When love takes over

Jag sitter här och lyssnar på denna totalt kanongrymma låt, samtidigt som jag tänker tillbaka på allt roligt som hände i Golden Sands för bara några dagar sedan. Jag kan inte hjälpa det, men mina kinder täcks mer och mer av tårar. (Faktiskt.)


Jag vill tillbaka!

♥ / Cecilia

Mina idoler

Under dagarna i Borlänge fick jag en ny idol. Eller nja, typ två. Den första är The Sounds-Maja - har aldrig fattat hur jäkla cool hon är!!! Hon är sjukt cool faktiskt haha. Den andra är David Tenenbaum ;P Seriöst, det var länge sedan jag träffade någon så himla rolig person! Idag ska vi åka och bada någonstans; med andra ord lär dagen bli fylld av garv. Jag älskar att vara ledig, jag säger då det! Jag håller på att smida nya äventyrsplaner i hemlighet; får se om de blir av ;) De råkar vara smått galna nämligen haha :D

♥ / Cecilia

Ihärdig

Jag är typ död. Dock lika ihärdig! Jag kom hem från Borlänge vid typ 16-tiden igår, efter några skitroliga dagar. Det första jag gjorde var att lägga mig i tv-soffan. (Beslutade mig även för att ligga kvar där i ungefär fem timmar.) Sedan blev jag bjuden på hemlagad thaimat av min bror och hans flickvän samtidigt som vi såg på film, och efter det gick jag och lade mig.

Ihärdig tjej med sin bästa Elina!

Den där känslan när man är riktigt jäkla trött, efter alldeles för många fullproppade dagar, och man lägger sig ned i sängen och tänker att imorgon, då ska jag banne mig sova hela jäkla dagen, ni vet? Den känslan kände jag igår - ända tills typ halv ett på natten. För då kom jag på att jag skulle vara i studion i Skara klockan 11.00 idag. Lipsillig som jag är (särskilt när jag lider av mycket stark trötthet) hade jag inte långt till tårarna, men stark som jag var pallrade jag mig upp till väckarklockan (som av någon anledning står i andra sidan av rummet...) och ställde den på 8:50. Jag vet vad ni tänker, och jag kan inte annat än att stämma in: Bajs.
     Så hela denna underbart vackra och soliga dag har jag spenderat inne i studion. Tack och lov gick det bra, annars hade jag baggat järnet resten av dagen haha. Resten av veckan har jag många roliga saker planerade, så jag ser fram emot dem nu :)

♥ / Cecilia

Borlänge

Bulgarien igår, Borlänge idag.
     För jag och bästa folket drar till Peace & Love idag! Om jag är trött? Skulle jag aldrig erkänna! Inte var det väl jag som kom hem från Bulgarien inatt? Inte var det väl jag som var ute och dansade i åtta timmar natten till igår?
     Inte är det väl jag som har haft en sjukt rolig vecka i Bulgarien tillsammans med fem underbara tjejer? Inte är det väl jag som är taggad till tusen inför helgens äventyr? (Inte är det väl jag som inte har packat än..?)
     Jooooo, det är ta mig tusan jag! (Och det är jag så det bara smäller om det!) Nu är det dags att njuta lite av den svenska sommaren ;)

♥ / Cecilia

Bulgarien

Just nu lever jag livet i Bulgarien tillsammans med mina festliga vänner Jessica, Ida, Klara, Malin och Fanny! :) Jag vet; dålig uppdatering - men desto mer att berätta när jag kommer hem igen ;) Tack för besöket!

♥ / Cecilia

Det viktigaste

Nu har jag snart packat klart! Jag tror och hoppas att jag inte glömt någonting nu. Min nya leopardbikini, en hög med klackskor och en himla massa festklänningar är iaf med, och de grejerna är ju trots allt de viktigaste ;) Min lillasyster har dessutom varit snäll och lånat ut sin Twilight på engelska till mig.
Det här kommer bli en fruktansvärt rolig vecka, det känner jag på mig. Det enda som kunde ha varit lite bättre är väl välmåendet då.. Men det ska väl bättra sig snart. Jag vet inte om jag kommer kunna nå något internet där nere - jag kanske rent av inte försöker - så jag vill önska alla en trevlig vecka! Och ett jättestort grattis till Bodil som fyller år på lördag :) <3
♥ / Cecilia

Aaaaj

I min ensamhet sitter jag här och försöker blogga samtidigt som jag gör fula grimaser för mig själv varje gång jag sväljer. Inte skönt. Inte skönt alls faktiskt. Jag har fått medicin utskriven till mig idag, för jag kunde tydligen inte åka till Bulgarien så här annars! Så illa är det faktiskt inte. Jag har bara förbannat ont när jag sväljer. Jag har iofs haft lite feber till och från i typ två veckor, för att inte tala om huvudvärk. Hur som helst lyckades mamma övertyga mig om att börja med de där förbaskade pillrena - trots vissa konsekvenser. Jag får inte sola för mycket, och jag kan komma att må illa av tabletterna. (Nice!) Sen får jag självklart inte bedriva party där nere. Japp, ni läste mina tankar helt rätt: jag har varit förbannad hela dagen :D

En bild på fyra av alla oss sex som drar imorgon!
 
Efter en hel del stress på förmiddagen träffade jag underbara, söta Julia lite efter klockan 12. Hon är en ängel. Tänk att jag inte träffat henne på hur länge som helst, och ändå känns det så himla lätt att bara komma fram och börja lipa så där haha. Idag fanns det mycket att lipa för; lycka för att jag äntligen fick träffa henne, antibiotikan, stress, halsont.. Jag har saknat henne så himla mycket!
     Nu ska jag gå upp och börja packa inför Bulgarien och Peace & Love. Man skulle väl kanske kunna uttrycka det som så att jag är sent ute i vanlig ordning. Jag och mamma var förresten inne på banken idag för att fixa en sak, och då påminde mamma mig om att jag ju behöver ha med pengar till Golden Sands! Det hade jag glömt hahahah :P Tur att jag har henne.

♥ / Cecilia

Min Afrika-kompis haha

Sången gick bra idag! Vi lade visst sången på riktigt; jag trodde att jag bara skulle lägga lite slasksång för att kolla om jag passade till låten. Jag tänkte att det var skönt, för jag trodde att jag var dålig i halsen. Lyckligtvis upptäckte jag att det nästan inte alls sitter i stämbanden; bara lite grann. Men det gör ont när jag sväljer och gäspar, så jag ska åka och kolla det imorgon för säkerhets skull. Inte så kul att ha allvarligt ont i Bulgarien liksom.

Malins fina bild på gänget som drar till Bulgarien nu på tisdag ;)

För tillfället sitter jag och skriver med en tjej jag träffade nere i Frankrike, himla söt. På tal om det har jag förresten fått en till ny kompis idag ;P Fast han är från Somalia hahahaha. Och inte riktigt lika kul som fransmannen - särksilt inte med tanke på att han inte pratar franska :P Bara engelska. Det är hemskt vad man träffar folk på bussen egentligen. Stackarn behövde hjälp med att ta sig till Trollhättan, och jag spelade givetvis omedelbart med i rollen som hjälpsam samarit. Är jag förvånad? Haha.


♥ / Cecilia


Grym ny låt

Det är söndag och bussarna mellan Falköping och Skara är inte så bra som man skulle kunna önska. Jag ska åka till studion för att testa sången på vår nya låt, så jag sitter och övar för fullt nu. Den är seriöst helt grym! "Hitig" som sjöen ;)
♥ / Cecilia

Någon som är på ett äventyr i Europa? ;D

Jag ska strax gå och lägga mig efter en dag präglad av trötthet och lite beslutsångest. Jag kunde inte bestämma mig för om jag skulle åka med Tina till Göteborg eller inte. Det var nämligen meningen att vi skulle träffa några killar, som vi träffade i Malmö i höstas, men jag orkade inte sen. Jag vill verkligen inte bli sjuk till Bulgarien och Peace & Love och imorgon ska jag jobba i studion, så jag känner att jag måste ta det så lugnt som möjligt.
     Jag tänkte berätta lite snabbt om skolavslutningen! Jag var med och sjöng Extremes More Than Words tillsammans med Elina och Bodil på sång, Rickard på gitarr och Anton på bas. Det var i vanlig ordning jätteroligt att sjunga i kyrkan, och det gick dessutom väldigt bra! Dessutom blev jag lite överraskad, för jag fick tillskott i sommarkassan :P Jag visste inte ens att man kunde få stipendium i både tvåan och trean, men det kunde man tydligen. Jag blev 1000 kr rikare tack vare stipendium i franska och musikhistoria! Lite kul :)
Något annat roligt är att jag kommit på att jag vill resa i Europa i sommar. Om vi får några dagar ledigt från studiojobbet, och om vädret här hemma är dåligt, så ska jag antingen försöka få med någon mer körkort ut på roadtrip till typ Paris eller Budapest, och om ingen med körkort är på; ja då kan vi tågluffa! :D Fatta roligt! Jag kollade tågluffarkort på sj.se, och man kan som ungdom köpa ett 2-klasskort för 1825 kr. Det är giltligt i hela Europa, och kan användas i tio dagar, varav fem får användas som resedagar. Någon som är på? ;)

♥ / Cecilia

Partaj

Under den gångna natten sov fyra tjejer exklusive mig i mitt rum. Det var madrasser och grejjer överallt vill jag lova! Jag vaknade först av alla, och gick upp och duschade klockan tjugo i tio. Jag var inte ens trött! Detta trots att jag hade dygnat, och gått och lagt mig vid halv sex! Efter att ha konverterat till fräsch gick jag ner till köket och började göra frukost till mina kära övernattningsgäster. Visste ni att jag är grym på att göra ägg eller? ;) Elina vill alltid att jag ska steka ägg till henne när hon sover här 8) Och även de kokta äggen blev perfekta idag - mohaha! Vilken talang^^

Kvällen igår blev både bra och dålig. Det dåliga var att många redan hade gått från Malin när vi äntligen kom dit, och det sabbade ju väldigt mycket för mig förstås. Särskilt eftersom både Jessica och Julia ringt och verkligen bett mig komma så fort jag bara kunde! Hur som helst var vi ändå inte hos Malin särskilt länge när vi väl kommit dit, för vissa misskötte sig och kastade grädde runt i hela huset. Så tråkigt! Så vi drog efter bara en liten stund, och då bar det av mot Valentino. Pizza stod, som alla Fkp-bor förstår, på menyn. När vi var där träffade vi ett gäng härliga 86- och 87:or som jag känner lite :) Så vi hängde med dem på efterfest! Vi dansade till Justin Timberlake ända in på morgonen, tills taxin kom och hämtade upp oss vid kvart över fyra. Mycket trevligt :)
     Förfesten var också bra; vi började först lite lätt hemma hos mig, och sedan åkte vi till Rickard. Kan förresten nämna att jag vann över Anton Johansson i biljard! (Samma scenario som när jag spelade mot Bruno i onsdags med andra ord *stolt*.)

♥ / Cecilia

Sommarlov

Wihoo, nu väntar två månader fulla med ledighet och bara en massa roliga saker! Mitt sommarlov börjar med lite studentfirande hemma hos världens snällaste Simon alldeles snart, och sedan drar jag och mina supersnygga Skarabrudar vidare till min hemstad! Det blir Falköping ikväll alltså :D Och det blir party!!!! Jag är helt säker på att kvällen kommer bli kanonkul tack vare allt härligt folk! För tillfället håller jag på och taggar upp mig inför kvällens äventyr med världens bästa låt. Jag har sagt det förut, och jag säger det igen: "En sån karl" äger fett hahah!!!! ;D Ha en bra kväll vänner!
Japp Bodil, ikväll är det party ;)
♥ / Cecilia

Det handlar om att leva

Det blir ett litet snabbt inlägg då min klocka är ställd på 04.45! Allt för att dämpa min växande ångest i och med att jag hade alldeles för mycket grejjer för mig igår för att hinna blogga. Gårdagen var typ sjuk haha. Endel saker envisas helt enkelt med att inte bli som man tänkt sig, men ibland kan jag inte låta bli att tycka att det är kul ändå.
     Det första jag gjorde efter skolan igår var att stämma in i en trestämmig (nåja, skulle ha varit) sång för Mitchie med de ständigt återkommande textraderna "För Mitchie ä'en jättebra kompis, fy fan va' hon ä' bra!" Samtidigt som jag, Elina och Johanna lyckades med denna storslagna prestation satt vi och kikade på marängsvissen vi nyss förberett. Är man en bra vän ska man ha lite cred ibland. Vid sextiden träffade jag min kamrat Bruno, och vi spelade först lite biljard och sedan satt vi ute på en parkbänk under några träd och pratade medan regnet envisades med att bannlysa minsta lilla uppehåll. Bruno sa att det bara är dumma personer som sitter ute när det regnar, men det har jag ingen kommentar på.
     Innan jag träffade Bruno åkte jag till Skövde med mina fina flickor, och där letade jag lite halvdesperat efter grejer till skolavslutningen, men jag köpte ingenting. Det gjorde jag däremot idag! Igår spanade jag nämligen in ett par (enligt mig) sjukt balla skor som gör mig typ längst på jorden, men de är förbannat snygga vill jag lova!
     Det sista jag gjort idag är att jag och fem snygga brudar från vår fina lilla stad Falköping har suttit och planerat inför vår resa till Bulgarien. Den lääääär ju bli rätt kul, om jag säger så! Det är ta mig tusan bara fyra dagar kvar nu... FYRA!
♥ / Cecilia

Mys med MoP07b

Wiho, dagen har varit bra! Det var sjukt jobbigt att öppna ögonen imorses, men efter ett tag så gick det tack och lov. I skolan idag lyssnade jag först på en massa härlig bluegrass med Stefan på gitarrlektionen, sedan repade vi lite inför skolavslutningen, och på låtsnickerin pratade vi om vilket förlag vi ska välja för vår nya låt. Så nu är man låtskrivare också hahah^^ Dille supergillar vår låt som vi gjort tillsammans alla fem på låtsnickerin (det var den vi spelade upp i Sthlm i torsdags), så nu ska förlagen Berkely Square och Scandinavian Songs försöka pitcha den. (Innebär för er som inte vet att de hittar en artist de tror passar till låten.)
     Innan låtsnickerin gjorde jag en annan rolig sak! Jag fikade med min fransos ;) Vi satte oss på Nockes där han bjöd mig på en kopp varm choklad, och sedan gick vi på en liten promenad i Skara! Han visade mig vart han bor, och var han gör sin praktik och grejer. Nu har jag lyckats komma underfund med att han läser till veterinär haha ;P
Efter skolan åkte nästan hela klassen hem till vår mentor Elin, och vi hade grymt mysigt! Hon bor verkligen på landet :P Hur som helst så grillade vi korv och marshmallows, och så blev vi bjudna på rabarberpaj, äpplepaj och läsk 8) Himla gulligt om jag får lov att säga det själv. Och himla härligt med all musik! Jag diggar särskilt starkt Elins dragspelsskills hahaha ;D
     Det sista jag gjorde i Skara var att lyssna på mina kära lärare som jamade med Johan Randén. Han är en sjukt duktig gitarrist som gick ut MoP 2007. Behöver jag säga att det var grymt?

♥ / Cecilia

Cissi säger

Buhu, jag blev just inlurad på msn :P Jag hatar skiten! Det bara blinkar, låter och har sig hela tiden.. Jag blir så jädra stressad så det finns inte! Förutom den lilla kvarten där inne har den andra halvan av min dag varit himla bra! Jag har fikat med mamma på stan t.ex. Det blev iofs lite stressigt; jag hann inte ens äta upp min chokladboll haha :P Men det var ändå mysigt! Dessutom var vi inne på apoteket o köpte solskydd och Hello Kitty-plåster åt mig, så vi gjorde nytta också 8)
     Efter det var jag på min sista teorilektion inför körkortet. Känns bra att redan ha det gjort! Vid 18 hade jag återigen lite tid över, och på vägen upp till Ållebergsgymnasiet passade jag på att traska in på biblioteket! Det var himla länge sedan jag var där inne; det var riktigt fräscht. Det är himla bra med bibliotek alltså. Jag letade efter någonting på engelska eller franska att ha i sommar. Det är bara att inse - språk är kul, gott folk! Efter att dock inte ha hittat rätt bland alla hyllor där inne fortsatte jag min promenad, och en timme senare var mötet jag var på väg till slut.
     Ifrån gymnasiet fick jag skjuts med Martin till volleybollägenheterna, och där pratade jag med en massa volleybollare! De är ju för härliga :) Skönt att jag hann dit en liten sväng innan sommaren! Hur som helst fick jag se Martin Erkenborns jättejättefina hus när han skjutsade mig hem. Jättefint! Så jag har haft en bra dag :) Fast skolan var så där. Jag var ledsen för en annan tjejs skull, och då fick jag ont i huvudet igen. Bajs på det! Har jag inte ont i huvudet från början, så gråter jag tills jag får det haha. Så är det när man har medkänsla :P Nä men jag blev faktiskt arg för hennes skull, så då kan man inte göra mycket annat än att lipa lite. Så är det bara!
     Nu ska jag sova. Jag är stressad så jag vet inte vad. Jävla msn-skit haha. Massa grejjer har jag att göra också; massa folk att träffa, låtar att sjunga in, och blablabla. Kul, men stressigt. Och så blir jag stressad över att mamma envisas med att hela tiden repetera "Snälla Cissi kan du inte bry dig om din hälsa du kan inte vara uppe så här sent du mådde inte bra i lördags bla bla bla". Kloka ord. Men de gör mig stressad. Hur som helst; GOD NATT!

♥ / Cecilia

*Skrattar högt*

Jag sms:ade Dille om att jag inte kan jobba i studion imorgon, och så sade jag att jag nog kan på onsdag. (Obs att Kristian och Dille älskar ord som grymt, fantastiskt och fräckt.)
Dille: Grymt
Cissi: Fantastiskt! Haha
Dille: Du är ju rolig på riktigt.
Cissi: Haha, detsamma du;) haha. Jag sitter här framför datorn och skrattar högt för mig själv Haha
Dille: Det är kul. Underskattat att ha roligt själv.
Cissi: Haha ah det kan jag verkligen hålla med om Haha;) Vilket sällskap man själv är egentligen! Man behöver ju aldrig va själv om man liksom har sig själv haha :D 
Dille: Har du tagit något eller?

Hahahahah

♥ / Cecilia

En dag i huvudstaden

Nu är jag hemma igen efter en lång och rolig dag! Tyvärr knep vi inte förstaplatsen, men vi är nöjda ändå. Vi kom ju trots allt till final :) Det var riktigt häftigt att stå på scenen i Kungsträdgården, den var så där gött stor liksom. Man såg ut väldigt bra över publiken! På tal om det så var det inne typ 7000 pers i Kungsträdgården (sa Janne Schaffer), och det var riktigt många som lyssnade när vi spelade! Inte alla 7000 förstås, men väldigt många. Så det var tur att det gick bra :P Det var förresten en massa kändisar där också! T.ex. Schaffer - som jag redan nämnt - (gitarrist), Jan Johanssen (sångare), Anders Ekborg (musikalartist), Kenneth Gärdestadh (skrev alla texter i hans brors Teds låtar) och Carl Bildt (utrikesminister ;P) haha.
     På första låten kändes det lite jobbigt, för min medhörning var inget att skryta om; jag hörde typ bara bas och trummor; och ljudteknikern vägrade kolla åt mitt håll haha :P Så jag fick klara mig, men det gick bra ändå. Den låten är ju tack och lov lätt att sjunga (Att bara softa). På När det vänder hörde jag lite bättre, och i slutet av den kände jag mig lite varmare i kläderna och då gick det riktigt bra. Annars gjorde jag lite dåligt ibland, men jag känner att jag ändå inte kan vara alltför missnöjd, för jag var ju liksom sjuk igår.
En annan bra sak som hände idag var att jag fick träffa min världssöta vän Tind! Lika kul som alltid (hahaha) ;D Jag vill avsluta med att tacka Gustaf för att jag över huvud taget fick hänga med; det var riktigt roligt; och så vill jag tacka för alla lyckönskningar jag fått :) Hoppas alla haft en bra helg!

♥ / Cecilia

Kungsträdgården nästa!

Jag trallar snart upp till mitt rum för att ta på mig ett par alldeles för tighta jeans samt min rosa paljettklänning! 9.11 avgår tåget från Falköping som ska ta mig till Skövde denna vackra dag. Därifrån åker jag med ett grymt gäng vidare till Stockholm, där vi tillsammans ska framföra två låtar i Kungsträdgården! Låtarna är Att Bara Softa och När Det Vänder, och ni kan lyssna på dem här. Det ska blir riktigt kul tycker jag!
     Varför just vi får spela är för att låtskrivaren Gustaf Redmo skickade in dessa två låtar till Ted Gärdestadsstipendiet, och nu är vi i final och får därmed spela live! Det är endast tre låtskrivare kvar, som tävlar om 50 000 kr. 5000 kr går till mig om vi vinner - mosa, mosa, mosa med andra ord haha (a) Jag känner mig helt okej i halsen idag, och febern är nog borta. Lite huvudvärk bara, men vad gör det om 100 år? Hur som helst; önska oss lycka till! :D Jag stjäl Simons fina beskrivning av bandet:

Gustaf Redmo (acku Gura), Cecilia Kallin (leadsång), Simon Warnskog (trummor), Anton Johansson (bas), Bodil Bergström (sång, piano), Daniel Johansson (elgitarr).


Så här glada var jag och Mitchie i våra paljettklänningar på Johannas 18-årskalas, och så här glad tänker jag vara i min paljettklänning idag när vi vinner!! (a) Haha ;)


♥ / Cecilia


Sveriges Nationaldag

Det är Sveriges nationaldag. Jag hade nästan glömt bort det.. Jag är iofs sjuk, men det är ändå trist att nationaldagsfirandet inte är större i Sverige! Jag vill ha ett svenskt syttende mai!! Det känns iaf bra att höra det bekanta och härliga ljudet från tv:n som berättar att det är fotbollsfest på g! Heja Sverige :)
♥ / Cecilia

Låtsnickeri

I torsdags var vi på studiebesök i Göteborg med låtsnickerigruppen. Det var Dille som ordnat så bra! Först åkte vi till Studio Bohus!!! (För er som inte är så insatta kan jag berätta att det är väldigt coolt, haha.) När vi var där träffade vi massa rutinerade branschfolk, varav nästan alla var Dilles polare haha;) Bl.a. var det Dragan (han är den som får höra alla melodifestivallåtar först, för han mastrar typ alla), sedan Ralf Gyllenhammar (sångare i Mustasch) och sist men inte minst en av världens bästa jazztekniker.
Efter besöket på Studio Bohus åkte vi och fikade lite, och sedan bar det av till förlaget Berkely Square. Vi pratade om branschen med en Margareta som jobbade där, och sedan spelade vi upp vår egengjorda låt för henne. Hon gillade den jättemycket, så nu ska vi spela in den lite mer noga och sedan skicka iväg den till henne, haha :P Vi träffade dessutom en massa coola folk även här, som t.ex. Bosson som höll på att sång på en ny låt, och även ett par låtskrivare som skrivit låten som såldes allra mest i hela världen förra året. (Trots detta marknadfördes den bara i Japan, så ingen av oss iaf hade ens hört talats om den :P)
     Sist men inte minst på dagen gick vi på Liseberg! Det var nästan inga köer, så det var riktigt roligt :)
♥ / Cecilia

Release Me

Godkväll! Återigen sitter jag och lyssnar på Agnes Release Me. Mycket bra. Jag har inte fått mycket gjort idag.. Egentligen var det meningen att jag först skulle ha åkt till Skara o repat med hela gänget inför imorgon (stipendiespelningen i Sthlm), sen skulle jag och brudarna planera inför Bulgarien och sist men inte minst skulle jag hem till min kusin Klas som firar sin 20-årsdag. Men jag fick ställa in alltihop, för huvudvärken från igår har blivit värre, och så har jag fått feber också :( Sjukt tråkigt! Jag hoppas verkligen att det blir bättre tills imorgon; jag har sovit i stort sett hela dagen, så chansen finns ju.

Bild från igår när Charles sjöng o spelade :)
♥ / Cecilia

Charles HP3

Idag tog min käre bror studenten här i Falköping! Det var en stolt syster Cecilia som satt och lyssnade på hans riktigt grymma sång-/gitarrframträde på avslutningen. Ett jättestort grattis Charles <3
     Sen fanns det ju även andra härliga studenter på torget idag! Som t.ex. Charles flickvän Linnéa och hennes bror Fredrik, Sara Renström, Sofia Björndahl, Nicolina Larsson, Matilda Löfving och en massa andra snyggingar :) Grattis till er alla!
     Studentfesten här hemma pågår fortfarande, jag är trött som en idiot, men jag är vaken iaf. Det har varit väldigt trevligt, men jag har haft ont i huvudet hela dagen nästan. Jag känner mig typ klen; förut var jag alltid så frisk, och nu har jag jätteofta ont i huvudet och skit. Någonting har förändrats, måste bara komma på vad. Pg.a. att jag inte mår bra så skippade jag festen med mina fina brudar ikväll. Nu ska jag försöka sova!

♥ / Cecilia

Lycklig och lättad!

Åhej, nu är jag så trött så jag vet inte vad. Tröttheten beror mest på att jag:
1) Gråtit av lycka / lättnad idag. Matteprovet gick bra - tack gode guuuuuud! <3 Jag vet - man kan ta saker något mindre seriöst haha. Men jag är hur som helst sjukt glad och lättad! Fy fan vad nervös jag var, jag mådde ta mig tusan nästan dåligt :P
2) Tagit itu med lite andra problem. Viktigt, men ack så energikrävande.
3) Stått och frusit under en fotografering. Jag fotades i Hanna Oskarssons kläder - ute!! Sjukt kallt, men resultatet blev iaf bra tror jag.
God natt kära läsare! Och tack för att ni läser min blogg :)  Jag har aldrig sagt det innan, men det gör mig glad haha!

♥ / Cecilia

Probably the best school in the world!

Tänk att någonting kan kännas  så otroligt jäkla rätt.. Jag trivs så sjukt bra på MoP! Det finns ju ärligt talat ingenting som kan jämföra sig med denna underbara skola! Skara är så mysigt, alla avslutningar i domkyrkan, Katedral är så fräscht, folk är så trevliga, MoPs lokaler är finast i hela världen, alla lärare är så grymma... Jag blir så lycklig när jag tänker på allt det här! MoP är för bövelen asbra. Det finns ta mig tusan inget bättre ställe. Och jäklar vad mycket man lärt sig under bara två år! Särskilt inom gehör- och musiklära!!!!! Och gitarr. Och musikdata. Och sångteknik. Och inom allt som har med musik att göra haha. MoP är nog helt enkelt bäst i världen! Tack Kristian Wejshag 8)

♥ / Cecilia


J'aime bien le français

Mohahaha, jag har precis klarat av mitt första telefonsamtal helt på franska! Vi pratade om allt möjligt; skidor, musik, morgondagens matteprov och vädret haha. Perfekt uppladdning för muntliga franska nationella imorgon ;) Jag tog mod till mig och ringde min nye vän, och nu blir det fika på Nockes nästa vecka! Jag berättade för Christine (som jag läser franska med) om Ilias idag, och hon bara skrattade åt mig :P Det var tydligen "typiskt mig" att prata på med främlingar hahah. Men jag gillar't!

♥ / Cecilia

Glaaaaaad :D

Förlåt, men jag måste få ta ut min glädje lite över bloggen. (Imorgon efter matteprovet lär jag nämligen göra det motsatta.) Men fy faaaaaaan vad bra det gick idag på mitt sångprov. Inte uppsjungningslåtarna dock; blandade ihop texten lite på den ena (men åhörarna märkte inget tror jag), och den andra var jobbig att sjunga på morgonen :P Men à vistan!!!!! Jag blir så lycklig - jag nitade den!!! Som fan också hahahah:D Tack gode gud, jag kände verkligen att jag behövde lyckas med någonting idag för att klara av mitt troligen kommande nederlag med matten imorgon :P (À vista är för er som inte vet att sjunga eller spela någonting bara genom att titta på noterna. I mitt fall fick jag alltså en liten "låt" utskriven i noter och så fick jag sjunga den.)
     Inte nog med detta förresten; jag har fler saker att vara glad över idag! Jag har för det första fått mvg i gitarr! Detta gör mig också rent ut sagt skitlycklig haha :D Sen så har vi lagt sång på vår låtsnickerilåt idag, och stämmorna blev jättefina. Så det är jag glad över också! Andra saker som förgyllt min dag idag är att jag köpte en svart tubtoppsklänning på min håltimma, och så hann jag och Bodil med en mycket trevlig fika på Nockes! Senare fick vi glass på kören också ;) Jädrar vilken bra dag, jag säger då det haha.
     För tillfället känner jag mig så himla tacksam. Kanske kan jag faktiskt ta att jag antagligen får ett vg i Matte B. (Jag vet nu tänker ni att jag är dum som har så höga krav på mig, men jag tycker att det är riktigt jobbigt att inte få det betyg jag satsat på. Jag försökte verkligen, och jag misslyckades liksom :P Antagligen, inte helt säkert än. Allt hänger på imorgon :s) Jag är ju faktiskt i Skara för att sjunga, inte för att räkna bajsmatte (a). Dessutom så finns det ju bra saker man kan haka upp sig på, istället för dåliga. Det ska jag banne mig tänka på imorgon. Jag tror att jag ska skriva en post it-lapp och sätta den i pannan på mig själv med texten "Jag gjorde iaf bra ifrån mig på à vistan!"

♥ / Cecilia

Taggad!

Efter en hel del övning på mina uppsjungningslåtar sitter jag här med en smärre huvudvärk. Och nu ska jag öva gitarr! ;) Efter mina instrumentprov imorgon ska vi repa för första gången på avslutningslåtarna. Det är nästan samma gäng som spelar som ska dra upp till Borlänge i slutet av juni.. Just precis; festivalbiljetterna är utskrivna och klara! Känner på mig att årets Peace & Love (som ju också är det 10:nde) kommer bli det bästa någonsin! I'm tagged (höhö^^)!

The Kooks

Keane

The Sounds

Mando Diao

Pete Doherty

Lars Winnerbäck

Håkan Hellström

♥ / Cecilia


En fullproppad vecka

En stor del av dagen har gått, och jag har knappast hunnit igenom hela min planering haha. (Det är det enda jag kan göra - skratta åt det.) Kanske skulle jag ta och klaga lite, för jag har förbannat ont i huvudet, känns som att jag fått ännu mer feber, och dessutom är jag stressad så jag vet inte vad! Nästa vecka blir.. en utmaning. Särskilt med tanke på att jag har en virrig mamma som springer omkring här hemma och tjatar hål i huvudet på mig med fraser som "Hjälp till!!!!!" och "Städa upp på ditt rum!!!". Charles tar studenten på fredag, så det är värre än vanligt. Ack och ve, jag säger då det.

Bild från när vi sjöng på Bodils pappas kalas i lördags :)

Resterande del av veckans planering ser ut som följande:
Tisdag: Skola med gitarr- och sångprov, göra klart en låt på låtsnickerin, troligen avslutning med kören. Rep inför skolavslutningen samt stipendiespelningen. Plugga matte!
Onsdag: Skola med ett extra insatt betygsavgörande matteprov, muntliga franska nationella, lägga sång på There You'll Be. Åka till Skövde och fotas med Hanna Oskarssons kläder, åka tillbaka till Skara och lägga sång på vår sånggrupps nya låt.
Torsdag: En heldag i Gbg med låtsnickerin. Lite studiebesök, och senare Liseberg tror jag allt!
Fredag: Charles tar studenten! Jag är i Fkp hela dagen och firar min käre bror. Fest på kvällen med mina härliga tjejer :)
Lördag: Klas är i stan och har släktkalas. Planering inför Bulgarien med alla som ska med. Rep i Skara inför stipendiespelningen.
Söndag: Missar Fkp:s studentbal, men åker till Sthlm och tävlar i finalen för Ted Gärdestad-stipendiet. Kaaaanske åker hem 5000 kr rikare. (Snälla, söta, rara Gud... (a))

♥ / Cecilia

Ledig

Idag står en massa nyttigt på schemat! Alla Skaradjäknar (åtminstone gymnasisterna) är lediga från skolan denna strålande vackra dag, så därför sitter jag hemma. Jag har precis avnjutit en lång sovmorgon och en god frukost ute på en filt i trädgården, och snart ska jag:
• Röja klart i garderoben
• Öva det sista på min gitarruppspelslåt, samt ackords-à vista.
• Öva in mina uppsjungningslåtar utantill.
• Repetera matte.
• Gå på teorikurs för bilkörkort.
Med tanke på att jag är ganska seg är det nog bäst att sätta igång nu! Jag tror banne mig att jag har lite feber.. Misstänker att jag haft det några dagar, för jag har varit skittrött, seg och så har jag föredragit skuggan framför solen :P Inget bra tecken alls.

♥ / Cecilia

RSS 2.0