Bra dagar

Alltså, egentligen är jag ingen bra bloggare, för jag har alldeles för mycket att göra hela tiden, så jag hinner ju inte alltid skriva verje dag... Men förlåt för det!
I onsdags var jag o tränade, konstig situation hamnade vi allihop i angående helgen, men det var banne mig inte mitt fel! Skönt att träna igen iaf, hade ju inte gjort det på ett tag.
I torsdags var jag o tittade på volleyboll i Freja, det var nämligen läger där för -91:or - -94:or. Kul att se på de framtida rig-spelarna :) Har kommit på att ganska många av dem som brukar träna när jag kommer dit måste tro att jag typ inte har något liv haha! Är ju där nästan varje dag, men nu säger jag det en gång för alla: Jag väntar på bussen! Fast måste säga att det är väldigt kul att titta på deras träningar, lite mobbat känns det dock ibland.
Torsdagskvällen blev hur bra som helst :D Jag hängde med till 23:an o såg på Asterix med Elin, Katta, Anton o Edvin, o det var så himla kul! Hahaha, älska filmen! Fast jag kunde inte se klart hela, för hade ingen skjuts hem senare, så jag måste se den en annan gång! Uppföljarna också, för den delen!
Innan Ålle igår var jag först en liten sväng hos Tina, och sedan bar det av till Emelies lilla födelsedagskalas där det bjöds på marängswiss (någon som vet hur det stavas?). Mycket gott, och mycket trevligt. Tina blev full som fan (förlåt gumman, haha :P), och det var så jäkla kul att bara titta på henne! Var väldigt tacksam över att hon valde de platta lågskorna, o inte klackskorna iaf! Haha.
Jag var förresten helt nykter kvällen till ära, eftersom jag kvalade med damlaget i Norrköping idag. Första matchen avklarad med resultatet 3-0 till Falköping!! ASKUL. Jag hoppas att vi går upp till ettan, för jag skulle sakna volleybollen annars... Om jag nu verkligen skulle sluta. Vi spelade hur som helst nästan hela matchen hur jäkla bra som helst, o mina servar satt som de skulle, om inte bättre :) Fick dessutom ett har-aldrig-fått-ett-så-härligt-pass av Hanna, o det var så jäkla härligt, för det kändes verkligen klockrent. Så där att det inte kunde bli bättre, helt perfekt träff liksom! Tror tom att ja kanske sträckte på mig ordentligt :) Men bara kanske.
Ikv har jag träffat Julia, vi sågs inte i torsdags nämligen. Tycker synd om stackarn; så jäkla mycket i skolan har hon :( MoP for life, säger jag bara! Undrar egentligen hur många ord vi säger var när vi träffas..? Tiden rinner ju liksom bara iväg, helt plötsligt har man suttit där o pratat i typ 2 timmar.
En mysig kväll har det varit, o än är den inte slut! Ska se på film med familjen nu :) Ha det bra alla!


Kärlek

Som utlovat

Jag minns när jag läste om dem för första gången, sommaren -05, eller något. Hur som helst stod det typ att de höll på att bli riktigt stora, och att de snart skulle både öppna och avsluta stora visningar. Det gör de idag titt som tätt, senast Alexander McQueen tror jag allt.
Gemma Ward (överst) och Lily Cole är modellerna jag pratar om. Erkänn att de förtjänar alla lovord!
image444image445image447image448
Kärlek

Keane

http://youtube.com/watch?v=gppLf4XduoI

Lyssna! :)

Denna låt får inte missas, detta band får inte missas! Älskar deras stil på musiken, med dominerande bas, markerat pianospel och denna underbara sångröst killen har! Riktigt jäkla bra är det, alltså!
Deras låtskrivare (vem det nu än är) har dessutom lyckats få mig riktigt på fall! För mig är deras låtar (eller iaf de bästa), sådana låtar som man kan lyssna på både om man är typ förtvivlad, eller överlycklig. Nu råkar ju jag vara ett musikfreak, men iaf. Keanes musik är så bra, att jag ibland bara... blir glad och gråter. Av musikglädje. (Haha, här var vi öppna! :P) Nämen, jag älskar banne mig de bästa låtarna! Så kolla in länken för guds skull!
image443
Kärlek

Vänta bara

Igårkväll när jag låg i min säng o bara ville sova kände jag mig jäkligt stressad. Jag är banne mig bäst i världen på att stressa upp mig själv ibland! Jag menar, visst att jag missat 2 av de 3 senaste veckorna i skolan, men man ska banne mig inte hetsa upp sig innan man vet hur stort problemet är!
Det jag oroat mig för var:
- Matten! Prov på fredag, och jag har inte gjort de två senaste avsnitten + en uppgift som jag inte klarade av. När jag kom till lektionen visade det sig att ingen i klassen gjort de två senaste avsnitten, så de skulle inte va med på provet... Himla tur att jag inte va så ambitiös att jag gjorde allt det hemma! :S Den uppgiften jag inte klarat av kunde vi dessutom inte lösa, sa vår lärare... Så, det var ju bra för mig :)
- Franskan! Har missat jättemånga lektioner det senaste, men min lärare sa att det nog bara blev några stenciler extra.
- Engelskan! Skulle ha läst ut en läsbok tills imorgon, men tydligen hade alla andra i min klass varit lika dåliga studenter som jag (eller, ja... Alla utom Michelle, då! :P), och då gick vår lärare med på att vi inte skulle behöva läsa ut boken tills imorgon. Tur för mig; har typ läst 14 av 120 sidor, höhö^^
- GeMu:n! Bodil skvallrade om att de fått ett oförberett test förra gången, i gehör!! Livrädd som jag var gick jag till lektonen, men hon verkade ha glömt bort allt som hette prov! :D Ist fick vi ägna oss åt att göra en egen låt med några konstiga ord i; typ deklarationsblankett, kaviartub och äggskal, haha! :P Skitskoj!
     Så vad jag vill säga med detta alldeles för tråkiga inlägg (förlåt för det) är att väldigt mycket mer än vad man tror löser sig faktiskt utan några problem... Ingen idé att leka Cissi o stressa upp sig själv i förväg, ta det lugnt liksom! (Undra vem det här inlägget är tillägnat egentligen - mina läsare, eller mig själv? Hmm...)
Så vänta bara, det oöverstigliga berget kan faktiskt kort och gott vara en liten kulle!

Kärlek

Sista dagen

Sista lovdagen är alldeles strax över, o jag sitter här o funderar lite på hur jag ska spendera de sista timmarna. Måste iaf göra klart min svenskainlämning som skulle ha varit klar innan lovet, o så borde jag göra matte o samhäll o franska o alllllllllt! Men jag orkar inte. Så, vad ska man hitta på? :)
Imorgon lär inte bli en allt för rolig dag i skolan, jag är nog ganska efter i matten, för att inte tala om GeMu:n!! :S Menmen, det lär ju finnas ljusare stunder, som tex när jag får träffa allt underbart folk igen! Senast var ju på Olins vill jag minnas, haha!
image441
Vill passa på o tipsa om ett av världens underbaraste band, som jag tyvärr är alldeles för lite insatt i... Men jag har faktiskt ett av deras album, Hopes and fears, och det är ju en prestation i sig! ;) Jag pratar hur som helst om Keane, bandet som gjorde Everybody's changing, ni vet? Hur som helst är det typ den sämsta låten på det albumet, men den är ju ändå ganska bra. Något uttjatad bara. De bästa låtarna enligt mig är:
This Is The Last Time
-
Somewhere Only We Know
-
Bend And Break
We Might As Well Be Strangers
Can't Stop Now
Verkligen värda att lyssnas på :)

Kärlek

Påsk

Nu har Tind återvänt till Loffaroten, o huvudstaden väntar för henne imorgon... Önskar den kunde göra det för mig! :/ Jag vill också till Sthlm! Tack o lov ska jag det, snart. För att hälsa på Tind så klart ;)
Igårkväll var det förfest hos underbara Klara, o sen drog vi vidare till Sofia. Där blev det lite problem, som inte var alltför roliga :/ Detta resulterade i typ kaos, och mindre trevlig stämning. Jäkligt synd om Sofia! Så bättre kvällar har upplevts, alltså. Fast det var ändå sjukt kul när jag, Tind o Klara satt på övervåningen hos Sofia, o bara pratade. Jag hade tagit det lugnt hela kvällen, eftersom jag var/är sjuk, men jag skrattade som fan! Allt Klara sa var så jäkla otroligt kul, så det fanns bara inte!! Jag var med andra ord väldigt trött :P
Det blev iaf att åka hem tidigt för mig o Tind sen, redan vid kvart i två var vi hemma. Men det var väl skönt på sitt sätt :)
Idag har vi sett på Da Vinci Koden och gått promenad i en hel timme! Lilla duktiga vi kände oss ;p Underbart, ju! Får förresten aldrig nog av Da Vinci Koden! Hur bra får en film vara egentligen? Just nu håller dessutom en annan av Dan Browns böcker på att filmatiseras, nämligen Angels & Demons. Gissa vem som ska gå på bio när den kommer ut??
image440
Jag avslutar med ett jätteasmegastort grattis till Lisa på hennes alldeles egna dag :) Puss på saknad! :*

Kärlek

Glad Påsk

När som helst kommer Tind - skoj, skoj! :D Men först vill jag bara önska alla en riktigt Glad Påsk! :) Hoppas det blir en kanonhelg för er alla! Because you're worth it!  ;)
image433
Charles, Klas, Elin, jag och Selina påskar i Lysekil! ;)

Kärlek

Lov(e)

Idag har jag känt mig bra igen; GeMu har nämligen pluggats! Nu kan jag banne mig skriva ut och analysera typ alla ackord som finns! Eftersom jag har så mycket att ta igen efter förra veckan + Thailand gav jag matten ett litet försök också. Dock pallade jag inte mer än två uppgifter - det är ju faktiskt lov!
Jag ser mycket fram emot morgondagen; Tind ska nämligen komma hit :D Har inte träffat tösabiten sedan nyår, och jag vet att hon har mycket att skvallra om.. höhö^^ På kvällen ska jag dessutom träffa världens bästa tjejer, fast ingen vet vad som ska hittas på än! Kul lär det bli iaf :)
Nu ska vi snart åka till mina kusiner (igen! Känns som om jag är en sån där ordentlig träffa-släkten-hela-tiden-människa!) o käka middag typ. Har inget bättre för mig, är bara på lovhumör, så det blir väl kanske bra :)
Slänger in ett par bilder på världens antagligen snyggaste kvinnor! Fy fan för dem :oimage431image432
Kärlek

http://juliagreens.blogg.se

Får väl ta o göra lite reklam för söta Julia som precis börjat blogga lite :)
Läste precis i hennes andra (hejja, hejja! :D) inlägg att hon kommit på att hon och jag alltid kommer på tal om mina fiskar när vi träffas. Dessa fiskar är framtida. Det innebär att varje gång Julia säger att hon ska köpa en hund när hon blir stor, då kontrar jag med att säga att jag ska köpa fiskar! Det ska jag banne mig! ;)
Jag har iaf kommit fram till att mina kära små fiskar ska heta Habibi och Cooling varannan generation, och Puss och Kram varannan. Hur bra som helst ju! *stolt* :D Julia tror dock att de kommer att bli självmordsbenägna ganska fort... Jag berättade nämligen om mina fiskar som jag hade när jag var liten; men jag är säker på att jag inte var ensam om att nån gång komma hem från skolan, och se en fisk ligga död på golvet efter att ha hoppat ur skålen? Eller, var jag det? :o Jag tror hur som helst att de kommer trivas :)
image430
Kärlek

Sofie

Jag kom precis hem från en härlig eftermiddag/kväll med ingen mindre än Sofie Rabe! Det går inte att träffa henne utan att bli glad! Först fikade vi på Lilla Blå en sväng (väldigt länge sedan jag var där btw. Någon mer som har tänkt på hur otroligt tyst det är där? Alla kan ju höra allt man säger! Utbudet är förresten inte ens en bråkdel av Mingus!), och efter det gick vi till Filmstallet för att hyra en film. Det blev Hairspray som var kul, men väldigt amerikansk och "musikalig". En himla bra kväll hur som helst! :)
image428
Kärlek

I'm a destination

Hela dagen har jag gått runt här hemma och städat! Jag hade på mig min Sverige-t-shirt jag fick när vi spelade NM, och det visade sig vara ett ganska bra drag, för varje gång jag gick förbi en spegel blev jag liksom glad. Ett bra tips till er alla när ni måste städa alltså: ta på er kläder som gör er glada :)
Igår jobbade jag också en timme btw, på mammas jobb. Allt för att tjäna en liten slant inför sommaren. Jo, jag har redan börjat spara, och jag är så stolt! :) När sommaren väl är här ska jag banne mig ha pengar till att göra vad jag vill! Vem vet vad man kan få för sig..?
Någon mer än jag som stör sig på nya bdb förresten? :/ Hata att de gjort om, visst att det krånglade som fan förut, men nu gör de ju om sidan minst en gång i kvarten: "Krångel, vi fixar". Hata. Menmen, man kanske skulle börja ta o störa sig på lite viktigare saker här i livet. Men jag orkar inte. Bekymmersfri och ung. Så känner jag mig idag. Är inte ens stressad över att det var över ett decennium sen jag hade mitt sexårskalas (allvarligt, det känns ju som igår!), och det är väl ganska bra antar jag.
Något som jag gillar väldigt mycket nu (det får mig att känna mig aningen oorginell, men ändå) är Gossip Girl! Fy bövelen vad bra det är! :) Jag har inte sett alla avsnitten, men nu när jag varit sjuk och det har varit lov så har jag suttit som fastklistrad framför tv:n. Jag gillar!
image427
"I'm not a stop along the way. I'm a destination."
- Blair Waldorf
Kärlek

Silence

Börjar dagens inlägg med ett stort fett jäkla GRATTIS till rigs elittjejer, som lyckades vinna mot Elverket denna vackra kväll. Kunde tyvärr inte vara där själv, men Anton spred flitigt den goda nyheten vidare. Good work :)
Min egen kväll har tillbringats med släkten, på kalas alltså. Såg nästan fram emot att åka o träffa dem allihop idag, så det var kul :)
Kvällens höjdpunkt var när jag, tsm med mina 7- resp. 8-åriga kusiner låg i soffan helt tyst och bara lyssnade på min musik. Kan ni fatta det? En 7-årig tjej, en 8-årig kille och så jag, mitt i mitten av dessa två i vanliga fall så högljudda och energiska ungar. Men så var alltså icke fallet denna kväll. Jag kände mig som en gammal missionär som äntligen fått igenom mitt religösa budskap (i mitt fall att tystnad är guld), och det var så jäkla gött. Riktigt mysigt, och som grädde på moset lite Lasse Lindh i bakgrunden. Mmmhhmmm :)
Tidigare idag träffade jag Julia; Mingus var som vanligt vår destination. Underbart att träffa henne igen! Vi sprang dessutom på en annan goding, nämligen  Ida, som satt o fikade med Emma C på Nya Konditoriet :)
                                      
  Bilder från dagen i 9:an då jag, Klara, Julia o Madde spelade in vår musikvideo till I'm Yours!
                                                                      Jag saknar't!


Kärlek


Vår i garderoben

Grafiska mönster, hippiekänsla, volym, tyll, sagolikt och mycket färg. Och så massa blommor förstås! Våren är här (okej, just nu ligger det lite snö på backen, men snart är den puts väck), så låt det synas på dina kläder!
Själv tycker jag att väldigt mycket lockar den här våren, och jag hoppas att inlägget uppskattas av mina läsare :) Så, vad väntar ni på? Ut i närmaste H&M / TopShop / Zara-butik, o leta reda på några riktigt härliga look-a-likes! Det ska jag göra iaf (a).
1.  2.  3.  4.  5.  6.
1. Paolo Melim Andersson gör sin andra kollektion för Chloé, och den är mycket bättre än den första, iaf enligt mig. Chloé ska vara flickigt, inte punkigt.
2, 3. De tre svenska systrarna bakom Fifth Avenue Shoe Repair blir bara bättre och bättre. Måste säga att de är mina nya favoriter :)
4. Gucci ligger aningen lågt, men det funkar fint.
5. Har inte sett så mycket av Jens Laugesen, men jag tyckte allt att den här klänningen var ganska häftig.
6. En relativt nyupptäckt japanska vid namn Junya Watanabe imponerar.
7.  8.  9.  10.  11.  12.
7. Svenska illustratören Liselotte Watkins teckningar pryder säsongens MiuMiu-klänningar. Vackert :)
8. Oscar De La Renta slår på stort vad gäller Hollywood-glamouren, som vanligt!
9. Sonia Rykiel kör på hippietrenden.
10. Versace satsar på starka färger.
11. Viktor & Rolf visar upp ett stort antal väldigt fantasifulla klänningar, som t.ex. denna! Undra hur många gånger vi lär se den på röda mattan..?
12. Ingen kan matcha färger så säkert som Vivienne Westwood, helt klart!

Kärlek

Reebok Freestyle

image411
Jag har fallit för frestelsen. Fast egentligen gjorde jag det för länge, länge sedan, bara att jag inte har hittat dem i min storlek. Det har alltid varit ½ storlek för liten eller stor, men nu har jag äntligen hittat rätt! Jag lyckats investera i ett par Reebok Freestyle nu, och jag ällllskar dem :) Egentligen är det ju en väldigt gammal trendsko, men jag tycker de funkar nu med. Lite mer 80-tal skadar aldrig, speciellt inte fräscht och bekvämt 80-tal! :)

Kärlek

SM-kval

Hela gårdagen tillbringades med FVKs riktigt härliga U19 lag i Degerfors. Väldigt härliga tjejer var med, o det var ganska skoj faktiskt. Dock var jag ju typ sjuk (det är därför jag inte uppdaterat här på typ en vecka; feber och annan skit har plågat mig), så jag var inte lite trött när jag var tvungen att gå upp 4.45 för att samlas en timma senare..!
Gruppspelet gick bra iaf, vi vann det, så då väntade kvartsfinal mot Orion. Den vann vi också, och det gjorde oss klara för slutspel (5 lag gick vidare). Det var riktigt härligt att känna att vi redan var klara, för då var vi typ redan vinnare! :) Det var ju det som var vårt mål! I semin trodde vi att vi skulle få möta Team Valla, men Kungälv blev det ist.. Ingen vidare nyhet, de är väldigt duktiga, och vi förlorade mot dem.. Fast de var faktiskt inte så imponerande som jag brukar tycka, så vi hade nog kunnat ta dem om vi inte tappat så mycket på Sophies servar. Hur som helst blev det kamp om tredjeplatsen mot Team Valla som förlorat mot Örebro i semin. Vi var mycket bättre än Team Valla, och vi hade lätt kunnat ta matchen om det inte vore så att alla var trötta som fan. Ingen ordentlig mat på hela dagen + att vi började spela typ 20.30 (tänk på när vi gick upp..!). Så vi förlorade den matchen, och jag hatar att förlora mot lag som egentligen är sämre... Men de hade gnistan kvar (antagligen för att de vet att vi är ett bättre lag än dem), så de vann. Kungälv vann finalen sen btw.
image410
Mitt eget spel gick väldigt bra under dagens lopp, något som jag inte hade förväntat mig efter som jag var sjuk. Men det var för jäkla härligt att spela på bara 2.18, och att ha Madde tillbaka i laget var helt underbart! Älska passen, säger jag bara! :) Min servar gick också väldigt bra, och mottagningarna också. Det var helt enkelt en bra dag :) Fast en gång under matchen mot Kungälv, och en gång mot Team Valla kände jag att allting bara föll. Så jävla trött var jag, och jag kände att  allt jag ville göra var att bara lägga mig ner i min säng o sova! Inte så att det gick dåligt för mig, jag blev bara ledsen! Så, jag fällde faktiskt några tårar, mitt ute på planen, och det var lite hemskt. Men jag kunde liskom inte rå för det! Jag var tvungen.
Vår slutgiltliga placering blev alltså fyra, och det var helt okej. Inte femma som vi brukar iaf! Dessutom kom både jag o Madde med i All Star Team, och det var väldigt skoj :) Alltid något, även om det bara var kval-teamet.
Jag avslutar inlägget med att säga grattis till FVKs killar, som givetvis vann sitt kval! :)

Kärlek

Vårdag

Jag, Elina och Bodil var på "utflykt" eftersom engelskan var inställd denna dag :) Sååå mysigt var det!! :D Det kändes verkligen som om våren hade kommit, och vi tog massor av roliga kort! Sedan bar det iväg till Rocco för att käka :)


Efter skolan gick jag hem till Tina, o dit kom även Jessica o Klara efter en liten stund :) Älskade människor -v- Vi planerade hur som helst inför sommaren; midsommar, Lysekil, Peace & Love, Malmö osv... Men påsk fick vi minsann ingen lösning på! Så detta återstår att se!

Kärlek

Spelning

Det blev ingen Sofie i torsdags, ingen mormor o morfar heller för den delen. Jag fick ont i huvudet, så jag passade på att vila upp mig innan vår spelning på kvällen. Jag o Charles skulle ju spela, o mamma skulle lägga lite stämmor så där. Spelningen gick för jäkla bra, o bra med pengar blev det :D Fast jag fick typ skuldkänslor, för jag tycker ju att det är kul att spela! O så får man betalt för det haha!
Jag hade förresten på mig en klänning som jag älskar, men som jag tyvärr inte fått tillfälle att använda förrän nu! Den kommer från Smirk och ser lite så där lagom romantisk och vårig ut :)
  
(Ursäkta Paint-ögonen - bättre än röda iaf!)
Kärlek

Fyndat

Idag har jag fyndat igen! :D Är nämligen ledig hela dagen idag också, eftersom MoP har intagningsvecka för 92:orna! :) Så det är gött! Mitt vackra och förhoppningsvis användbara fynd blev en ganska stor svart lackväska för bara 50 spänn, ist för 300! ;) Jo, jag erkänner att jag är svag för lack.. (a)
Jag funderar dessutom på att hälsa på mormor o morfar idag, när jag ändå har tid. Fan vad man träffar dem alldeles för sällan! :/ O sen när man väl träffar dem får man skuldkänslor för att det var så länge sen sist... Det är något man borde ta tag i; familjen är väl liksom ganska viktig?
I eftermiddag ska jag faktiskt inte träffa Julia, för hon har fått jobb på Godislagret! Så ett stort grattis till henne! :D Istället hoppas jag på en fika med Sofie, som jag inte träffat på en halv evighet..!
Kärlek

Saknade

Igår var det lagmiddag med damlaget, o det var rätt mysigt. Taccos på Nouveau. (Varför har alla taccos jämt? Varenda tjejkväll bjuds det på taccos, när vi ska ut o käka med laget käkar vi taccos, o på Olins käkar vi taccos 2 ggr i veckan!!! Något tröttsamt, men gott :) ) Innan dess satt jag o kikade på volleybollarnas träning ett ganska bra tag :) Matilda, Josse och Katta (som jag saknar så himla mycket! :'( ) tränade inte, så jag kunde ta igen lite av vår förlorade tid. Lika trevliga som alltid var de :)
image392
När jag kom in i 23:an i söndags höll tjejjorna på att käka... taccos! Men mys var det! :)

Kärlek

Lycka

image391

Kärlek

Förslag

Alltså, egentligen skulle jag vilja kalla det här en begäran, men för att vara lite ödmjuk kan jag väl säga förslag då... Jo, det är så här.. Jag tänkte att fast än Lysekil är typ skitdött så här års, så är det ju faktiskt en mysig stad, så jag tycker att alla i gamla förfestgänget ska ta o dra dit en helg o bara chilla o umgås! :D För jag saknar er så helvettes jävla mycket, o jag villvillvill träffa er, så jag tänkte att det kanske skulle va mysigt? :) Eller? Då blir det typ repris på midsommar, fast med mindre folk i stan men med mer folk i stugan ;) Vad sägs? :D
image389
Saknade <3

Kärlek

Vårkänslor

Näääe, jag är inte död. Jag lovar! Däremot är jag (iofs alldeles för--) lite solbränd, efter en semesterresa med familjen till Thailand! :D Kom hem för en vecka sen, men den gångna veckan har bestått av ta-igen-i-skolan och volleybollvolleybollvolleyboll. I måndags träffade jag volleybollarna, eller några av dem, igen o de va så klart mys :) O sen tränade jag, fast bara en timme, för jag mådde inte bra. I onsdags tränade jag också, o likaså i torsdags.. :( I torsdags var jag dessutom tvungen att stanna kvar efter skolan för att göra franskaprov (grrr), men sen på fredagen blev det äntligen lite nöje!!! :D Först träffade jag Julia (underbara, älskade Julia!) som jag saknat så mycket (lägg till det i presens)! Sen träffade jag alla andra oerhört älskade personer! Bla alla volleybollare (nästan), gamla förfestgänget (<333) och Sofie Rabe!! Kvällen blev underbar, men jag berättar mer om det senare! Likaså om Thailand! :D
Helgen har förresten tillbringats i Värmland, där jag spelat volleyboll. Det gick väl okej, o det var rätt kul faktiskt, men jag kunde ha använt tiden bättre kände jag! För jag längtar ihjäl mig efter alla mina vänner! Jag lipar fan sönder om jag inte får träffa alla snart!
image390
Idag har jag fått riktiga vårkänslor kan jag lova! Vid 12 åkte jag in till lilla (men ack så älskade o saknade) Falköping för att gå promenad med en väldigt bra person.. :) En lång promenad blev det, o mysigt var det :) Det var ju så himla fint väder också, så jag blev alldeles lycklig av att gå där i solen! :)
Efter promenaden gick jag hem till Julia en liten stund för att hämta mina grejjor från i fredags, o för att bara prata lite med denna underbara tjej <3
Senare tränade jag o Charles inför vår spelning på torsdag. Blir nog bra, hoppas jag :)

Kärlek

RSS 2.0