Fredag juuuu!

Nu är det fredag, och en hel helg med en massa roliga grejjor väntar! :) Vad som ska hända ikväll är hemligt än så länge, men kika in imorgon så får ni veta (a) Imorgon blir det förhoppningsvis en fika på stan med fröken Mohlin och fröken Rabe, och då hoppas jag kunna passa på att investera i ett par urgulliga ljusblå tights med små blommor på från Vero Moda! Egentligen var de inte supersnygga, men de var liksom just gulliga, och de påminner mig så jäkla mycket om den tiden när jag och min söta fina underbara Sofie sprang omkring barfota på dagis i varsin ful t-shirt och tights som liknar just dessa! :P De gör mig nostalgisk med andra ord!

Bara för att det här är världens bästa bild!! Internt och fruktansvärt roligt :D
 
Idag har jag gjort min låtsnickeriläxa, och det blev skitbra. Skönt att vara nöjd med första läxan! Annars bjöd skolan på GeMu med presentation av det instrumentet vi valt att forska lite i, samt MATTEPROV!!! Det jag kunde, kunde jag verkligen. Men de svårare upgifterna vet jag inte om jag gjorde rätt på... Kanske hälften eller något, vilket betyder att jag måste plugga matte även utanför lektionstid nu i vår :( Trist.
     Ha en bra fredag allihop! :)


♥ / Cecilia


 


Grattis mami <3

Jag har hittat ännu en sak som jag tycker är kul: att slå in paket! I alla fall om de inte är för många, och en given förutsättning är så klart att man har fint papper att "jobba" med ;) Idag fyller min kära mamma (Marita med M, haha) år, så dagens puss går så klart till henne :) Hon är bra <3

♥ / Cecilia

Ömsesidig kärlek


Dagens puss går till Klara som fyller 18! :) <3
 
Idag har jag tränat magmusklerna riktigt ordentligt, då de har fått ta skada av himla mycket skratt ända sedan jag läste tidningen imorses, annars har jag pluggat matte samt shoppat en massa skor idag! Mamma sms:ade mig om att EuroSko hade 70% rea, så givetvis tog jag en tidigare buss hem för att hinna dit innan stängningsdags, mohaha! ;) Det är i rea-stunder jag är lycklig att jag har storlek 41 på mina skor. Jag är iofs det annars också; klart man vill stå stadigt på jorden liksom^^, men jag är lite extra glad när jag ska kika efter skor på rean.. I min storlek finns det nämligen alltid många par skor att välja mellan :D Idag köpte jag - läs och häpna - fyra par! FYRA!!! Fatta lycklig man blir då eller? :') Ett par svarta lackklackskor, ett par jättehärliga ljusbruna och ganska låga uggs (<3<3<3<3), ett par skinnstövlar som var jättesköna och snäppet sportigare än de jag har nu (dock ändå inte sportiga) och sist men inte minst ett par högklackade skinnstövlar! :D Alltihop för mindre än vad bara uggsen hade kostat från början ;) Wiiiihooo!
      Jag älskar rea. Och vet ni vad det bästa är? Rean älskar mig också! ;D <3
När jag precis kom in i affären träffade jag Frida, som även hon fyndat sig ett par skor. Efter att ha önskat mig 'lycka till på rean!' gick hon ut, och när jag sedan kom ut därifrån såg jg henne igen. Hon såg dock inte mig, men om hon hade gjort det... Ja, då hade hon nog tyckt att jag kanske haft lite väl god lycka där inne - tre stora påsar liksom, haha! :P

♥ / Cecilia

Volleybollspelare lär ut hur man tar bra bilder

Bildtext:
"Så här skall det se ut. Ja, åtminstone om man får tro spelaren med ryggen mot kameran, Falköpings VK:s Cecilia Kallin, som i en blogg på nätet ondgör sig på bilder i tidningen där hennes ansikte syns. Bättre med ryggtavlan, anser hon. Vad tycker övriga läsare av "Spalten"?"
  
Huvudtext:
   "Redaktören av "Spalten" är en person som ständigt försöker lära sig nya saker. Ibland med framgång, ibland med lite mindre framgång. Och med mindre framgång menar jag t.ex. det här med att spela bowling.
     Nu till något roligare, nämligen att jag lärt mig att fotografera volleyboll på rätt sätt. Vadå, undrar ni? Ja, egentligen undrar väl jag också, men enligt en blogg på nätet, skriven av Cecilia Kallin i Falköpings VK, är det i alla fall så. Jag tackar för åsikten, Cecilia, och publicerar här det aktuella blogginlägget.
     "Morgonläsning. Nämeeeen! Titta vad jag satt och läste under min frukost! Äntligen har Olof Darius på FT (skribenten samt fotografen) fattat att man ska ta bilder bakifrån på hemmalaget!
     Jag gillar inte riiiiktigt när halva sportsidan täcks av en stor bild på en grimaserande mig samtidigt som jag slår... Haha, man kan ju vara vackrare!
     Allra värst var det den gången när han tog med en bild på vilken jag slog i nät! Bollen syntes tydligt i nätet, och rödfejjiga jag, dessutom med fult uppsatt lugg, höll på att landa samtidigt som jag gjorde en av mina abolut snyggaste grimaser.. ;)
     Bildtexten slutade med något i stil med '...men tyvärr gick bollen i nät.' Nähäää? Det kunde man ju inte förstå utifrån bilden, haha!
     Hur som helst är jag nöjd med dagens bild :P FT har gjort framsteg!"

     Hmm... undrar om man ska försöka med samma taktik i andra idrotter, alltså passa på att ta bilder när idrottsmän och idrottskvinnor vänder ryggen till. Får fundera på det."


♥ /
Cecilia

Falköpings Tidning

Jaaaaa, jag har läst tidningen idag! :P Och jag kan inte annat än att tycka att det är förbannat roligt!!! Jag garvade så jag trodde att jag skulle dö när jag läste! Ni som inte läst: spana in sportsidan, annars berättar jag mer i eftermiddag.

♥ / Cecilia


Goda chokladflingor och ett makalöst korttrick

Några av mina bilder från Idas fest :) Spana förresten in hur snäll jag är mot Allla MoP-älskare!
     Nu ska jag strax gå upp o duscha och sedan sova så fort jag kan. Jag har pluggat jättemycket matte idag, och det känns bra. Visst kommer jag klara provet på fredag! Jag slutade förresten 09.25 idag. Och jag började vid 09.00.. Bara gitarr alltså :P Alla andra lärare jag skulle ha var sjuka :s Utom Erica som hade spelning.
     Imorses bjöd Ludvig mig på sådana där klotformade chokladflingor till frukost - skitgott, haha! Ett hett tips ;P Fattar inte hur mjölken kan bli så jäkla god av dem?? Det är samma som när man gör varm choklad - den är 1000 ggr godare efter att ha varit i termosen en liten stund ju.. Cecilia Kallin undrar varför.
     Idag har jag förresten blivit kanonskraj två gånger! Den första var när Rasmus gjorde VÄRLDENS BÄSTA KORTTRICK för mig - jag skrek till så att alla som satt i MoPs café fick tinitus, och sedan började jag gråta, hahaha!! Fattar ni hur jäkla grymt det var eller?? :P Om/när ni träffar honom måste ni be honom göra det för er! (Därför berättar jag inte vad som hände, för då kommer han vägra att göra det för er.) Den andra gången är hemlig, och läskig på ett helt annat sätt en det där med Rasmus. Men det ska redas ut imorgon.
     Dagens puss går till Michelle!

♥ / Cecilia

Ludvigs födelsedag :)

God kväll :) Jag sitter hemma hos Ludvig, som fyller 19 idag :) Stor pojk. Snäll också. Jag har blivit bjuden på hemmagjord thaimat (älskar't), och innan vi gick hit var vi på MoP en sväng o så hjälpte han mig med lite matte! Bra kille alltså :)
     Jag har faktiskt varit lite duktig idag; jag har pluggat lite matte iaf (a). Den här veckan ska bli min koncentrationsvecka i matte mohaha :P Jag är så illa tvungen. Jag blev hur som helst överlycklig idag på mattelektionen.. Lisa sa att vi får ha med oss formelblad till provet!!!!! Då ska det väl fan inte vara några problem :P Det är ju inte själva matten som är svår - det är bara jobbigt att komma ihåg när man ska använda allt och så. Så jag är inte lika stressad längre :)
     Nu ska jag läsa lite franska, men först: några bilder från Öppet Hus samt Idas fest!
♥ / Cecilia

Just nu


Just nu sitter jag o lyssnar på filmerna från gårdagen. Det var ju nämligen öppet hus på MoP, och därmed ett speltillfälle för vår kära ensemble :) Vi öppnade med Song For No One som vår egen Filip Lindholm skrivit, sedan fortsatte vi med Heaven's On Fire som Bodil fullständigt rockade loss på :D Vi avslutade med The Arks Calleth You Cometh I, och den gick också bra :) Jag hade även sånglektion under dagen, och jag sjöng Warwick Avenue. Spana in filmerna om ni är nyfikna!
Annars sitter jag, Bodil och Elina o väntar på att få komma in i studion för att höra resultatet av dagens inspelningar :) Det blir en sen kväll idag, men vi hoppas på att snart få traska hem till Johanna för att sova några timmar.

♥ / Cecilia

Ida är bra, tralalaaa

Ikväll är det Idas tillställning som gäller för min del! Jag ska ha på mig min nya klänning jag lyckades hitta i Skara idag, and I love it! :) Nedan syns min nya tröja och mitt nya halsband jag hittade igår på Gina! :)
♥ / Cecilia

Längtan efter vår

Ja, nu börjar den verkligen bli möjlig att tas på. Jag pratar förstås om längtan efter våren! Butikerna fylls med blommiga, sommarlätta och färgglada plagg som skriker ut att snart, snart är det sommar och sol igen. Igår när jag åkte hem på bussen ägde ett sådant där riktigt solskens-tillfälle upp. Och då menar jag bokstavligt talat! Plötsligt kände jag solens strålar värma i ryggen där jag satt lutad mot fönstret, om än bara för några minuter. Solen var där iaf, och passade på att kika fram en liten stund mellan alla moln. Lycka kallas det visst.

Jag är fortfarande svag för blommigt!

Fatta hur mycket jag längtar till Costa Rica eller? Snart slipper jag det kalla vädret, skolan och alla krav, om än blott för ett par veckor!
     Idag har jag, förutom att ha längtat utomlands, först gått i skolan, och sedan hade jag, Bodil, Elina och Johanna vår andra danslektion med Kajsa. Jätteroligt, och det känns som att man börjar komma in i det iaf lite.. :) Efter en timme i danssalen var det studion som gällde, och där provade vi tonarter och så inför låten som vi ska spela in på söndag. Det är den vi ska spela in video till på Malta :) (Tusen gånger förlåt för att jag skriver om det, men jag vill trots allt kunna berätta lite här på bloggen om vad som verkligen händer i mitt liv, och just nu känns vårt "projekt" tämligen viktigt och aktuellt för mig. Så om ni inte vill veta får ni nog faktiskt helt enkelt ta o sluta hjälpa till att hålla uppe min läsarstatistik här..) Efter studion traskade jag och Johanna till Munken och köpte en chiabatta att dela på och så festade vi till det med ett paket riskakor ;)
     En sista grej innan jag gör mig redo för tidigt sänggående: imorgon är det fredaaaaaag!!! :D

♥ / Cecilia

Blodtrycksfall, tidsbrist och en rolig volleybollmatch

Usch! Idag var jag tvungen att gå hem från skolan, för jag typ halv-svimmade nästan hela tiden. Jag svimmade absolut inte - det har jag aldrig gjort i hela mitt liv - men det svartnar liksom för ögonen och så blir jag yr så att jag måste sätta mig ner eller stå still och hålla i något. Jättejobbigt! I vanliga fall brukar jag bara få det när jag reser mig upp för snabbt, men igår och idag fick jag det nästan vad jag än gjorde; helt plötsligt när jag gick upp för trappan, om jag sträckte på mig, om jag räckte upp handen osv. Ganska obehagligt faktiskt, iaf om man är trött och har mycket att göra. Det stressar mig att jag kommer vara tvungen att läsa igen så mycket när jag far och flyger nu i vår, och så är jag väl lite orolig för vissa saker med vår musikgrej, jag har matte b-prov om en vecka och jag vet inte vad jag kan, och så är det massa folk jag vill träffa som jag inte sett på jättelänge! Vart tog tiden vägen? Var det inte jag som bara för någon månad sedan var så stolt över att jag för en gångs skull hade tid? Den är hur som helst borta nu :P
     19.00 hade vi match idag, mot RiG C. Jag ville vara med, och jag tänkte att det nog skulle gå bra eftersom jag varit hemma och sovit i en timme. Det gick bra också, fast jag var lite vimsig och frånvarande i början, men tro det eller ej: jag spelade faktiskt ganska smart mohaha! Mina korta servar satt jättebra, jag fick 100% utdelning på mina backspikes, jag blockade flera gånger, och jag missade faktiskt bara i försvar en enda gång (!)! (Två gånger, om man räknar med en boll som kom mitt emellan mig och Krause (a)) Och då spelade jag ändå hela tiden, så jag är nöjd! Det var kul dessutom. Vi spelade fyra set, varav vi tog ett. Fast ärligt talat bryr jag mig inte så mycket :P Det är bara väldigt kul att spela, och få lite bra match. Att vinna är bara ett plus :)
     Nu funderar jag på om jag ska göra min svenskaläxa, eller om jag ska sova.. jag kanske kan göra den på bussen och håltimmen imorgon? Jag måste sova faktiskt. Hoppas alla haft en bra dag!

<-- Spana in den snygga klänningen till vänster - it's mine, mohaha!!! ;)

♥ / Cecilia

Dance

Imorses tog jag bussen vid kvart över åtta, fast att jag inte började förrän halv två. Jag hade ingen gitarr, men jag var tvungen att säga till sångvikarien (Erica spelar på Finlandsfärjan tror jag det var, med Drifters) att jag hade lite ont i halsen. Det var väl inte så farligt egentligen, men jag kände liksom att jag mest var sugen på att vara tyst, och så hade jag definitivt inte pratat upp mig tillräckligt än. Så jag satt i kafeterian och försökte plugga svenska medan jag pratade med några trevliga mop-pojkar!
     Efter lunch repade vi med ensemblen, och det var svinigt roligt :D Tyvärr var varken Bodil eller Johan där, men vi lånade in herr Warnskog på trummor, och så delade jag och JohannaHeaven's On Fire, som Bodil egentligen har lead på. Den är så jäkla kul att sjunga!!! På tal om det så tycker jag verkligen att ni borde komma på MoPs öppna hus nu på lördag. Vår ensemble ska spela Filips låt Song For Noone, The Arks låt Calleth You Cometh I och som sagt Kiss låt Heaven's On Fire. Kommer faktiskt bli grymt tror jag! :D
Efter kören idag gick jag, Elina och Johanna och köpte mat på Munken, och jag var så snäll att jag köpte Bregott! Man kan fan inte äta Lätta och sån skit - det ska va Bregott! :P Efter att ha käkat hade vi stämrep på en av de låtarna vi håller på att spela in i studion, och sist men inte minst dansade vi lite! Jag fick ont i magen av min kjol, så jag dansade runt i bara svarta tights och en vit body, men det känns liksom okej på MoP under kvällstid. Man får vara störd i huvudet liksom :) Passar mig utmärkt! Hur som helst gick det bra med dansen. Jag känner mig lite ovan att dansa liksom seriöst, men det lär väl gå över snart :)
     Nu har jag suttit och lyssnat igenom min och Johannas danslåt vi gjort på ljudproduktionstekniken som vi döpt till Dance, och det är så där härlig så att man liksom bara vill ställa sig och dansa helt enkelt ;) (Alternativt shoppa :P Det är en typisk sådan låt som skulle kunna spelas i en Monki-butik!) Nu ska jag gå o lägga mig hur som helst, och ladda inför morgondagens match i Freja B mot RIG C. Be there!

♥ / Cecilia

Simply The Best

Jag har just avnjutit en härlig måltid med hemmalagad thaimat, bestående av ris, nudlar, wookade grönsaker och kyckling med en väldans massa sweet chili sås - så jävla gött! Jag längtade efter det hela träningen idag, haha! Jag vet inte hur många gånger stackars Patricia fick höra att jag var sugen på thaimat under de där två timmarna.. :P Nu har mitt behov hur som helst tillfredställts 8) Under middagen såg vi förresten lite på idrottsgalan. Jag är inte tillräckligt ambitiös för att se hela (jag måste ta vara på den tid som är möjlig att sova på), men det jag såg var riktigt kul att se! Då pratar jag särskilt om framträdandet med världsartisten och mezzosopranen Malena Ernman och musikalstjärnan Peter Johansson. Riktigt jävla grymma! Dessutom sjöng de Barlelona!!!! Jag älskar verkligen Peters röst - stundtals låter han faktiskt som Freddie Mercury! Malena är ju (som bekant?) operasångerska, och hon är ju verkligen hur duktig som helst, men precis som med Il Divo faller det mig inte i smaken. Opera är så... läskigt på något sätt. Men givetvis otroligt musikaliskt och talangkrävande. Jag såg Tommy Körbergs version av The Winner Takes It All också, och det var bra, men jag kan väl säga att han kan vara bättre, och låten brukar liksom också vara bättre. Fan vad gammal han blivit förresten :o Timo Räisänen däremot gjorde ett jättehärligt framträde tyckte jag! Han sjöng Simply The Best, och det var kanon :)
Förutom att träna har jag idag pluggat matte i typ ett par timmar. Jag försöker göra så mycket jag kan nu innan provet om en och en halv vecka. Bodil satt också kvar med mig, så det var liksom mysigt :) Jag har även lyckats springa på Ludvig i korridoren idag - han fyller tusan 19 om en vecka nu! Gammal pojk det där. Jag har förresten fått ett ärofyllt jobberbjudande idag! Min kusinkusin vill att jag ska sjunga på hennes bröllop, men jag vet tyvärr inte om jag kan, för det är i sommar. Men jag hoppas det, för det är ju liksom något särskilt med bröllop!
     Nu ska jag öva lite på min sångläxa jag har, och sen ska jag gå o lägga mig med förhoppningen att vakna lika underbart som idag - nämligen av massage!!! Min mamma var min ängel imorses nämligen (a) Kan någon förklara för mig varför det är så otroligt jäkla asskönt med massage??

♥ / Cecilia

Måndagsbarn

Jag kikade precis in lite på min käre kusin Klas blogg, där han skriver om sitt nya liv i vår härliga huvudstad! Och vet ni vad jag gjorde innan det? Jo, Cecilia Kallin pluggade matte! Och för första gången på hela läsåret kommer hon imorgon att lämna in veckans matteuppgift i tid! Både Matte-Lisas JULSPECIAL som hon så fint döpt den till, samt v.3 kommer hon få glädjen att rätta imorgon ;) Attans vad stolt jag är! Imorgon tänker jag för övrigt gå på matte för alla igen, då jag gett mig tusan på att jobba in alla de där delkapitlena (hur sjuttsingen stavar man till kapitel i bestämd form i plural? :s) jag missade när jag var i Malmö för sisådär tusen år sedan. Det känns som att det är dags nu!
Min helg har förresten varit väldigt bra, men alldeles för kort. Den började som sagt med Patricias fest i fredags, och det var så jävla lyckat. Gud vad roligt jag hade! Jag undrar hur många som föll offer för alla vindruvor jag kastade..? (Det stavas L-I-V och är skitkul!) 5? 10? 15? Jag vet inte, haha.. Det var askul hur som helst. Jag och Martin tävlade förresten om vem som var bäst på att kasta upp en vindruva i luften och sedan fånga den med munnen, och det var minsann inte lätt för honom att vinna med tanke på att jag uppoffrade mig så mycket för laget! Givetvis lyckades jag med att kasta vindruvan alldeles för långt bak, och det sa bara PANG så låg en skrattande jag tillsammans med min stol på golvet. Stackars Martin blev väl alldeles förskräckt! ;) Jag njöt hur som helst trots den ev. kommande huvudvärken av situationen, för jag har insett att jag kanske inte kommer kunna göra så många gånger till.. Tänk om hela den här musik-grejjen blir jättestor; då kommer jag aldrig mer kunna skämma ut mig! Jag som tycker att det är så kul :P
Igår sov jag bort halva dagen, och sen gjorde jag misstaget att sätta mig vid datorn och vips så hade jag plötsligt bråttom till bussen som skulle ta mig till Skara :o Jag hann med hur som helst, och en halvtimma senare möttes jag upp av Ludvig på stationen. Vi började med att gå till Munken eftersom jag skulle köpa pastasallad tills idag, och där inne visade det sig att hans klass hade klassträff! Jag tror vi sprang på typ fem st Sp3c:are.. Det är där de hänger alltså haha ;) En av dem var Edman, och han hade tagit bilen dit, så han skjutsade oss hem! Jag lärde mig förresten en ny sak: ni vet trapporna ner precis innanför ingången till Munken? Om man går ner dit kommer man till parkeringsplatser, haha! Jag visste inte det, så min första tanke när Edman började gå ner dit var att han bodde där... :P
Idag har jag varit uppe i Degerfors och spelat volleyboll. Vi förlorade faktiskt, men det gör mg ärligt talat inte så mycket. Visst hade det varit kul att vinna, men det viktigaste var att det var en bra match :) Vi spelade 5 set i över 2 timmar tror jag, och vi hade matchboll en eller två gånger. Dock lyckades de vinna med typ 20-18 i femte. Jämt med andra ord! Det gick väldigt bra för mig idag - jag varierade mitt anfall ganska bra, och servarna och spikarna satt stundtals riktigt nice! Det var kul :) Dessutom gick jag center en del, och där liksom på kanten klarade jag mig helt undan blocket. Systrarna Green fick förresten varsin tillsägelse av domaren - Madeleine fick t.o.m. gult kort! Lite töntigt tycker jag allt, men det var ju bra för oss eftersom vi fick poäng haha :P
Nu ska jag ta o traska upp till sängen och ladda inför morgondagen! Hoppas allas helg varit bra :)

♥ / Cecilia

Patricia 18 år

Patricias fest igår var helt super!! Hinner dock inte berätta nu - allt jag vill säga är TACK till alla som gjorde kvällen så otroligt rolig! :D
♥ / Cecilia

Vivienne Westwood

Jag kom och tänka på den där bröllopsklänningen Sarah Jessica Parker bär i Sex And The City-filmen - hur underbar är inte den på en skala eller? Det är ta mig tusan bland det finare jag någonsin sett!!! I'm in loooove <3<3<3
♥ / Cecilia

Julia Green

Är hon inte bara för söt denna härliga tjej? Idag fick jag min födelsedagspresent, och vet ni vad det var? Jo, kvalitetstid på Lilla Spa! Hon hade abonnerat bad-delen, så vi satt där i bubbelpoolen och bara pratade på om allting precis som vi alltid gör ;) Om receptionisten hade smyglyssnat hade hon banne mig fått höra en del, alltså haha! :P
Annars har jag tränat idag igen, och det gick helt okej. Dock har jag lite träningsverk, men det lär väl gå över snart.

♥ / Cecilia

Tiden är linjär

Näääääe, nu är det sent IGEN! Jag fattar inte vad jag gör? Helt plötsligt är det natt, utan att jag knappt gjort någonting! Visst, först var det skola till 17, sen gick jag, Mitchie, Bodil och Elina och invigde Nockes (nyrenoverat café i Skara med samma ägare som Rådhuscafét i Skövde). Mycket trevligt som alltid med dessa flickor :) Efter det skulle jag egentligen ha åkt o hälsat på min mormor, men min mamma föreslog att vi skulle göra det en annan kväll istället, så då åkte jag hem. Det enda jag gjort här sen 19 har varit att äta, plugga lite franska och engelska samt pratat med Tina och Julia i telefon. Vart fan tog de timmarna vägen? :s Nu ska jag hur som helst sova, för om jag stannar här längre lär väl de kommande timmarna också försvinna på ett litet kick.

En vacker bild från Malta får symbolisera att jag längtar utomlands så mycket att jag nästan dööööör!

♥ / Cecilia

På resande fot

Åååååh fatta glad jag är eller?! Det här kommer bli bästa våren någonsin!!!!! En vår bestående av resor, resor och återigen resor!!! :D Egentligen talar jag om hela första halvåret, men sak samma :P Först bär det iväg till Costa Rica i två och en halv vecka med familjen, sen blir det Malta i några dagar endast en knapp vecka efter att jag kommit hem från Sydamerika, två veckor efter hemkomsten från Malta blir det Frankrike med franskaklassen, och sen efter skolavslutningen i juni bär det av till Golden Sands i Bulgarien med världens bästa Fkp-brudar :D <3 Fatta jag är lycklig eller?! Livet leker och jag kunde knappast ha njutit mer.

Costa Rica

Malta

Frankrike (inkl. Paris)

Golden Sands, Bulgarien
♥ / Cecilia

Våga Vägra Bär-Väskor!

Då var det dags att ge sig iväg igen för mig! Nästa station blirr Skara, för jag ska hälsa på min snygging :) Min lilla rullväska är (snart) packad och klar (jag föredrar att göra allt i sista minuten), och min pappa kommer strax hem för att skjutsa in mig till staden. Rullväskan ingår förresten i mitt nya projekt VVBV:Våga Vägra Bär-Väskor! Jag hatar bär-väskor, så därför använder jag numera nästan alltid rullväskor *stolt och minst sagt nöjd över initiativet* Utom om jag ska ut och det räcker med en liten kuvertväska eller något liknande, eller om jag ska till skolan, för då är det min Fjällräven Kånken som hänger i fortfarande :)

En av få tillåtna bär-väskor (som jag älskar) <3

Nu har jag precis sjungt och spelat lite gitarr (läxor), och nu tänkte jag försöka hinna äta lite sen lunch innan jag drar iväg. Ha en bra kväll!

♥ / Cecilia

Nyinköpt

Här kommer en bild på min nyinköpta t-shirt jag hittade i Sthlm! Jag gillar starkt färgen, och jag måste erkänna att jag spanat på den förut. Tyvärr var den inte på rea, men den var billig ändå tack vare att Monki är så bra, så bra! Jag letade även efter mina två drömklänningar på TopShop, men de fanns inte kvar.. ''/ Fast det hade nästan gjort ondare om de funnits kvar, för då skulle jag mått så dåligt av att jag inte kunnat köpa dem haha :P
Ovan syns beviset på att mina vänner är riktiga bdb-nördar: 41 kommentarer och 38 uppdaterade dagböcker sen igår...

♥ / Cecilia

Hemma

Efter en natt i härliga Stockholm har ett bra jobb gjorts, och vi är alla nöjda. Fotografen och stylisten var världens grymmaste, och allt var bara hur kul som helst! Jag berättar mer imorgon - nu måste jag verkligen sova!
Alla bilder (utom de från själva plåtningen, förstås) finns nu på min bdb, så det är bara att kika in där om ni skulle vilja se :)
♥ / Cecilia

Huvudstaden nästa!

Nu har jag suttit här och slitit hela dagen med den där förbannade naturkunskapen *arg som faaaan*, men nu är jag iaf äntligen klar! Idag inhandlades underkläderna, och nu ska jag bara upp och packa, sedan är jag klar att åka! Just det - åka! Det är ju nämligen imorgon jag, Bodil, Elina och Johanna åker till Stockholm med Kristian och Dille för att fotograferas med vårt "projekt"! Kommer verkligen bli hur roligt som helst, och jag kan inte sluta tänka på det! Jag berättar som sagt mer när jag kommit hem sen! Ha det kanon, nu ska sova (efter att jag packat alltså) för jag får ju inte se trött ut på fotona ;)
♥ / Cecilia

Mitt i ett äventyr

Någon börjar bli lite stressad. Imorgon är det sista dagen att jobba på NK-grejjen, och jag har inte gjort ett skit på den idag. Dock har jag ju åkt skridskor :P Imorgon efter skolan kan ni bege er till Lindex om ni vill springa på mig, för där ska jag handla hudfärgade underkläder inför helgens fotografering ;) Vår lilla grupp, eller vad man ska kalla det, drar nämligen iväg till vår kära huvudstad för en trevlig liten vistelse, och en av stylisterna har sagt till oss att vi behöver just hudfärgade underkläder (att ha under kläderna vi ska ha på oss alltså).. Jag kommer berätta lite om detta äventyr när vi varit där, så kika in på söndag vettja! ;D
♥ / Cecilia

Skridskor

♥ / Cecilia

Min drömdag

Hejhej! I söndags kom min snygging hit och höll mig sällskap. Vi pluggade internationella relationer, matte, naturkunskap, vi såg lite på TV och så åkte vi skridskor på min mormor och morfars damm! Och som om det inte var nog att hinna med så fikade vi med dem efteråt också. Vi äro mycket effektiva vi (höhö^^)
     Igårkväll tog vi bussen till Skara, och så skildes vi åt och jag möttes upp av Johanna. En annan snygg människa i mitt liv. Vi gick till Munken för att handla lite grejjor till våra extremt goda varma mackor vi snart skulle göra. Den här gången kände jag mig som en riktigt bra övernattningsgäst - jag diskade allt, betalade maten, hade med mig egna lakan (det har jag iofs alltid, men ändå) och dessutom hade jag tagit med mig några "Tack-presenter" ;) Och gissa vad dessa var? Jo, världens bästa! Ett paket med God Morgon tropisk fruktjuice, ett paket med blåa riskakor (ni vet de där goda med smak av gräddfil och lök? Man får äta sådana när man är med kompisar faktiskt!), och en påse med aaaassega Dumle-kolor! *stolt* Visst är jag allt bra snäll ibland? När jag vill så kan jag liksom haha ;)
     Idag har vi alltså varit och jobbat i studion; jag, Bodil, Elina och Johanna. Det var kul, men det kom lite olägligt då jag egentligen måste göra klart NK-tentan.. Men det gick bra hur som helst, och det blev ju inte så sent att jag inte kom hem iaf.

En härlig bild från i somras på (fr.v.) Mitchen, Klara, mig och Eric! :)

Nu är det dags att gå o lägga sig, men först: Min dröm om hur morgondagen ska bli ser ut!
♦ Jag ska vakna av mig själv och vilja gå upp kl 9.
♦ Jag ska äta en asgod frukost.
♦ Jag och så många som möjligt i min familj ska åka ut till min mormor och morfars eller min morbrors damm för att åka skridskor. (Ett plus i kanten om vi fikar efteråt och ett till om mina skridskor varken dödar mina fötter eller mig!)
♦ Det här kommer aldrig att hända, men ändå: Grilla korv ute - som lunch.
♦ Åka på tur med snöscootern (let it snow!), och ta med varm choklad - bara för att det är så mysigt.
♦ *Nu har det blivit mörkt*  Jag skriver klart NK-tentan (som blir hur bra som helst) på typ en timme.
♦ Jag åker in på sång-uppdelnings-möte inför en konsert jag ska vara med i i höst, och det tar inte för lång tiiid.
♦ Jag kommer hem och äter middag samt skriver världens bästa blogginlägg.
♦ Jag går och lägger mig senast kl 21 (helst 20 egentligen).

♥ / Cecilia

Finbesök

Jag väntar finbesök! Från Skara =) Innan dess hade jag tänkt att försöka få lite naturkunskap gjord, men det går väl så där om jag ska vara ärlig... Men det kanske ni märker? :P Det är ruskigt fint väder idag, och jag skulle gärna vilja dra mig ut för en promenad, men jag tvivlar på att det kommer att hända =( NK jagar mig!! jag skulle förresten vilja skriva en liten årskrönika här på bloggen, som så
 många andra gjort. De är så mysiga och trevliga att läsa, och dessutom är de ju ganska tänkvärda - iaf för undertecknad ;)
     Jag bjuder på ett par härliga bilder jag hittade igår, som iaf inte jag sett förr!

♥ / Cecilia


Rules by Cissi

Igår begav jag mig till Skövde över dagen för en behövlig liten pratstund med min älskade vän Elina! Hon är så jäkla bra den tjejen alltså. Helt otroligt <3 Vi hann förutom att prata med ett doncen-besök samt lite shopping =) Jag hittade ett par höga shorts med paperbagwaist från Rules by Mary, och så blev det lite underkläder från Gina. Impulsshopping makes me feel good!
     Idag har jag varit duktig och pluggat lite naturkunskap, dock har jag jäkligt mycket kvar, och jag vet inte när jag ska få tid att göra den? Matten måste ju också göras.. o så idrottsteorin.. Hur som helst åkte jag hem till Jess nu ikväll, där hon, Ida och Klara satt o höll på att planera en resa med vårt gäng i sommar :D Lär bli sjukt kul!!! Jag hoppas verkligen att alla kan åka typ direkt efter skolans slut, för jag kan varken juli eller augusti ju.. Jag saknar mina brudar, och en semesterresa fylld av sol, bad, shopping och fest tillsammans med dem skulle inte sitta helt fel!
     Nu ska jag nog faktiskt basta lite, passa på att göra hårinpackning. Jag har nämligen llite ångest sedan nyårsnatten - har nog aldrig haft så risigt hår som då!! Jääääävlar vad lång tid det tog att få ut det igen, och vad ONT det gjorde!!! Man ska inte gå o lägga sig med sprejjade lockar präglade av en festkväll haha :P

♥ / Cecilia

Gott Nytt År!

Det nya året firades (typ) in med Tind, Elina och Mitchie! Samt en hel del trevliga pojkar i Skara :) Det blev inte riktigt som vi tänkt oss, men det blev trevligt ändå ;) Hoppas ni alla fick en riktigt härlig start på året!
♥ / Cecilia

RSS 2.0