Sovaaa

Jag är grymt trött efter ännu en dag i Florences lilla butik. Jag vaknade dessutom upp hos Elina imorses; vi var på bio i Skövde igår :) Harry Potter så klart! En himla mysig kväll med fika på rådhuset först, och sedan bio som sagt. Jag tyckte att filmen var kanon :) Ikväll har vi ätit värsta middagen här hemma, och Ragnar är här och har agerat grillmästare. Men nu ska jag sova, för jag är förbannat trött! Imorgon beger jag mig förresten till Lysekil igen :) Ha en bra helg!

♥ / Cecilia

Hektiska dagar!

Sedan jag skrev senast har det hänt en himla massa saker - vilket är en av anledningarna till varför jag inte skrivit. En annan är att jag knappt varit hemma :P Jag börjar med att säga att jag shoppat ännu mer sedan jag tröstshoppade ;) Nu äger jag även en himmelsblå tight t-shirtklänning och ett par halvmörka och precis lagom långa jeansshorts!
     I fredags fotades vi med vårt band, och det var jätteroligt. På några kort fick vi stå mitt ute i vattnet på typ ett litet grund som låg nära land. Det kändes lite riskabelt att gå ut dit - man visste att håret, sminket och kläderna skulle bli gaaaanska förstörda om man råkade plumsa i :P På nästa ställe vi fotades höll vi alla på att stuka fötterna! Vi gick i jättehögt gräs (inkl. alldeles för många grästuvor) med alldeles för höga klackar. Detta var ett problem även på nästa ställe, som var en pir. INTE alltför lätt att gå där uppe i högklackat utan att titta ner! Men jag lever än ;) Det nästsista stället vi posade på var ett fält med växter som nådde upp till brösten på oss. Det var verkligen, verkligen fint där! :)

Jag och Elina - redo för att posa! ;)

På kvällen åkte jag och Ragnar mot Falbygden och så gick vi på en väldans mysig picknick! Vi tog med oss popcorn, ett paket mjölk ( Skara haha) och en filt och valde ut en åker i stil med den vi fotats på samma dag. Himlen var blå, och så länge man inte kikade upp ovanför veten var det faktiskt behagligt varmt :)

Ragnar på vår nyfunna picknickplats!

När lördagen kom började den stressvurm jag befunnit mig i konstant sedan dess. Jag var tvungen att skynda mig som attans för att hinna in och jobba en timma i Boutique Florence. Efter det fick jag vänta i tre evigheter på min bror som jobbade med 100% o.b. och därmed vägrade köra hem mig, så under tiden handlade jag mat som gjorde att jag helst av allt aldrig plockar fram plånboken i en mataffär igen. Väl hemma skyndade jag mig att göra mig att fixa allting inför kvällen; och i desperation började jag gråta när Charles sade att jag fick ta bussen in till stan (den skulle göra mig en timma sen). Detta gav mig i vanlig ordning huvudvärk :)
     Kvällens fest blev dock kanon! Jag hade verkligen trevligt, och det var som alltid jätteroligt att träffa alla igen :) Massa tack till Tina, Jess och Emma som var värdinnor! Vid 23 drog jag till Skövde för att gå in på krogen för första gången ;) Dille hade fixat vip-biljetter till oss i bandet till Club Milk som kvällen till ära var på Vatra - riktigt ballt var det! Jag hade min nya svarta trikåklänning på mig, och de nya svarta pumpsen med öppen tå och guldnitar, så jag kunde ju inte med annat än att känna mig party ;)

Jag, Sofie och Evve :)

Jag, Johanna, Mitchie, Bodil och Elina njuter (?) av gratis öl i vip-soffan ;P

Efter att ha missat bussen hem till Elina (oväntat), vinkade jag på en massa bilar för att få skjuts. Efter bara en liten stund stannade en, och så hade vi plötsligt skjuts hem till Hentorp 8) Sjukt nice! Ingen var nog gladare än jag, för jag hade gett upp på att trött vingla fram på mina klackar, och gick därmed barfota på Skövdes gator - lite kallt!
     Dagen efter sov jag, fröken Thorsell och Bodil ut riktigt ordentligt, och sedan åt vi värsta brakfrukosten! Det finns inte mycket som går upp mot en stor frukost dagen efter :) På eftermiddagen drog vi ner till rese, och så fick jag vänta på tåget mot Fkp. Väl i min hemstad fick jag vänta på min buss hem. Och väl hemma fick jag springa runt som en jäkla idiot för att hinna med allt som skulle göras! Seriöst, jag var nog hemma i 50 minuter innan jag åkte igen, och jag sprang konstant :P Ibland är det banne mig lite jobbigt att vara jag, haha. Tack och lov fick jag skjuts av Charles in till tåget som skulle ta mig till Skövde, och där klev jag på bussen mot Skara. Elina gick också på bussen efter ett tag, och tillsammans åkte vi till Varnhem under tiden som vi sminkade oss och åt hemmgjorda scones med apelsinmarmelad som jag tagit med mig (haha). Nästan så fort vi hoppat av svängde Ragnar in på busshållplatsen, och så bar det av mot en liten stuga strax utanför Eggby!
     Under kvällen njöt vi för fullt av grillad mat och härligt sällskap. Vi som var där var jag, Elina, Ragnar, Ludvig, Torsten, Oskar, Nisse och Bruno. Om ni känner till dessa har ni antagligen redan anat att det blev en ganska galen kväll.. :P Vissa fulla dårar skulle ju självklart bada (jag var badvakt 8P), en stol gick sönder, grillen släcktes med en eldsläckare, hela huset var nära att brinna upp tack vare några värmeljus nere i källaren m.m. Men det var nice!

Elina, Ragnar
, Torsten, Ludvig och Oskar - grillkungar allihop^^

Jag och Elina var tvungna att gå upp tidigt imorses för att jobba några timmar senare, och givetvis passade vi på att hämnas på herrarna som hindrat oss från att sova kvällen innan... De fick smaka på deras egen medicin när vi knyckte täcken, väsnades med stegen, sjöng falskt och hotade med att slå till den första som somnade på käften! Det kändes bra ska ni veta ;)
     Idag har jag haft min första dag ensam på jobbet, och det gick som smort. Men jag har gjort mer bra saker än det; jag har nämligen för första gången i mitt liv lyckats med att laga stuvade mackaroner! ;D Antingen smakar de ju bränt, eller för salt, men idag blev de perfekta! *stolt* Jag har även lyssnat igenom våra tre senaste låtar som vi jobbat med. Jag är så himla glad; jag gillar dem verkligen! Vi har dessutom redan fått bilderna vi tog i fredags, så imorgon ska jag sätta mig ner och välja ut tre favoriter! Grymt kul. Hoppas ni har det bra kära vänner :)

♥ / Cecilia

Jag har shoppat ihjäl alla mina sorger

Som ni kanske märkte i förmiddags (om ni läste mitt förra inlägg), så var jag inte på topp :P Men det vände sen! Jag lade leaden, och det gick 1000 ggr bättre än igår tack och lov. Dessutom åt vi lunch på Lai Thai, och Kristian bjöd oss på glass efteråt. Jag avstod visserligen, men det kändes fint att liksom vara erbjuden ;)
     Efter lunch provade vi ut alla kläder vi ska ha imorgon på fotograferingen med vårt band, och sedan slutade vi ganska snart. För att dränka mina ännu deppiga känslor begav jag mig tillsammans med världens bästa tjejer till Skövde. Och ja, nu kan jag helt enkelt inte med att inte vara (super-)glad längre.. :P Det blev lite shopping skulle man kanske kunna uttrycka det haha. Det började med smink för nästan 800 kr (foundation, rouge, världens antagligen bästa mascara (Hypnôse från Lancôme), tre basögonskuggor, två nagellack och en foundationborste) och det blev inte direkt bättre :P Men det var roligt, och nu är jag glad haha.
     Förutom allt nytt smink har jag nu ett par sjuuuukt snygga svarta pumps med guldnitar (världens snyggaste!!!!), ett par perfekta solglasögon från Åhléns (t.o.m. snygga till nersläppt hår (!)), en randig långärmad tröja från MQ (inte från Gina (!)), en svart tight t-shirt-klänning med djup rygg från Indiska, en blekrosa långärmad enkel tröja från Gina samt två par örhängen från Glitter ;D Ganska underbart faktiskt.
Dessa delar jag rum med inatt, och nu är det dags att börja göra sig iordning för att sova. Imorgonbitti kl 7 ska jag nämligen infinns mig på MoP, och det är då dags att börja bli stylad inför fotografering! Godnatt :)

♥ / Cecilia

Tråkigt

Jag sitter i studion och smådeppar. Jag vill inte vara här; det finns så mycket annat jag skulle vilja göra nu. Egentligen skulle vi ha fotats nu, men det blev framflyttat tills i eftermiddag. Jag känner bara att jag inte orkar hålla på och spela in grejer när jag inte är på topp. Om man har en bra dag är det kul, men annars är det så.. tråkigt. Nu när det är sommar vill jag bara göra roliga grejer ju! Om någon har ett förslag på någonting roligt att hitta på så är jag på utan att blinka.
Glädje!
♥ / Cecilia

Dille goes (extra) cool

Just det! Jag har köpt ett par nya solglasögon förresten! Här kan ni se en kär vän iklädd dem och Bodils scarf haha ;)
♥ / Cecilia

En helg på kusten

Denna vackra dag har till stor del spenderats inne i olika bussar, samt i studion. Jag tog bussen från Lysekil imorses vid 09:39, och jag anlände till mycket mysiga staden Skara vid 12:59 - en minut innan vi skulle samlas i studion ;) Punktlig som alltid traskade jag dit, och där höll jag sedan till i flera timmar framöver. Det gick lite halvdant idag - jag var inte på topp i rösten - så det var inte så roligt. Men det går väl bättre en annan gång :) Vi håller på med vår absolut bästa låt just nu; jag gillar den verkligen! Jag citerar Elina: Den låten står man verkligen för.


I söndags hade vi ju förresten spelning i Grebbestad på allsången där. Det var ca 1500 pers i publiken tror jag, och allting gick bra. Den första var Vilken härlig dag, och den andra var Dina färger var blå, och den gick allra bäst. Jag både sjöng och spelade gitarr på den, och jag upptäckte att det kändes förbannat bra (tryggt?) att stå på scenen med ett instrument! Sjukt gött :)
     Dagarna i Lysekil har varit bra. Vädret har varit så där, men jag låg faktiskt och solade lite igår. Senare på kvällen blev det bastu, och det var förbannat nice! I måndags hämtade vi upp Mitchen i Göteborg (hon kom hem efter en treveckors språkresa i England), så vi passade på att genomföra lite shopping samt att äta på vår favoritrestaurang - nämligen Lilla Tavernan på Olivedalsgatan. Ett hett tips för alla som gillar grekisk mat!

♥ / Cecilia

Lite bråttom

Jag tror knappt aldrig att jag skrivit så här fort.. Jag har lite bråttom förstår ni! Om exakt 3 minuter måste jag börja gå mot bussen, annars missar jag den.. Och jag har inte ens tagit på mig kläder än haha :D Idag har jag repat med tjejerna inför morgondagen, och så har jag provjobbat lite mer hos Florence. Nu ska jag alldeles strax traska iväg med min lilla resväska för att ta bussen in till Falköping, och sedan vänta på min anslutning mot Skara i ungefär en och en halv timme.. :P Ingen höjdare, men jag kan behöva den där timmen till att bara ta det lugnt.

♥ / Cecilia

Den lilla svarta, höga klackar och lockigt hår

Hej! Om ca tio minuter åker jag med min bror in till Falköping, och där ska jag efter en stunds väntan (!) hoppa på tåget till Skövde. Jag och mina brudar ska ut på rave ikväll igen 8) Det blir party i en av Sveriges allra bästa städer kvällen till ära - Skara ;) Vi är bjudna till mycket trevlige och snälle Carl Hassellöf, och jag tror att det kommer bli en jättebra kväll. Som grädde på moset har jag bokat sovplats hemma hos allas vår underbara fröken Thorsell inatt ;) Lär ju bli en lyckad kväll - jag sade ju det!

♥ / Cecilia

:)


Jag har kommit på att livet verkligen går fort. Det är bara att njuta av det man har, och inse att det mesta komiskt nog går att skratta åt! När saker är svåra är det bara att tänka att det finns en mening med varför de sker :)

Njut av livet kära vänner!

/ Cecilia





Studentångesten smyger sig på...

Wiihooo! Nu har jag ätit en ordentlig middag 8) Annat nyttigt som gjorts idag är att jag har sorterat lite i min byrå, och städat upp liiiite i mitt rum. Just i denna stund, då jag är trött och håller på och peppar inför att gå och lägga mig, sitter jag här och har ångest inför att ta studenten. Det är nästan så att jag lipar, men bara nästan :P Jag är helt säker på att allting kommer fortsätta kanon även efter gymnasiet, men jag har så kul nu! Det är som när man inte inser vad man har förrän man förlorat det, fast att jag har insett det redan nu och bävar inför den dagen då jag vet att jag kommer bli av med det.. :P MoP är det bästa valet jag gjort i hela mitt liv. Det har verkligen förändrat mitt liv. Och mer lär det bli!

♥ / Cecilia

Timoteij

Det gick bra igår! :) Det var riktigt mycket folk i publiken, 2000 tror jag att Bert sade. Vi var väldigt pepp och efteråt var vi himla glada att allt gått bra! Första framträdandet med gruppen medför ju lite press :P Men det gick bra :) Tusen tack till alla som kom och kikade! Jag blev jätteglad när jag fick se er i publiken :)
     Andra artister som spelade igår var Nanne Grönvall, Johan Palm och Damorkestern från Talang. Det var kul att få snacka lite med dem. Nanne hade en imponerande pitch på t.ex. Sånt é livet (som hon sjöng i en väldans hög tonart). Efter allsången blev det förresten ännu mer snack med bröderna Palm, för jag och Johanna hängde på till deras hotellrum, och så blev det fest haha:)
Imorses vaknade jag hos Johanna, och nu är jag hemma tillsammans med min famiiiilj! Jag har saknat dem. De drar imorgon igen, men det innebär åtminstone att jag får middag ikväll mohahah ;D Underbart.

♥ / Cecilia

Kanotpaddling

Efter några timmars rep inför morgondagens performance på allsången åkte jag och Bruno iväg till Herrtorps Qvarn för att paddla kanot! Himla trevligt måste jag säga. Det var rätt fint där. Det gick bra att paddla; de enda s.k. incidenterna var att...
1. ...vi åkte in i äckliga spindelägg som hängde i träden.
2. ...jag var nära att trampa ihjäl en minigroda.
3. ...vi paddlade förbi en simmande orm.
4. ...jag ramlade i till hälften när vi hade yoga-battle.
     Ang den sista punkten så insåg Bruno att han skulle förlora utmaningen, så han gjorde så att båten började gunga. Så där stod jag på ett ben, lutandes framåt i den stackars lilla instabila kanoten!
Dagen har alltså varit bra, men jag är himla trött nu. Jag ska gå och lägga mig så snart som möjligt och så funderar jag på att börja bli lite nervös inför morgondagen? Men vi får se hur det går med det.

♥ / Cecilia

Jag jobbar på

Shit, så här trött har jag inte varit på länge! Det blev sent igår; det var rätt skönt i vattnet måste jag säga! Och det regnade inte. Jag är lite stolt nu, för Ragnar tog med mig på upptäcktsfärd runt Skara. Jag har nu insett att denna stad är mycket större än vad jag trott; det finns nämligen ett bostadsområde som heter Skaraberg och det är enooooormt haha :P Sjön låg bortanför Eggby någonstans, så nu fick jag reda på vart det är också. Tydligen var jag dock lite smått dum i huvudet som inte hört talas om Flämslätt (eller någonting liknande :P), men annars gick allt som smort. (Alla Falköpingsbor som någon gång hört talas om denna mycket kända badplats kan gärna ta och slänga in en kommentar ;P)
     Idag har vi återigen jobbat i studion. Med dans-Kajsas hjälp fixade vi koreografi till låten vi ska spela på onsdag (det blev bara en låt i Skara), så nu ska jag alldeles strax öva på den. Vi har även valt kläder inför våra scenframträden i veckan samt tills vi ska fotograferas i mitten av nästa vecka :) DET ser jag verkligen fram emot!
Efter studiojobbet traskade vi oss bort till Nockes café, och där bjöd alldeles för snälle (MLP-)Alexander oss på fika :) Det blev en trevlig stund där, och sedan när det var dags för Bodil och Elina att dra hem så träffade jag min fransman lite ;) Det blev bara en kort stund idag, men det gjorde inget. Inne på busstationens väntsal träffade jag förresten Ludvig, och det var kul! Honom saknar jag :) Man ser ju honom aldrig längre.
     Det har alltså varit en bra dag, även fast jag varit alldeles för trött för att orka med allting. Nu ska jag träna på vår koreografi, sedan gå och städa upp lite i köket, sedan prova ut de sista kläderna till fotograferingen och allsångerna, och efter det vill jag bara sovaaaaa. Hoppas ni njuter av sommaren allihop! :)

♥ / Cecilia

Är det sommar så är det

Det må regna ute, men ikväll ska jag ändå ut på äventyr! Ragnar (även känd som snygg-Ragnar) kommer snart och hämtar upp mig, och så blir det bad i någon sjö ikväll haha. Nåja, är det sommar så är det!

Bodils vackra bild 8)

Repet idag gick kanon. Det känns tämligen säkert inför allsången på onsdag. Det enda som krävs är att jag sjunger upp ordentligt så ska det nog gå vägen alldeles utmärkt :) Jag hoppas som sagt att ni kommer!

♥ / Cecilia

Första dagen på nya jobbet

Idag har jag varit och "prov-jobbat" hos Florence för första gången. Det var riktigt roligt! Jag är säker på att det kommer passa mig; både själva arbetet och dess tider. Igår jobbade jag också, fast i studion. Vi håller på att förbereda oss inför allsången i Skara nu på onsdag. Då hoppas jag att ni kommer och lyssnar, för då ska vår tjejgrupp spela och sjunga två låtar :)
Jag kom förresten hem sent inatt, jag trodde jag skulle dö av trötthet på bussen på vägen hem! Jag och Elina var på Bodils o Robins fest i Skara, och eftersom det var natt var jag tvungen att åka via Skövde hem. Jag var så trött att det kändes som att det tog upp emot sju evigheter att komma ända hem :P Om jag ska skriva om lite roligare saker så har jag kommit på att Milows version av Ayo Technology är sjukt grym. Åhhh, vad bra den är! Om man lyssnar på texten inser man att varenda liten rad handlar om sex. Jag måste bekänna att jag tycker att den är riktigt.. cool typ. Hela tolkningen är banne mig fantastisk. Bör dock tilläggas att videon är en stor besvikelse - äcklig ju! (Och då menar jag inte porrig, utan äcklig.)

♥ / Cecilia

Studiojobb och en förbannat god middag

Nu känns det som att det är lite slut på semestern för ett tag. Dagen har spenderats i studion i Skara, där jag och mina flickor har lagt ny sång på en av våra låtar. Imorgon drar vi dit igen, och senare på kvällen blir det lite party! Nu ikväll har jag haft det mycket mysigt med Bodil och Elina :) Johanna begav sig hem till Fagersanna, men snäll som hon var lät hon oss andra låna hennes lägenhet. Så här sitter vi ;P Vi har under kvällen hunnit med att avnjuta en riktigt god hemmalagad middag, samt pratat igenom en massa, massa minnen. Bra kväll :)
Vet ni förresten vad jag mer gjort idag? :D Jag var inne på Boutique Florence och pratade med henne, och som det ser ut nu ska jag börja jobba där lite då och då! Så jädra nice; det är verkligen precis den sortens jobb jag kan ha. Mitt andra jobb i sommar (musiken, alltså) tar ju inte upp särskilt mycket tid; jag får mest betalt för att vara beredd på att jobba med kort varsel typ :P Så det känns ruskigt bra att jobba lite extra i en klädesbutik :) Om det nu blir så. Isf kan jag ju jobba lördagar sen när skolan börjat också; tre timmar från kl 11 lär jag ju hinna. Precis lagom; väldigt lite tid, och lite extra pengar! Känns perfekt för mig som har så mycket annat för mig :)
Nu ska jag strax krypa ner på min sköööna luftmadrass, och sova som en jäkla idiot tills kl 9 imorgon ;)

♥ / Cecilia

Magnus in my heart!

Heej! För tillfället befinner jag mig hemma i lilla Leaby! Jag har nu utfört sysslor som säkrar en hälsosam livsstil under den närmaste veckan: jag har handlat mat och tvättat. Snart ska jag packa upp, kanske klippa gräset, och ikväll drar jag till Skara för att titta på allsången med några tjejer.
Angående den senaste veckan så har vi haft prima väder i Lysekil nästan hela tiden. Jag har legat på bryggan och solat och badat varje dag :) Det är riktigt varmt i havet nu! Dagarna med Elina var skitkul, haha :D Vi tog en båttur till Smögen, fast annars hängde vi mest på bryggan under dagarna. Första kvällen gjorde vi en sjukt god pastasallad med kyckling i (som vi dessutom använde under våra omtalade matlagningsfilmer - hört talas om dem än? ;) hahah). Det var en sådan där sjukt fin kväll som det nästan bara är en gång om året, och vi satte oss på klipporna vid havet. Det blåste nästan ingenting, och vi satt där i tunna koftor ända tills midnatt tror jag. På vägen hem gick vi förbi några killar, varav en satt med gitarr, och vi spelade mobboffer och frågade om vi fick vara med 8) Och det fick vi! Så där satt vi ett bra tag och kollade ut över havet samtidigt som vi sjöng och spelade. Vi träffade på just de killarna flera gånger till under helgen, och det var tack vare en av dem som vår nye vän fick heta Magnus! Magnus är köpt på Ica för 15 kr, och han är himla snygg om jag får säga det själv!

Den andra kvällen satt vi först uppe på klipporna och drack cider med 0,3% alkohol (vi är riktigt hårda tjejer ni vet, höhö ;)), och sedan gick vi ner till stan för att kolla läget. Och gissa vilka vi sprang in i? Dafgård och Jildenäs och deras kompisar, haha! Så vi spenaderade resten av kvällen med dem :) Mycket trevliga killar måste jag säga!
     Och nu är jag alltså hemma. Mamma, pappa och jag åkte med båten till Uddevalla igår, så att jag skulle få det lättare att ta mig hem idag. Så jag har fått sova i båten en natt iaf :) Nu blir det en dryg vecka här hemma!

♥ / Cecilia

Min pingla och jag

Nu drar vi iväg till Lysekil, min pingla och jag! :D Trevlig helg på er!
♥ / Cecilia

Min sommar 2009

Mohaha, nu är den klar! ;) Skratta kan ni göra nu :D
♥ / Cecilia

En cooling och ett par sjukt snygga trosor

Idag har jag träffat min cooling (bilden) Julia! Vi satte oss på Lilla Blå, pratade om sommarens alla äventyr och bekände alla våra synder (inte för att vi har begått några alltså (a)). Efter en macka, en chokladboll resp en snickerskaka och en paj (vi är oss lika, haha) kikade vi in på Lindex. Igår såg jag nämligen världens coolaste trosor i ett av deras skyltfönster i Gbg!! Där var de slut, men här fanns de kvar :) Jag tänker dock inte förklara hur de ser ut - större delen av ni läsare skulle nämligen inte förstå hur sjukt snygga de är, haha ;P
Jag har haft en jättehärlig dag hur som helst! Förutom att träffa Julia har jag även gjort min egen sommaralmanacka ;) Jag lägger in en bild på den senare ikv, måste bara få den klar först :P Glad sommar på er alla!

♥ / Cecilia

Vrångö


Jag och Elina
Idag fick vi ledigt från studiojobbet trots allt, så jag, Elina och Bodil hängde på Jessica, Tina och Frida ut på en ordentlig tur! Vi tog tåg till Gbg, sedan spårvagn till Saltholmen, och sist men inte minst båt till Vrångö. Det blev en mycket trevlig dag, och vi hade till skillnad från alla i Skaraborg sol hela dagen! Det var skitvarmt - både i luften och i havet. Till lunch grillade vi korv, och sedan avslutade vi vår trip med en timmes shopping i Gbg och efter det lite kinamat ;) Självklart var jag tvungen att investera i en chailatte innan vi satte oss på tåget (a)

Frida, Bodil, Elina, Jessica och Tina

Elina och Bodil

Jag och Elina
Jag har hur som helst haft en jättehärlig dag :) Verkligen sommrig. Och jag köpte en väska och ett jättehärligt linne på Monki :)

♥ / Cecilia

Övertänkt

Piiiiiiiinsamt hahahahahah! Någon här känner sig aningen ond! :P Vet ni vem det var som skickade sms:et..? Det var min lille jättegullige kusin Johan som alltid är hur snäll som helst mot alla, hahaha!! Någon som inser hur dåligt samvete jag just fick? :P Han är verkligen världens sötaste också, haha! <3 Jag skrev tillbaka värsta förlåtet (a)


Och så avslutade jag med att han givetvis får sms:a hur mycket han vill.. ;P

♥ / Cecilia

Det kallas humor

Någon (vet inte vem det är) håller ständigt på och terroriserar mig med jobbiga sms. Ni vet sådana där som kräver att man ska göra någonting för att inte få otur i si och så många år, eller för att ingen nära ska dö eller sådan skit. Man är ju nästan tvungen att göra det som står, jag menar, schysst att riskera att någon nära dör imorgon.. :P Hur som helst fick jag ett sådant här sms nyss, och ni måste väl ändå erkänna att jag har humor..?

Cecilia till någon:
1.vem är du?
2.Skickar du någonsin något mer "gör-du -inte-detta-får-du-otur-sms" till mig så kommer du ha otur i allting; kärlek, vänner, ekonomi, spel, och allt annat; i resten av ditt liv!! :o


♥ / Cecilia

RSS 2.0