Magnus in my heart!

Heej! För tillfället befinner jag mig hemma i lilla Leaby! Jag har nu utfört sysslor som säkrar en hälsosam livsstil under den närmaste veckan: jag har handlat mat och tvättat. Snart ska jag packa upp, kanske klippa gräset, och ikväll drar jag till Skara för att titta på allsången med några tjejer.
Angående den senaste veckan så har vi haft prima väder i Lysekil nästan hela tiden. Jag har legat på bryggan och solat och badat varje dag :) Det är riktigt varmt i havet nu! Dagarna med Elina var skitkul, haha :D Vi tog en båttur till Smögen, fast annars hängde vi mest på bryggan under dagarna. Första kvällen gjorde vi en sjukt god pastasallad med kyckling i (som vi dessutom använde under våra omtalade matlagningsfilmer - hört talas om dem än? ;) hahah). Det var en sådan där sjukt fin kväll som det nästan bara är en gång om året, och vi satte oss på klipporna vid havet. Det blåste nästan ingenting, och vi satt där i tunna koftor ända tills midnatt tror jag. På vägen hem gick vi förbi några killar, varav en satt med gitarr, och vi spelade mobboffer och frågade om vi fick vara med 8) Och det fick vi! Så där satt vi ett bra tag och kollade ut över havet samtidigt som vi sjöng och spelade. Vi träffade på just de killarna flera gånger till under helgen, och det var tack vare en av dem som vår nye vän fick heta Magnus! Magnus är köpt på Ica för 15 kr, och han är himla snygg om jag får säga det själv!

Den andra kvällen satt vi först uppe på klipporna och drack cider med 0,3% alkohol (vi är riktigt hårda tjejer ni vet, höhö ;)), och sedan gick vi ner till stan för att kolla läget. Och gissa vilka vi sprang in i? Dafgård och Jildenäs och deras kompisar, haha! Så vi spenaderade resten av kvällen med dem :) Mycket trevliga killar måste jag säga!
     Och nu är jag alltså hemma. Mamma, pappa och jag åkte med båten till Uddevalla igår, så att jag skulle få det lättare att ta mig hem idag. Så jag har fått sova i båten en natt iaf :) Nu blir det en dryg vecka här hemma!

♥ / Cecilia

Kommentarer
skrivet av: Elina

ÅHHHH!! säger jag bara!:D <3

2009-07-09 @ 00:05:58

Här kan du skriva en kommentar till mig:

Namn:
Jag kommer hit igen♥

E-postadress♥ (den ser bara jag)

URL/Bloggadress♥

Kommentar♥

Trackback
RSS 2.0