Tillbaka för ett par dagar

Det blev bara en vecka i Lysekil - nu har det blivit lite dåligt väder, så jag bestämde mig för att återvända till kära Falköping för att träffa lite gott folk :) Imorgon blir det Julia, som jag inte träffat sen flera veckor tillbaka! Behöver jag säga att jag saknar ihjäl mig efter denna underbara tjej? Men hon står som sagt på schemat imorgon! :D <3 Nu ikväll har jag faktiskt kikat lite tennis! Händer inte allt för ofta, men en liten fågel viskade i mitt öra att  en himla spännande final (Wimbledon) pågick för fullt, så jag var ju tvungen att bänka mig ett tag ;) O jisses vad jämt det var! Det var tom kul att kolla på, haha :P Jag hejjade hur som helst på Nadal (roligare med en ny mästare + att han såg yngre ut), och han lyckades efter typ 4 h och 45 minuter (!!!) besegra Federer. Wiihoo (inte för att jag bryr mig, men ändå).
Menmen. Jag tänkte ta o berätta lite om den gångna veckan! De två första dagarna på västkusten beståd av båtturer till Bohus Malmön. Alltid härligt med båt! Runt lunchtid på torsdagen hämtade vi med båt upp en viss herr Eriksson som anlände till södra hamnen med buss! Det blev en tur till Grundsund, och efter det blev det sol och bad i det underbara vädret :) När kvällen sedan föll blev det till att käka på bryggan, och sedan tog vi oss en liten promenad på klipporna :) Där såg vi på solnedgången och hittade en alltför gammal bänk att sitta på, men den erbjöd trots allt en oemotståndlig utsikt! På väg tillbaka häll jag på att typ dö när Anton fick mig att tro att en orm typ bet honom i benet eller något... :S (Ni ska bara veta hur högt jag spänstar när jag blir rädd, haha :P)
På fredagen tog vi det mest lugnt på bryggan, men det blev även en liten tur ner till staden. På kvällen blev det mys på bryggan med gitarr, sång och middag! När lördagen sedan kom tog vi båten upp till Hunnebo där Anton skulle möta sina kusiner. Båtturen var skithärlig, och när vi åkte genom Sotenäskanalen låg vi framme på fören i den gassande solen :) Sommar, säger jag bara! Så skulle man ju ha det när det är som sämst ;) Efter vårt "farväl" blev det till att käka världens godaste lunch på båten tsm med min kära familj! En hel del mat och musik blev det under dagen då pappa fyllde år :) Grattis papi <3
Idag var jag, Linnéa och Charles på stan i Lysekil och jag hittade en väldigt fin sailor-inspirerad klänning, och en kofta (har haft en sådan förut, men Michelle/mamma förstörde den). I bilen på vägen hem sen gick Charles gitarr sönder på det mest dråpliga sätt :( Då var det sorg kan jag be att få tala om!
Vill tillägga att jag saknar alla mina underbara Falköpingsbrudar väldigt mycket <3 Skara-flickorna + volleybollarna likaså! (På tal om volleybollarna: 1. Lycka till i Spanien! :) 2. Jag och Cajsa har världens bästa idé! Mohaha, jag kan knappt bärga mig! ;D)
Kärlek

Kommentarer
skrivet av: Julia

för jag inte är tillräckligt bra...

första reserv..

du är med saknad <3

2008-07-07 @ 14:57:28
URL: http://juliettte.blogg.se/
skrivet av: jessica

jag saknar dig bästa cissi<3

2008-07-07 @ 23:06:11
URL: http://jessicapauline.blogg.se/

Här kan du skriva en kommentar till mig:

Namn:
Jag kommer hit igen♥

E-postadress♥ (den ser bara jag)

URL/Bloggadress♥

Kommentar♥

Trackback
RSS 2.0