Livet

Trött är vad jag är idag! Nationella gick helt okej, även om jag trodde att det skulle gå bättre. Peace & Love skrev jag om ;) På rasten skrev jag klart texten till sticket i min, Bodils o Johannas låt, och den blev jag väldigt nöjd med :) Jag bara lääängtar tills jag får spela upp den för alla här hemma! :D Förresten har min klass MoP-kväll nästa torsdag (24/4), och då hoppas jag verkligen att jättejättejättemånga kan komma! Själv ska jag vara med o sjunga ett ABBA-medley acapella (stavning?), och sen ska Bodil o jag göra All By Myself. Så jag hoppas få se er där (snäääälla! *låter jättegullig*).
Efter skolan idag träffade jag min pärla Julia Green som jag håller så mycket av. Den tjejen tycker jag om av hela, hela mitt hjärta.
Ikväll har jag tränat med U19; vi var bara sex pers där, men det gick helt okej ändå (eller iaf för alla utom mig, men det gjorde inget. Jag menar, vad kan jag förvänta mig när jag inte hinner sova ordentligt..? Suck.)
Imorgon blir det Kyrkerör direkt efter skolan - ska checka in de där förbaskade lagen som kommer hit. Kvällen kan nog bli kul ändå, hoppas träffa volleybollarna o kolla på matchen i Odenhallen, men vi får se hur det blir. Gud vet.

Kärlek


En bra dag

Har kommit på att måndagar kommer bli en sån himla bra dag framöver! Jag slutar nämligen 13.20, kan ta bussen 13.25, och är därmed i Falköping redan vid 14.00! Sedan går bussen hem 14.40, vilket innebär att jag kan vara hemma i mitt hus vid 14.55 redan!! :O Fast så har det varit ett tag, men den goda o nya nyheten är att damlaget bara tränar en gång i veckan nu, eftersom säsongen är över - vilket innebär att Cecilia Kallin får en hel eftermiddag/kväll att göra precis vad hon vill på!!!!!! :D Mina måndagar framöver ska därför defenitivt tillbringas med vänner, för det finns så många av denna underbara sorts människor jag verkligen tycker om, och det av hela mitt hjärta. Mer tid till vännerna, alltså! <3 Det kan behövas med tanke på mina tisdagar, som jag klagat på så många gånger förut (dock är det bara 2 sådana kvar!). Livet är bra.
image465
Min underbara måndag nr 1 ägnades åt en himla massa underbart prat med en himla underbar Tina! Det finns verkligen ingen som hon. Vi satt på Lilla Blå, och fikade som vanligt för mycket (a), haha! Otroligt mysigt :) Sedan skulle duktiga hon iväg o träna, så då prackade jag mig på volleybollarna en liten stund. Jag o Lisa kom igång ordentligt med vårt snack om Peace & Love... MIN GUD vad kul det kommer bli!! Just nu ser det ut som om jag, Lisa o Klara kommer att tälta tsm :) Dessutom kom Lisa, smart som hon är, på ett enastående sätt att lösa det där med de äckliga duscharna på! GRYMT.

Kärlek

Falköping VS Karlstad

Jao, då var det dags att berätta lite om matchen då! Båda lagen gjorde sina bästa set första setet tyckte jag. Det var ganska spännande, men vi drog tidigt ifrån med 3-4 poäng. Jag slog flera st block-ut, så det var skitkul :) Siffrorna blev 25-17 till oss.
I andra set var det inte riktigt lika spännande, vi ledde med en ganska god marginal hela setet igenom. Dock tappade vi några för många bollar det sista, men vi vann ändå med 25-22.
Tredje set började vi hur grymt som helst. De hade nog typ tappat hoppet (eller kanske motivationen). Det stod snart 17-4 (eller något liknande), och då fattade vi ju att vi skulle vinna. MEN så får man inte tänka, så vi fick bakläxa. Plötsligt gjorde vi en massa oproffsiga tabbar, och setets slutsiffor blev 25-19 till oss. Ett dåligt avslut, men vi vann ju iaf! :D (Sen på vägen hem såg vi en regnbåge btw, o den var fin som ni kan se :P)
image467 image468
Nästa säsong är det alltså division 1 som gäller, och jag tror att det kommer blir otroligt kul. Volleyboll kommer bli roligt igen - bara tanken gör mig lycklig! Dessutom tror jag inte att det kommer gå sämst för oss i div 1. Jag menar, det är inga oövervinnerliga lag vi kommer att möta. För att bara nämna några: Borås, Jönköping, RIG (då pratar jag om de blivande ettornas lag), Orion mfl... Vi kommer passa in finfint! :)


Kärlek

HURRA

JAAAAA!! 3-0 mot Karlstad idag, nu är det ETTAN som gäller för oss i höst :D Det gick skitbra, men berättar mer imorgon! Nu ska jag sova som en jäkla... (vad man nu säger)! Ps. Håll utkik i tidningen, men glöm inte att blunda för de ev bilder där jag ser ut så som jag brukar se ut i tidningen! Ds.
image464
Kärlek

Çava bien

image461image462image459image460
Kärlek

Shoppat

Åh! Idag har avrit en väldigt bra dag :D Egentligen började det "braiga" redan igår, men ändå! Den senaste tiden har jag verkligen försökt spara pengar inför sommaren, o det har lyckats ganska bra, men nu har jag förstört lite (men är som ni kanske märker glad ändå, hehe)... Igår när jag var ute på stan med Julia i lilla Falköping hittade jag nämligen två saker som jag bara var tvungen att ha! En tubtoppsklänning i ljust jeanstyg, och en tunn, vit och stor skjortklänning! Och idag fick vi sluta skolan tidigare, så då åkte jag, Elina, Johanna och Bodil till Skövde där vi träffade Mikaela :) Vi gick o fikade allihop, o det var supermysigt :) Efter fikat gick vi runt o kikade lite på stan, o jag o Elina åkte inte hem förrän strax innan 19 ;) Vi hade det askul, så JÄKLA trevlig är hon alltså! :) Man blir glad bara av att se henne! Hur som helst hittade jag flera saker också: ett par höga, svarta shorts, ett par stora mörka solglasögon à la 2005 (haha) samt en nästan neonrosa tight klänning à la super-80-tal med typ lite längre armar än t-shirts :) Jag ska lägga in bilder imorgon så att ni får se. Själv blev jag väldigt nöjd iaf :) Skoj!
image458
Kärlek

Fifth Avenue Shoe Repair

Idag har jag träffat min kära Julia igen, och volleybollarna likaså :) Tränade inte med U19, för det är så få som tränar på torsdagar, så det är inget kul.
Ska passa på att tipsa om detta underbara märke - var ju ett tag sen sist-, de jobbar verkligen skitfint med volym! Det är tre svenska systrar som står bakom designen. Se o lär av Fifth Avenue Shoe Repair -v-
image457
image455image456
Kärlek

Folk

Idag när jag var på väg till Freja mötte jag min älskade Julia :) sikken tur! Hon hängde med mig in i Freja en stund, o det var så klart trevligt :) Anton kom fram o pratade lite (under träning - aja baja :P), och det var väldigt kul, för honom har jag inte hört av på ett tag.
När vi gick iväg mot min buss stötte vi på Tina också, stressad som bara den verkade stackarn. Men det var skoj att få se henne igen :) Jag blev förresten också stressad - höll på att missa bussen. Som tur var så va chauffören dock snäll o plockade upp mig :)
Snart ska jag in o träna. Idag är det damlaget som gäller, men först ska jag svara på ett litet brev som jag fått av Lovisa ;)
image453
Kärlek

Utpressning

Från och med nu och nästan en månad framåt kommer alla min tisdagar va jobbiga. För det första börjar jag 8.00 (går upp 6.00), som alltid, o sen slutar jag inte förrän 17.40. Tills kl 15 har vi ensemble nere i ensemblesalarna i Mops källare där AC:n gått sönder. Detta medför att man får huvudverk efter ett enda andetag - jag lovar, det är ingen överdrift! Idag fick vi tack o lov va uppe i körsalen, typ i protest mot de som aldrig fixar det de borde!
När jag kommer hem till bussen måste jag halvspringa till Freja för att hinna till träningen kl 19. Jocke o Hasse har nämligen sagt att alla de som vill hänga med till sm-slutspelet måste börja träna NU. Klart man vill med! Men kan de inte ta hänsyn till att jag först vill satsa på den allra sista kvalmatchen med damlaget som ju är nu i helgen..? Nästa vecka kan jag gärna träna 4 dagar i veckan, för då vet jag ju att jag har helgen ledig iaf. Men inte nu! Var där idag trots allt, men det var ingen höjdare. På torsdag ska jag nog skippa, för jag behöver lite lugn o ro + att det skulle bli sjätte dagen i rad som jag tränar. Och det är ju faktiskt inte bra - eller hur? :)
image451
Haha, måste bara lägga in bilden på min fina rebus som jag gjorde på matten i fredags ;P
Förklaringar (musikspråk): 3=ters, #=iss, Eb=ess.

Så här skrev Bodil på sin bdb:

vääärldens fulaste rebus som Cissi ritade på vår tråkiga mattelektionXDXDXDXDD
observera att hon inte kom på något annat ord på "n" än nilen:O:P:P:PPp NILEN-ILEN:p
Svaret ska bli: "kissa på Ernst" men jag fattade ingenting medans cissi gapskrattade:D
Liksom vem är Ernst:P????
Det roliga va att cissi trodde att läraren hette Ernst, fast han hette ju ErlandXD
Det kanske inte låter så kul, men sheet va jag grät av skratt:P


Kärlek


Det stavas v-o-l-l-e-y-b-o-l-l

Japp. Så kan man beskriva min tillvaro just nu, eller ännu bättre - volleybollvolleybollvolleyboll. Det konstiga är att jag tycker attd et är riktigt kul också ;P Vi kvalade mot Norrköping på hemmaplan i lördags, med resultatet 3-1 till OSS!!!!! Wiiiiie :D I söndags mötte vi Karlstad, också på hemmaplan, och resultatet blev 3-1 till.... OSS!!!! Mohahaha! Nu är vi så jävla nära, och jag tänker fan inte låta något sabba detta för oss! Nu ska vi banne mig upp till div. 1 - en gång för alla!
Ni som hängt med i min blogg ett tag vet att jag inte direkt uppskattat den senaste säsongen, och det vore så skönt att bara få glömma den, och kliva upp ett steg! Det skulle vara så sjukt kul med match varenda match! Alla kvalmatcher känns det som att jag presterat mycket bättre än vanligt, och det blir ju så när man har motstånd som är mycket bättre än vanligt! ASKUL.
image449
We're almost there.
Finally.
Kärlek

Cecilias intressanta tankar

Gårdagens kväll spenderades som ni kanske förstod i 23.an :) Bra folk där, tycker jag allt! Jag, Anton, Katta o Malin spelade kort, o det var riktigt trevligt :) Liiite sorgligt dock att killarna börjat nörda framför datorn, men sån't är livet :P Själv tycker jag att det nästan är lite läskigt när folk blir så där beroende.. vad de än blir beroende av! Min stora fundering kring detta med lanandet är ändå: Borde inte flera timmars lanande på kvällen + natten innan skoldagar vara värre en typ en festkväll? Eller? För det är ju liksom skitviktigt med sömn för träningen ju..
Idag fick vi sluta tidigare, så jag gick o fikade med Lina på Lilla Blå :) Fattar inte hur trevlig tjejen är, alltså! :o (Ni vet, hon som gick i 9a?) Jag tycker jäkligt synd om alla från Åsle som blev kallade Åslebarn och blev stämplade direkt, eller jag tycker iaf synd om Lina.. Fast jag tycker banne mig ännu mer synd om alla oss som dömde dem! För Lina är verkligen en riktigt bra tjej, så stackars oss som inte fick chansen att umgås med henne på Fredriksberg pga att hon kom från Åsle... People are fucked up sometimes.
Hur som helst kom hem redan kvart i fyra! :) Dock var jag alldeles för trött för att plugga, så jag typ såg på lite TV haha! Det var så jävla gött, ser fan nästan aldrig på något! Men idag såg jag på OC och That 70's show *stolt* :D Egentligen hade jag tänkt o gå ut o plugga på en filt vid en bäck i närheten (mohaha! Det kan man inte göra i stan ;p höhö^^) för det var ju så jäkla härlig luft ute idag, men sen började det regna, så det sket sig. Hade varit skönt o känna sig lite nyttig, men det gick bra ändå, för vi simmade idag på idrotten + att jag hade träning mellan 19 o 21. Börjar typ känna att jag blir trött i min axel, eller jag gjorde det i måndags på träningen. Men inte så konstigt, för det gick ju så bra i lördags på matchen, jag servade liksom tusen ggr bättre än i vanliga fall, o det frestar väl på.. men lite synd iaf. Fast jag har typ börjat tycka att mottagning är roligare än anfall! :o Egentligen är det ju mycket coolare att ta en riktigt grym mottagning, än att göra en riktigt bra smash - för att citera Martin Karlsson. Hoppas inte han läser det här förresten, för jag vill inte erkänna att jag kände av min axel :P Haha.

Kärlek


Kväll

Ääääntligen funkar bloggen! Har faktiskt försökt blogga flera dagar i sträck, men det har bara krånglat...
Är just nu hos Sofia i kära 23:an, o hon har varit skitgoo hela kvällen :) Mycket bra tjej!

Kärlek

RSS 2.0