Lysekil

Jag älskar Lysekil. Av hela mitt hjärta älskar jag Lysekil. Årets första besök i min familja/släkts sommarstuga gjordes nu i helgen, och jag stortrivdes! Jag åkte ner med min kära familj på fredagseftermiddagen, och kvällen där tillbringades först tillsammans med en gitarr + farmor och farfar, och sedan ensam ute på klipporna med bara hav, hav, hav framför mig. Det är nog bland det bästa oms finns. Hav åt nästan alla håll, för då kan man inte känna annat än bara frihet, gränslöshet och lycka.
Underbart i Norra Hamnen :)Våra små sjöbodar ;)Badbrudar!
Runt lunchtid på lördagen fick jag finbesök av Jesisca, Tina, Klara och Fanny! Vi fick oss en superdag med en himla massa sol, bad och skratt! Sådana dagar hoppas jag att det blir många fler av i sommar :) När eftermiddagen började övergå till kväll tog vi oss en promenad ner till staden, och där käkade vi thai innan vi gick till en jätte fin utsiktsplats. Först hade jag tänkt visa dem ett ännu finare ställe, men eftersom det låg dubbelt så långt bort insåg jag redan efter de första trapporna att det nog skulle vara mer uppskattat att välja det första stället, haha! :P
Fler badbrudar!Jag o Fanny + posarna ;)BAD!
Hemresan tog sjukt lång tid, men vi hade förbannat kul! Stackars busschaufförer och medresenärer, säger jag bara! De borde ha blivit jäkligt trötta på våra gapskratt, s.k. "visklekar" och stoj!
Medan vi väntade på anslutande tåg i Göteborg passade vi på att lira lite beach inne i femman, och sedan bara det av mot Condeco där jag och Jessica testade chai latte. Det var jäkligt gott, så det kan jag tipsa er om :)
Väl i Falköping fick jag sova över hos Tina, och morgonen därpå fick jag låna Jessicas cykel för att ta mig hem! Tack båda för det, och tack ni andra också för en riktigt härlig sommardag! :)
Klara & jag :DAlla babes <3Solbrillor is the shit ;)
Kärlek

Kommentarer
skrivet av: jessie

Tack själv cissss <3

2008-06-08 @ 01:06:26
URL: http://jessicapauline.blogg.se/

Här kan du skriva en kommentar till mig:

Namn:
Jag kommer hit igen♥

E-postadress♥ (den ser bara jag)

URL/Bloggadress♥

Kommentar♥

Trackback
RSS 2.0