Matfestivalen

Heeej! Nu kommer äntligen uppdateringen! =) De två senaste kvällarna har spenderats i Skövde med trevligt folk! Som alla vi som kan kalla oss västgötar vet så är ju matfestivalen ingen höjdare direkt, men har man inget bättre för sig så varför inte? Hur som helst var det egentligen inte meningen att vi skulle åka dit i fredags, men Anton frågade mig om jag ville hänga med (typ en halvtimma innan tåget gick) och då blev det bara så :P Under kvällens gång hann vi med att försöka fånga upp gossedjur med gripklor (i sådana där maskiner, ni vet?) typ 1000 gånger, men vi fick inte upp ett enda, haha! Anton var iaf nära en gång, men den där jäkla gripklon droppade den stackars kossan eller vad sjuttsingen det nu var när den var en bit upp i luften! Det är ta mig tusan bedrägeri - helt omöjligt att vinna ju!
När vi kom hem till Falköping blev det en kall promenad upp till 23:an för att se på Remember the Titans som var rätt dålig tyckte jag allt.. Den handlade bara om samma sak hela tiden, så jag och Anton struntade i att se klart, och gick hem till honom ist. Där blev det nattmacka i vanlig ordning ;)
På lördagen skulle Anton till Säm, men först såg vi lite på Lejonkungen ;) Anton ville att vi skulle spola fram till "det bästa", och det visade sig att han menade scenen när Mofasa dör! Så ond är min käre pojkvän, haha! Jag personligen hatar den scenen! :P Hur som helst så jag följde honom ner till rese och passade på att inhandla lite käk till träningsdagen som snart skulle börja. Det blev en varm promenad upp till vår trashiga lokal, och där låg jag på min handduk i gräset och solade i en knapp timma innan resten av damlaget började droppa in. Tack vare det fina vädret kunde vi sitta ute och gå igenom en massa teori och taktik - skönt det!
Vid halv fem började vi träna och var klara två timmar senare. Det gick så där för mig; jag kände mig lite seg.
Efter träningen traskade jag hem till volleybollarna där Lisa, Anna och Sofia höll på att baka pannkakor - duktiga som de är ;) Strax innan 21 cyklade vi ner till rese. Jag fick sitta på fröken Petterssons pakethållare, vilket innebär stor fara för er som inte vet :P
                                    

När vi kom till Skövde gick vi även denna dag runt och tittade mest, men jag träffade mina älskade Skara-brudar iaf, och det var förstås kul! =) Vid halv elva hängde jag med Moa, Tina och Emma och käkade lite, och sedan var det dags att gå iväg till bussen. Väl i 23.an hade vi filmkväll hos Sofia! Aladdin stod på schemat ;) Så jäkla rolig!! Speciellt när Jago flyger in i en pelare, och får sultanen flygandes på mattan ovanför huvudet i en cirkel så där ni vet :P Hahaha! Efter filmen gck vi och lade oss, och jag fick låna Julias rum; snäll som hon är =)
Idag fick jag springa som en jäkla dåre till bussen (hatahatahata). Tack och lova hann jag med, men det var precis! Nu är jag alltså hemma, och snart ska jag öva lite på min gitarrläxa och sen ikväll är jag sugen på att se Bambi med mina kära syster, haha! Ha det bra =)

Kärlek


Mingus

Idag har vi alla tjejer firat Fanny på Mingus! Den lilla tösabiten fyller ju år idag =) Vi var nog en 12 tjejer skulle jag tro som satt där inne och hade väldans trevligt! Jag hoppas bara - av hela mitt hjärta - att inga gäster i det andra rummet satt och tjuvlyssnade på oss ;b Hahaha!
Efter Mingus gick jag, Julia, Klara och Tina och drog en glass =) Vi satte oss på alkisarnas bänkar vid Malta Johanna, och det var skitmysigt! (De väljer sina ställen med omsorg :P) Efteråt gick jag och Julia en liten runda på stan; eller snarare en liten sväng in på Euro Sko ;) Är det förresten någon som fattar varför det heter Euro Sko egentligen? Liksom varför inte Euro Shoe (som är 1000 gånger snyggare)?
Vid halv åtta tiden bagav jag mig till 23:an med min alldeles för stora och tunga väska! Först hjälpte jag Lisa lite med hennes spanska. Eller ja.. jag lät henne intervjua mig! :P Fast hennes lärare kommer nog tro att jag är typ dum i huvudet, för mina svar är väl inte direkt perfekta så att säga... Exempel: Har du jobbat i sommar? Nepp, eller jo! Som gatumusikant och som "gräsmatteklippare"! (Lisa sa förresten: 'Meh! Så heter det ju inte; gräsklippare ska det ju va!' Höhö^^) Har du läst någon bra bok i sommar? Öööh... nääe, jag har inte läst en enda! Har du tränat i sommar? Nähe du! Jag har ingått i ett experiement! *stolt* Jag skulle se hur pass mycket sämre jag var när jag började träna igen. Bra, va?
Ja jag antar att ni förstår själva vad jag menar :P Skärpning är vad som gäller nu för min del, haha!
Det var förresten himla trevligt att jag fick mig en liten pratstund med Josse idag =) Händer ju inte allt för ofta! På vägen ut från detta underbara hus mötte jag Madde som var förbannad över att bovärden vägrade ge henne någon nyckel! Vad är det för fasoner av tanten egentligen? (Kom förresten på att jag också skulle behöva en nyckel dit.. (a) )

Kärlek

En dag

Just nu istter jag och lyssna på Kurt Nielsens Rise to the occasion - den är faktiskt väldigt bra... Han sjunger verkligen bra. Egentligen borde jag gå och lägga mig nu, men jag orkar liksom inte, för det känns som att det knappt är någon idé eftersom jag ändå inte har någon sovmorgon.. Fast det klart det är :P Imorgon står mycket på schemat ska ni veta =)
Dagen började hur som helst med att jag och pappa åkte hem till Anton för att hämta min franskabok som var var så smart att glömma där igår - bra jobbat, Cecilia! Jag passade hur som helst på att smyga in och ge Anton en godmorgonpuss när jag ändå var där <3 Cicci gav mig nämligen i uppdrag att gå in och väcka stackarn :P
Skolan var helt okej. Inget förhör på franskafraserna, på Afroensemblen sjöng / spelade vi Night Of Passion, och på ljudproduktionstekniken fortsatte jag och Bodil att mixa vår (+Johannas) låt =) Det går framåt iaf!
Efter skolan idag traskade jag in till Freja en liten stund för att spana in volleybollarna ;) Jag kände mig som ett litet mobboffer när jag satt där uppe helt själv och bara glodde, men jag ville knappast gå ut och ställa mig i regnet för att vänta på bussen! Så jag satt kvar, haha.
När jag kom hem gjorde jag pannkakor och såg på That 70's show; det är ju så kuuuuul! Jag ska banne mig börja se på tv oftare! Lite oftare iaf... Kanske. Efter min välsmakande måltid pluggade jag lite engelska och blev förvånad när jag insåg att det var väldigt länge sen jag pluggade hemma. Sådant brukar alltid skötas på MoP nu för tiden nämligen ;) När jag sedan för en gångs skulle hade lite tid över tog jag och sjöng lite =) Det var askul! Total eclipse of the heart, All by myself, Think of me och sådana låtar blev det idag - mycket trevligt!
Vid 19 åkte jag in till träningen, men den var inte alls kul idag. Det gick väl sådär, men jag förstår mig fasen inte på poängen (eller finns den ens?) med vårt nya sk försvarssystem.. Orkar inte ens förklara! Imorgon ska hur som helst bli en bättre dag, då får jag träffa alla underbara Falköpingsflickor igen! <3 Snart dör jag av saknad.
Vill avsluta med ett grattis till söta Michelle Nykvist som blir större idag ;)

Kärlek


Glassigt

Hej alla glada! Nu sitter jag här på MoP; har just delat ett paket daimglass med Johanna och Elina och har nu endast en halvtimma kvar på min långa håtimma! Gitarrlektionen imorse var grymt kul, alltså! =) Min lärare är hur schysst som helst, och han förstod precis vad det var jag ville göra (d.v.s. inte lära mig att sola och skit - bara kompa mig själv :P). Nu ska jag banne mig ta tag i det här och bli en grym komp-gitarrist ;)
Har förresten försökt plugga idag, men det gick inte så bra, för det fanns alldeles för mycket trevligt folk att prata med hela tiden! Dessutom är det ju lätt att man tänker 'Nä men jag tar det senare i eftermiddag...' när man har ett sådant långt hål, och detta drabbade givetvis Cecilia Kallin denna vackra dag.
Måste förresten säga att Sofie och Moa är så jäkla snygga i håret!!!!! Puss på dem =)

Kärlek ♥

Wiiiiee

Alltså jag är på så jäkla bra humör, så det finns inte! =D Träningen var GRYMT kul, och det kändes så otroligt bra upplagt! Fyset, spelet - ja, alltihop! När jag kom hem från träningen (som jag förresten åkte hem från i bara hotpants och t-shirt --> varmt --> ännu mer glädje åt folket / mig!) gick jag bara omkring och svävade på rosa moln, och sjöng gjorde jag som bare den ;) Dock inte särskilt vackert - mer "gladsång" om ni förstår vad jag menar, haha :P
Mitt goda humör blev inte direkt sämre av att min älskade mamma stått och lagat mat som hela familjen (dock inte Charles) käkade ute i uterummet. Om det blev någon efterrätt? Haha, klart! ;) Äppel-/krusbärspaj stod på menyn denna fantastiska kväll - mohaha! =)

En otroligt saknad och högt älskad vän <3

Gissa filmen: "Exercise gives you endorfins. Endorfins make you happy. Happy people don't kill their housbands." Haha, precis sån känner jag mig ikväll ;)
Förresten ska jag träffa Anton imorgon! Vi hade ju tre månader igår ;) Tänka sig! Att tiden går så fort... Och att allt går så bra, är så kul, och att livet är så fantastikst fullkomligt otroligt härligt!!!!!!
Nä, nu behöver jag nog verkligen sova.. När jag läser ovanstående verkar det ju som att jag är aningen... uppskruvad? Haha, kanske är bäst att jag går och lägger mig - innan jag får för mig att hitta på någonting alldeles galet :P God natt!

Kärlek

Gitarr på schemat

Ajdå... Jag ljög visst i förra inlägget :P Idag blev nämligen engelskan flyttat tack vare att historian var inställd, och imorgon har jag varken sånglektion eller pianoensemble... Vilket ger mig ett 6 h och 15 min långt hål imorgon! Haha, värt att komma dit då egentligen? Men lektionerna jag har är roliga - gitarr och sedan afrokör - och jhur skulle det egentligen se ut om jag struntade i min första gitarrlektion? :P Inte bra iaf! Måste erkänna att jag är lite smått nervös inför den... Jag menar, jämför med de som har gitarr som huvudinstrument så är jag väl ganska kass antar jag? Hoppas verkligen inte min käre lärare tycker att jag är en komplett nolla... (Tänk inte ens tanken - jag ligger inte alls risigt till! :o )
Efter skolan idag har jag käkat picknick i min ensamhet ute i vår trädgård ;) Jag kunde helt enkelt inte låta bli :P Jag kom hem redan vid 16 idag, så då tänkte jag att jag skulle vara lite ordentlig och laga mat! Gott blev det minsann - ni skulle bara veta ;) Om ett litet tag är det träning som gäller för mig. Är inte särskilt sugen då jag mycket hellre skulle vara ute i det finfina vädret, men det blir säkert helt okej. Längtar förresten tillbaka till Spanien så mycket att jag tror jag dööööör!!! Så jävla underbart var det! Sedan så hoppas jag att jag får träffa mon petit ami imorgon också =) Slut för idag!

Kärlek

Fortfarande sommar!

Heej! Hoppas alla haft en bra helg =) Här har det inte uppdaterats allför ofta då jag har varit i Lysekil. Men låt oss ta det från början: I fredags efter skolan traskade jag, Bodil, Elina, Michelle och Mikaela hem till Johanna som nyss flyttat in i en finfin etta i Skara! Vi lagade taccos till att börja med, och efterrätten var en sorts chokladkaka... Botten var nämligen kladdkaka, och ovanpå det låg det ett lager med chokladbollsdeg, och ovanpå det ett lager med blockchoklad och dumle som vi smält ihop och sedan hällt ovanpå :P Hahaha, det låter så jäkla äckligt, men det var ganska gott (iaf om man åt ett lager i taget :P)! Hur som helst så hade vi galet kul, men tyvärr tyvärr var jag tvungen att bege mig redan efter denna superba (höhö^^) dessert då min skjuts till Lysekil stod och tutade någonstans utanför - lite lätt vilsna i Skaras lägenhetsområden ;)

I Lysekil var det prima väder, och jag började med en liten tur till "min egen" tänkarsten för att beundra solnedgången =) Så jäkla vackert! Efter det var det kräftskiva som gällde i lusthuset tillsammans med farmor och farfar ;)
Igår var vi ute med båten i det fina vädret =) Vi åkte till Ellös och käkade lunch och tittade på en himla massa fina båtar på en mässa. Det är helt otroligt vilka fina båtar det finns alltså :o På kvällen blev det bastu nere i bodarna, och sedan lite misslyckad (men mysig!) stjärnfallsspaning med Mitchen ;)

Idag har jag solat en hel del då jag råkade somna på bryggan, men det gjorde ingenting tyckte jag... Ähum (a). Efter några riktigt härliga slappartimmar drog jag och pappa ut med styrpulpeten och åkte lite wakeboard. Troligtvis sista gången för i år ''/ Vi avslutade därför med ett varv runt Skeppsholmen (en närliggande ö) i full fart! =D Haha, jag får banne mig damp när jag sitter där, längst fram, och bara flyger fram över vattnet och vågorna! Det hoppar så mycket så bästa sättet att sitta på är ta mig tusan på huk :P
Nu sitter jag här hemma och laddar inför den kommande veckan. Schemat ska följas fullt ut i skolan - läskigt! Men jag ska nog överleva - oroa er inte ;)

Kärlek


Gottis

Engelska, svenska, idrott och franska. Så såg min skoldag ut idag. Inte så där värst kul, men bättre än vad kommande torsdagar kommer vara, då vi egentligen ska ha en historia eller naturvetenskapslektion efteråt också. Men tack vare att den blev inställd idag kunde jag åka hem tidigare! =) Innan bussen gick hade jag några minuter över, så då gick jag till Gottis och köpte mörkola haha :P Det är jobbigt med blodsockerfall, jag säger då det! ;b
Idrotten var förresten skithärlig idag! Vi gick värsta promenaden i raskt tempo med stavar! Lilla kul det måste ha sett ut när typ en hel klass kom gående med stavar, haha! I vilket fall så var det riktigt trevligt och skönt. Kom och tänka på att man borde ha en timme två gånger i veckan på skoltid då alla måste gå med stavar... Tänk vad mycket bättre alla skulle må, och vad mycket bättre alla skulle prestera på lektionerna. Eller i livet över huvud taget!

Idag bjussas det på lite gamla bilder som gömt sig i telefonen alldeles för länge!


När jag anlände till Falköping gick jag direkt till Freja. Där höll tre av -90-killarna (nämner inga namn - höhö) på att byta om i hallen, så jag spände blicken ännu mer fokuserat än vanligt på de stackars -91-killarna som hade träning :P Under tiden ljöd förresten "ljuv" musik i mina öron, då dessa tre ombytande gossar höll på att sjunga "Vi ska få straff! Tjalalala! Vi ska få straff!" osv... Treorna anses nämligen vara ansvariga över nollningen som de stackars -92-orna utsatts för, och de verkar inte direkt ångra sina onda gärningar även om de innebar att de fick straff på träningen..
Vid halv fyra tog jag bussen hem, och strax efter 18 kom Anton hit =) Mycket mysigt! Imorgon har jag sovmorgon ett litet tag, men jag ska passa på att försöka sova ut lite. Så det blir god natt nu!


Kärlek


Broccolisoppa

Jajjemensan, allihop! Tro det eller ej, men broccoli är det nya sättet att ta hand om sitt hår (samt sina kläder). För bästa effekt bör broccolisoppa användas, men även riven broccoli går bra.

Den berömda broccolisoppan

Idag serverades det just broccolisoppa på Katedralskolan, och bättre mat har väl skådats där... Just precis! Skådats. För det smakade trots allt ganska gott, men det såg rent ut sagt för jäkligt ut! Jag höll på att berätta lite för mina underbara flickor om volleybollarnas nollning som ägde rum natten till igår, och när jag kom till den delen med äggen utbrast Bodil förskräckt: "Nääe!! Fy faaaaaaaan vad taskigt! :o :S". Hon förstod helt enkelt inte det roliga (hahahaha) :P Hur som helst kom det på tal att ha broccolisoppekrig i matsalen... Precis när jag hade uttryckt mitt förslag (att göra en egen soppa med typ allt äckligt i, och ha krig i badkläder utomhus) hörde jag Bodil säga: "Så här?". Och splasch så hade jag broccolisoppa på jeansjackan och i håret..! (Inte så mycket iofs, men det förtär inte historien.) Strax efteråt skrek Bodil skrattande: "Ooooj! Haha, förlååååt! Jag trodde inte det var något i skeden!!" Tackar, tackar sade jag, och höll trots denna incident humöret uppe ;) Nu kan jag iaf stryka det från min att-göra-innan-jag-dör-lista! Höhö^^
Förresten tycker jag fortfarande att vi borde ha soppkrig någon annan dag. Dock i passande kläder och, som sagt, utomhus :P

Kärlek

Överlevaren

Goddagens gott folk! För ca en timme sedan kom jag hem från skolan, extra tidigt idag då jag kunde ta mig hem på egen hand ;) Det var därför det inte blev någon liten halvtimme för mig i Freja idag... Måste säga att jag saknar lite att sitta och kika på volleybollarnas träningar :P
Idag har jag hur som helst överlevt en jäkla massa information från de som har hand om Music Factory (huset där jag har alla musikämnen), en franskalektion och en ljudproduktionsteknikslektion / afroensemblelektion! Låter präktigt må jag säga... Men det var inte så hög klass på det idag; det tar liksom alltid lite tid innan både lärarana och eleverna faktiskt fattat att allt kommit igång.

Fyra bilder som gör mig lite gladare! =)

Jag hade förresten tänkt att sova lite innan min träning idag; är redan så himla trött; men det ser inte ut som att jag hinner det ser jag... Jobbigt! Jag har redan tappat sugen på att träna - efter en träning! Haha, det ser inte så bra ut.. Men det är bara att rycka upp sig! Nä nu ska jag kila. Sorry för det tråkiga inlägget!

Kärlek

Första dagen

Första dagen avklarad! Och den var bra måste jag säga =) Kul att träffa alla igen! Nu vet jag vem min nya sånglärare är, och hon ser rätt bra ut (lite svårt att avgöra så här innan man ens pratat med henne :P), och så har jag ju fått detta fruktade schema! Men det blev inte så dåligt som jag trodde - det blev tom bättre än förra året! =) Jag Har Tre Sovmornar. TRE!!! =D Detta gör mig så himla lycklig; ni skulle bara veta! Dessutom är första lektionen på onsdagsmorgonen en sådan där lektion som kommer ställas in typ till 75%, which makes it four! När jag tänker på det lär det väl bli en 70% av alla dagar under detta läsår som jag kan ta kvart över ÅTTA-bussen ist för kvart över sju! Grrrreat ;) Dessutom är alla matraster korta och bra så att man kan sluta i tid. Eller, ja. Tid och tid - tjugo över tre iaf! :P Det gör jag alla dagar utom tisdag, då jag har en lunchrast på 3 h och 20 min, och en sluttid på sista lektionen vid 17.00. Men det är fortfarande bättre än förra året, för då började jag ju 8.00 varje dag, slutade som tidigast 15.20, annars 15.30 och 17.40... Dessutom har jag ändå bara roliga ämnen på tisdagar; gitarr, sång, pianoensemble och körsång! Med facit i hand över hur schemat blev tror jag faktiskt att jag t.o.m. kan överleva november! (Jag hatar november annars för det är bara mörkt hela tiden, alldeles för mycket i skolan och så längtar man bara hem hela tiden! ''/) Jag tror det blir bra det här =)
Förresten trodde jag allra först att jag slutade efter min sånglektion på tisdagarna, så jag skrek till av glädje. Jag såg nämligen inte kören... Sedan trodde jag att jag skulle ha 5, 5 h hål där, men sedan visade det sig att det var där pianoensemblen låg. Tänkte väl att det inte kunde bli ännu värre än förra året! :P På vägen hem hörde jag en tjej som just börjat på Katedral beklaga sig över ett 'två och en halv timmes lång hål!'... Stackars lilla ovetande etta säger jag bara!
Vi var förresten och hälsade på i Johannas lägenhet idag, och det var jättefint och mysigt! Vi är redan inbjudna på förfest där innan första Olins - wihoo ;) Innan vi gick dit kilade vi förresten in på munken för att köpa en kladdkaka och ett halvliterspaket glass att dela på. Nä, det var inte bara jag och Johanna som smällde i oss allt det... Vi var faktiskt sex pers! (Iofs var vi bara fyra som åt, men ändå :P)
På vägen tillbaka till MoP blev det att prata en himla massa om framtiden, och jag kan inte hjälpa det, men jag tycker att det är så otroligt jäkla obehagligt! Jag känner mig så gammal; som att livet rinner mig ur händerna! Tänk att man redan går i tvåan på gymnasiet, liksom! Jag är verkligen lycklig nu, trivs bra med allt, så jag vill inte tänka på framtiden, för jag vill stanna kvar i nuet för alltid! Nä nu ska jag sluta tänka så mycket. Det är alldeles för jobbigt. Avslutar med två roligare saker:
1. Vår ensemble i år blev skiiiiitbra! =D
2. Rasmus har trollat för mig idag (bra start på terminen). Så bra att jag t.o.m. glömde bort tiden och missade bussen! Men det gjorde inte så mycket, för det var så mycket trevligt folk på MoP så det var bara att sätta sig ner i den underbart sköna soffan och ta igen ett helt sommarlov!

Kärlek

Träning

Jahapp, då var man hemkommen från säsongens första träning! Och den gick helt okej :D Lite extra röd i fejjan blev jag nog allt, men jag var banne mig inte kass! Mottagningen var lite sämre, men jag fick iaf in en riktig pärla en gång när jag spikade - det räckte för att göra mig nöjd med min insats på dagens träning, haha! Är lite orolig för att vi kommer ha match typ varenda helg hela säsongen - känns nästan så - men jag har fått spelschema så jag ska ta o sätta mig och kolla igenom det snart.

Dessa imorgon!

Förresten cyklade jag in till träningen idag (som om inte två timmar i freja b var nog). Och hem också för den delen. Jag hade nämligen ingen skjuts, men ärligt talat så gjorde det inte så mycket, för det var ganska skönt i luften =) Dessutom var det typ som att vara på värsta safarin ;) På hemvägen såg jag nämligen en katt, en räv, ett rådjur och en hare, haha! Och, just det! På vägen in såg jag en fluga också - dock alldeles för väl då jag fick den i ögat :P
Jaja, nu ska jag väl ta o bege mig till drömmarnas land. Vissa stackare har ju skola imorgon! Önska mig lycka till med schemat; jag är nervöööös!!

Kärlek

To do

Idag har jag varit en mycket duktig filur, då jag gjort en himla massa sådana där saker som bara måste göras! T.ex. tog jag mig en ordentlig sovmorgon (jag blir seriös snart), och sedan liftade jag med min kära moster + två mycket söta kusiner in till stan för att genomföra mina mycket viktiga sysslor! Jag köpte nämligen en sprillans ny kalender, två kollegieblock (ett med blommor och ett med jättesöta utomordingar), en penna, frimärken och så växlade jag in alla mynt jag fått efter att ha gatumusicerat =) Men detta är bara toppen av ett isberg av allt det viktiga jag gjort - men jag tror inte ni orkar läsa mer :P Hur som helst ska jag snart röja lite i mitt rum, och sedan ska jag baka bullar med mamma (fast jag hoppas att vi gör solrosbröd ist). Alla bilder i det här inlägget är förresten de bilderna jag valt ut att ha i min kalender i år; alltså är ytterligare en obligatorisk sak gjord ;)

Ikväll är det förresten träning som gäller för första gången för säsongen för mig! =) Blir så otroligt KUL! Jag längtar verkligen över att ta på mig hotpantsen och t-shirten, snöra på mig skorna och bara komma igång igen! I sommar har jag på ett alldeles exemplariskt sätt genomfört ett experiment (Funderar på om jag verkligen ska berätta vad? Men jo!), nämligen att inte träna alls, och sedan se hur mycket sämre jag faktikst blivit när säsongen drar igång igen (Oh-oh, känns som att ett par stycken just blev himla sugna på att kutta mig, haha :s)... Det värsta jag har gjort som skulle kunna räknas som trotsande mot detta leverne skulle väl vara att jag har gått några promenader. Dessutom har jag ju badat en hel del, spelat tennis en gång, spelat lite beach, cyklat ibland och så får jag ju inte glömma att jag har vispat grädde för hand! ;) Med tanke på hur (icke) krävande allt detta faktiskt är oroar jag mig givetvis lite inför kvällens träning, men det blir kul att se hur det går. Någonting säger mig att jag faktiskt inte alls kommer vara så kass..? Men det är väl som man säger: hoppet är det sista som lämnar människan! (Önskar det vore konditionen som envisades med att sitta i!)
Innan träningen ska jag förresten käka upp mig riktigt ordentligt! När jag inte tränar blir jag aldrig hungrig (jag får bara jäkligt ont i magen efter ett tag :P), men idag har jag gett mig fasen på att jag ska käka mig alldeles proppmätt i vilket fall! Dessutom är det jag som har fått välja maten (älskar att mamma är hemma igen <'3 haha), men det tänker jag inte tala om vad det är, för då kommer ni allihop bli så sugna att ni kommer springa direkt till era kök och börja bullra med kastrullerna! (Tro mig, jag vet.) Och då skulle ni ju missa det som just ska skrivas, och det vill vi ju inte, för det är viktigt! Det är nämligen så att det är min sista sommarlovsdag idag, och klockan är snart halv fem redan... Imorgon bär det av till Skara igen, och det blir kul men också lite jobbigt. Allt jag ber om är lite sympati från er; mina läsares; sida! Släng in en kommentar för att muntra upp mig vettja. Dessutom vore det kul att veta vilka alla ni som läser är =) Ha en bra dag!


Kärlek


Maraton Rock

Hej alla glada! Gårdagen blev lyckad tycker jag allt! Först begav jag mig till Anton en stund; äntligen fick jag träffa honom igen! =) Sedan vid 20-tiden blev det Klara och brudarna ;) Så många saknade flickor som var där, jag säger då det! Hennes lilla etta var alldeles fullproppad av Falköpingschix, Vartoftaflickor och volleybollare och det var mysmysigt! Det var väldigt härligt att det var så pass varmt ute, för det gjorde att vi kunde sitta ute på balkongen också - sommrigt och festligt!

Jag tror att det var vid typ 22.30 som vi började dra oss ner till Plantis, och jag fick byta väldigt många ord med Emmorna! Riktigt kul, då jag inte pratat med dem på skitlänge. Nere i Falköpings finfina park blev det till att lyssna/titta på lite musik (Moa och Louise) med Anton och Sofie. Senare på kvällen drog vi en pizza, och efter det traskade jag och Anton hem till honom. Jag fick oss att gå via Wetterlin / Supermarket, för jag ville återuppleva fjolårets härliga minnen ;) Ja, jag vet - jag måste sluta tönta mig! Men allvarligt talat vet jag inte hur många gånger jag suttit och tittat ut på det där lilla elhuset genom bussfönstret när jag åkt förbi på vägen hem från skolan..? Tänk att det redan har gått ett år liksom :o Jag minns det verkligen; hur svinigt kallt det var, hur få stjärnfall vi såg på vår stjärnfallsspaning (ett enda tror jag), att vi drog en pizza då också, att jag, Sofie, Anton och Felix drog hem till mig och såg på Click (skräll att den feminina hälften av oss 4 grät!) och så spelade vi Rummel och Rabalder... Men framför allt minns jag hur jäkla mysigt det var =) Vem hade kunnat tro då att det skulle se ut som det gör nu, ett år senare? Tänk vad livet förändras. Ibland bara över en kväll..
Nej, nu ska jag sluta vara så djup! Idag vaknade jag hur som helst upp i familjen Erikssons trevliga hus, och sedan spenderade jag och Anton en bra stund framför OS-tv. (Behövligt, då jag inte sett någonting förutom invigningen.) Jag tycker att det är helt otroligt allt det här med Michael Phelps!!! För er som inte vet (troligen typ... alla? Haha. Nämen, okej - hälften då?) är han en makalöst duktig simmare från USA, och han har varit med och tävlat i totalt åtta grenar. I dessa åtta har han tagit olympiskt guld i samtliga, slagit 7 världsrekord och "bara" olympiskt rekord i den åttonde... Han krossade det gamla världsrekordet totalt i åtminstone en gren! Helt otroligt! Det är ju helt fantastikst att ta ett OS-guld, visst att vissa skräller till och tar två - men ÅTTA?! I'm impressed :o

På eftermiddagen drog vi iväg till volleybollägenheterna - han till 21:an och jag till 23:an. Där träffade jag Lisa och Anna och vi betsämde oss för att baka kladdkaka. Pga regnet tjatade vi på Tobbe (jag skulle vilja skriva 'bad', men det skulle vara en lögn!) tills han sa ja att han skulle skjutsa oss till Supermarket, och så handlade vi lite ingredienser ;) Gott blev det allt!
Nu har min kära familj äntligen kommit hem igen, så nu kanske jag slipper leva på pannakakor och nyponsoppa! Om jag har tur, alltså. PUSS på er!

Kärlek


Taggad

Jag har precis kommit in efter att ha käkat frukost ute i solskenet i tunna sommarkläder. Bravo Sverige, nu är vi back on track igen! Det är så här sommaren ska vara =) Underbart att vädret blev så bra nu till Marathon Rock! Det hade varit lite synd om alla band om det regnat..
Jag tänker inte - som alla andra - lägga upp mitt schema på bdb... Men jag kan meddela att det är deprimerande. Förresten har jag inte fått mitt eget schema än; bara klassens; så det är inte så intressant i nuläget. Men när jag fått mitt eget, då schemat kommer vara ännu mer deprimerande, då ska jag lägga upp det så att alla får chansen att mobba mig. Det kommer nog att bli ett delvis jobbigt år, men jag tror att det kommer bli det roligaste och bästa hittils ändå! Jag är taggad! Jag ska fan bli grymmast på gitarr (piano också. Eller jag ska bli lite bra på det iaf.), min sånglärare ska vara så jäkla bra, jag ska fatta allt i GeMu:n, lätt att jag ska gå in som aset för engelska b, franskan också för den delen, vi ska spela så jäkla grymt med damlaget varenda match i ettan och viktigast av allt: jag ska träffa alla de jag tycker om jättejättejättemycket! <3 Lätt att det här kommer bli ett underbart läsår! =)
Vi ses ikväll!
Kärlek

Cecilia Hjärta Anton


En saknad pojkvän som kommer hem till Falköping och mig (mest mig) imorgon! <3

Kärlek ♥

I'm Yours

Namn: Cecilia Kallin
Ålder: 16 år
Yrke: Gatumusikant

Kom nyss hem från Jönköping! Jag och Moa var där och gatumusicerade ett par timmar =) Himla skoj och mysigt, och bra med lite extra pengar nu efter resan och allt. Med tanke på det är det himla synd att inte f-kortet gäller dit haha :P Vi spelade hur som helst en himla massa låtar idag, men den som går bäst är allt I'm Yours.. Ingen som tröttnat på den redan hoppas jag? HA-HA. Snart är det gräsmatteklippning som gäller här hemma, men först ska jag sjunga lite med min kära bror som varit så snäll och kommit hem för att hålla mig sällskap =)

Nostalgi på hög nivå fick upplevas igår då Mohlin, Kallin och Rabe tog sig en fika tillsammans! =)
Kärlek

Soria

Det började en tidig torsdagsmorgon. Det var ganska varmt i luften, och jag stod utanför min familjs hus i Leaby City och väntade. Plötsligt närmade sig en bil, och i den satt herr, fru och unga fröken Mohlin! Det blev en tripp till Landvetter, och där bjöd Tommy på frukost! Smarta som vi är hade vi bara tagit med oss varsin liten resväska; tillräckligt liten för att klassas som handbagage ;) Så vi traskade iväg genom bagage- och passkontrollen med våra små rullväskor mot vår första flight som gick till Frankfurt! Där hade vi ca 1,5 h väntetid så vi passade på att käka varsin macka vilket givetvis ledde till att vi blev försenade till boardingen.. Oväntat! :P Men efter en "privat" liten bussresa (det var bara jag och Cajsa på) över hela startområdet klev vi ombord på planet, och hann med! Vi lämnade varma Tyskland för ett ännu varmare Madrid. Där träffade vi ett par spanjorer som av ren slump (?) skulle åka till exakt samma ställe med tunnelbanan som vi! Efter det blev det good bye, för jag och Cajsa skulle ta tåget till Soria! Ett tag trodde jag knappt att vi skulle hinna fixa någon biljett till mig (växeln hade tagit slut i automaten), för alla jäkla spanjorer är så himla 'mañana, mañana!' hela tiden.. Men det löste sig även denna gång, och för typ 130 spänn fick vi 3 h högkvalitativ tågresetid!
Väl framme i Soria hade det redan skymt, och vi började oroa oss lite för hur vi skulle ta oss till hotellet när vi varken hade karta eller taxibil... Men det löste sig snabbt! Ett fotbollslag (?) ville himla gärna hjälpa till, så de guidade oss hela vägen till hotellets dörr! Tackar :P Det var då vi upptäckte det. Hotellet var typ hur fint som helst! :o Skitfräscht och jättesnyggt! Så vi tog emot vår nyckel med mungiporna uppe vid öronen, och så letade vi upp vårt rum. Där skulle vi minsann komma att trivas ;)
Morgonen därpå ställde vi klockan för att gå ner och käka frukost. Ingen kvällsmat hade blivit käkad kvällen innan, så det var väl på tiden. Frukostmatsalen var även den himla fin, och buffén var jättegod! Eller iaf det man åt; dvs grovt bröd, minibaguetter, frukt och chokladpuffar med mjölk =)
Vi tog oss en liten rundvandring i Soria stad, och vi lyckades hitta till både turistinformationen, en jättefin park, en pool, killarnas hotell och en mataffär! Stolta svenskor med karta i hand, haha! Lunchen var inget vidare - vi käkade entrecôte som knappt nuddat grillen.. Så det blev inte mycket ätit ''/ På eftermiddagen begav vi oss mot hallen (som vi också lyckades hitta till! *stolta*) för att spana in det kära svenska laget spela mot Tyskland. Sverige preserade inget vidare tyvärr, så Tyskland vann med 3-0 =( Trots detta blev kvällen ändå en riktig höjdare för mig och Cajsa =) Det kändes så jäkla bra att vara i Spanien!
På lördagen tog vi oss en liten promenix till den kommunala poolen vi spanat in. Det var väldigt fräscht - nästan för fräscht faktiskt! Man var t.o.m. tvungen att ha på sig badmössa när man badade!! :P Men detta stoppade inte oss; vi badade även om vi kände oss som världens fulaste, haha! Ingen bra lunch denna dag heller dock, kycklingen på mackan vi betsällde såg grå ut :s När eftermiddagen kom begav vi oss på nytt iväg till hallen. Denna dag var det Holland våra kära pojkar skulle kämpa mot! Stundtals spelade de bra, och de lyckades kamma hem ett set iaf =) På kvällen sedan hittade vi en bättre mataffär, så vi köpte upp oss på lite bröd, marmelad, jordgubbsmjölk och juice ;) Äntligen lite maaat! Jag hittade förresten nya flip-flops! 2 € på supermercado! ;) Mina gamla (som var de enda "skorna" jag tagit med mig) hade gått sönder av någon anledning.. :P
På söndagen tog vi o såg oss omkring lite mer. Vi tog bl.a. kort på våra fina "spår" vi lämnat efter oss på ett träd under fredagskvällen, haha ;) Bara för att vi är världens töntigaste! Men det kändes finfint att det för alltid skulle stå A<3C och C<3E på varsin sida av ett träd mitt inne i Soria :P (Hahaha är ordet du letar efter.) Vi begav oss sedan till en liten marknad där vi tittade på en himla massa armband, halsband, stenar och grejjor. Där träffade vi på Cicci och Ove som tog med oss på en liten sightseeing tur till deras lägenhet de hyrt! Det såg himla skumt ut utifrån måste jag säga, men inuti var det prima vackert =) Efter det gick vi genom typ hela staden, och vi köpte varsin solfjäder och varsin crossiant som vi fikade upp på stört - mitt ute på trottoaren typ! ;P
Denna dag begav vi oss givetsvis också till Los Pajaritos! Det tuffaste motståndet hittils väntade: Italien! Tanken på att de var rankade som vinnare (jag tror iaf de var det, åtminstone chansade jag på dem haha) taggade nog killarna jäkligt mycket, för de var som ett helt nytt lag!! Jag har aldrig sett dem spela så bra förr; det var hur kul som helst att se! De var skitnära att ta både första och andra set, men det var inte förrän i det tredje som de fick till det hela vägen ut.. Så jäkla bra! =) Jag blev så lycklig, så jag tog vår kära Sverigeflagga och sprang ett segervarv på läktaren ;) Haha, töntig igen. Men det var för jäkla skoj iaf. Tyvärr lyckades de inte kamma hem några fler set, men det kunde egentligen ha gått hur som helst för det var verkligen skitjämnt! Vi var så stolta där uppe på läktaren =)
Efter matchen drog vi oss hem till hotellet. Roomservice-pizza stod på menyn! Cajsa tyckte dock inte om den, men det gjorde jag, så en av oss blev ju iaf mätt och glad! :P Runt 23 tog vi oss en liten promenad, för det var ju trots allt vår sista kväll, och det var så himla varmt och skönt ute! Ute på det lilla torget med typ 1000 barer var det packat med folk! Alla äldre var också ute; käkade och umgicks; och de såg ut att trivas så bra! De har det nog ganska mycket bättre än Sveriges äldre människor som typ är tvungna att sitta inne p.g.a. kyla! På tal om äldre människor träffade vi värsta söta tanten på hotellet som kom fram och pratade med oss varje dag på frukosten. (På spanska, så vi fattade ju inte riktigt allt... Haha!) Assöt hur som helst =)
På måndagsmorgonen gick vi upp tidigt. Tåget rullade ut från stationen vid 07.40, och där inne satt vi och nästan huttrade i kupén med en alltför effektiv AC. När vi kom fram till Spaniens huvudstad fick vi några timmar där, så vi käkade glass och gick runt och tittade lite. Trevligt, trevligt! Vi begav oss i väldigt god tid till flyplatsen sedan, och det var hur tur om helst! För när vi kom fram till en sådan där automat för att checka in våra elektroniska biljetter så stod det att vår flight var försenad med 1 h och 5 min!!! Vilket innebar att vi skulle missa vår anslutningsflight som gick 50 efter att vi skulle ha kommit fram... :s Vissa kanske skulle ha fått panik, men inte Cissi och Cajsa inte ;) Vi tog oss i kragen och gick till Spanairs informationsdisk och förklarade läget. Det verkade ett tag som om vi skulle få övernatta i Frankfurt en natt, men sedan hittade hon en flight till Göteborg via Köpenhamn ist! Vi skulle komma hem exakt samma tid till Göteborg ändå, så det blev jättebra! Dessutom fick vi som plåster på såren flyga i första klass, sitta allra längst fram (med plats för benen!!!), äta skitgod mat och så hade vi nästan en helt egen flygvärdinna som typ minst en gång i minuten frågade om vi önskade något mer att dricka! Mohaha, det är så det ska vara! Spanair betalade så klart allting dessutom! ;) Men det förtjänade vi, för jäklar vad vi hade fått springa på flygplatsen för att hinna med! För det första var vi ju redan sena när vi fick våra biljetter (hur tur som helst att vi bara hade handbagage, annars hade det verkligen blivit problem!), och sedan sade hon som checkade in oss fel gate! Så vi sprang hela vägen till E75, och där stod det Menorca på den där jäkla tv-skärmen! Så vi fick kolla in en annan skärm, och där stod det gate D56 ist! Så då var det bara att springa tillbaka hela vägen igen :P Alla som satt där måste väl ha trott att vi var alldeles duma i huvudet! Kutade fram och tillbaka med typ bara en minuts mellanrum i bara flip-flops och med världens minsta rullväskor! :P Men vi hann med även denna gång! =)
I Köpenhamn var det nästan tomt på flygplatsen; det var ju ganska så sent. Det var nästan mysigt att strosa omkring där när det var så lugnt. Flighten därifrån till Göteborg tog bara 45 minuter (tänk att det går så snabbt!).
På landvetter kom Charles och hämtade oss, och sedan bar det av hem till Falköping efter 5 hysteriskt roliga och totalt oförglömliga dagar! Jag har nästan aldrig haft så mycket kul på så kort tid i hela mitt liv, haha! Helt otroligt. TACK alla ni som var med och gjorde dagarna så bra, och ett speciellt tack till Cajsa som hängde med (wiiihoo! =)) och till Anton som faktiskt kom på hela grejjen! =)

Kärlek

RixFM- festivalen

Jag tänkte berätta lite om Rix FM igår. Först när vi kom dit höll Linda Bengtzing på där uppe på scenen. Hon gjorde 'Hur svårt kan det va' lika bra live som studioversionen. Efter henne skulle Roger, Titti och Hjärt presentera vinnaren av en karaoketävling, och dra mig baklänges - upp på scenen kom en mycket söt tjej från Falköping, född -93, som jag känner till mycket väl! Det var min kära systers barndomsvän Sanne Österberg, och hon började sjunga på Sanna Nielsens 'Empty Room'. Skitduktig! Jag ska försöka värva henne till MoP nästa år ;) Hennes pris var att presentera nästa artist som var Kurt Nielsen. Och han sjunger ju verkligen hur fint som helst! Han var den ende jag egentligen ville se, så det var tur att vi inte missade honom (som vi gjorde med Rongedal och Amy Diamond, haha). Han var också himla bra live; hans röst gör sig nog fin under vilka förhållanden som helst.
Efter Kurt tror jag att det var E-types tur. Han sjunger ju verkligen kasst, men han fick tydligen igång publiken hörde jag många säga. Men jag vette sjuttsingen, för vi stod långt bak. Efter E-type entrade Måns scenen, och han hade nog varit sjuk nyss tror jag allt! Det lät bara ansträngt och jobbigt, och så pitchade han nedåt hela tiden. Men han höll uppe energin och gjorde sina moves i de där tighta kostymbyxorna trots allt! Inget för mig alltså. Efter Måns kom en artist med ännu tightare scenkläder... Nämligen Kate Ryan i en jäkla Dolce & Gabbana-badräkt och knälånga typ träningsbyxor! :o Alla killar gillade det säkert - jäkla trimmad kropp hade hon ju faktiskt - men iaf jag och Tina tyckte att det bara såg ut som att hon ville framhäva att det var D&G. Fult, trist och billigt! Förresten hade hon inget liveband, och sjöng dubbat på iaf refrängen. Jag misstänker att hon sjöng den lägre understämman - hon är väl kanske inte en liveartist - men jag är inte säker.
Den sista artisten var Ola, som såg ut att ha kommit direkt ifrån TV-soffan! Oplattat hår (hur krulligt som helst!), baggy jeans och en stor t-shirt var vad han bjussade Göteborgspubliken på denna muliga onsdagskväll. 'Natalie' var sänkt några steg, haha! Men det är ganska förståeligt ändå, för den är ju himla hög annars. Men en sak jag undrar över är varför Ola fick spela sist - bästa spelningstid, liksom? Så bra tycker väl ingen att han är? Eller?
Hur som helst var det en trevlig kväll, med bra sällskap + chailatte! Kan det bli annat än lyckat? ;)

Kärlek

Sång, gitarr, piano och så lite pannkakor

Godmorgon! Har precis vaknat upp efter en härlig sovmorgon - det är så sommaren ska vara! =) Frukosten är redan käkad, men det blev inte så mycket.. Det är så svårt att bli sugen på något om mornarna tycker jag allt! Fast det är ändå lite skumt att jag inte hittar något jag vill ha när det bara är min andra morgon hemma efter Spanien-resan. Där längtade jag nämligen som fan efter bröd som inte innehöll -75% fibrer, riktig yoghurt, riktig juice - you name it! Nu saknar jag ist de där jäkla chokladpuffarna och de vita minibaguetterna... Hahah, men det är väl som man säger; gräset är alltid grönare på andra sidan ;) Vid lunch igår var jag iaf sugen på pannkakor (som jag drömt om dygnet runt under den senaste veckan, haha) så det gjorde jag! Här kommer världens enklaste och godaste pannkaksrecept!
För 4 pannkakor:
1 ägg
1 dl mjöl
1 dl mjölk
1 dl vatten
Salt efter smak!

Lätt, va? =) Och det är skitgott också!

En bild från Liseberg med Falköpingschixen! =)

Jag mailade förresten min käre rektor igår om att jag ville byta biinstrument till gitarr, och bara ha franska steg 4 + pianoensemble som individuellt val. Jag var lite skakis över att han skulle förbanna mig över att jag krånglade (fatta jobbigt att ändra i schemat, liksom :o), men han var jättetrevlig! Allt skulle han ordna, och jag skulle minsann få som jag ville =) Hur snäll är han inte egentligen? Förra året fixade han ju in mig på MoP tom - jag sökte ju för sent eftersom jag ångrat mig och inte ville börja på volleybollgymnasiet - och han har alltid varit trevlig mot mig! Så jag fattar inte varför man gång på gång är rädd att han ska kutta en? Kristian är en trevlig prick, from nu ska jag ha det i minne!
Nu hoppas jag bara att mitt schema inte blir alltför kasst, och att det inte krockar med volleybollträningarna (som börjar på måndag! Lääängtar faktiskt! :D). Det återstår att se!

Kärlek

Soria, Falköping och två gånger Göteborg

Heeeeej! Nu är jag hemma igen =) Efter fem otroooooligt lyckade dagar i Soria tillsammans med världens trevligaste Cajsa Mohlin (berättar mer imorgon) återvände jag hem för att morgonen därpå bege mig till Götet! Liseberg stod nämligen på schemat, och sällskapet bestod av bästa Skara-chixen! Mycket trevligt =) Idag blev det en liten tur dit igen för att kolla på Rix FM-festivaen lite med Julia Koponen och Mikaela. Ganska kass musik måste jag säga, men det var trevligt ändå :P Kurt Nielsen sjöng iaf himla fint!
Det är förresten världens rea nu på Monki, vilket i vanlig ordning innebär att jag är lycklig. Haha, det är verkligen så! Igår när jag kom in där kände jag bara hur hela mitt sinne fylldes av glädje och återigen den där känslan av att ha vallfärdat och nu äntligen nått sitt Mekka ;) Spana in pixen nedan vettja =) Vi hörs imorgon!
1. 2. 3. 4. 5.
1. Jo, jag erkänner. Jag älskar den - haha! ;)
2. Denna hade jag spanat in jättelänge. Hur stolt blir man inte över sig själv att man inte köpt den förrän den är på 75% rea?
3. Åh, den gillar jag! Den kommer - precis som den rutiga byxdressen - från Permanent Vacation och är specialdesignad för Monki av två Göteborgstjejer =)
4. En klänning jag köpte i Lysekil nu i sommras =)
5. Jag hittade en gammal klänning i mammas garderob med Fiji-tryck ;)

Kärlek

Volleyboll, vänner och musik

Herre min gud - så här trött har jag inte varit på länge! Nu är jag så där "eftersjuk" ni vet; dvs ont i lederna, stel som en gammal get (säger man så? eller hur är det man säger nu igen?) och supertrött dygnet runt! Men idag har jag gjort en himla massa grejjer. Det började med att jag inhandlade en massa grejjor på stan / willys inför spanien / denna kväll som just varit. Efter det började jag göra tårta hemma, och sen bar det av in till Freja där jag tittade på killarnas träning tsm med Cajsa, Sofie och Madde :) Det var hur kul som helst hahahaha! Det var nästan pinsamt så mycket vi garvade, och när Anton hyschade lite åt oss måste jag erkänna att jag skämdes lite... :P Men vi hade ju så trevligt! Det är så himla mysigt att kolla på deras träning, prata (=skratta) samtidigt, o känna sig alldeles för stolt varje gång ens kära pojke gör någonting bra :)
Vid 18.30 traskade jag iväg hem till Tina där en massa trevliga flickor skulle närvara :) Vi skulle typ fira henne och Jessica, och det blev en riktigt lyckad myskväll tycker jag allt! Kika in imorgon så ska ni få se en bild av tårtan jag gjorde till dem ;) När jag kom hem befann sig mormor och morfar här, och hela familjen hade musikkväll i vanlig ordning :P Det var jättemysigt! Jag, Mitchen, mamma, Charles och Linnéa sjöng, Charles och jag spelade gitarr, morfar spelade fiol och jag spelade tom något litet riff på flöjten - haha ;) Men gott folk; slut för idag - nu ska jag krypa till sängs!

Kärlek

Heeej

Idag har jag varit hos doktorn. Jag ska tillbaka igen på onsdag. Vette sjuttsingen hur det här blir.. Men det får ordna sig! Lite grejjor inför Spanien har inhandlats också! Har förresten laddat upp alldeles för många bilder på bdb också - bara att spana in mina kära vänner :)

Kärlek


Ork

Idag har det inte blivit mycket gjort. Jag är hängig! Jag hatar att vara sjuk - speciellt på sommaren! Får hoppas att det bättrar sig snart, för på torsdag bär det ju av.. :S Jag har inte ens varit utanför huset. Illa stavas det! Får väl försöka pallra mig utanför dörren en liten stund iaf, så att jag kan andas lite frisk luft. Någonting säger mig att man blir friskare av det? Eller så kanske jag ska klippa gräset? Att tjäna en liten slant är ju alltid trevligt (speciellt om det enda man behöver göra är att åka omkring och lyssna på musik). Jo, förresten! Jag har faktiskt gjort en bra sak idag: börjat packa lite smått. Har tagit fram allt blått och gult jag kunnat hitta i min, Mitchens och mammas garderob, så nu har jag lite att välja på iaf :)
Min kära mor och far har förresten kommit hem idag! Det känns bra - jag vill ha någon som tycker synd om mig när jag är sjuk, och det är mamma bra på :) Mitchen har väl varit ganska snäll, men hon är inte direkt den som frågar om hon ska ge mig ett glas med vatten, en fuktig handduk eller erbjuder sig att laga mat. Hon mer ber mig beställa kebab ("jo, men beställ du, så betalar jag!"). Ofta man är sugen på kebab när man är sjuk? Nää, inte jag iaf.

 Kärlek

Beach och bad

Vid lunchtid igår pallrade sig en fröken Kallin och en herr Eriksson, endast med hjälp av sina bara ben, iväg till Odenbadet där himla massa kändisar hängde! Det övriga sällskapet bestod av Cajsa, Sofie, Madde, Fegge, Emil, Oscar och Dardan. Behöver jag säga att det blev en del beach? :P Team Eriksson / Kallin var världens grymmaste (nåja, ena halvan iaf), och besegrade Team Johansson / Gustavsson! ;) Måste säga att fröken Kallin verkade aningen ringrostig i början, men efter två missade servar och lite press från åskådare gick det väl inte fy skam. Eller jo, kanske förresten.
Jaja, det var kul iaf :) Men vid typ 16-tiden fick jag himla ont i huvudet (av vatten/näringsbrist?), så då gick jag o tog mig ett dopp, och sedan åkte jag hem så fort jag bara kunde. Problemet var bara att den bussturen jag siktat in mig på inte började gå förrän 18 augusti, vilket innebar att det blev ytterligare en timma i stan. Då passade jag på att handla lite mat åt mig o Mitchen, och sedan hade jag typ picknick i min ensamhet vid busshållplatsen - haha! (Jag vet - hur lågt kan man sjunka egentligen? Men jag höll ju faktiskt typ på att dö av svält!)
Väl i Leaby City gjorde jag iordning käk direkt, och sen åt jag o min kära syster upp hela lasangen jag köpt! Det tog lite tid, men det var väl spenderade minuter ;) På kvällen tog vi fram vattenspridaren (nostalgi!!!! :D) och hoppade studsmatta under den :D Skitskoj!
Idag skulle jag o Moa egentligen ha begett oss till Jönköping för att dra in några slantar som gatumusikanter, men pga av förmiddagens regn ställdes dessa fantastiska planer in :( Fast jag hade nog ändå inte kunnat sjunga särskilt bra, för jag har så jäkla ont i halsen när jag sväljer! ''/ Beror säkert på mitt osunda leverna igår; så typiskt!
Ser förresten fram hur mycket som helst mot tisdag, för då får jag träffa alla brudarna igen! <3 Och på onsdag blir det Johanna! Wiiiie :D
Kärlek

Säm

Nu är jag hemma igen! I torsdags bar det om sagt av mot Säm :) När jag anlände till Herrljunga möttes jag upp av en mycket fin en och hans genomsnälla mamma :) Det blev 20 minuter i bil, vara några med Anton bakom ratten ;) Väl i stugan drog vi ut på en liten båttur; Anton och jag; - kändes banne  mig som om man flög fram typ en dm från ytan ;) Ashärligt! På kvällen bjöds det på middag på sjöaltanen, och sen blev det bad - mohaha! ;) Fast jag fick överleva bäst jag ville i vattnet, för Anton höll sig på torra land :P
På fredagen var det dags för helgens stora utmaning: tennis. Och ja, jag var ganska kass. Till en början. Sen blev jag bättre o bättre iaf, och det var väl tur det, haha! Anton sa att man skulle hålla racket som en hammare, inte som en stekpanna. Vad tror ni jag höll som? Just precis - som en stekpanna! På eftermiddagen blev det bad, hallonpaj, båttur och lite senare myseldning i Oves handgjorda eldstad ;)
På lördagen tog jag och Anton båten till en "öde ö", och där blev det sol och bad :) När klockan sedan slog halv fem var det dags att återvända hem till Fkp. Där blev det alldeles för många körsbär, trixande med beachboll (i mitt fall patetiska försök att slå mitt rekord. Som förresten är sekretessbelagt.) och sedan grillning med Albin också :) Mys!
Kärlek

RSS 2.0