Saknad

Jag sitter just nu och lyssnar på låten Belief med John Mayer. Blev tipsad om denna genom Cajsas blogg, som för övrigt erbjuder mycket mysig och personlig läsning! Låten är hur som helst riktigt härlig - precis som allt annat jag hört från herr Mayer.
Jag har ju förresten inte skrivit på ett tag, men det har sina förklaringar. Nu har jag hur som helst tänkt att börja igen... Förutom bloggandet har jag under de senaste två veckorna saknat volleybollarna! Dessa underbara flickor <3
Jag har lagt in lite bilder på bdb från de senaste 14 dagarna, så om ni är nyfikna på att se lite vad jag har haft för mig kan ni kika där. Och om ni undrar vad jag ska hitta på i de kommande dagarna kan jag avslöja en sak redan nu =) På min skola har vi en musikfestival varje år där alla MoP-elever får skriva sina egna låtar och skicka in. Filip i min ensemble fick med en av sina låtar, och idag fick jag förfrågan om att sjunga lead på denna mycket härliga irlandsinspirerade låt! =) Nästa vecka är det kval, så då gäller det att det går bra så att i kommer vidare till finalen som är veckan därpå.
Bilder på mina inköp i Göteborg kommer förresten snart :P Jag lovade ju att ni skulle få jämföra de tänkta inköpen med de genomförda, och trots omständigheterna är Cecilia Kallin alltjämt en som håller sina löften ;)
Dagens tanke skänker jag till alla de jag saknar -v-


♥ / Cecilia


Kommentarer
skrivet av: cajsa

oooh visst är han bara en riktig gud?

tack för smygreklamen, lovar att pay you back!

längtar tills nästa gång vi ses pyret <3

2008-10-07 @ 22:25:42
URL: http://cajsamohlin.blogspot.com
skrivet av: Anonym

ååh hoppas ni & moa kommer med. moa tjatar jämt om det och då har jag lovat att komma och kolla. vore roligt med två underbara flugor i en smäll ;) .. förövrigt vill jag tipsa om en till belief-låt. Med Gavin DeGraw. Skitfin är den fast den kan jag verkligen sitta och lipa till!

2008-10-08 @ 16:11:56
URL: http://tinaragnarssons.blogg.se/
skrivet av: Lisa

Jag saknar dig också cissi!! Titta förbi någon dag:D

2008-10-09 @ 07:43:06
URL: http://petterssonlisa.blogg.se/
skrivet av: elin

och vi saknar dig!! :D

2008-10-09 @ 09:41:48
URL: http://eluz.blogg.se/
skrivet av: jullan

jag saknar dig!

alla saknar en glad cissi i huset!

<3

2008-10-09 @ 22:30:06
URL: http://juliettte.blogg.se/

Här kan du skriva en kommentar till mig:

Namn:
Jag kommer hit igen♥

E-postadress♥ (den ser bara jag)

URL/Bloggadress♥

Kommentar♥

Trackback
RSS 2.0