor i kören Musikens Vänner.
2. Killarnas baldejter ;)
3. Jag, Elin och Carl på förfesten.
4.5.6.
4. Jag fick prova på att känna mig pimp! 8D
5. Det fick Carl också... ;P
6. Vid midnatt sjöng MV utanför domkyrkan (Skara = traditionsstad!!!) 

Festen tog dock slut ganska tidigt, men jag och några till stannade kvar utanför Kråks lite. Alexander och Andreas från MLP kom förbi, och sen efter ett tag kom Bruno. Medan jag väntade på min bror, som skulle skjutsa mig hem, gick vi hem till honom och åt en äcklig macka och till det ett glas vatten ;) Det var tydligen alldeles för jobbigt att ta fram smör, så det fick vi klara oss utan haha. Bruno är lite knäpp, men förbannat kul vill jag lova :P 
     Visiten hos honom blev kort; Charles anlände till Skara innan jag knappt hade hunnit svälja den stackars torra lingongrovaskivan. Men det var lika bra det, för idag skulle jag nämligen upp för att åka till Skara och spela in i studion. Dock blev jag hemskickad i förtid för att kurera halsen; har ta mig tusan inte varit så här sliten på riktigt, riktigt länge. Så nu måste jag faktiskt ta det lugnt! Inga telefonsamtal, ingen volleyboll, inga höga skrik och framför allt ingen sång!
     Just nu sitter jag och är tyst, och så tänker jag på att jag inte är i form för att gå till skolan imorgon. Jag mår tyvärr inte så bra :( Dessutom måste man prata i skolan, och det känner jag bestämt att jag måste avstå ifrån! Så jag förblir nog hemma imorgon. Hoppas alla haft en bra helg :)
♥ / Cecilia

Snart morgon

Det är kallt hemma hos mig. Klockan är fyra på morgonen, och jag sitter ensam uppe efter en välbehövd nattmacka. Ute håller det på att ljusna. Imorgonnatt kommer min familj hem från Malta. Då kommer det inte vara kallt längre, för då kommer min pappa elda i pannan (vi bor på landet, jaaa). Då kommer det inte vara så ensamt längre heller.
     Nu tror jag allt att jag ska sova - efter en lång och trevlig kväll iklädd balklänning och lockigt hår.

♥ / Cecilia

Varnhem nästa!

Adìos amigos, nu beger jag mig till Varnhem för en heldag i stylingens tecken hemma hos söta Elin Blom. Ikväll blir det ju nämligen Kråks med trevlige herr Johansson!
♥ / Cecilia

Sjukaste kvällen på länge...

Hajhaj! Två dagar har gått sen mitt senaste inlägget, och detta borde väl egentligen beklagas, men jag kan inte göra det! Jag har haft så himla kul de här två dagarna, så jag har inte hunnit skriva haha ;)
     Igår: Först jobb i studion med bästa brudarna. Jag hade skitont i halsen, men trots det lyckades jag lägga hela leaden på rekordtid - en enda liten timma!! Tusen tack sa min hals och mina stämband. Vid 16.45 åkte jag och Elina till Fkp; hon skulle hälsa på sin farmor. Några timmar senare, när jag satt hemma och åt, fick jag ett sms från Simon. Han sa att han och Rickard tänkte komma och våldgästa mig lite ;) En timme senare gick jag husesyn med dem runt i mitt föräldrafria (=stökiga!) hus.. :P Mitt rum var värst haha, men det beror på att det är sjukt bra ordning i ena delen av min garderob...
     Jag hörde hur som helst av mig till Elina, som ju också var i Fkp, och efter en stund dök hon också upp. Vi grillade och hade det hur trevligt som helst, alla fyra. Efter att Simon och Rickard dragit hem satt jag och Elina och pratade i köket, och plötsligt ringde telefonen. Klockan var typ 23.30, och när jag svarade lade personen i andra änden av luren på direkt. Jag sa skämtsamt till Elina "Jaha, det var väl en inbrottstjuv som tänkte kolla om jag var hemma - tji fick han! ;P" Någon minut senare slog någon till på köksfönstret ashårt med ena handen. Jag och Elina flöööög upp ur stolarna och slängde oss skrikandes ner på golvet, hahah! Först tänkte jag att det nog var min bror som kommit hem och tänkte skämta lite, men för att dubbelkolla ringde jag till hans kompis som jag visste att de skulle lana hos under kvällen. Fatta paniken jag fick när han sa att Charles var där eller?! Så jävla läskigt!! Jag och Elina kröp runt på golvet och blev bara mer och mer rädda.. Vi såg till att låsa båda ytterdörrarna, och jädrar vad fort det gick vill jag lova! Vi vågade ju inte resa på oss heller, för vi var typ rädda att de skulle skjuta med pistol genom fönstren eller något haha ;P Fatta man skrämmer upp sig själv när man är rädd eller?
     Efter någon minut ringde vi till Rickard för att fråga om det var han och Simon som skämtade med oss, men han sa att han inte fattade vad vi pratade om.. Och Simon hade ju redan åkt till Skövde. Då kom tårarna... Jag ringde till Charles och bad honom komma hem och "rädda oss", och först då - när Rickard hörde att jag pratade i telefon i bakgrunden - erkände han! Han trodde att jag ringt till polisen haha ;) Vilken tur att det var de, jag säger då det - vad rädd jag blev! Jag höll på att lipa sönder fan haha. Det var liksom asmörkt, och jag och lilla söta Elina satt ensamma hemma hos mig och fikade.. Vad skulle vi kunna ha gjort för att rädda oss själva liksom? :P
     När vi verkligen fått reda på att det var Rickard och Simon släckte vi ner i huset så att vi kunde se ut, och så fortsatte vi att krypa omkring så att de inte skulle se oss. Vi klädde oss mörkt, och efter att Elina peppat oss med kommentaren "Kom igen, nu är vi coola tjejer!" (hahaha, lycka till) smög vi oss ut i natten. På något sätt kändes det säkrare utomhus. Vi fortsatte att gå omkring hukade, och vi satsade på att skrämmas tillbaka! Dock måste det ha sett rätt roligt ut för dem, för de hade rätt bra koll på oss under hela tiden vi har ute.. :P Haha, vi värsta viskade och gick fram på huk samtidigt som vi höll varandra i hand och spanade för fullt.
     Jag under spaningen: "Vänta, där är de tror jag!" Några meter närmare: "Eller nej, det var visst maskrosor..." Hahahah, detta garvade min kära vän Elina åt, och visst jag kan erkänna att det kanske inte finns så där jättemånga likheter mellan Rickard / Simon och ett gäng maskrosor... Men som sagt - man inbillar sig saker när det är mörkt haha (a)
     Efter ett tag stod vi alla fyra ute på gräsmattan, och när vi skrattat av oss all rädsla bestämde vi oss för att åka och cruisa i Fkp ;) Det var skitnice! Vi åkte runt i typ hela stan, och klockan var typ 1 tror jag. När vi blivit utskjutsade till mig åt jag och Elina lite nattmacka, och sen gick vi och lade oss. Vilken kväll det hade blivit! Jag hade liksom först tänkt gå o lägga mig vid typ 22, och klippa gräset eller något annat "kul" innan, och sen slutade det med att vi grillat, blivit så skrämda att åtminstone jag grät, gått på spaning i trädgården efter de ev. "inbrottstjuvarna", cruisat hela Fkp runt och så fick jag ju en otroligt trevlig nattgäst också! Så jäkla bra kväll :D
     Idag: Jag och Elina vaknade upp hemma hos mig, och så åt vi värsta goda frukosten. Sen blev hon skjutsad till Skövde av Rickard och jag drog in till Fkp för att se på volleyboll. Sverige spelade mot Estland i Freja idag. Vi var värsta gänget där, och det var verkligen, verkligen härligt att träffa alla igen :) Jag gillar mina Falköpingsbruds! Ang volleybollen vann både killarna och tjejerna med 3-0, och det var skitbra. Kul att se! Nu ska jag sova min skönhetssömn, för imorgon är det bal som gäller!!! ;)

♥ / Cecilia


Halsont

God kväll. I min ensamhet sitter jag här framför datormn och skriver ett litet inlägg innan jag strax beger mig mot sängen. Jag och Johanna pratade sjukt länge igår, vilket är anledningen till att jag är himla trött idag. För tillfället sitter jag och lyssnar in mig på en ny låt vår grupp har fått. Vi ska till studion imorgon för att lägga sång på den, fast den här gången blir det inte så kul.. Jag har nämligen sjukt ont i halsen, vill knappt prata - och jag har lead. När man går på en skola för att sjunga kommer halsont aldrig lämpligt, men åh vad jag skulle vilja bli beskonad detta besvär nu! Studiojobb, sångprov, körkonsert, sjungningar på kalas, en stipendiespelning och skolavslutningen väntar ju för tusan!!! Inte bra. Just därför ska jag gå upp till mitt rum för att sova nu. 
Ps. Kl 16 på fredag i Freja börjar den första av fyra landskampen mellan Sverige och Estland i ungdomsvolleyboll. See you there! Ds.

♥ / Cecilia

Årets MoP-produktion

Min gud vilken kväll jag haft! Jag, Johanna, Elina, Michelle och Rickard kollade på MoP-produktionen, och jag blev så himla imponerad! Det var verkligen skitbra! Så himla roligt! Jag tror att alla låtar var ovanligt jämna i år, så det blev en väldigt bra föreställning. Den största överraskningen var nog Olle - sjukt grym!!
     Vi satt längst bak, så vi såg ju verkligen skitbra, och ljudet var ju det bästa i hela lokalen. Och så kunde ställa oss upp för att hoppa o tjoa när helst vi kände för det ;) Man måste faktiskt stötta varandra (a) Jag skulle bli skitglad om tvåorna nästa år "stöttar" oss lika mycket som vi stöttade treorna nu.
Efter föreställningen var jag och Johanna smått galna, och vi gick runt och skrattade åt det mesta. Särskilt åt "Men Foffe då? Foffe, vaffo gör han på detta vise?" Hahaha. Senare tog Andreas med oss på lite "cruising" i hans bil. Vi skulle handla frukost på Munken, men han körde oss till Coop, för det var tydligen mycket roligare där hahaha. (Måste erkänna att det faktiskt var sant...) Vi diskuterade även hur det skulle se ut om Foffe stavade sitt namn med Ph... Phophphe typ ;D Hahaha.
     Efter en sjukt trevlig tur borta vid kyldisken (samt vid badklädeshyllan) skjutsade trevlige herr Gunnarsson mig och Johanna hem till hennes etta. Vi satte oss utanför och åt kvällsmacka och pratade :) Himla mysigt! Men nu ska vi sova, ha en bra dag imorgon gott folk, för det ska banne mig jag ha! :D

♥ / Cecilia

Milk and honey


Yippie, min favorittvål är tillbaka på MoP!!!! Hahahahaha ;)

♥ / Cecilia

Någon är på bra humör

Nu är jag klar med historiainlämningen! :D Den här veckan ska mitt liv vara bara roligt, som belöning för mitt hårda arbete ;) Fruktar dock att inlämningen inte blev så bra som den borde ha blivit :s Men den är gjord iaf!
     Jag och Charles hälsade på mormor och morfar ikväll förresten - mysigt! Och gott med hembakad kvällsmacka mohaha. Vi ses i veckan, då jag kommer vara på världens bästa humör!!!!!!!! (Nästan inget jobbigt kvar i skolan ju, samt att jag och bästa brudarna drar till Bulgarien snart! :D)
Ps. Har lyssnat sönder mina högtalare på Anne-Lie Rydés version av En sån karl idag. Så jädra bra fan haha. Ds.

♥ / Cecilia

Ettor gillas!

Hahahah, måste bara säga att årets ettor är så jäkla härliga! När vi kom in i GeMu-salen i fredags hade MoP-ettorna tydligen kommit på en liten ramsa för att komma ihåg hur tonerna ligger i f-klav... Tonerna på linjerna, nedifrån och upp, är g, b, d, f och a, och ramsan löd: "Gå Bort Ditt Fula As". Hahahaha<3
♥ / Cecilia

Lite frihet kanske?

Och där stack större delen av min familj till Malta. Nu är det bara jag och Charles hemma i en hel vecka! Jag har inte riktigt kommit på vad detta innebär än, men det lär väl ge sig. Vad jag iaf vet är att jag och Charles kommit överens om att alltid ställa in disken i diskmaskinen - direkt, samt att inte slänga någonting i papperskorgen.. Vi båda hatar nämligen att tömma den (a) Så istället ska vi ha en stor soppåse i tvättstugan som vi slänger varje kväll, eller så får vi helt enkelt ta o gå ut med bananskalet eller vad det nu är till soptunnan på en gång haha ;) Med lite samarbete ska nog mamma kunna komma hem igen utan att få krupp.

Veckan jag har framför mig lär bli roligare än den gångna. Imorgon ska historiainlämningen vara klar, och efter det ska jag leva livet ända tills skolan börjar igen i augusti ;D Eller nästan iaf.. jag har fortfarande de praktiska skolgrejjerna kvar, som gitarr- och sångprov. Så jag får inte bli hes! Lite spelningar på g dessutom, så att "leva livet" måste vara snällt mot rösten :P
     Måste förresten berätta att min kusin Elin åkt till London helt själv för att vara där och plugga i en månad. Att jag också ska göra det en gång! Jag säger då det :)

♥ / Cecilia

Kullen

Igårkväll var jag i Skara och myste runt med mina kära vänner :) Det finns en jättegullig förening på min skola (jag går i skola i Skara för er som inte vet), som heter Nu Trivs Vi, och de anordnar varje år en festival som är helt gratis. Huvudartisten i år var Lasse Lindh, men den allra bästa gruppen enligt mig var Pickadoll. De var asmånga uppe på scenen, o alla hoppade omkring med världens jäkla energi! Kanske att de påminde lite om Bille The Vision And The Dancers, men de var ändå 100% egna. Det var ganska lätt musik, men samtidigt riktigt grym :) Det var spelglädje så det bara skrek om det!
Innan vi gick o lyssnade på musiken satt vi och grillade en liten bit ifrån. Det kändes så himla somrigt! Vi grillade korv, drack Halmstad jordgubbscider, åt vindruvor, grillade mashmallows och bara njöt av det soliga fina vädret samt av det glada sällskapet! Sjukt nice kväll. Och - jag frös inte någonting! Utom om fötterna.. Strumpor var typ det enda jag inte hade dubbelt av haha ;P Ni som känner mig blir nog inte särskilt förvånade haha.
♥ / Cecilia

Spotify

Wiiihoo, vilken bra start på dagen! Tack vare sin käre bror har nu även Cecilia Kallin spotify!!!

♥ / Cecilia


Ett annat sätt att göra mig jäkligt glad

Åh, idag har jag fått bilderna från Franrike av söta Stina i min franskagrupp! Fyyyy vad härliga alla bilder fårn kvällen då vi var på The Killers blev, jag säger då det!! Jag tänkte bjuda på några här - dock i ett senare inlägg;)
     Hon hade en video också, och jag hade banne mig gåshud hela tiden när jag tittade på den! Vilken kväll! Vilken lycka! VILKEN TUR!!!! Jag kan fortfarande inte fatta det haha. Det går bara inte att smälta - vi gick fel i Paris, och råkade komma in gratis på ett av mina absoluta favoritband... Näe, sånt händer helt enkelt inte!
     Det är förresten jätteroligt i videon, för man hör oss skrika med i melodin, och sen efter ett tag kan man höra "mitt" skrik haha :D Mina vänner vet nog vad jag menar haha ;)
     Jag tror förresten inte att jag berättat helt om hur det gick till den kvällen? Kika in i slutet av helgen, så lovar jag att jag har skrivit ner och publicerat hela berättelsen om en av de bästa kvällarna i hela mitt liv! :D Hur det gick till när jag och fyra härliga tjejer hade tur så det bara gnistrade om det. Helt sjukt

Jag, Kajsa, Madeleine, Stina och Christine när vi ler våra allra största leenden ;)

♥ / Cecilia

Vilken dag!

Herre min gud; det här har varit den jobbigaste dagen på länge! Vi började kl 8.00 imorses med nationellt prov i engelska reading. Lite senare hade vi idrott, och då sprang vi vår motsvarighet på Slingan. Jag sprang på en enda liten sekund sämre än förra gången, så det var bra, men jag tycker att det är jobbigt att springa så där.. Man blir ju så seg resten av dagen! Efter lunchen hade vi muntligt nationellt prov i franska, och sist på dagen hade vi historia. Vi såg på en skitsorglig dramatiserad faktafilm om när USA släppte atombomben över Hiroshima. Ja - jag grät i stort sett hela tiden, och ja - jag fick ganska ont i huvudet efteråt.. När skolan var slut vid 15.20 dansade jag med bästa tjejerna, och i vanlig ordning fysade vi med Kajsa. Jag gillar det iofs, men vad jag vill komma fram till är att jag är väldigt trött just precis nu! Och nu ska jag plugga historia hela kvällen. Så jädra KUUUL :D

Uppe i Eiffeltornet i våras :) Jag har inte lagt upp bilderna från Frankrikeresan än kom jag just på! Men det kommer :)
♥ / Cecilia

Harmonikvintetten




Foton från ensemblekvällen förra onsdagen :)
♥ / Cecilia

Finn fem friends!

Idag på ljudproduktionstekniken började vi spela in en låt, nämligen The You'll Be :) Jag tycker den är så himla fin! Än så länge har vi lagt på piano och stråkar, och det blev banne mig ruskigt bra :D Längtar tills vi lägger sången vill jag lova!
     Efter skolan var jag i Falköping och fikade med Julia! Det började på Mingus, och sen gick det bara utför, haha.. Hur som helst var det himla mysigt :) Nu hade jag tänkt mig att jag skulle plugga lite historia, och idag måste det faktiskt bli av! (I annat fall lär jag avlida i helgen.)
     Måste förresten påminna om Kullenfestivalen nu på fredag (gratis gott folk!); hör av er om ni tänkt dra dit! Jag tror att det kan bli kul - iaf om det är fint väder! Då kan vi ju förfesta ute, och så fixar vi skjuts hem sen. (Jag har gett upp det där med tältningen - det är faktiskt för kallt på nätterna nu.)
     Nedan kan ni se hur det såg ut förra året på Kullen... Vissa av mina kära vänner fick busschauffören att stanna, eftersom de ville - ja vad gör de egentligen? ;)

♥ / Cecilia


Bästa tjejerna

Efter fyra timmars matteprov (som gick bra!), 2 timmar intensivt arbete i studion med en ny låt vi håller på att skriva i Låtsnickerin, 1 timma sång med bästa tjejerna samt lite planering inför skolavslutningen satte jag mig på bussen med en smärre huvudvärk. På tal om skolavslutningen så kommer vi som det ser ut nu att spela lite :) Det ser jag verkligen fram emot - jag älskar att sjunga i domkyrkan! För att inte tala om när det är student...

Så här såg det ut utanför Elinas dörr på valborgsmässoafton ;)

Vi fick förresten bra nyheter gällande vår sånggrupp idag! Det går framåt :) Nä, nu ska jag få med min lillasyster ut på en promenad, sen ska jag öva gitarr och sång, och om jag hinner ska jag jobba med mitt historiaarbete. (Om du kan någonting om hur det gick till när Ryssland blev en stormakt, om den kommunistiska revolutionen i Kina eller om Nazistpartiets uppbyggnad innan och under andra världskriget - var vänlig hör av dig snarast.)

♥ / Cecilia

Lycka till!

Idag har jag pluggat matte samt varit på teorikurs inför ett ev körkort ;) Det var sjukt lätt och logiskt! Då pratar jag dock om teorikursen; med matten är det lite värre.. Idag har jag inte hunnit räkna alls lika mycket som jag hade tänkt; jag var nämligen så jäkla hungrig efter teorikursen att jag fick asont i magen när jag väl åt. Så jag var tvungen att lägga mig ner, för annars gjorde det bara ont. Men det var skönt att sova lite!
     Nu ska jag iaf gå o lägga mig, och jag vill önska alla ni som ska göra nationellt prov i matte b imorgon lycka till!

Jag bjussar på den här bilden från Lusse i vintras - bara för att den är så grymt snygg samt för att jag hoppas att den ska skänka lite tur ;)
♥ / Cecilia

Mitchie goes lovely

HAHAHAHAHAHA Mitchie har tagit ledigt för att dansa i radio hahahahahaha

Du är knäpp, och jag gillar't!
♥ / Cecilia

Falskt rykte

Ryktet som säger att jag tog med mig Bruno (en kille från Skara) hem i fredagskväll istället för Elina, samt att denna flicka sov hemma hos Rickard Carlsson istället för ute i Leaby är falskt. Jag och Elina sov båda två - utan herrsällskap - på mitt rum!
♥ / Cecilia

En bra fredag helt enkelt

Jag berättar återigen lite om fredagen! Utöver all bra Gina-shopping fick jag ett armband från Guldfynd av min mamma - som en försenad konfirmationspresent ;P Jag valde nämligen aldrig någon sådan, eftersom jag inte visste vad jag ville ha. Bra sak nr 1 är alltså att jag hittade ett armband som jag verkligen gillade :)
     Bra sak nr 2: Jag och Michelle drog till Rådhuset och fikade, och vi hade så grymt jäkla trevligt! Hur mysigt som helst verkligen! Tack för det :)
     Bra sak nr 3: Jag har hittat min balklänning!!!! OCH, jag är skitnöjd :D
´
Jag har uppdaterat mitt gamla Paint-mästerverk, då jag insett att jag kommer gå i en röd klänning ist för i en rosa, samt att Anton inte kommer gå i sin MV-kostym...

♥ / Cecilia

40-talsklänning

Jag kom nyss hem från min kusin Davids konfirmation. Ovan kan ni se vad jag hade på mig - ganska söt klänning va?:) Det är min farmors gamla; säkert ifrån slutet av 40-talet, eller iaf början av 50-talet.
     Efter en halvdag med släkten är det nu dags för en halvdag med matteboken - och endast med matteboken. Jag laddar inför ett mvg på nationella proven på tisdag.. Jag måste säga att det känns bra att verkligen kämpa för någonting (dock lär jag bli besviken om jag misslyckas).

♥ / Cecilia

Gina

Jag har verkligen fått upp ögonen för Gina nu i vår - vissa grejjer är ju sjukt snygga! Sen så är det ju billigt också :) Dessutom har de så himla mycket rosa just nu, så jag kan inte låta bli att kika in så fort jag får chansen. Spana in vad jag hittade igår :)

Lite skrynklig och så, men ni ser ju hur den ser ut iaf :)
♥ / Cecilia

Kanonkväll!

Jag hade en sjukt rolig kväll igår! Tack ALLA som gjorde den så grym! Elina och jag hade på oss våtdräkter, och vi kände oss sjukt snygga ;) Vi var på förfest hemma hos Ida, och där var det massa bra folk. Jag kände att jag var taggad till tusen, och kvällen gjorde mig verkligen inte besviken! Grymt folk, mycket falsksång, festtelefonsamtal, mitt och Elinas lilla äventyr vid containrarna vid Ica Supermarket, massa bubblor och en förbannat trevlig skjuts hem gjorde min kväll ;)
På tal om skjutsen så var det snälle Marcus Wilsson som skjutsade oss! Han skulle ändå köra en kille halvvägs till Tidaholm, så vi kunde ju liksom hoppa av på vägen. Dock gjorde vi inte det, för det var så jäkla trevligt i bilen, så vi valde att hoppa av på tillbakavägen haha ;D Killen som åkte med var skitlik Mogge, så jag började kalla honom för Mogge 2. Marcus sa att han var Parasiternas (Marcus band) enda fan, men då sa jag att jag faktiskt också är ett! Genast startade ett "den-som-kan-flest-Parasiterna-låtar-battle" i bilen, och ja, jag kanske inte hade full koll på alla texter och så, men lite kunde jag allt haha.

"Hälsa Mogge number two när ni träffar honom! Hahaha, vänta lite... - Det blir ju Mogge Bajs!! ;D"
♥ / Cecilia

Bara mitt namn saknas

Waaaah! Om typ några sekunder skriver jag på managementavtalet. Lite nervöst fan! Men det ska nog bli bra det här.. Jag tror på det bästa (även om det är sjukt läskigt.)

♥ / Cecilia

Modevisning

Idag har jag gått modell för Hanna Oskarsson som jag berättat om! Det gick finfint måste jag säga - jag fick t.o.m. beröm för min attityd så det var skitkul :) (Erkänn förresten att tightsen jag hade på mig är för jäkla balla? I love them!) Jag fick förresten syn på Cajsa, Patti och Bex efter visningen, och söta fröken Mohlin gav mig en mörk chokladkaka - så söt! Några andra gulliga personer jag träffat idag är Sofie och hennes genomsköna design-tjejer! De var också modeller :)
     Jag har även pluggat GeMu idag, eftersom jag ska göra slutprovet för GeMu A imorgon kl 09.10. Det lär tack o lov gå bra :) Efter skolan imorgon ska jag och mamma åka till Skövde o leta balklänning till mig, o sen ska Elina med hit för att gå på Ålle senare på kvällen :D Fy faaaan vad taggad jag är! Jag tror det kommer bli en riktig kanonkväll! Det blir så roligt att träffa alla Falköpingsfolk igen också :) Dessutom har jag och Elina världens bästa utklädnad också ;)

♥ / Cecilia

Seasons of love

Jag kom just hem från underbara MoP där jag sjungt mig igenom större delen av dagen :) Vid halv sju hade vi - som jag gjort lite reklam om - konsert med en av våra ensembler. Det gick bra faktiskt! Seasons of love blev väl inte riktigt som vi hade tänkt oss dock, men personligen är jag väldigt nöjd med There You'll Be! :) Jag var nästan lite nervös för den innan, men nu efteråt känns det verkligen som att det var jättebra övning att liksom ta i live inför publik. (Ni kanske får se film på facebook så småning om.)
Nu ska jag fika med min mamma! Livet är dock inte särskilt lätt, ty honungen är slut!! Jag säger då det - min stackars hals :( Jag har sjungt hur mycket som helst idag, och för första gången på väldigt länge kändes det riktigt bra! Min röst gjorde precis vad jag ville denna vackra dag, och jag kände tom för att sjunga ännu mer när jag kom hem! Mariah Careys Hero samt Eva Cassidys version av Somewhere Over The Rainbow var vad som bjöds på. (Dock ropade pappa hela tiden att jag skulle sänka musiken, men det är sånt man får ta som sångerska haha ;P)

♥ / Cecilia

Same shit, different name - eller?

Jag är nu ett steg närmare ett körkort än vad jag var imorses! Jag och mina kära föräldrar har nämligen varit på handledarkurs idag ;) Dessutom fick jag hoppa in i en teorikurs fr.o.m. måndag, så till sommaren kommer jag förhoppningsvis vara lite hajj på regler o grejjs också. Känns gött att ha bokat in det :)
     Just nu håller jag på o övar det sista på låtarna inför IE-spelningen imorgon (18.30 är den visst). Måste förresten göra lite reklam för en annan grej också! Supercoola Hanna Oskarsson går som ni kanske vet på Mode Design i Skövde, och de har sin modevisning nu på torsdagkväll. Kom gärna dit o kika:) Jag ska gå modell för denna genomhärliga tjej. Biljetter kan ni köpa här.

En kväll på Peace & Love i somras med Julia, Hanna och Sofie :)
 
Innan jag går upp o letar kläder inför morgondagens konsert måste jag berätta en rolig sak:
När vi åkte hem från Katrineholm i söndags fick jag syn på en baotastor (obs BAOTAstor) fågel genom bilrutan. Tror ni inte att jag skriker högt o tydligt, så att hela bilen hör, att "DET GÅR EN STRUTS UTE PÅ ÅKERN!!!!" Hahaha, kunde ju inte ha varit mer pinsamt. Särskilt inte med tanke på att jag under våren ser ungefär 18-19000 sådana fåglar varje dag när jag åker med bussen till skolan.. Just precis, tranor alltså :P Detta fina impulsiva utropande får mig att undra vad som blir nästa steg? Att jag reser mig upp i bussen och skriker att det går typ 19000 strutsar där precis vid sjökanten??

♥ / Cecilia

Kusin-peppning

Jag drog hem från MoP vid tio i åtta idag (händer ofta nu för tiden = någon älskar MoP), och när jag kom till stan möttes jag upp av min fina kusin Klas! Vi traskade till Mingus där han tog en kaffe och jag en varm choklad (jag tänker aldrig abdikera från mitt varm-choklad-älskande ;)), och i vanlig ordning ravade vi till det riktigt ordentligt! Vi tränade våra magar mha prat om missförstånd, Klas numera avlidne son Oscar (en hamster, för er som inte vet :P) samt allmän kusin-peppning! Jag tror att det är svårt för folk utanför vår släkt att liksom förstå vad vi snackade om, men är man en sann Kallin-Wiljergårdhare, ja, då sitter det liksom i en^^ ;)
     Två nämnvärda saker idag:
1. Herr Wiljergårdhs citat: "Bara för att vi jobbar med saker vi älskar ska folk fanimej inte komma o tro att de kan utnyttja oss!" Det ligger något i det där.
2. Att jag har gått o blivit en förebild haha ;P
♥ / Cecilia

En liten konsert

Jag har glömt att berätta att vi ska ha konsert med en av våra ensembler på skolan nu på onsdag. Jag ska vara med o spela o sjunga på fyra låtar. Det är på MoP kl 18 tror jag, och det är gratis. Ni får gärna komma o lyssna om ni vill:)
♥ / Cecilia

Missnöjd och besviken

Nu är jag hemma igen efter helgens sm-spel. Det är en missnöjd och besviken Cecilia som sitter här och skriver. Vi slutade på en 13:nde plats efter sex ganska dåligt spelade matcher. Vissa var bättre än andra; första var faktiskt helt okej - då spelade vi mot Värnamo och vann med 2-0. Andra matchen var mot Sollentuna, och jag vet inte riktigt vad som hände, men vi sabbade det. Samma mot Svedala, men det hade vi nog egentligen räknat med från första början.
     Därmed var a-slutspelet borta. Jag hade verkligen hoppats på det - nästan trott. Det känns extra surt eftersom det här antagligen var mitt sista sm någonsin; delvis beroende på hur det går med musiken, men också pga att vi antagligen aldrig ens kommer lyckas kvala oss in i u21-sm. Surt som fan.
     Första matchen idag spelade vi mot Team Valla, och klantiga, ofokuserade och odiciplinerade som vi var förlorade vi i tredje set! Sånt får ju bara inte hända. Tack och lov vann vi de två sista matcherna, så vi har faktiskt vunnit hälften av helgens alla matcher iaf. (Dock förlorade vi ju alla de viktiga matcherna.) Men jag är missnöjd som sagt. Med typ allt.
     Om jag ska tänka på mitt eget spel så gjorde jag väl bra ifrån mig ibland, men mest klantade jag mig bara. Jag gjorde ett par bra servar i sista matchen, någar bra parre-spikes i första matchen, och så satt mina backspikes faktiskt bra hela tiden. Det var så knäppt; den här helgen var jag nog faktiskt bättre i bakplan än vid nätet :o Har väl aldrig hänt förut. Mottagningarna satt med andra ord också bra. Men jag är ändå depp. Snudd på ledsen. Volleybollen betyder trots allt fortfarande mycket för mig.
     Den här helgen är glömd fr.o.m. nu!

♥ / Cecilia   

Katrineholm hela helgen

Jaha, då var det alltså dags för SM-slutspel! Vi har ett mycket taggat lag i år, och jag ska ge mig fan på att hjälpa till att ta oss till a-slutspel!! Nu är jag banne mig trött på alla dessa 9:nde- o 10:nde-platser. Det är alltså mitt mål; topp åtta, mer behövs inte för att göra mig nöjd. Jag är nog ganska säker på att vi kommer komma någonstans mellan placering 6-10, men om jag skulle chansa på en enstaka placering skulle det nog vara sjunde.. Men jag har egentligen ingen aning - vi kanske kommer sist haha :P Helgen får utvisa svaret ;) Hur som helst, önska oss lycka till!
♥ / Cecilia

Valborg

Efter skolan igår räknade jag lite matte, och sedan gick jag ut i det fina vädret, lånade Johannas cykel ner till Munken, köpte grejjer till en blivande marängtårta, och så cyklade jag hem till fröken Pettersson. Vad tycks om (den grymt snygga) tårtan? ;D
     Vid 18-tiden åkte vi hem till Elina Fina i Skövde för att fira hennes födelsedag som var i måndags. Vi alla var grymt hungriga, o maten var redan klar så vi käkade direkt haha:D Asgott! Senare på kvällen drog jag, Elina och Mitchie ut på stan, o typ en halvtimma innan min buss gick åkte vi taxi hem till Simon för lite chill i hans studio. Det blev en trevlig kväll måste jag säga :)
Just nu sitter jag och lyssnar på vår nya låt vi spelat in. Vi har fått den och remixen skickade till oss precis, så nu ska jag väl ha party här hemma dygnet runt typ ;) Kanske inte riktigt dock - måste plugga lite. Och sen ska jag sjunga på ett kalas ikväll. Och sen ska jag åka direkt till Katrineholm för att spela sm-slutspel. På tal om det:
Kära gode Gud, låt oss spela a-slutspel!!!!!

♥ / Cecilia


RSS 2.0