Dagens dag

Dagen började med en försovning; sju min i 7 vaknade jag, o min buss går innifrån stan vid kvart över. Ooops..! :S Hann med gjorde jag iaf, så det var ju bra c(: Sen vid 8 var det dags att närvara vid första advents-firandet i Skaras skiiiitstora domkyrka. DQ var riktigt bra måste jag säga :)
Senare bjöd svenska-Björn oss på pepparkakor (tack!), o så lämnade jag in ett engelskapapper som jag verkligen, verkligen hoppas att jag får bra på.
Väl i Fkp tittade jag till mina kära små volleybollare en stund, o nu har jag precis kikat på Idol. Bra att Andreas åkte ut, de andra är ju faktiskt bättre.
Annars tänker jag på Grekland idag <3
image281
Kärlek

Julia-dag

Idag har jag träffat Julia igen :) Torsdagar har alltid varit de dagar jag liksom fruktat tidigare, jobbiga i skolan o bara allmänt tråkiga. Nu för tiden är de helsköna! Det börjar med att jag kan sova till 6:40 (jippie!), o sen har jag kör i 1 h 10 min, efter det är det dags för en 4,5 h lång håltimma! På den hinner jag så klart göra alla hemuppgifter från skolan, o så jobba på ensemblen med Bodil o Johanna :) Sen så käkar jag frukost också, o några timmar senare lunch på Olin's. Vid 13:40 är det dags för ljudproduktionsteknik i studion, där min ensemble just nu håller på o spelar in Queens Save Me. Skoj! O sen när jag väl kommer till Fkp vid 16:15 är min söta, underbara, älskade o saknade Julia Green där :) Då är det fika på Mingus o en liten spaningsrunda på stan som gäller :) Torsdagar är vår dag! <3
image280
Kärlek

Mycket

Den senaste tiden har det varit så himla mycket med allting, så jag har inte hunnit med att uppdatera här. Men nu ska det bli ändring på tomma dagar! Med ny layout och en sammanfattning bestående av bilder tänkte jag komma ikapp och återigen börja skriva om mina kära vänner, shopping, musik, volleyboll och om min egen lilla vardag.
I won't let you down again.
1.2.3.4.
1. Laserdome med massa tjejor :) Jag vann sista gången! Typ.
2. Halloween-fest hos Linnéa (jag i misslyckad skrämmande-porslinsdocka-utstyrsel...)
3. Falköpings revysällskap Teaterboven har premiär för årets föreställning! Bättre än på länge! :)
4. Promenad
5.6.7.8.
5. Mycket söta :) Såg dem på promenaden... c(:
6. En riktigt skoj kväll med volleybollarna :) Tycker om er <3
7, 8. (samma kväll:) Vi spanade in bowlinghallen o Oden Cup i Odenhallen.
9.10.11.12.
9, 10, 11. Mästerfotografen specialiserar sig på mammas blommor från revyföreställningarna... haha!
12. Lunch med underbara älskade Julia på Mingus denna studiedag <3
13.14.15.16.
13. Checkade in volleybollarnas träning. Själv var man ledig, mohaha!
14. Sen så var det min namnsdag också! :)
15. I lördags spelade vi (FVK) match mot RIG. Riktigt bra match, dock blev det 3-0 i set till dem. Men riktigt bra siffror! 27-25, 25-23, 26-24. Om det nu säger er någonting... c(:
16. Taccokväll hemma hos Klara! :) Så underbart att träffa alla Falköpingsvänner igen <3 Tycker verkligen om er allihop, jag hoppas ni vet det!
17. 18.
17. I söndags träffade jag den underbara tjej som blev min första bästa vän :) 3-4 år var vi, o gick på Blåklintens dagis *nostalgi* Sofie, talar jag om förstås :)
18. Ensemblekväll på MoP, som går skiiiitbra ;D Vår ensemble spelar sist (yeeeey), o inleder med David Bowies Life On Mars, o sedan med den gamla discodängan I Will Survive, o sist och bäst Mariah Careys All I Want For Christmas :) Braaaa låtval Booooodil <3 (Obs att tvåorna o treorna står upp o dansar framför scenen :D )

Kärlek

Falköping

De senaste 10 dagarna har jag verkligen haft fullt upp, därför har jag inte skrivit. Måste erkänna att jag längtar hem en del till Falköping. Längtar efter att träffa alla Fkp-vänner dagligen, träna med mina efterlängtade volleybollare, gå i sp1e-klassen med Julia... Känslan av att gå runt i en stor skola o samtidigt ha många att säga hej till, den existerar inte för mig nu. Jag saknar också känslan av att vara en volleybollare c(: Jo, jag vet, det låter töntigt, men det är sant! Jag har iaf fått för mig att de flesta på Ålleberg vill veta vilka volleybollarna är, tro sjutton att det är häftigt att umgås med landslagsspelare! Eller? Iofs är det väl så att mop också är en sån där linje som folk "ser upp till", eller hur jag nu ska säga, men ändå. Det är inte samma sak. Lokalerna i Skara är otrooooligt fina, alla ämnen (utom ljudteknik...) är riktigt roliga, o jag trivs skitbra i klassen! Det finns flera helt underbara tjejer där, men det är inte som hemma. Inte som i trygga Falköping. Där har jag allt. Utom skolan o klassen. Är så rädd att alla ska glömma av mig här hemma; för jag hinner ju inte träffas så ofta. Är skittrött efter en skoldag, o sen har jag ju volleybollen också. What to do?

Born to be a star

Stjärnfall är nog bland det finaste jag vet. Så jäkla sofistikerat, men samtidigt så dramatiskt så det finns inte. Det faller banne mig stjärnor oftare än vad man tror. En kväll i sommras såg jag typ 12 stjärnfall på bara 20 minuter eller ngt. Utan att överdriva! Vackert är vad det är.
image261
Kärlek

Hero

Fick sluta tidigt idag :) Redan 13.20, så jag var hemma redan 14 :)
Ikväll är det volleyboll som gäller, skiiitlänge sen sist pga produktionsvecka på MoP, och lov med andra planer. Så nu är jag riktigt jäkla laddad :)
En rolig sak är att jag har fått Hero med Mariah Carey i sångläxa tills imorgon :) Så nu måste jag gå o "plugga" lite.. Skoj!
image260
Kärlek

Julia och Tind

Igår var jag i Skövde med Julia :) Vi, eller kanske allra mest Julia, var på ett riktigt shoppinghumör, och då blev det i vanlig ordning så att vi inte hittade nästan någonting... Jag köpte ett fotoalbum, och hon en Fars Dag-present. Illa. Men trevligt var det iaf, o en god lunch på Gräddhyllan fick vi :)
Senare kom den söta stockholmskan Tind på besök :) Alltid lika trevligt att träffa henne! Riktigt mycket att prata om så klart; vi träffas ju alldeles för sällan!
image257
Kärlek

Laserdome

Laserdome var det som stod på schemat idag :) Vi var ett gäng på 9 pers som begav oss ut till Skultorp för att spela. Första timmen var det skoj, men efter det så tröttnade iaf jag. kul var det inte. Mer lagom med en timme. Konstigt nog gick det iaf bra för mig; tvåa de två första omgångarna, o trea den sista. Skojskoj :)
                                        
Kärlek


Flummkväll

I onsdags kom kära Michelle Nykvist hit o sov över :) Vi hade tänkt ha filmmarathon med Da Vinci Koden, From Hell, Moulin Rouge och Fantomen På Operan, men det slutade med att vi bara orkade se på den förstnämnda... Den är förresten jäkligt bra :)
Det allra roligaste som hände var nog när Michelle skulle göra vaniljsås. Den korkade ungen läste fel på förpackningen, o tog i 4 DL pulver, ist för 6 MSK!! (Smarta) jag frågade om hon verkligen läst rätt, eftersom hon inte kunde vispa pga att den sk såsen var som en stor klump runt vispen. Då blev hennes svar: "Joo, men du vet, det blir alltid lika mjölkigare om man låter det stå en stund..!" Jahapp, säger du det så!
      
Kärlek

RSS 2.0