Vilket arbete!

Inte för att jag gillar rosa och blommor och så men... den här klänningen är ju döhäftig!!! Vilket arbete! Verkligen mycket liksom, men ack så underbar!!

♥ / Cecilia


Kommentarer
skrivet av: Sara

Jag håller verkligen med dig, den är helt underbar! Puss på dig! / Sara

2010-04-10 @ 09:14:59
skrivet av: Pierre

Cool, men är nog inget för mig :P Skulle passa bättre på dig, helt klart ;) haha..

2010-04-12 @ 08:31:16
URL: http://klippans.blogg.se/
skrivet av: Sara

Hej Cicci. Jag hoppas att du och de andra tjejerna mår bra. Åhh, så jag längtar tills eran skiva kommer ut. Den måste jag bara ha!! :) <3 Iallafall, vet du vad? Jag kanske ska trycka timoteij-tröjor? En ljurosa t-shirt (ljusrosa=timoteijfärgen :)) och sedan fixa material för att trycka. Åhh, vad jag älskar er!! Ni är dom allra bästa. Hälsa Elina, Bodil & Johanna. Puss & Kram / Sara



P.S Hoppas att du svarar på denna kommentar :) <3 D.S

2010-04-14 @ 16:08:38
skrivet av: Sara

Hej underbara Du. Hoppas att du och de andra tjejerna mår bra. Finns Timoteij-tröjan och Timoteij-mössan att köpa? Isåfall, vart någonstans? Har precis läst igenom eran turnéplan. Vill så gärna träffa er. jag läste att ni skulle vara på Stora torget i Falköping kl. 11. Och eftersom jag bor utanför Falköping, så kanske det skulle passa :) Om inte, så är jag säker på att det går den 14 juli. Allsång i Skara. Åker alltid tid och har träffat Molly Sandén, Robin Bengtsson, Johan Palm och Nanne Grönvall just där :) Hälsa de andra tjejerna!! Jag längtar såå enormt till erat album släpps. Många kramar.

2010-04-15 @ 17:27:43
skrivet av: Cecilia

Hej sara! vet du vad? timoteij spelade också på allsången i skara förra sommaren. samma dag som nanne grönvall. så då såg du nog oss redan då ;)

mössor och grejer kan köpas när vi är ute på signeringar :) så det är bara att spana in vart vi ska :) annars skulle du kunna ringa vår kontaktperson och fråga. jag har inte så stor koll på det där nämligen. men hans nr finns på timoteij.se under "kontakt" :)

vad kul att du längtar efter vårt album! et gör vi med :) ha det jättebra! puss och kram

2010-04-18 @ 21:28:53
URL: http://ceciliakallin.blogg.se/

Här kan du skriva en kommentar till mig:

Namn:
Jag kommer hit igen♥

E-postadress♥ (den ser bara jag)

URL/Bloggadress♥

Kommentar♥

Trackback
RSS 2.0