Nytt

Lite nytt o fräscht i garderoben här :)

image387
Scarf från Pieces Accessories, kjol från Monki (<3) och skor från Björn Borg. :)

Kärlek

Supertisdag

Joo, det var ju då några dagar sedan... men ändå! Det var en bra dag; så jag tänkte berätta lite om den :)
För det första fick vi semlor som efterrätt i skolan!! (Skara skämmer verkligen bort sina elever - finfina lokaler, unga lärare, separata salladstallrikar när det är soppa, ris à la malta sista dagen innan jullovet, pepparkakor sista veckan innan jullovet... o nu semlor på fettisdagen!! :P)
På eftermiddagen hade jag sedan min sånglektion, som började lite tidigare än vanligt :) Karin sa dessutom till mig lite hur jag skulle göra! Det brukar hon aldrig göra, så jag blev asglad :) Jag är ju faktiskt där för att utvecklas (a)
Efter sången gick jag till Da Vinci (en kinarestaurang tror jag..) med Lizah, Frida, Hulda o Ida. När jag sedan åkt hem  fick jag ett antal fylle-sms där det bla stod att begåvade Lizah försökt betala med sitt leg... Hahah, fulla på en tisdag.. :P Bravo!
När jag kom hem till lilla Fkp gick jag upp till Ålleberg där volleybollarna höll på o käka.. Sen fick jag skjuts av snälle Anton till lägenheterna :) Tack! Det var mysigt där, precis som vanligt! Egentligen skulle vi ha spelat Singstar, men jag var tvungen o dra hem, så de fick göra det utan mig.. :P
Under dagens gång blev dessutom min sms-inkorg berikad på ytterligare ett par "värda-att-spara-sms". O sånt är ju alltid trevligt :)
image386
Prada - Trembled Blossoms

När kvällen sedan kom tänkte jag egentligen se på Gossip Girl o I huvudet på Gynning, men som vanligt blev det inte som jag tänkt mig. Hellre volleybollarna än tv :)
Igår hade vi träningsmatch mot Jönköping, o det va riktigt skoj - åtminstone i första set. Värsta backspiken fick jag in, o det gick överhuvudtaget väldigt bra. Jag tror att det berodde på att jag liksom sket i det. Jag bryr mig inte längre; går det dåligt så fine. Jag kan ta det nu, för det spelar ingen roll längre :) Jag spelar volleyboll för skojs skull - viktigt att memorera!
Idag var jag o hälsade på i Ålleberg under min lååånga håltimma, o det var skoj :) Kändes dock lite konstigt o gå runt där.. :P Efter skolan fikade jag med Julia (mysigt <3), o sen drog jag till volleybollarna även denna dag :) O ja, tack igen Anton haha :P
God Natt!

Kärlek

Andrew Lloyd Webber

Idag ägnas blogginlägget åt en hyllning till allas vår Andrew Lloyd Webber.
Andrew Lloyd Webber föddes i England 1948, och är idag en av världens mest framgångsrika kompositörer. Han har skrivit musik i många olika genrer, men hans allra mest kända verk hittas i musikalfacket; tex The Phantom Of The Opera, Cats, Evita, Jesus Christ Superstar och många fler.
Som ni säkert vet har den förstnämnda filmatiserats, och jag vill tipsa om denna härliga film (iofs måste jag medge att jag faktiskt är något svag för musikaler..)! Huvudrollerna spelas av Gerard Butler och Emmy Rossum. Seeee! :)
image385
Kärlek

Karlstad

Helgen har tillbringats hos mina kära släktingar uppe i Värmland :) Mysigt har det allt varit! Gårdagen präglades av shopping inne i Karlstad (härlig stad må jag säga!), o några riktigt fina klipp gjordes :D Bilder på dessa kommer!
image384
Kaffe någon? Haha, jag måste säga att jag tycker att detta är snudd på överdrivet... :P Iofs skulle jag själv inte säga nej till en kopp kaffe i en av dessa "glamourösa" kaffemuggar (även om jag i vanliga fall inte dricker det), men det känns ju nästan töntigt på något sätt! Bra reklam kan ni vara säkra på att det är iaf; på muggarna står det nämligen att Gucci snart öppnar en ny butik, o dessutom används dem på New York Fashion Week just nu... Med andra ord kommer varenda liten fashionista springa runt med en i handen under de närmaste dagarna. Tillåt mig att skratta.

Kärlek

Teen Vogue

Åh, bara för att jag gillar de här bilderna :) De kommer från Teen Vogues Alla Hjärtansdag-nr, väldigt söta enligt min åsikt :)

image382image383
Trenchen kommer från Moschino, det söta paraplyet från Anna Sui, o den rosa klänningen kommer från Emma Cook. Vackert tycker jag allt :) Vad tycker ni?

Kärlek

Mycket

Som vanligt har min vecka varit full. Tiden går snabbt. Det händer mycket grejjer. Hela tiden. Varenda vecka när jag träffar Julia känns det som om det var skitlänge sen, men det känns ändå som om det var torsdag nyss! Vilket innebär att tiden rinner mig ur händerna!! :S Är allvarligt talat skitskraj för att vakna upp en dag med typ 40 bast på nacken, o typ två barn på armen eller något... Buhu!
I tisdags tog bror min körkort, vilket jag JUBLAR för. Ingen kan möjligtvis fatta hur glad jag är för hans (=min) skull! Mitt liv kommer bli 1000 ggr lättare, smidigare o effektivare! Han kommer nog tom gilla att skjutsa mig (a).
En annan rolig grej som hänt under veckan var att jag kikade in på Vero Moda, o fick syn på deras "25-kronors-vägg". Mina byten blev tre halsband, ett brett midjeskärp och en svart liten portmonä/börs :) Skoj!
Igår tittade fikade jag med Julia som sagt, mycket mysigt! Hon är den bästa av de bästa alltså <3 Efter det GICK jag, i snöstormen, till 23:an!!! AAAARRRGGGHHH!! Fattar ni hur kallt de va eller?! Jäkla väder, alltså. Där pratade jag med allihop, o minst sagt lättad blev jag när jag fattade att Julia mådde bra o va glad. :) Sen fick jag skjuts av Charles hem. Måste säga att det kändes aningen underligt att sitta ensam i en (körande) bil med honom. Skumt. Han va ju liten nyss! (Där ser ni, snart är jag banne mig gammal!! )': )
Idag va det egentligen meningen att jag, Jessica, Klara o Fanny skulle dra till Olins, men de blev inställt. Ingen va direkt superhaj på det.. Men de hade varit jäkligt skoj om vi pallat oss dit, för Moa o Tina, o massa bra folk från Katedral (däribland Bodil) skulle dit. Men det får bli en annan gång.
Nu ska jag ta o packa, åker till mina kära värmlänningar till släktingar imorgon!
image381
Kärlek

RSS 2.0