Handmålat för fötterna

image380
Vad tycks? Dessa kommer från Dolce & Gabbanas vårkollektion -08. Handmålade... Mmmhhmm :)

Kärlek

Chillhelg

Gårdagen började med Öppet Hus på MoP - med andra ord skulle vi spela. Låtarna blev Life On Mars (åh, så bra den e), Gone och I Will Survive. Det gick ganska så bra iaf. Efter bara en timme i Skara storstad var jag tvungen att ta bussen tillbaka till Falköping, där skulle jag nämligen spela volleybollmatch.. :P Tur som jag hade åkte Tina med samma buss iaf, trevligt så klart! :)
Matchen gick ganska bra, gjorde ett riktigt bra block, o en bra "upplockning" efter att bollen studsat in i nätet. Överhuvudtaget gick mottagningen bättre än vanligt, o anfallet något sämre. Men de gjorde inget; vi vann mot Arvika med 3-0 iaf.

På kvällen va de sedan dags för överaskningsfest för Ida o Klara, hemma hos Jessica :) Mysigt, förstås! En äkta chillkväll blev det allt :)
Idag har jag gått en liten promenad med Jesper, o sen har jag kikat på volleyboll i Freja.
Dagens tanke: Hur sjuttsingen ska U19-SM gå? :S

Kärlek


Dialog om framtiden

Julia: *drömmande* -- När jag blir stor ska jag skaffa hund! :D
Cecilia: *realistisk pälsallergiker* -- När jag blir stor ska jag skaffa fiskar...! :P
Julia: -- Jaha, okej! Haha... ;P
Cecilia: -- Men fatta töntig jag kommer känna mig; alla andra kommer ha typ "ordentliga" husdjur (typ hund o katt), o så kommer jag där med fiskar.. :(
Julia: --Men du får väl se till att ha häftiga fiskar då! :)
Cecilia: -- Jaaa! Jag kan typ ha neonfärgade självlysande fiskar! Ascoolt, ju!! O så ska det va två fiskar åt gången, o varannan generation ska heta Habibi & Cooling, o varannan ska heta Puss & Kram!! :D :D :D
Julia: *lycklig över att inte vara i riskzoonen* : -- Jag skulle inte vilja va din fisk...! :S
image373
Kärlek

Snygg

Idag fick jag sluta 9.10, för jag var tvungen att  va ledig från sista lektionen ;) Så jag åkte hem tidigt för en gångs skull :D Vid halv fyra träffade jag sedan Julia, alltid lika trevligt <3
När Julia skulle dra till Marcus hade jag ingenstans att ta vägen när jag väntade på bussen (a), så jag gick till volleybollarna. Men tjejerna var ju i Kungälv, så jag kikade på lite handboll med Anton, Angel, Oscar o Fredric :) Trevligt! ;)
image372
Sedan måste jag bara hålla med Tina om att Miu Mius vårkampanj med Kirsten Dunst  är helt förträfflig! Hur jävla underbar är inte bilden ovan eller? Så himla snygg är hon alltså!

Kärlek

Mr Lullaby

She put him out like the burnin' end of a midnight cigarette
She broke his heart he spent his whole life tryin' to forget
We watched him drink his pain away a little at a time
But he never could get drunk enough to get her off his mind
Until the night

He put that bottle to his head and pulled the trigger
And finally drank away her memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength he had to get up off his knees
We found him with his face down in the pillow
With a note that said I'll love her till I die
And when we buried him beneath the willow
The angels sang a whiskey lullaby

The rumors flew but nobody knew how much she blamed herself
For years and years she tried to hide the whiskey on her breath
She finally drank her pain away a little at a time
But she never could get drunk enough to get him off her mind
Until the night

She put that bottle to her head and pulled the trigger
And finally drank away his memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength she had to get up off her knees
We found her with her face down in the pillow
Clinging to his picture for dear life
We laid her next to him beneath the willow
While the angels sang a whiskey lullaby

Skvallerblogg

Hahaha, kom på en rolig sak som hände i måndags.. ;P Jag va för en gångs skull inne på msn, o då snackade jag med bla Julia. Efter ett tag skrev hon "Måste bara fråga en sak. Vad är det som hänt i volleybollhuset som du skriver om på din skvallerblogg..?" Hahaha, skvallerblogg! Det tyckte jag var skitskoj, så jag tänkte att jag kanske skulle ta o börja skriva lite (mer) skvaller här. Fast bara typ harmlöst, som det jag skrev om volleybollarna. Typ så att folk vet att ngt händer ngnstans, men de vet inte vad.. mohaha! Skoj? Jag undrar; så om ni har ngt o säga till om i frågan kan ni väl kommentera! :) Sen tänkte jag ta o lägga in lite mer mode i mitt skrivande också, har varit alldeles för lite det senaste. Hur som helst, kommentera! :)
image371 image370
Dagens tanke: Grattis till Ida och Klara! :)

Kärlek

Kåwntrytrion

Igår fick jag ett sms fårn Lizah Gyllingsten i MoP3b, o vet ni vad hon sa? Hon berättade att hon o Moa kommit överens om att jag skulle va med i en country-trio!! Haha ;P Lizah är den bästa sångerska jag vet, har banne mig aldrig hört ngn så bra som hon live!! Hon kan (helt sjukt) sjunga högre med bröströst än med huvudklang! Kanske inte säger er så mkt, vad vet jag, men det är iaf jäkligt bra gjort! :P Idag skulle hon o hennes kompis sjunga en liten bit av en låt för mig o Moa (vi bad dem.. :P ), o jag började gråta redan efter första strofen... höhö, hejja mig! :P
Kåwntrytrion, som vi ska kalla oss (Lizah är uppvuxen i Umeå.. :P), ska spela bra country. Inte typ västern, utan Rascall Flatts o sånt :) Om ni vill höra världens bästa låt (lyssna på texten för sjuttsingen!! :') ), så ladda hem Mr Lullaby med Brad Paisley & Alison Krauss.. Hade aldrig hört den innan igår, o nu e den för bövelen min favoritlåt!! Det får mig o tänka på hur jäkla mycket bra musik det måste finnas som man aldrig för höra. Sorgligt ju!! Hur som helst så är den låten hemskt jävla vacker, så ta vara på mitt tips o lyssna! :')
                   image369
                                        Dagens tanke: Mr Lullaby är allt jag har att säga.

Kärlek

Händelserik helg

Fredagen började strongt, en halvtimmes sovmorgon (åt frukost på morgonrasten ist)! Efter Katedral åkte jag hem för att göra mig iordning för Ålle :D Fransyska skulle jag vara (tack Julia!), så det var bara att börja leta fram grejjor, sen som jag var. Vid 20-tiden åkte jag sedan in till volleybollarna, vi skulle förfesta hos Malin som var jättegullig o lät oss komma :) Vi var en spridd skara, möss, superhjältar, en katt, Magnus Uggla o så en fransyska. Höhö^^
image363
Volleybollflickor

Vid elva drog vi ner till Terassen, o under tiden fick kringströvande personer lyssna till min o Lisas skönsång med våra ljuva stämmor i vår egna, mycket vackra, version: I LOVE YOU BABY, AND IF ITS NOT ALL  RIGHT, I NEED YOU BABY, THROUGH ALL THOSE LONLEY NIGHTS, LALALALALA LALALALALALALALALA!!!
Höhö^^
image364
Jag & Lisa

Väl inne på terassen var det trevligt, speciellt o träffa det sk "förfestgänget" :) Puss på er!
Efter x antal timmar shakande på dansgolvet drog vi oss vidare på efterfest hos... (joo, ni gissade rätt) Klara! Trevligt folk där; dock hände det lite pinsamma grejjor. Jag nämner inga namn, men det var aningen skandalöst. Liveporr, jovars.
  
Jag som fransyska, inne på terassen o efterfest!

Jag skulle sova hos Lisa denna natt igen, o vi bedrog oss inte hemåt förrän bortåt halv sex nån gång skulle jag tro. En bra kväll blev det, tack för din otroliga gästvänlighet Lisa! ;)
På lördagskvällen var det egentligen meningen att jag, Katta o Sofia skulle dra till Pattis födelsedagsfest, men som vanligt i dokusåpan Volleybollhuset så stötte vi på trubbel. O inget jäkla skit-trubbel - en riktigt hemsk sak. Därför gick jag, Elin o Katta o tröstkäkade volleybollpizza ist :P Synd om Patti, men vad sjuttsingen ska man göra? :/
O idag har det tack o lov inte hänt ngnting överrumplande..! Det enda dagens dag bestått av har varit promenad med mamma, lite dator inkl msn (som iofs är en jäkligt string prestation.. :P ), o slappande. Gôttans! :)
Hoppas alla hade det skoj på Ålle :)

Kärlek

Händelserika vardagar

De senaste dagarna har det hänt otroligt mycket, så jag har inte haft tid o skriva, men nu tänkte jag ta o berätta om det viktigaste iaf :) Dock orkar jag inte ta allt..
I onsdags skulle jag titta på -92-killarnas intagningar till rig, dock sabbade Michelle allt vilket medförde att jag blev så sur att mitt huvud höll på att sprängas, o därmed orkade jag bara inte träna! Underbara, söta, o alltid lika omtänksamma Lisa erbjöd mig att sova hos henne, fatta snäll hon är! :')
image362
Julia & Lisa


Övernattningen hos henne innebar att jag kunde gå upp kvart i sju på torsdagsmorgonen - underbart!! :D Det var verkligen skönt att gå upp så sent, o sen göra sig iordning lite snabbt för att sedan ta en liten promenad nerför Wetterlin till närmaste busshållplats för 203:an :) Bra start på dagen! Fortsättningen blev även den bra; kör, frulle på håltimman, o sen började jag, Bodil o Johanna att snickra ihop en egen låt på ljudproduktionstekniken. Värsta fina introt av Bodil Bergström :D

image361
Bodil & Johanna


På eftermiddagen träffade jag Julia för att ta en fika på Mingus (vår rutin är bäst! :D), o jag hade ovanligt mycket att berätta om för min sötnos kände jag ;)
När klockan var sju infann vi oss i Freja, jag skulle egentligen tränat med U19. Dock var det inte SM-träning som jag hade trott, bara träningsmatch mot U17, så nej, jag ville inte gå (okej, okej, nu måste jag ta o skärpa mig med träningen! :S ). Så när jag o Julia kramat varandra hejdå gick jag upp till Ålleberg för att hänga med Lisa till 23:an o plocka ihop grejjorna efter min lilla övernattning.

image360
Jag & Julia

Fortsättning följer...

Kärlek


Volleybollare

Idag hade jag sånglektion :) Gick bra! Fick en jazzballad i läxa, skoj! Väl i Fkp vid 19 gick jag till volleybollarna, där träffade jag snyggingarna ni kan se nedan ;) Pussar på er!
Förresten så hoppas jag att allllllla går på Ålle på fredag; för jag ska dit o vill så klart träffa alla! Sitt inte hemma o se på film, dansa på Ålle ist! Det ska jag göra iaf :D
image359
Dagens tanke: Ålle kommer bli bäst, om alla går dit, så gör det! :D

Kärlek

Måndag

Idag har jag haft träning, o det gick mycket bättre än förra gången... Så det var jäkligt skönt :)
En sorglig sak idag är att jag vet att jag inte kommer kunna komma o lyssna på volleybollkillarna imorgon när de sjunger... :( skulle hemskt gärna vilja se/höra det kan jag lova! Menmen, vem vet, det kanske kommer fler chanser? c(:
En bra sak idag är att det är Ålle på fredag! :) Skoj, ju! Jag längtar verkligen dit, då man äntligen får träffa alla Fkp-bor :')
Har tittat lite på -92-tjejerna idag också, deras intagningar är ju nu. Jag har redan bestämt mig för 7 som jag tror kommer in... Duktiga måste jag säga :)
image357
Dagens tanke: Grattis till min snygging Madde på födelsedagen! <3
Sedan så tänker jag på Julia också. Du vet varför gumman!
Kärlek

Bra trio

Idag skulle jag egentligen åkt med laget för att spela i Falkenberg, men jag kunde inte för jag skulle på TVÅ släktkalas! Fatta, TVÅ på samma dag! O ett igår! Min helg går iaf att sammanfatta lätt; tre släktkalas, en volleybollmatch o sen ett par timmar med Julia o Sofie. Det sistnämnda var riktigt mysigt :) Pratpratprat :)
image358
Kärlek

Grattis brollan

Idag spelades det match med damlaget mot V:a Ämtervik; lätt seger så klart. Dock är jag i en klar svacka i mitt volleybollspelande; pga av min dåliga motivation, o sen så är jag liksom seg i kroppen. Men det gör inget, för jag är glad ändå :)
Nån annan som är glad idag är min kära brorsa, som fyller 18 :) Körkortet är dessutom snart hemkammat, o det lär väl jag också tjäna på antar jag. Mohaha! Skjuts, skjuts, skjuts!! :D
I love you Charlieee <3
image356
Kärlek

Australien

Igår fikade jag med min söta Julia :) Mysigt som vanligt, så klart! :)
Idag tittade jag på matchen mellan Sverige o Australien, o killarna spelade riktigt bra :) Speciellt Fredric :) O Anton va också grym :) Träffade Sofie där också :) Efter matchen gick jag med Sofia o Anna till lägengheterna, o det var mysigt :) Pratade en hel del med Katta, Sofia o Josse (borde bli oftare!), så det var skoj :) Sen skulle jag kila till Oscar, för han skulle ge mig bilderna fårn NM (haha, 4 månader senare... :P), o så krånglade det jättemycket. Men tack för hjälpen :) O grattis i efterskott!
En sak som är skoj är att jag nu har vår låt som vi spelade in med ensemblen på ljudproduktionstekniken :D Det är Queens Save Me, o den blev riktigt bra (tyckte iaf vi som spelat in - haha!)! Så om nån är sugen på o lyssna på vad vi håller på med på MoP, så ska jag gladeligen skicka den över msn (fast vi måste ju bestämma tid, för som alla vet är jag ju aldrig inne annars (a))!
image352
Kärlek

Död

Igår var en ganska bra dag. Tittade en stund på landskampen mellan rigs killar o Australien :) Fast jag hann bara se första setet, för sen hade jag träning själv :/ Skulle hemskt gärna ha sett på hela, för den var verkligen jämn; 18-16 till Australien i femte set... Bättre lycka på fredag, Sverige! Då ska jag banne mig se hela matchen!
Träningen igår var förresten skittrist, det gick bajs o jag var inte sugen på att träna överhuvudtaget. Den här säsongen har tagit död på ett av mina största intressen. Om ingenting nytt händer med vårt kära damlag tills nästa säsong (som tex att vi går upp till div 1, snälla Gud, låt det hända!!!), så tror jag att jag hoppar av. Sorgligt nog faktiskt, men jag pallar helt enkelt inte att lägga så pass mycket tid som jag gör på något som jag inte ens tycker är särskilt skoj längre... Iofs älskar jag verkligen själva sporten, o ingen tvekan om att jag kommer o sakna den, men det funkar liksom inte som det är nu. Jag kanske skulle börja dansa eller något istället?
En bra sak är iaf att jag har sovmorgon tills tjugo i TVÅ idag :D Har inte ens börjat än!

Kärlek

Omtyckta

Idag började ju skolan igen efter lovet, som bekant. Något jobbigt att kravla sig upp ur sängen vid 6, men det var man helt enkelt tvungen o ta. Härligt att träffa alla igen ju! :) Sen på mattelektionen bytte jag tillbaka till den gröna boken igen (underbaaaaart!! den lila var alldeles för krånglig), o sen på svenskan jobbade vi vidare med ordkunskapen. Slappt.
Efter det var det dags för Gemu, o vi fick reda på provresultaten idag. Teorin gick väldigt bra, o gehören blev jag också nöjd med, för det var faktiskt jäkligt svårt. Sedan var det dags för ensemble, o sedan följde jag Bodil typ halvvägs till Robin. Jag hade ändå håltimma; tisdagar är ju min sena dag med sånglektion. Kan inte ta bussen hem förrän kvart över sex.. :/ Som tur var missade jag iaf inte den idag!
Väl hemma i kära Falköping begav jag mig till 23:an, där jag först inte kom in. Något butter blev jag då på pappa, som egentligen redan skulle ha kommit för att hämta mig. Till slut kom jag in iaf, o då var det myyyys :) Träffade nästan alla mina älskade volleybollare igen efter lovet! :') Jag tycker verkligenom dem allihop <3 Blir alltid så glad när jag träffar dem..!
image351
Dagens tanke: Jag tycker om volleybollarna, förfestgänget, o MoP1b :')

Kärlek

Åre

De senaste dagarna har jag varit uppe i Åre tsm med familjen :) Det är därför det inte blivit särskilt mkt uppdateringar här. Hur som helst har det varit riktigt skoj, alldeles för länge sen man fick glida runt på brädan lite. Dock var det ganska blåsigt, så man fick inte åka på backarna uppe vid toppen (som är de bästa), så det var lite surt (och kallt). Vinden bidrog ju också till att snön blåste bort från backarna, o kvar blev ju då is. Menmen, jag ska inte klaga!
image349image350
Dagens tanke: Julia gör en alltid glad :)

Kärlek

www.bilddagboken.se/ceciliakallin

Nu har jag lagt in en massa bilder på ceciliakallin på bilddagboken, så jag föreslår att mina kära läsare tar en liten titt där ;) Fler bilder kommer dessutom :) Puss på er alla!
image348
Kärlek

Gott Nytt År

Nyårsafton igår var super! :D Hoppas att ni alla kan hålla med mig! Skriver mer senare :)
image347
Den bästa gruppbilden - haha! :P Amanda är dock inte med på den.

Kärlek ♥

RSS 2.0