God natt!

Nu är jag hemma igen efter tre dagar fyllda av sång och inspelning. Det har varit riktigt roligt, och det känns jättebra! Ikväll har jag planerat lite inför morgondagen. Det blir jag, Tind, Elina och Mitchie som drar hem till Axel Thyresson i Skara på middag och nyårsfest! En liten fågel viskade i mitt öra att det visst skulle bli mycket trevligt folk där ;) Vi är inbjudna av Ludvig Johansson, så det tackar vi denna mycket trevliga unga man för :D Hoppas ni alla får en riktig kanonkväll imorgon!

En bild från Liseberg med Skarabrudarna i somras
♥ / Cecilia

Rapport från studion

Hej! Två av tre studiodagar har gått, och vi ska snart sova här i Johannas fina etta. Det har gått bra, det är skitkul, och man går ständigt runt och är lycklig bara för att man omges av så underbart härliga människor som är så otroligt snälla! Livet leker.

♥ / Cecilia

Tind & Julia

Det var ingen knackning på dörren jag hörde. Det dröjde ett ganska bra tag innan Tind kom.. Jag hann med att sitta här, gå promenad och börja baka lussekatter. Men sen anlände hon äntligen! Medan jag bakade klart de där stackars lussekatterna (samt brände min stackars tumme på den där förbannade plåten) satt Tind här och fick både Ludvig och Tobias att tro att hon är halvt galen ;) Det är det jag gillar så bra med Tind - det där knäppa, sjukt roliga som bara inte är som vem som helst. Det är verkligen en störtskön liten stockholmska jag fått tag på ;D
Julia kom förresten också hit idag en stund :D Det var "år och dar" sen vi sågs (nästan), och guuuuuud vad jag saknat henne!! Det har ändå inte varit allt för outhärdligt under all den tid som gått sen sist; vi båda har haft så mycket för oss; men nu när jag äntligen fick träffa henne kände jag verkligen hur mycket jag saknat min allra bästa vän!
     Nu är det dags att packa, och sedan ska jag öva lite på låtarna vi fått =) Ha en bra kväll!

♥ / Cecilia

Sångövning

Här sitter jag och övar på låtarna igen =) Det går bra faktiskt; det är skitkul hur som helst! Jag gillar allihop haha :D Imorgon blir det alltså Skara igen för att spela in med Dille & Krille (HAHAHA), och så blir det ett par nätter med tjejerna i Johannas etta =) Men innan det tänker jag öva mer på låtarna, o så ska Tind komma hit, o så måste jag så klart packa i min RULLväska. Rullväskor är bra skit det! Då behöver man liksom inte bära och därmed få ont i axlarna/ryggen, utan man kan bara rulla den efter sig haha :D ASBRA och UNDERSKATTAT. Så det så!
     Gårdagen blev mycket trevlig =) Dock vet jag inte hur det blir med nyår nu.. Men det löser sig på något sätt hoppas jag. Skara eller Falköping iaf =) Hörde jag en knackning på dörren?

♥ / Cecilia

Julhelgen

Jahapp, då har man firat klart årets jul! På julafton var vi hos mormor och morfar, och på juldagen hos farmor och farfar. Riktigt mysigt att träffa hela släkten igen! Årets största julklapp gick förresten till mig, och vet ni vad det var i? En halvakustisk gitarr!! Fan vad glad jag blev; och konstigt nog hade jag inte en tanke på att det kunde vara det när jag såg paketet.. :P Charles har en likadan, fast mörk, och jag har lånat den hela året så fort jag ska spela, men nu har jag alltså min egen :D Stackars pappa blev nästan rädd när jag kom fram till honom och tackade med tårar i ögonen: "Blev hon ledsen?" frågade han oroligt mamma. Haha, han är allt bra söt han <3
     Julens mest dramatiska händelse ägde rum hos farmor och farfar, då en av deras tomtar av halm och tyg höll på att bränna upp hela stället :P Den hade fattat eld av någon lykta och brann för fulla segel då någon i grevens tid kom ut och såg till att släcka den..
Förutom gitarren har jag fått lite kläder, pengar, musikböcker, rosa plektrum (mina kära släktingar vet vad jag vill ha haha), en riktig CD med Keane (mohaha!), rosa stjärnmönstrade innetofflor (MoP nästa!) och även en biljett till föreställningen The Producers - Det våras för Hitler. Det är en musikal tror jag, och det passar mig utmärkt haha! =)
     Just nu sitter jag och övar lite på låtarna vi ska spela in :D På söndag gäller det! Snart beger jag mig till Skara för att besöka en god vän, och senare ikväll ska jag träffa min favorit från Stockholm! <3

♥ / Cecilia

GOD JUL


♥ / Cecilia

Tomten besöker bara de snälla barnen

Idag har jag varit tomte. Jag lämnade renarna hemma, och åkte buss till Skara. Där besökte jag - som utlovat - en mycket trevlig pojk. Han trodde nog inte att jag skulle komma (jag är ganska knäpp som gjorde det egentligen), men har man lovat så har man! Löftet avgavs iofs i slutet av en festkväll, men ändå! Cecilia Kallin håller vad hon lovar, och mitt nyårslöfte ska nog bli att jag ska sluta vara så förbannat töntig! Det jag gjorde idag var liksom aaaskul! Att bara hälsa på någon så där, med en liten julklapp och allt, utan att knappt vara inbjuden.. :P Vi hade bara skämtat om det lite, men jag gjorde det till verklighet! ;) Jag är nästan lite stolt; märks det? Haha! Jag ska börja ta lite risker, leva lite mer och ha lite roligare helt enkelt!
Fan, jag trivs med tillvaron.
♥ / Cecilia

Julgran

Igår högg vi julgran ute i Dalum med min söta farfar! Det var mysigt, det var härligt, och det var kallt!
Men resultatet blev bra; ni kan se det nedan! Erkänn att det måste vara den snyggaste granen ni någonsin sett? Haha^^ ;)
♥ / Cecilia

Bäst

För någon timme sedan kom jag hem från myskväll hemma hos Fanny med lite blandade flickor! Det var lite misslyckt att vi inte fick igång GuitarHero-spelet, men vi hade mysigt ändå ;D
Jag kom på att jag glömde berätta det bästa från i torsdags! Jo, Errkan ringde mig, och jag låtsades att det var Kristian Wejshag... Innan jag svarade tittade jag på displayen och utropade förskräckt: "Det är Kristian!!"  Och jäääädrar vad fort musiken stängdes av, och jäääädrar vad tysta alla blev! Öronen stod rätt ut på dem, alla fyra, där de satt runt Johannas lilla köksbord! Jag hade inte en aning om att mina kära vänner ens kunde vara så tysta :P Hur som helst berättade jag diverse saker för Kristian, och jag skrek som bare den i telefonen ;) Det var underhållande vill jag lova (a) När jag slutligen berättade för Errkan att de andra trodde att jag pratade med Kristian, svepte en stor suck av lättnad rummet! Hahahaa, ibland är jag allt bra rolig ;P Och ond för den delen x) HAHAHAHA :D

Rolig och ond? Hmmm...

♥ / Cecilia


KANONKVÄLL

Faaaaaan, vad roligt vi hade i torsdags!!
     Om jag ska ta det från början så gick julavslutningarna bra. Jag var med några riktigt trevliga pojkar ut MoP3a och spelade Blood Of Eden, och det var nog faktiskt många som uppskattade vårt lilla framträde =) Särskilt på den andra föreställningen, för då applåderade publiken mitt i låten (!!!!!)! Detta efter att jag och Foffe tagit i lite extra, så det var liksom inte efter ett gitarrsolo eller så :P Jag har banne mig aldrig varit med om det förut, och aldrig trodde jag väl att jag skulle mötas av en sådan positiv reaktion av elever!!! Helt otroligt roligt :D Bodil har lagt upp ett filmklipp med hela låten på facebook som ni hittar här.
På kvällen var det dags för fest, fest, feeeest! Vi var supertaggade allihop, och vi började med att gå till Munken för att handla mat. När vi senare stod i bankomatkön sjöng alla för full hals på Jag såg mamma kyssa tomten jag, och tror ni inte att Dille åker förbi med sin bil precis då haha! :D Askul!! Särskilt efter hans eminenta insats på MoPs julfest med I'm the real Santa!
     Väl hemma hos Johanna började vi sminka oss och laga mat, och potatisgratängen och kycklingen vi investerat i blev hur goda som helst! Sedan var det som sagt fest som gällde, och jag har inte haft en så bra kväll på riktigt länge. Senast var nog första Ålle i höstas..
     Strax efter 23 började vi traska mot Olins, och min guuuuuud vad lång tid det tog! Jag visste inte att man kunde ha så roligt när man går promenad! Bodil och Michelle tröttnade dock, så de lämnade mig, Elina och Johanna att klara oss själva :P Vilket vi givetvis gjorde. Dock fick vi lite problem när vi kom fram till Olins, för vakten påstod att det var fullt =( Efter ett tag upptäckte jag dock att han var sjukt trevlig, Thomas hette han, så vi började prata och det var nästan så att man inte ville lämna kön :P Det var ju dessutom helt gratis att stå där 8) Efter ett tag kände vi dock att vi ville in trots allt, så jag berättade med ledsna ögon för vakten att mitt span var där inne, och att det är tämligen omöjligt att spana vidare om man inte får komma in... Då släppte han in oss - mohahaha! ;D
Där inne var det fullt av folk, och två dansgolv log mot oss med öppna armar! Det gick inte att ha tråkigt! Vi dansade som bare den, och det var sjukt trevligt! Dock började folk snart dra sig hemåt, vilket säger en hel del om hur sega vi var på vår lilla vandring...
     Några timmar senare satt vi allihop i Johannas lilla etta och drack vatten för fulla muggar (hahaha), samt åt nattmacka. Det var också sjukt kul (HAHAHAH) :P Jag garvade som fan åt det mesta, vilket gjorde att jag insåg att tröttheten tagit överhanden så pass mycket att det var dags att sova.
Dagen därpå gick vi upp kl 10 (!!!), åt frukost, och sedan mötte vi upp Dille och Kristian i studion. De hade ett nytt namnförslag som vi alla gillade mycket bättre: Diana. Vad tycker ni? Dessutom fick vi höra på en massa nya låtar, varav iaf två vi ska spela in nu i slutet av december. De är riiiiktigt bra! En är "hittig" och en är väldigt soft och härlig =) Sjukt kul! Efter ett tag åkte vi iväg till LaiThai alla sex och så bjöd Kristian oss på lunch. Himla passande, för egentligen hade vi velat beställa thaimat kvällen innan, men vi hade kommit överens om att handla på Munken ist så att det inte skulle bli så dyrt :P 
     Idag har jag sovit igen en hel termins förlorad sömn (nästan), och så har min farmor och farfar varit här och uppvaktat mig =) MYS!

♥ / Cecilia

Taggade

Imorgon är det party som gäller; på Olins för er som inte vet; och jag rekommenderar starkt alla att komma ;) De ska ha två dansgolv och två dj:s tom haha *jubel*. Hur som helst ska jag och mina underbara MoP-flickor dit, och jag kan lova er att vi är sjukt taggade! Det lär bli en kanonkväll =) Jag var och hälsade på i volleybollägenheterna ikväll (hur mysigt som helst, och 1000 år för länge sedan), och nu har jag övertalat åtminstone Julia och Lisa om att de ska dra till Olins ist för Vatra :D De skulle nog dra med sig Fanny, Cajsa och Malin också, så det kan ju inte bli mycket annat än hur kul som helst!

Jag stjäl Johannas fina bild (a)
♥ / Cecilia

Det går bra nu, kompis det går bra nu!

Tänkte bara säga hur mycket jag uppskattar tillvaron; jag älskar den!
• Jag älskar MoP!
• Jag älskar alla mina fina Falköpingsvänner!
• Jag älskar de underbara vänner jag fått i Skara!
• Jag älskar att jag äntligen ska hälsa på Lisa & Julia o company i lägenheterna imorgon!
• Jag älskar vad jag ska göra under jullovet!
• Jag älskar att Erica är min sånglärare, och är bäst i världen!
• Jag älskar att lärarna hade konsert för oss igår; det var så jäääkla grymt och kuuul!
• Jag älskar Stefan som gitarrlärare - han är den bäste man kan tänka sig!
• Jag älskar alla chanser jag fått!
• Jag älskar känslan av att någon tror på en!
• Jag älskar känslan av att faktiskt räcka till!
• Jag älskar känslan av att bara få ha roligt, och inte ta allting så jäkla seriöst!
• Jag älskar att vi ska upp till Stockholm för att fotograferas snart inför projektET!
• Jag älskar låtarna vi fått!
• Jag älskar att alla är så snälla, trevliga, roliga och härliga!
     Jag skulle kunna skriva så jäkla mycket mer, men nu måste jag sova! Tänkte bara säga att jag nog ska söka Sing-a-song-writer inriktningen till nästa år, och välja låtsnickeri som individuellt vl i vår... Jag TÄNKER bli grym på att skriva låtar och på att jobba i Logic! Det är mitt nästa mål! Och så ska jag bli bra på att dansa också hahah :D

♥ / Cecilia


Super-Cissi & Super-Johanna



♥ / Cecilia

Världens roligaste dialog - Litet men KUL


♥ / Cecilia


En hel del...

Det har hänt en hel del sen i tisdags då jag senast bloggade! Här kommer en liten sammanfattning:
Onsdag:
Först hade jag masterclass på MoP (några sångelever sjunger upp varsin låt för varandra och coachas av en lärare de inte har på lektionerna). Jag sjöng Warwick Avenue, och det gick bra tyckte jag väl =) Väl i Fkp traskade jag hem till Tina efter skolan för en pratstund - ingen träning alltså. Efter det bar det av hem för att göra i ordning inför morgondagen.
Torsdag:
Efter skolan gjorde jag franskaprov, och sedan gick jag ner till mitt skåp där Johanna låg på golvet och sov (=väntade på mig) ;) Vi hann med att gå nästan heeela vägen hem till henne då jag kom på att jag glömt hela min stora väska i skolans reception! Så jag fick låna hennes cykel och cykla tillbaka hela vägen - i snön - och hämta den! Tur att lärarna skulle ha julfest, så att jag kom in, säger jag bara! Väl hemma hos henne bjöd hon mig på mat, och sedan började vi göra oss i ordning för Lusse! Vi blev ärligt talat sjukt snygga hahahah! Superhjältar båda två ;) Förfesten hemma hos Malott var kaotisk; hennes säng gick sönder, och så har jag nog aldrig sett så mycket folk i en etta förut! Men det var trevligt! Kvällens roligaste var när Arvid från MoP3b ropade till Alexander Falck att "Nej, hon heter Johanna Petterssooooon!" när den sistnämnde kallade henne för något annat.. Johanna vände sig mot Arvid och konstaterade förvånat att han kunde hennes efternamn. Snart visade det sig att Arvid hade full koll på hela vårat gäng - haha ;) "Ni är fem blondiner o en brunett; ska jag räkna upp er?" Efter varsitt "ja" fårn mig och Johanna började han: "Johanna, Cecilia, Bodil, Elina, Michelle och Mitchie!" Ni skulle ha sett hur stolt han såg ut, och hur mycket jag och Johanna garvade!! Sjukt kul!
Vägen till Fokus traskades tillsammans med Calle från MoP3b han med, och det var trevligt att bli kallad Cissi G-long hela vägen haha ;) I väntan på att komma in på Lusse bjöd tanterna i gula jackor alla på glögg, pepparkakor och lussekatter. Jag kan bara inte låta bli att bli lycklig av sånt! Så himla gulligt! NTV gjorde samma sak på skolan i onsdags! Rickard och Sofie kom fram och sa att man skulle göra en god gärning, så fick man en pepparkaka och en skumtomte. Jag sa att Rickard var snygg i sin tomtemask (faktiskt utan att ens tänka på att det var en god gärning), så det var en lättförtjänt pepparkaka ;)
Inne på Lusse var det skittråkigt! Sämsta musiken jag någonsin varit med om + att det var för låg volym.. Men det var kul att se allas fina utklädnader iaf! Albin, som vann, hade klätt ut sig till Aladdin med en flygande matta - sjukt bra!

Fredag:
Skoldagen blev väl kanske inte jättebra. Johanna ville mest bara sova hela tiden, medan jag var speedad som fan! Kristian upptäckte tyvärr att jag och Bodil inte var på den tidiga föreställningen med lucian, men vi kollade ju det som var 9.00 iaf (a) (Men Michelle försökte givetvis sätta dit oss haha) Han bjöd oss hur som helst på festis, pepparkakor och lussekatter ändå =)
Sista lektionen på Katedral (nk) var bland det värsta jag någonsin varit med om!! Jag visste inte att jag kunde garva så mycket åt INGENTING :P Det allra roligaste var nog när vi skickade kärleksbrev till Jonas (jag, Elina och Johanna är ihop med honom nu, om någon undrar).
På kvällen åkte jag hem till Sofie för att fira våra + Cajsas födelsedagar! :D Mycket mysigt, med Pias goda lasagne, Idol-final och presenter!

 Lördag:
Klockan 11 mötte jag upp min vän Sigrid från Götet som bestämt sig för att komma o hälsa på i småstaden ;) Vi träffades när jag praoade på Folkteatern i Gbg i nian, o har hållt kontakten sedan dess =)
Först promenerade vi till "centrum" o sen kollade vi in i alla affärer o så käkade vi på WookStugan. Vid tre drog vi hem till mig, och eftersom det var så mycket snö åkte vi scooter! :D Det var aaaskul, så sjukt länge sedan jag åkte! Först åkte vi på scootern, och sedan åkte vi bob bakom ;) Läskigt men svinigt roligt!


Söndag:
Idag har jag spelat match mot Ymer. Det kändes lamt, men vi vann så klart ändå med 3-0. Lätt och ganska trist. När jag kom hem bakade jag pepparkakor med Michelle (kan ni gissa vad figuren t.v. ska föreställa förresten? ;)) Nu har jag suttit här alldeles för länge, så jag ska nog gå nu...

♥ / Cecilia

Tuesday

Idag har jag sett på världens snyggaste Julias dansföreställning med härliga Sofie =) Kanonbra! Den bestod av delar då man gjorde allt för att inte skratta högt (när de små jättejättesöta barnen dansade och gjorde fel hela tiden - hahahaha), delar då man blev högst imponerad (då Julias grupp dansade så klart ;)).
När jag kom hem ringde jag Tina <3

♥ / Cecilia


Jag finns här

Just nu sitter jag och lyssnar på The Blood Of Eden, och jag är ärligt talat inte helt säker, men jag misstänker starkt att det är The Eagles man sitter och njuter till. Jag blev tillfrågad idag av mycket trevliga herr Simon Warnskog om jag ville sjunga tsm med Foffe på den låten på julavslutningen i kyrkan =) Kan nog bli kanon, iaf för jäkla kul!
Snart ska vi ha kvällsfika med min kära familj, och min mamma ska säga något som Kristian (min rektor) pratat med henne om idag angående projektET ;) Det var meningen att jag skulle ha fått mail om det idag, men Kristian har nog råkat skicka fel, för jag har bara fått ett där det står att vi ska diskutera pensionsgrejjer med någon snubbe imorgon eftermiddag.. :P Så jag väntar med spänning på vad det är mamma ska säga!
Det har förresten hänt en otroligt sorglig grej idag.. Jag är skitledsen, och jag är säker på att alla ni som vet vad jag syftar på känner likadant.. Jag finns här! <3

♥ / Cecilia

Skrämmande?

Jag tänkte bara komma med en lite hyllning till Facebook! Bilduppladdningen är sjuuukt smidig, och det går fort som bare den! Någon mer än jag som känner att de börjar tröttna på bdb en aning? :P
Imorgon är det skola, och mina damer och herrar, det lär bli en konstig dag! Fr.o.m. nu och en tid framöver är nog jag, Elina, Bodil och Johanna de kanske mest hatade personerna på hela MoP (iaf av sångerskorna?). Vilket givetvis skrämmer mig en hel del. Jag hoppas bara att allting lägger sig snart, och att det i slutändan kommer vara värt det! Kanske blir det ingeting av alltsammans, kanske blir det en jättegrejj. Ingenting är säkert. Jag tänker hur som helst se till att göra det bästa av situationen, och kanske t.o.m. unna mig att njuta lite ;) För i ärlighetens namn är jag så glad att jag nästan spricker.
♥ / Cecilia

LYCKA


Butterfly - mohahah ;)
♥ / Cecilia

Helg

Det blev tre lätta set mot Orion idag, de hade inte med någon av sina tre bästa spelare, så det var absolut inga problem. Ganska dåligt spel från vår sida i alla set utom det andra, men varför göra mer än vad man behöver?
Igår var jag hemma hos Ida, där hela vårt helsköna gäng käkade middag tillsammans! =) Det blev himla mycket skratt, prat och även lite planering inför en eventuell resa nästa sommar! :D Nä, nu måste jag sluta, för min kära syster vill ha datorn. Ha en fortsatt bra helg!

♥ / Cecilia


17 år

Jaa idag är det alltså min 17-årsdag, och den har varit kanon :D Den är slut om exakt 7 minuter, så därför tänker jag gå och sova nu. Tur för mig att min kära GeMu-lärare var så snäll att ge mig 20 minuters senare lektionsstart i födelsedagspresent, för det innebär att jag kan ta bussen en hel timma senare!
Jag berättar om dagen och om vår produktion när jag hinner ;) Tack alla ni som stått för sms, mms, kommentarer, skönsång, telefonsamtal och presenter! Ni är underbara allihop :D <3

♥ / Cecilia

Grattis syster <3

♥ / Cecilia

Absurt

Ännu två avklarade föreställningar som gick bra! =) Det var särskilt roligt att träffa Martin Erkenborn efter kvällsföreställningen; min gud så positiv han var - haha :D Vår superheta version på Oh Helga Natt gick dessutom hem för fulla muggar; även om vi gjorde några misstag med koreografin :P Det var förbannat kul måste jag säga! Även Do They Know It's Christmas och Fairytale Of New York gick bra. Min klack i Bodils ass kan väl inte bli annat än succé antar jag? Haha :P

Snyggingen nr 1 (höhö) tillsammans med en väldans söt farfar som såg på julkonserten idag!

Jag har förresten en dålig och en bra sak att säga. Den dåliga är att vi förlorade mot RiG B idag med 3-0, vilket innebär att allsvenskaplatsen är borta. Jag önskar jag hade varit med, så att man kunde ha känt att man personligen iaf försökt vinna! Den bra är att den där hemligheten jag pratade om igår kommer bli kanon :D Tyvärr kommer den fortsätta vara hemlig men :P
Nu ska jag slå in min present till världens bästa lillasyster som fyller år imorgon, och sedan ska jag sova och njuta över den lååånga sovmorgon som väntar mig!

♥ / Cecilia

RSS 2.0